пилипець


міжгірський район
(всі новини)


Не завидуй багатому:
Багатий не знає
Ні приязні, ні любові —
Він все те наймає.
Не завидуй могучому,
Бо той заставляє.
Не завидуй і славному:
Славний добре знає,
Що не його люди люблять,
А ту тяжку славу,
Що він тяжкими сльозами
Вилив на забаву.
Не завидуй же нікому,
Дивись кругом себе:
Нема раю на всій землі,
Та нема й на небі.


МИХАЙЛО РЯБЕЦЬ: Про перші кроки постреволюційної влади по «очищенню» та «реформуванню» судової системи та правоохоронних органів.

Під час Революції Гідності чітко викристалізувалася, з поміж інших, проблема беззаконня, суцільної корумпованості, хабарництва, продажності і некомпетентності в судах, усій правоохоронній системі та інших контролюючих органах.

Так звані, лідери Майдану, із піною на губах та надривом в голосі,... докладніше
2017-02-09


Михайло Рябець: Народ рознесе не країну, а корумповану і продажну владу

Колишній голова ЦВК прокоментував заяву Генерального прокурора Юрія Луценка про дострокові президентсько-парламентські вибори.

Генпрокурор висловив думку про те, що "дострокові вибори призведуть до катастрофи в цій крані", і як результат "країна може розлетітися". Михайло ... докладніше
2016-07-04


НЕЗРОЗУМІЛІ МЕТАМОРФОЗИ ПРЕЗИДЕНТА ПОРОШЕНКА!

Регулярні заяви Президента України Петра Порошенка із приводу одних і тих же проблем, на вирішення яких, справедливо, очікує Народ України, часто являються напрочуд суперечливими!

А, нерідко, й просто абсурдними!

Починаючи із палких виступів зі сцени майдану, Порошенко робив категоричн... докладніше
2015-09-23


СУМНІ РЕАЛІЇ НАШОГО ЖИТТЯ ПІСЛЯ РЕВОЛЮЦІІ ГІДНОСТІ!

Щодня я отримую чимало листів, повідомлень, телефонних дзвінків від різних людей із різних куточків України де вони мене запитують про те, чому я досить часто критикую нашу владу, ставши поруч із "агентами Кремля" і не пишу про успіхи нашої влади.
На превеликий жаль, я не бачу цих успіх... докладніше
2015-04-29


Рябець та Ратушняк прийшли на ефір каналу 112

31 березня гостями студії “День. Made in Ukraine” були голова Центральної виборчої комісії в 1997-2004 рр., один із засновників ГО “Україна без корупції” (2014) Михайло Рябець і народний депутат IV-го скликання, міський голова Ужгорода в 2006-2010 рр. Сергій Ратушняк.

Говорили про роботу уряд... докладніше
2015-04-03


ЧАСТИНА 2. Що собою являють сучасні партії влади?

Вчора ми оприлюднили частину першу статті „Ідеологічне позиціонування українських політичних партій та перспективи розвитку політичної системи в Україні” з якою Ви можете ознайомитись тут

Сьогодні ж ми розмірковуємо над тим, що... докладніше
2015-01-11


ЧАСТИНА 1. Ідеологічне позиціювання українських політичних партій та перспективи розвитку політичної системи в Україні.

Чому партії мають бути ідеологічними?

Черговий перехід 2014 року до парламентсько - президентського типу державного правління в Україні зумовлює зростання ролі політичних партій у державному та суспільному житті. Україна за роки незалежності вже мала досвід реалізації парламентсько – пре... докладніше

2015-01-09


В Україні без корупції не народишся, без корупції не поховають…

Коли кажуть про боротьбу із корупцією, завжди уявляють чиновників, даїшників, суддів і саме на них спрямовують праведний гнів. Звісно це є найкорумпованіші сфери життя, але на жаль, ними поширення корупції не обмежується.

Цей вірус вразив усе суспільне життя. Від побутової корупції люди поте... докладніше
2014-11-09


Створено ГО "Україна без корупції"

Основною метою діяльності громадської організації "Україна без корупції" є сприяння в установленому законодавством порядку боротьбі з корупцією, громадський контроль за дотриманням Конституції та законів України посадовими особами державних органів влади, органів місцевого самоврядування, ... докладніше
2014-06-03


Михайло Рябець. УКРАІНІ ПОТРІБНА ТРЕТЯ СИЛА ДЛЯ ПРОВЕДЕННЯ ЯКІСНИХ ЗМІН В КРАІНІ!

Рано чи пізно, на чергових або дострокових виборах до Верховноі Ради Украіни чи президентських, чи до органів місцевого самоврядування влада в Украіні повинна бути змінена. Сумніву в цьому немає ні у тих хто при владі, ні у тих хто в опозиціі, ні у простого люду.

Виникає , у зв'язку з цим, од... докладніше
2013-12-23


Михайло Рябець прокоментував ситуацію щодо заборони владикою Марком привезення ікони Миколая Втішителя

Історія із забороною керівництвом Хустської єпархії на чолі з владикою Марком привезення ікони Миколая Втішителя у православний кафедральний собор рівноапостольних Кирила і Мефодія м. Хуст миттю набула резонансу на сторінках інтернет-видань та у соцмережах. Жителі Хуста та району, а також вірники з ... докладніше
2013-06-24


Fedor Schuber на фейсбуці звернувся до Михайла Рябця.

Доброго Вам дня Михайле Михайловичу!
Я представляю Виноградівське районне громадське формуванння "Апологет" з ОГП і ДК, є головою цього формування, і займаюсь громадською правозахисною діяльністю на території Виноградівського та Міжгірського районів. Чому тільки у Виноградівському і Мі... докладніше
2013-05-13



1

останні пропозиції:

свіжі відгуки:

найпопулярніші:



email: ser.rosada@ukr.net Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій, а рекламної інформації — рекламодавці. Адміністрація може не поділяти думку авторів. Адміністрація залишає за собою право редагувати надані матеріали. У разі копіювання матеріалів гіперпосилання на «Міжгірський портал» обов’язкове.