Русскій корабль - іді нах*й !

Розтоківська школа відсвяткувала 50-річний ювілей


міжгірський район
(всі новини)

карта сайту

Погода

Не завидуй багатому:
Багатий не знає
Ні приязні, ні любові —
Він все те наймає.
Не завидуй могучому,
Бо той заставляє.
Не завидуй і славному:
Славний добре знає,
Що не його люди люблять,
А ту тяжку славу,
Що він тяжкими сльозами
Вилив на забаву.
Не завидуй же нікому,
Дивись кругом себе:
Нема раю на всій землі,
Та нема й на небі.

Hosting Ukraine

село розтока


Розтоківська школа відсвяткувала 50-річний ювілей

З іменинами навчальний заклад привітав кандидат в обласні депутати Іван Шкирта

Загальноосвітня школа І-ІІ ступенів – одна з кращих у районі. Хоч і вчиться тут дітей небагато, усі вони талановиті. Окрім того, що добре навчаться, юнаки й дівчата співають, танцюють, декламують власні вірші. От, до прикладу, випускниця цього навчального закладу Сабіна Кривка стала призеркою Всеукраїнської олімпіади з української мови. Вона зірвала овації всього залу коли зачитала власний вірш. За 50 років Розтоківській школі насправді є чим гордитися. От тільки взяти її вихованців, скажімо, що були присутні на ювілей. Нині заступник Ужгородського міського голови, кандидат у депутати до Закарпатської обласної ради від 18-го виборчого округу Іван Шкирта, успішний адвокат, кандидат на посаду Пилипецького сільського Василь Готра, директор комунального підприємства «Ринок», кандидат у районні депутати Іван Субота. З-поміж поважних гостей – виконувач обов’язків голови Закарпатської ОДА Олександр Петік. «У Розтоківській школі вчаться справді перспективні, талановиті діти. Пісні, які вони виконали, звучали краще, аніж з вуст народних артистів. Тут хороші вчителі, які люблять свою роботу попри мізерну заробітну плату. Це гідний навчальний заклад, що може служити прикладом навіть столичним школам», - зауважив Олександр Петік.

По-особливому тепло учнівський та вчительський колективи на чолі з директором Ганною Шкиртою зустріли уродженця села Розтоки Івана Шкирту. Кандидат у депутати до Закарпатської обласної ради не з пустими руками: квітами, сертифікатом на парти й стільці та кольоровий принтер, сканер й ксерокс. «Це мінімум, що я можу зробити для рідного навчального закладу, який дав мені достойні знання перед дорогою у доросле, особливо хочу відзначити нинішнього директора Ганну Шкирту. Вона вчила мене німецьку мову, яка добряче пригодилась. До слова, навчальний заклад очолює вона 18 років. Таким людям треба ставити пам’ятник при житті. Сьогодні виступала Сабіна Кривка, Ви знаєте, що ця дівчина на ЗНО набрала 200 балів з української мови? Далеко не кожна школа Міжгірщини, навіть держави може повихвалятись таким результатом», - підкреслив кандидат у депутати до Закарпатської облради Іван Шкирта.

«Освіта – один з пріоритетів, які потрібно тримати на особливому контролі, розпочинаючи від організації навчального процесу, завершуючи матеріально-тенічним забезпеченням та інфраструктурою. Остання тут залишає бажати кращого. В першу чергу з районного, а можливо й обласного бюджету потрібно лобіювати виділення коштів на ремонт навчального закладу і ми разом із Іваном Шкиртою це обов’язково зробимо, бо ця школа справді цього вартує», - переконаний кандидат на посаду Пилипецького сільського голови Василь Готра.

50-річний ювілей і здобутки за цей час, як на мене лише початок. За педагогами, учнями й випускниками ще підкорення багатьох освітніх вершин.


Розтоківська школа відсвяткувала 50-річний ювілей

Розтоківська школа відсвяткувала 50-річний ювілей

Розтоківська школа відсвяткувала 50-річний ювілей

Розтоківська школа відсвяткувала 50-річний ювілей


2015-10-04
переглядів: 2960
джерело: Мирослав Гапак

ДОДАТИ КОМЕНТАР (тільки українською мовою.):

автор:
коментар:


коментарі(2):

2015-10-08 111
нико никому нічого не лиже! а шо держава виділяє для школи!

2015-10-05 вчителька
у першу очередь в україні тому ниє жізні шо директори лижуть усім і усюди дале з них ся учат вчителі і такоє роблят а учні ниборята на самому послідному плані тоєсть для статистичних даних

свіжі новини:
(розтока)

свіжі коментарі:
(розтока)

всі коментарі

найбільше читають:
(розтока)



© Сергій Росада 2013-2021, email: ser.rosada@ukr.net Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій, а рекламної інформації — рекламодавці. Адміністрація може не поділяти думку авторів. Адміністрація залишає за собою право редагувати надані матеріали. У разі копіювання матеріалів гіперпосилання на «Міжгірський портал» обов’язкове.