Русскій корабль - іді нах*й !

Вкрали землю.


міжгірський район
(всі новини)

карта сайту

Погода

Не завидуй багатому:
Багатий не знає
Ні приязні, ні любові —
Він все те наймає.
Не завидуй могучому,
Бо той заставляє.
Не завидуй і славному:
Славний добре знає,
Що не його люди люблять,
А ту тяжку славу,
Що він тяжкими сльозами
Вилив на забаву.
Не завидуй же нікому,
Дивись кругом себе:
Нема раю на всій землі,
Та нема й на небі.

Hosting Ukraine

село річка


6 травня 2014 року відбулися сільські збори селян з інціативи громади с. Річка.
Збори проводив сільський голова В.М.Бігарь. На збори були запрошені голова райдерадміністрації А.А. Шекета, голова райради І.В.Ярема, прокурор району С.П. Зовдун, керівник земельного районного відділу О.В. Шовак, керівник УВЕЗ В.І. Гречко. На порядку денному були розглянуті питання про пайові землі селян, які незаконно були вкрадені невідомими людьми в кількості 105 гектарів. Порушувалося питання про невідоме зникнення земельних сертифікатів селян в Міжгірському земельному відділі. Були прийняті рішення щодо відкриття кримінальних справ по цих питаннях. Виступили підприємець В.М.Коцур, пенсіонер Ю.І. Бистряник,та М.А. Гельбич.
Прийнято рішення про недовіру керівнику районного земельного відділу О.В.Шоваку. Ситуація, яка склалася в нашому селі з земельних питань думаю, що буде вирішена, землі, які незаконно вкрали, будут повернуті селянам.



2014-05-15
переглядів: 4695
джерело: Михайло Андрійович Гельбич.- керівник штабу А. Гриценка в селі Річка..

ДОДАТИ КОМЕНТАР (тільки українською мовою.):

автор:
коментар:


коментарі(28):

2019-10-08 Р
Кість ти шкода чужого комина то підстав свій рот !

2019-08-04 Наталія
А сиварям якого хе треба мало їм прозора із свальбов хочуть ще.

2019-02-08 Нейтраль
У Боса такий джіп.Другий раз може непроманутись в знести Рарову холупу.проскочит як рішко келечин.а на шот двох квартир ти Міша загнув чи серуйозно знаю який ти фонтозер.держи хвіст пістолетом в вуха як локатори.помним в скорбим

2019-02-08 Постраждалому.
Міша ти бетмен.Люстрацію на сільраду Депутатів на марс.Боса в космос.землю народу.

2019-02-08 БМВ
Постраждалому на розум.Їдь лікуватися,а не в послушники.

2019-02-08 Постраждалий
Ба за які гроші секретарка Карпович Наташа хижу поклала та виладила.з головов знюхалася та діляться грошима.землі собі понабирали та всій фамелиї.

2016-04-02 сотник р.с
Річкая повісити за яйця

2014-05-19 річкай
до того що писав річкаю 18 го. статтю сь почитав? не почитав, бо видко ти лиш знаєш писати, аде тот що знає читати, вас по двох мали складовати ...

2014-05-19 спостерігач
До жителів села Річка та Пилипець якщо від вас украли землю то гуртуйтесь і не полишайте цю справу бо тепер найбільш сприятливі умови щоб відстояти своі інтереси якщо відступите тепер то більше ніколи не будете мати а ні землі а ні власноі долі

2014-05-18 громадянам с. тюшка
Скликайте на неділю збори. Вимагайте паі.боріться за своє допоки є можливість.

2014-05-18 річкай
статтю почитай, а землями, як і тими хто їх наділяв занимаються органи (провоохоронні). Бігарь ся не боре не з ким, а чесно робит свою роботу.

2014-05-18 річкаю
Річкаю,обгрунтуй,за що Бігарю медаль дали?За створені робочі місця?За відкритий дитячий садок?За покращення соціальної сфери села?Я з шоваком нічого спільного не маю,але не треба свою бездіяльність прикривати боротьбою за землю.

2014-05-18 річкай
Почитай статтю у Верховині, що вийшла перед новим роком. там ясно написано за що Бігарю медаль дали. у жовтні Шовак землі ділив. В листопаді Бігарь виявив, а 19 била сесія де било оприлюднено про захват. На початку грудня му медаль дали. не лише Ледида підписав а і Балога. А то ща Шовак бреше, ми то вже чули.

