Русскій корабль - іді нах*й !

Туристично-рекреаційний кластер планують створити на межі Закарпаття, Львівщини та Івано-Франківщини


міжгірський район
(всі новини)

карта сайту

Погода

Не завидуй багатому:
Багатий не знає
Ні приязні, ні любові —
Він все те наймає.
Не завидуй могучому,
Бо той заставляє.
Не завидуй і славному:
Славний добре знає,
Що не його люди люблять,
А ту тяжку славу,
Що він тяжкими сльозами
Вилив на забаву.
Не завидуй же нікому,
Дивись кругом себе:
Нема раю на всій землі,
Та нема й на небі.

Hosting Ukraine

все закарпаття


Туристично-рекреаційний кластер планують створити на межі Закарпаття, Львівщини та Івано-Франківщини

23 січня на території Славської ОТГ, в готелі "Вежа Ведмежа", відбулося засідання з питань перспектив розвитку субрегіонального туристично-рекреаційного кластера «Магура» на межі Івано-Франківської, Львівської та Закарпатської областей.

Закарпаття за круглим столом представляли директор обласного департаменту економічного розвитку і торгівлі Денис Ман, голова Міжгірської районної ради Василь Щур та власник еко-курорту «Ізки» Андрій Бойко.

Під час круглого столу було презентовано основні напрямки будівництва нового курорту поблизу Славського, інвестором якого виступає компанія "Галнафтогаз".

Також учасники обговорили питання розвитку транспортно-логістичної системи для повноцінного розкриття туристичного потенціалу областей. Це дозволить значно економити час проїзду до привабливих для туристів об’єктів, обмінюватися туристичними потоками та збільшити тривалість перебування туриста в Карпатах – головній родзинці трьох областей. Фахівці поділились досвідом реалізації якірних проектів місцевого розвитку, презентували туристичний потенціал Міжгірського району, Славської, Долинської та Вигодської ОТГ. Також відбулося обговорення проекту Статуту та подальших кроків зі створення Асоціації місцевого самоврядування «Магура».

Під час заходу було наголошено на важливості доступу до будь-якої громади субрегіону в межах однієї години, проте це потребує невідкладного ремонту важливих транспортних артерій та побудови транспортних коридорів. Зокрема, для Закарпаття важливим є об’єднати сполученням населені пункти Славське та Міжгір’я, адже Міжгірщина була і залишається надзвичайно привабливою для туристів. Вони приїжджають туди милуватись водоспадом Шипіт, відвідати село-музей Колочава, НПП «Синевир», центр реабілітації бурого ведмедя та еко-парк вовків, унікальний музей лісу і сплаву, старовинні дерев’яні церкви та мальовничі Карпатські вершини. Потенціал Міжгірського району дозволяє розмістити більше двох тисяч туристів, на території району протягом року проходять близько 15 фестивалів різного спрямування. Стрімкого розвитку набуває сільський туризм – в районі готові прийняти туристів більше 200 садиб.

Учасники обговорення мали спільне бачення щодо туризму як ключового пріоритету у розвитку трьох областей. Відтак будуть продовжені спільні консультації та напрацювання у напрямку розвитку та поліпшення туристичної інфраструктури.


Туристично-рекреаційний кластер планують створити на межі Закарпаття, Львівщини та Івано-Франківщини

Туристично-рекреаційний кластер планують створити на межі Закарпаття, Львівщини та Івано-Франківщини


2019-01-25
переглядів: 2625
джерело: .

ДОДАТИ КОМЕНТАР (тільки українською мовою.):

автор:
коментар:


коментарі(4):

2019-01-26 Ваня
Активіст Сопко перестань чіплятися до моєї жінки я за тобою дивлюся ти дуже пошкодуєш ти підарас

2019-01-26 До Амбала
А нич тим лісникам Палькам ние,шо попалися на ялинках дали взятку та крадуть хащу кожний вечір дале із Сигли, вдень наваляють а у вечері Пачкало возить зилом

2019-01-26 .
білі рукавички і грязна харя

2019-01-25 Амбал
Швайцерик лісник працює на СБУ він був теж причетний до операції ялинка він через свого брата винюхав і здав у бистрім за ялинки

свіжі новини:
(закарпаття)

свіжі коментарі:
(закарпаття)

всі коментарі

найбільше читають:
(закарпаття)



© Сергій Росада 2013-2021, email: ser.rosada@ukr.net Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій, а рекламної інформації — рекламодавці. Адміністрація може не поділяти думку авторів. Адміністрація залишає за собою право редагувати надані матеріали. У разі копіювання матеріалів гіперпосилання на «Міжгірський портал» обов’язкове.