Русскій корабль - іді нах*й !

Святкування 50-річчя школи


міжгірський район
(всі новини)

карта сайту

Погода

Не завидуй багатому:
Багатий не знає
Ні приязні, ні любові —
Він все те наймає.
Не завидуй могучому,
Бо той заставляє.
Не завидуй і славному:
Славний добре знає,
Що не його люди люблять,
А ту тяжку славу,
Що він тяжкими сльозами
Вилив на забаву.
Не завидуй же нікому,
Дивись кругом себе:
Нема раю на всій землі,
Та нема й на небі.

Hosting Ukraine

село верхній студений


Святкування 50-річчя школи

Діти, школа, вчителі… Слова усім відомі і знайомі. Але в кожного вони викликають свої спогади, емоції, почуття. Найчастіше — це дитинство, сміх, радість спілкування з друзями-однокласниками, веселі ігри, уроки, перерви, свята, походи… І вчителі, які спливають час від часу у твоїй пам’яті, від яких ти взяв щось для себе; слова, сказані ними, живуть в тобі і ти звертаєш на них увагу навіть у зрілому віці. Дивно, але так воно і є.
Школа… невпізнанною зробили тебе роки … Та все ж ти така рідна, світла, дорога. Бо ти – колиска, ти – гавань, ти – рідний дім великої дружної сім’ї. Повернімося у той далекий 1968 рік. У тихому, гірському затишному куточку під синіми Бескидами піднеслася ти над землею, оточена ще зовсім юними, тендітними берізками і, хоча й молодими, але поважними каштанами. І потекли дзвінким, веселим потоком до тебе вони, твої перші учні. Ті, хто як бджоли на мед, летіли до тебе, бо кликав їх той малиновий дзвін…
25 жовтня 2018 року запросив малиновий дзвоник у село Верхній Студений всіх своїх випускників, всіх теперішніх учнів, всіх тих, хто працював чи зараз працює до себе на 50-річний ювілей.
Програма святкування передбачала виставку творчих робіт учнів, екскурсії по школі та урочистий концерт-спомин.
На урочистостях панувала позитивна атмосфера та відчувалось хвилювання дітей.
Привітати педагогічний колектив та дітей зі святом завітали заступник голови районної ради Іван Кость, заступник голови райдержадміністрації Ганна Вощепинець, начальник відділу освіти Надія Олексієнко, голова профспілки працівників освітньої галузі Олена Бута, методист відділу освіти Ярослав Буцко, сільський голова Василь Славець, письменник Михайло Гоблик, а також колишні директори та працівники , випускники школи.
За ці роки зі стін школи випущено понад 650 випускників, а 8 з них повернулися до рідних стін вчителями. Сьогодні у школі працює творчий, згуртований педагогічний колектив, навчається 68 учнів та 15 вихованців дошкільної групи.
Вітаючи присутніх з ювілеєм, директор закладу Мирослава Росада зауважила, що всі, хто якимось чином пов’язаний з Верхньостуденівською школою , є ювілярами, подякувала всім за надану честь і увагу, висловила побажання, щоб кожен відчув себе на святі бажаним, бо школа- це не просто будівля, а це традиції і пам'ять поколінь. Одні навчали, а інші- навчались . Це ті педагоги, хто щодня переступає поріг, сіючи зерна доброго, розумного, вічного, й ті, кого вже немає сьогодні, але завжди живуть вони в пам’яті учнів та колег, і вчителі-пенсіонери, для яких найвища нагорода в житті – успіхи колишніх вихованців, їхні щирі слова подяки. Це учителі-ветерани праці, які нині перебувають на заслуженому відпочинку. Праця кожного з них – це золоті сторінки історії школи.
Зі стін школи вийшли сотні талановитих випускників, які, можливо, не всі стали дуже відомими, але немає сумніву в тому, що вихованці школи понесли у світ зерна любові до всього рідного, Це сьогоднішні наші учні, бо вони всі – талановиті, ерудовані, демократичні й розкуті. Це діти ХХІ-го сторіччя.
Насамкінець директор подякувала колегам, батькам та місцевій та районній владі за розуміння та підтримку, побажала всім мирного неба, здійснення всіх планів та бажань.
Присутніх на святі привітала заступник голови райдержадміністрації Ганна Вощепинець. Вона відмітила, що дуже рада бачити в залі багато ветеранів педагогічної праці, подякувати їм за працю, а теперішньому колективу здоров’я і наснаги на творчу та продуктивну роботу .Заступник голови райради Іван Кость привітав всіх зі святом, вчителям побажав творчого натхнення і від імені районної ради та адміністрації подарував озвучувальний комплекс.
Начальник відділу освіти Надія Олексієнко подякувала в першу чергу учням, які підготували таке чудове свято, всім тим, хто працював і працює в школі , побажала добробуту і благополуччя, і подарувала закладу м’ясорубку.
Олена Бута , голова профспілки, сказала, що день народження – це можливість переосмислити своє життя, зробити певні висновки, так само є і зі школою. Тому дуже приємно бачити тут і випускників, і вчителів. Тих хто навчав, хто вчить і хто навчається . побажала всім тільки найкращого і подарувала колективу кавоварку.
Сільський голова Василь Славець привітав всіх зі святом, побажав усього найкращого.

