Русскій корабль - іді нах*й !

Шановний, адміністратор сайту!!!


міжгірський район
(всі новини)

карта сайту

Погода

Не завидуй багатому:
Багатий не знає
Ні приязні, ні любові —
Він все те наймає.
Не завидуй могучому,
Бо той заставляє.
Не завидуй і славному:
Славний добре знає,
Що не його люди люблять,
А ту тяжку славу,
Що він тяжкими сльозами
Вилив на забаву.
Не завидуй же нікому,
Дивись кругом себе:
Нема раю на всій землі,
Та нема й на небі.

Hosting Ukraine

все закарпаття


Шановний, адміністратор сайту! Будь ласка, не видаляйте із сайту корисні посилання. На сайті у вас такі гадості і такий непотріб пишуть, що вже й читати мерзко. А от коли люди озвучують продаж чи купівлю - видаляєте, коли звучать розумні й мудрі репліки, теж блокуєте(більш однієі не напишеш), а от мусор і непотріб ви ж приймаєте пачками навіть від одного адресата. Висвітлюється теж тільки одна сторона, якій видно ви і симпатизуєте, інша ж принижена і паплюжена. Якщо ж ви існуєте, то існуйте для користі, а не тільки як черв'як дерево точить, так і сайт ваш - тінь на весь район кидає.



2015-04-22
переглядів: 2247
джерело: Оля

ДОДАТИ КОМЕНТАР (тільки українською мовою.):

автор:
коментар:


коментарі(14):

2015-04-28 Правильно.
Правильно яка ви молодець,але у вас красиве імя,і напоминає когось.

2015-04-28 Оля
Народ, не смішіть народ.Ладно під Буришина косите... Ладно під Щуря... Під мене нема сенсу косити. Напевно невідомий веде власний монолог?

2015-04-28 До невідомого
Це ваше самонавійовання,будьласка девіться реально,і ви обовязково найдете те що шукаєте,Оля.

2015-04-26 до коментаторів
Шановні мої!
Перед тим, як писати, раджу уважно читати ті статті, які плануєте коментувати. А то виглядаєте не дуже переконливо. Приміром, на сайті не пишеться, що вчителька крала гроші. У статті вказано, що вона копирсалася в речах, і приведено офіційний коментар директора школи. Це, по-перше. А, по-друге,(це більше стосується чарівної Олі, бо вона все ж зуміла стати зіркою МП, звернувшись безпосередньо до мене, як людини, чий сайт кидає тінь на весь район. Я навіть трохи загордився од тої думки, що є таким лиходієм), є певна різниця між оголошенням і новиною. А, оскільки, рубрики "оголошення" ще не існує (скоро буде), то доцільніше новину про продаж трактора перенести з інформаційних новин просто на головну сторінку. Замітьте, чарівна моя, я не видалив, а лише перемістив. Різницю відчуваєте? А критика тільки тоді варта уваги, коли вона конструктивна.
Я завжди реагую на рекомендації і пропозиції користувачів, і часто виконую Ваші побажання, що стосуються сайту. Тому давайте разом знімати тінь з нашого району, хоча зауважте: все на землі має тінь окрім привидів...

2015-04-26 Для Сергія Васильовича
У Вас на сайті записано про те, що вчителька крала гроші. Однак, переглянувши відео не можна стверджувати про це. Тобто факт крадіжки нічим не доказано. Тому, будь ласка, не публікуйте те, що не відповідає дійсності

2015-04-25 Невідомий
Оля ти полонила моє серце я тебе кохаю.

2015-04-23 чисні будьте
Люди добрі, не позортеся. Не вказуйте свій розум. Подивіт на сайти других районів. Де є тілько болота як у нас? Дурний мстити буде розумний пробачит а мудрий і не запомнит бо скидку на розум дурного робит. І хто яму під другим копле сам у ню упаде вадь уже впав?

2015-04-23 Оля Федірко
Особливо дратує мене те, що на сайті розкидаються різними красками гадості про морально чисту, світлу, як карпатське джерело, людину твердих політичних переконань, яка не брала хабарів, "відкатів", не дерибанила, сука,бюджет, об,єкти нерухомості,в житті ні копійки, а ні центу землі не вкрала. Мова йде про особисто мені незнайому людину, нашого мера, Щуря Василя, серед своїх -Ваську Деревляного

2015-04-23 свідок
опа оказуєся що коло 24-ки стріляв не кешель, а рідний брат екс регіонала щура василя,щур михайло (дуріко)

2015-04-23 журба
угомонмся та аш не видиш ризних точок зору та марш до очного

2015-04-22 до журби
ти видно гей. Бо нейтральні можуть бути тільки гоміки. ТОчно це називається пасивні. От молодець Росада пише сам за себе. От це самокритика. .молодець Росада.

2015-04-22 Оля
Сергій Васильович,ну як не заходити? Ваш сайт - це досить пізнавальне джерело.Пізнавальне, у всіх розуміннях цього слова. Ніколи не знаєш, хто стане наступною "зіркою" Міжгірського порталу (це можу бути і я). Але дратує те, що Ви блокуєте ті думки, які вам не підходять, а от гадості - рокидаються різними красками (хоч перепона розрахована на ті репліки, які "паплюжать сайт"). Так будьте справедливими, якщо Ваш сайт для народу, хай він буде народним, а не однобоким (замітьте, я не угрожаю, а дуже-дуже Вас прошу. Да і звертаюся виключно на Ви, ну ми ж з Вами ще не знайомилися:-))

2015-04-22 адмін- Олі
Неподобається,не заходь на сайт і нечитай.Окей!!!

2015-04-22 журба
автор нейтральний

свіжі новини:
(закарпаття)

свіжі коментарі:
(закарпаття)

всі коментарі

найбільше читають:
(закарпаття)



© Сергій Росада 2013-2021, email: ser.rosada@ukr.net Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій, а рекламної інформації — рекламодавці. Адміністрація може не поділяти думку авторів. Адміністрація залишає за собою право редагувати надані матеріали. У разі копіювання матеріалів гіперпосилання на «Міжгірський портал» обов’язкове.