Русскій корабль - іді нах*й !

Шановна громадо!


міжгірський район
(всі новини)

карта сайту

Погода

Не завидуй багатому:
Багатий не знає
Ні приязні, ні любові —
Він все те наймає.
Не завидуй могучому,
Бо той заставляє.
Не завидуй і славному:
Славний добре знає,
Що не його люди люблять,
А ту тяжку славу,
Що він тяжкими сльозами
Вилив на забаву.
Не завидуй же нікому,
Дивись кругом себе:
Нема раю на всій землі,
Та нема й на небі.

Hosting Ukraine

село синевир


Шановна громадо!

Реформування сільського самоврядування дає нам нові можливості для розвитку. Втім, ними треба ще вміло управляти! Для цього потрібен як мінімум досвід управління, відповідні знання і вміння.
Я пройшов свій професійний шлях від найменшої посади в райдержадміністрації, вдосконалював свої знання і, зрештою, здобувши необхідний досвід, написав дисертацію, яка якраз і стосується організації роботи сільських та селищних рад в Україні. Я дуже добре розуміюся на принципах організації роботи в громадах і з чого треба починати в першу чергу.
Мною докладено багато зусиль задля того, щоб Синевирська громада була на карті! І вона є! І я пишаюся тим, як і кожен з Вас, що нам спільними зусиллями вдалося її відстояти!
Знаю, що буде не просто, втім мені не звикати до нових викликів і я готовий працювати заради майбутнього Синевирської громади!
Кандидатів буде багато. Всі вони різні. Всі мотивовані. Ви всіх добре знаєте. Тому добре все обдумайте! Зараз все у Ваших руках!
Бажаю кожному з моїх опонентів удачі. Впевнений, кожен з Вас буде мати свого виборця. Але громада в нас одна!
З повагою, Іван Чуп



2020-09-20
переглядів: 2460
джерело: Іван Чуп

ДОДАТИ КОМЕНТАР (тільки українською мовою.):

автор:
коментар:


коментарі(14):

2020-10-16 Тюх
Якщо Щурь купить голоси для Чупи, то не буде більше землі у Синевирі і Поляні.Пилипчани не дадуть збрехати.

2020-10-12 Синевир
Молодець,тримайся,ще не довго,ти переможеш,ми всі за тебе

2020-10-12 ВАСИЛЬ Син.Поляна
Іване,куди ти сунешся..ти говори сам,не будь німаком.. а не за тебе квичить секретарка Марія...вже не дамо дирибанити землі наші....сектретутка за один рік побудувала будинок і повністю звела до ключа...ба за яку зарплату.ТАЙ ніхто на заробітки не їздить...туй собі парує місто і старости синочку ВІталіку....ЖАХ.

2020-09-22 Іван катин
Кончиться наша влада.Ми з Куруцами,Сятинями,Демянами дойили вас всьо життя,держали за лохів, а типирь усьо.

2020-09-21 до Івана
Нащо ти Іване ту посаду голови громади? чи ти не знаєш що Куруц уже всі землі чорноріцькі роздирибанив та ментам пороздавав. відки в жаби змеля в Чорінй ріці:?

2020-09-21 Цімбор.
Компеиентний,знаючий,думаючий,новий.З ідеями змін і бажанням розворушити осине кубло і болото в сільській раді.Людина здатна зробити громаду процвітаючою і самодостатньою.Так тримати!Удачі.

2020-09-21 Солодовнічка
обирає нас як липку,інтересно чи с...е дальше у івана,вмудрилася в податкові получати гроші яка лиш числилася.Що тото за нехарь яка с...е зрота як збуди.

2020-09-21 Вася Капелан
ти Чупе всі ці роки які ти протирав штани в білім домі лизав зад Василб Щурю, недайбог ти станеш біровом Синевира і надалі будеш лизати зад Щурю Василю, ти нічого незробив за ці роки хорошого для свого села даже сміття на вулиці біля свого будинку і то неприбирав ти бездарь і вискачка

2020-09-21 нейтральний
Іван, більш ніш достойний! Конкуренти будуть пакостити, насміхатися, а зависники всяку дурню писати. Ваня, тримайся. Не всі так думають як ці писаки!

2020-09-21 щурь василь
а Чупу велику залупу !

2020-09-21 Бідняк
Іди ти із свойов дисертаціюв у гузицю.

2020-09-20 Правда
Розумний, вихований, людяний. Іменно такий має бути староста села!

2020-09-20 іван катин
що ти за роки зробив хорошого для Синевира ?, бігавись за Щурьом як шнирь лижучи його іди Іване і не сміши Синевирців з тебе такий Біровя як з мене міністр

2020-09-20 Щур
Точно непріде в Синевир бо Іван катин висморкав як пацана,вася камінцями кидав.

свіжі новини:
(синевир)

свіжі коментарі:
(синевир)

всі коментарі

найбільше читають:
(синевир)



© Сергій Росада 2013-2021, email: ser.rosada@ukr.net Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій, а рекламної інформації — рекламодавці. Адміністрація може не поділяти думку авторів. Адміністрація залишає за собою право редагувати надані матеріали. У разі копіювання матеріалів гіперпосилання на «Міжгірський портал» обов’язкове.