2014-05-18 річкаю
Річкаю а чи знаєш ти,що Бігар за то,що поміг роздати землі получив із рук губернатора Ледиди медаль.А тепер боїться гніву річан і вирішив нібито сам підняти земельну тему.Така медаль за те,що зробив Бігар для села ( а не зробив він нічого путьного крім того,що зразу як його обрали виділив даром землю Маринцьови )так би просто йому не давалася.Бігар най не думає,що прості річани про його подвиги нічого не знають.

2014-05-18 річкай
іване, із-за таких людей, порядних людей, як є на фотографії, ти уже николи не будеш паном. видно добре тобі було коло корита. Повісь собі сю фотку у кабінеті замість януковича.

2014-05-18 иван
Морда на фотографії не то голови Бігаря,не то ідіота,но на підерську явно похожа.

2014-05-18 громадянам с.Річка
Домагайтеся повернення землі у власність держави.Адже в Пилипці з допомогою прокуратури,суду повернуто навіть 0,10 га землі біля водоспаду "Шипіт". Знайте,що Ваша земля вже продана і набиваються кармани вже й так набиті чиновників. Шовака С. гнати геть, бо то все робилося особисто,з метою наживи думаю, що і його фірмою , яка розташована в "Добробуті"

2014-05-18 Річка
А землевпорядника с.Річка Олену Хить не треба спитати?,кому виділяли,де ,для чого.Не треба її залишати в тіни.То що Шовак Саша виноватий не викликає ніяких здивувань.Бігар В.М. все знав ,але мовчить .Гельбича М.А. обрати головою нашої громади осінню беззаперечно,і тільки такі люди можуть управляти по справжньому нашим селом.Слава Україні!

2014-05-17 річкай
то не Слава, то наш другий земляк продався. ба за що го купили, а думавим, що порядний. Інтелігент. Треба голові казати оби опублікував на сайті імена міжгірців, що ім землю річчанську дали.

2014-05-17 Річанин
Ни в якому потоці. то Славік Бігар таку фігню може писати, бо они з Щурьом близькі, на прочистку нащих оріг від снігу гроші вкрали тай так само у Пилипци на ремонт дороги до Шипота, це точно та сволота

2014-05-17 Анонім
Хлопці, точно -міжгірцьови- землю дали, бо так просто гавкати за Щура нихто не буде, річчани добре в карти дивіт. а в Потоці каже , що в нього родина. Всьо ся виявит.

2014-05-17 Міжгірець
Но но. Пошурши, може щось найдеш, лиш знай, що ніде на аноніма ніхто і ніколи уваги не звертає, бо він "Анонім" без імені, місця проживання, роботи та своєї чіткої позиції.

2014-05-17 Анонім
А чи не наділив Щур свому -міжгірцю- землю в Річці та Пилипцю за таку роботу на сайтах. Річчани, пилипчани де ви є !?

2014-05-16 теж за Річку
Напудили йожика голов гузицьов.

2014-05-16 За Річку
Міша, молодець! А ті, що пишуть "дурню всяку" най переживают і не сплят ночами, бо роками землі річаннські "прихватизовут". Прийшов час розплати!

2014-05-16 бигарю
Ніхто не винуватий,що голова сільської ради плутає інвертиризацію із приватизацією.Своєю тупизною ввів в оману і мешканців села і інших.

2014-05-16 Інгвар
Думаю, шо якщо 105 гектарів землі приватизували конкретні особи, то доволі не складно вияснити, на кого саме ці 105 гектарів були оформлені. Адже в будь-якому випадку у Держкомземі є відповідні документи. Була б тільки воля правоохоронних органів і всіх можна вивести на чисту воду. Також цікаво, хто приватизував Боржавську полонину? Адже на відповідному сайті теж зазначено, що вона приватизована і має кадастровий номер.

2014-05-15 річкай
Міша. Молодець. Село треба відстоювати.

свіжі новини:
(річка)

свіжі коментарі:
(річка)

всі коментарі

найбільше читають:
(річка)



© Сергій Росада 2013-2021, email: ser.rosada@ukr.net Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій, а рекламної інформації — рекламодавці. Адміністрація може не поділяти думку авторів. Адміністрація залишає за собою право редагувати надані матеріали. У разі копіювання матеріалів гіперпосилання на «Міжгірський портал» обов’язкове.