Русскій корабль - іді нах*й !

Закарпатські нардепи Лунченко, Ланьо і Пацкан через своїх людей на митниці намагаються поновити корупційно-контрабанді схеми – Мосійчук


міжгірський район
(всі новини)

карта сайту

Погода

Не завидуй багатому:
Багатий не знає
Ні приязні, ні любові —
Він все те наймає.
Не завидуй могучому,
Бо той заставляє.
Не завидуй і славному:
Славний добре знає,
Що не його люди люблять,
А ту тяжку славу,
Що він тяжкими сльозами
Вилив на забаву.
Не завидуй же нікому,
Дивись кругом себе:
Нема раю на всій землі,
Та нема й на небі.

Hosting Ukraine

все закарпаття


Закарпатські нардепи Лунченко, Ланьо і Пацкан через своїх людей на митниці намагаються поновити корупційно-контрабанді схеми – Мосійчук

"Помічником-консультантом члена ТСК нардепа Валерія Лунченка є громадянин Павло Шонь, який очолює зміну митного пункту "Тиса" і відомий по ряду контрабандних порушень", - повідомляє І.Мосійчук.

Також нардеп наполягає на звільненні керівника Закарпатської митниці Романа Крутяка. Його, вважає Мосійчук, "призначено з подачі Ланьо і на чиє замовлення він відкривав справи проти фірм Балоги, що і стало причиною... подальших подій".

Якщо відставок не буде, заявив Мосійчук, "наша комісія нічого не досягне, контрабандні потоки будуть тривати надалі, а кров на Закарпатті проллється знову".

Насправді Р.Крутяк на посаді головного митника Закарпаття, як повідомляло Закарпаття онлайн, є креатурою народного депутата від політичної партії "УДАР" (БПП) Валерія Пацкана, і раніше був офіційним помічником народного депутата. А нардеп Михайло Ланьо в контрабандних схемах діяв узгоджено з В.Лунченком і В.Пацканом.

Раніше журналісти телеканалу "1+1" вказали на причетність зазначених нардепів до контрабанди на Закарпаття.

Що суттєво, і В.Лунченко і В.Пацкан є членами ТСК з розслідування подій у Мукачеві.



2015-08-05
переглядів: 1498
джерело: Закарпаття онлайн 05 серпня 2015р.

ДОДАТИ КОМЕНТАР (тільки українською мовою.):

автор:
коментар:


коментарі(2):

2015-09-08 чорнобиль
м.ф. контролюй свого стьопчика .бо утікне з самодайков яку дуже любить .все собі разом порадяться двоє підут у міжгіря .де знімают кімнатку на двох . як то має бити короче...... любов не картошка .а ти будеш сама

2015-08-06 чорнобиль
Вступила в дію ст.366 КК ,згідно якоі Ізківський голова Савчур може сісти й надовго

свіжі новини:
(закарпаття)

свіжі коментарі:
(закарпаття)

всі коментарі

найбільше читають:
(закарпаття)



© Сергій Росада 2013-2021, email: ser.rosada@ukr.net Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій, а рекламної інформації — рекламодавці. Адміністрація може не поділяти думку авторів. Адміністрація залишає за собою право редагувати надані матеріали. У разі копіювання матеріалів гіперпосилання на «Міжгірський портал» обов’язкове.