Русскій корабль - іді нах*й !

Через загибель на Рівненщині 4-х бійців 15 окремого гірсько-штурмового батальйону з Ужгорода на Закарпатті оголошено День жалоби


міжгірський район
(всі новини)

карта сайту

Погода

Не завидуй багатому:
Багатий не знає
Ні приязні, ні любові —
Він все те наймає.
Не завидуй могучому,
Бо той заставляє.
Не завидуй і славному:
Славний добре знає,
Що не його люди люблять,
А ту тяжку славу,
Що він тяжкими сльозами
Вилив на забаву.
Не завидуй же нікому,
Дивись кругом себе:
Нема раю на всій землі,
Та нема й на небі.

Hosting Ukraine

все закарпаття


Через загибель на Рівненщині 4-х бійців 15 окремого гірсько-штурмового батальйону з Ужгорода на Закарпатті оголошено День жалоби

Під час військових навчань на Рівненщині загинули четверо бійців 15 окремого гірсько-піхотного батальйону з Ужгорода. На Закарпатті в суботу оголошено День жалоби

У п’ятницю, 6 липня, близько 6 години ранку в ході військових навчань на Рівненському полігоні загинули четверо бійців 15 окремого гірсько-штурмового батальйону, який входить до складу 128-ї окремої гірсько-штурмової бригади й базується в Ужгороді. Ще четверо бійців поранені.

За попередньою інформацією, під час навчань вибухнув міномет. Двоє бійців загинули на місці, двоє по дорозі в лікарню, ще четверо поранені. Двоє із загиблих – мешканці Ужгорода, один – Перечина.

Усі військові – учасники бойових дій, досвідчені бійці, які неодноразово демонстрували свій героїзм, відстоюючи суверенітет і територіальну цілісність України на Донбасі. Обласна державна адміністрація глибоко сумує з приводу смерті героїв і висловлює щирі співчуття їхнім рідним і близьким.

Голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль підписав розпорядження про оголошення на Закарпатті Дня жалоби у зв’язку із загибеллю бійців 15 окремого гірсько-піхотного батальйону. В суботу, 7 липня, на будинках державної влади, органів місцевого самоврядування, державних установах, підприємствах та організаціях Закарпатської області буде приспущено Державний прапор. Крім того, установам та організаціям незалежно від форми власності рекомендовано скасувати проведення розважально-концертних заходів.



2018-07-07
переглядів: 1319
джерело: прес-служба Закарпатської ОДА.

ДОДАТИ КОМЕНТАР (тільки українською мовою.):

автор:
коментар:


коментарі(1):

2018-07-08 закарпаття
Вечная им память! Очень грустно когда гибнут нивчем невинные люди.

свіжі новини:
(закарпаття)

свіжі коментарі:
(закарпаття)

всі коментарі

найбільше читають:
(закарпаття)



© Сергій Росада 2013-2021, email: ser.rosada@ukr.net Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій, а рекламної інформації — рекламодавці. Адміністрація може не поділяти думку авторів. Адміністрація залишає за собою право редагувати надані матеріали. У разі копіювання матеріалів гіперпосилання на «Міжгірський портал» обов’язкове.