Ювілярів вітав письменник Михайло Гоблик, який проживає на Івано-Франківщині, працює там сільським головою Виноградова, але не забуває стежку до отчого краю. До слова також були запрошені випускники закладу Гойчук Олена, Михайло Гоблик, Федір Рошкович, Михайло Шкелебей. Вони з теплотою згадували свої шкільні роки, тішилися наданою можливістю привітати всіх зі святом.
У народі кажуть: який господар, такий і дім. Учням та вчителям Верхньостуденівської школи пощастило. Школою завжди керували, керують невтомні, самовіддані трудівники, терплячі, лагідні, високосвідомі громадяни своєї Вітчизни. Це Голодняк М.М.( 1964-1975), який відкривав заклад, його справу продовжили Росада В.В.( 1975-2004), Штеля А.В. ( 2004-2012). До слова були запрошені Росада В.В. та Штеля А.В. , які у своїх виступах зробили екскурс у історію, подякували всім учням і вчителям, побажали успіхів і дочекатися до 100 –річного ювілею.
Найпочеснішими гостями свята були ветерани педагогічної праці. Девізом їхнього життя стали слова: «Вічно молоді душею». Вони пішли зі школи на заслужений відпочинок, але назавжди залишилися некоронованими королями та королевами, підкорившими розум та серця своїх учнів. Від імені ветеранів слова привітання сказала Ганна Щадей.
Доля вносить свої зміни в людське життя, і сьогодні не змогли прийти на свято ті працівники школи, які відійшли у вічність: директор школи Голодняк Михайло Михайлович, вчитель та поет Олексій Іванович Янчик, вчитель Марія Іллівна Щадей. Пам'ять про цих дорогих людей було відмічено хвилиною мовчання і чудовою піснею у виконанні дівчат 9-го класу «Гори, гори моя свіча…»
Взагалі свято було повно сюрпризів : тут порадували хлопці початкових класів танком джентльменів, дівчата -танком «Квітка», чудовим був виступ учнів першого класу та дошкільнят, вразив флешмоб «Діти України». Вчитель початкових класів Щерба Іванна розповіла про здійснення своєї мрії стати вчителем, заступник директора Блага Марія виконала пісню «Випускникам», директор Росада Мирослава разом зі своїм сином Дмитром виконала пісню «Розкажи мені, мамо…» . Завершився концерт фінальною піснею у виконанні всього колективу учнів, вчителів , працівників та святковим тортом, який приготували для дітей батьки.
Це був не просто ювілей, це було свято, наповнене радістю, теплотою, любов’ю. Малиновий передзвін прожитих років у школі звучав не лише в пам’яті, а і в серці кожного присутнього.


Святкування 50-річчя школи

Святкування 50-річчя школи

Святкування 50-річчя школи

Святкування 50-річчя школи


Святкування 50-річчя школи

Святкування 50-річчя школи






Більше відео можна побачити за цими посиланнями:/
https://www.facebook.com/100029125201886/videos/126503254997181/

https://www.facebook.com/100029125201886/videos/126496308331209
https://www.facebook.com/100029125201886/videos/126506768330163/
https://www.facebook.com/100029125201886/videos/126497474997759/
2018-11-07
переглядів: 6764
джерело: МП

ДОДАТИ КОМЕНТАР (тільки українською мовою.):

автор:
коментар:


коментарі(2):

2018-11-08 Прошу
Вас підготуватися інформація таємна.

2018-11-08 12
листопада 2018р понеділок бдеме болотом обливати зніг до голови а потум самі втопимися пакщо поделаєш риск рано обим непоплу..

свіжі новини:
(верхній студений)

свіжі коментарі:
(верхній студений)

всі коментарі

найбільше читають:
(верхній студений)



© Сергій Росада 2013-2021, email: ser.rosada@ukr.net Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій, а рекламної інформації — рекламодавці. Адміністрація може не поділяти думку авторів. Адміністрація залишає за собою право редагувати надані матеріали. У разі копіювання матеріалів гіперпосилання на «Міжгірський портал» обов’язкове.