Русскій корабль - іді нах*й !

Спалювання сухостою обернулося знищенням споруд та речей


міжгірський район
(всі новини)

карта сайту

Погода

Не завидуй багатому:
Багатий не знає
Ні приязні, ні любові —
Він все те наймає.
Не завидуй могучому,
Бо той заставляє.
Не завидуй і славному:
Славний добре знає,
Що не його люди люблять,
А ту тяжку славу,
Що він тяжкими сльозами
Вилив на забаву.
Не завидуй же нікому,
Дивись кругом себе:
Нема раю на всій землі,
Та нема й на небі.

Hosting Ukraine

село верхній бистрий


Спалювання сухостою обернулося знищенням споруд та речей

23 березня пожежа охопила надвірну споруду в с. Верхній Бистрий Міжгірського району. Власник обійстя в цей час знаходився у житловому будинку, де робив ремонт. Загорання помітила його сусідка, яка о 14:16 повідомила про все до служби порятунку «101».

На боротьбу з вогнем виїхали бійці 4-ї державної пожежно-рятувальної частини, які о 14:42 локалізували загорання й о 15:10 – ліквідували його. Внаслідок пожежі полум’я знищило 5 кв. м. крівлі надвірної споруди, перекриття та домашнє майно, а також пошкодило стіни приміщення. Імовірно, до загорання призвело необережне поводження з вогнем. Неподалік від приватного дворогосподарства невідома особа спалювала суху траву, від якої вогонь перекинувся на надвірну споруду. Завдані збитки встановлюються.

Того ж дня сталася пожежа у дачному масиві села Верхній Коропець Мукачівського району. Місцеві мешканці помітили, що на пагорбі поодаль від решти споруд горить дерев’яний дачний будинок і суха трава. Відтак о 14:21 люди повідомили про подію до оперативно-рятувальної служби.

Для ліквідації загорання задіяли вогнеборців 18-ї державної пожежно-рятувальної частини. Через запізніле повідомлення на час прибуття пожежних підрозділів одноповерховий дерев’яний будинок був повністю охоплений полум’ям. О 15:10 бійцям ДСНС вдалося локалізувати пожежу, о 16:11 – повністю її ліквідувати. За попередніми даними, загорання дачного будинку могло стати наслідком неконтрольованого випалювання сухої рослинності. Завдані стихією збитки встановлюються, адже вогонь знищив дачний будинок та 1 гектар сухої трави й чагарників.

Закарпатські рятувальники в черговий раз звертаються до громадян із закликом не спалювати на власних подвір’ях сміття, опале листя й суху траву. Під час загорання сухотрав’я вогонь може перекинутися на житлові будинки та інші споруди, завдавши при цьому значних матеріальних збитків. Крім цього, такі пожежі завдають непоправної шкоди довкіллю, знищуючи родючий шар ґрунту. І наостанок, у подібних ситуаціях страждають люди, змушені вдихати токсичний дим, що містить сполуки свинцю, ртуті та інших важких металів.


Спалювання сухостою обернулося знищенням споруд та речей

Спалювання сухостою обернулося знищенням споруд та речей


2015-03-24
переглядів: 6369
джерело: У ДСНС України у Закарпатській області

ДОДАТИ КОМЕНТАР (тільки українською мовою.):

автор:
коментар:


коментарі(10):

2018-08-05 101
Вітаємо;)

2018-03-26 пиф
болош буде робити у набу з 1 квитня

2018-03-11 ...
Находьте в серці ту шляхетну любов. Любіть тоді, коли й любити нема за що. Перетворюйте ненависть на любов. Говоріть відверто, що очікуєте від партнера. Будуйте разом правила і разом їх дотримуйте. Коли хочеться не обіжатися ви навпаки розмовляйте. Бутьте підтримкою та опорою один одному.

2018-03-11 Віра в себе- важка віра !!!-!!!!!
СВЯЩЕННИК-ЦЕ ВІД СЛОВА СВЯТІСТЬ! СВЯТА ВІРА БУЛА БУДЕ БЕЗ КІНЦЯ! А ВІРА ЦЕ ЩО,АБО В ЩО ?Є ЗЕМНЕ ЖИТТЯ,ТОБТО ЖИВЕ ТІЛО! А Є НЕ ЗЕМНЕ ЦЕ ВІЧНЕ ДУШІ ТІЛА!!! СВЯТА ВІРА ЛЮДИНИ НА ЗЕМЛІ? В ЩО МИ ВІРУЄМ? В БОГА-ЧИ МОЖЕ В БЛАГА ЗЕМНІ!!! ІСУС ХРИСТОС ПРИЙШОВ НА ЗЕМЛЮ,ЩОБ СПАСТИ,НАВЧИТИ,СВІЙ ЛЮБЛЯЧИЙ НАРОД! КОЛИ ІСУС НАВЧАВ СВЯТОЇ БОЖОЇ ВІРИ,ВІРЯН? СВЯЩЕННИКАМ ЦЕ НЕ СПОДОБАЛОСЬ,БО ЇХНЯ ВІРА-ЦЕ ЗЕМНІ БЛАГА!!! ІСУСА РОЗПЯЛИ СВЯЩЕННИКИ,ДЕ ЧАСТО ЧУЄМЕ ВІД СВЯЩЕННИКІВ ЩО РОЗПЯЛИ ІСУСА МИ ВСІ НА ЗЕМЛІ ЗА СВОЇ ГРІХИ? СВЯТА ЦЕРКВА ДО ПРИХОДУ ІСУСА ХРИСТА ЖИЛА ЗА СВОЄМИ ПРАВИЛАМИ,ДЕ ПРИХОД ІСУСА ВОНИ НЕ БАЖАЛИ І НЕ БАЖАЮТЬ І ПО ЦЕЙ ЧАС!!!!!

2018-03-11 Те що поєднав Бог
Бог це і є любов ... Де нема любові,лиш одна ненавісь це хто поєднав ???????

2018-03-11 ...
Те, що поєднав Бог, люди нехай не розєднують! Чоловіки, любіть, оберігайте своїх жіночок, не давайте можливості їм бути сильними. А коли вже балуються, покажіть таки хто в домі хазяїн! Любові в кожну оселю, і ще трохи добра в кожне людське серце...

2018-03-10 леся
ци чулисьте бистряне що леся гуцулова йобнулася

2018-03-10 Не живите с нелюбимыми
А сойдитесь с Любимыми только Бог нам судья.Только Бог нам судья.!

2016-04-24 8888
Якщо всі такі тут сміливі писати один про одного гадості,то чомуж всі пишуть під псевдонімом,а може напишете свої імена. Чи боїтеся,що всі дізнаються хто в Бистрому хворіє на шизофринію, розумний живе своїм життям,турбується про свою сімю. А найстрашніше, що пишуть тут ті, які прикидаються святошами і справно ходять до церкви. Мабуть вони сподіваються відмолити свої гріхи..

2016-02-25 ДО БИСТРЯНСЬКИХ ДЕБІЛІВ
Усіхісьте вже оббрехали чи ще хтось лишився?

свіжі новини:
(верхній бистрий)

свіжі коментарі:
(верхній бистрий)

всі коментарі

найбільше читають:
(верхній бистрий)



© Сергій Росада 2013-2021, email: ser.rosada@ukr.net Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій, а рекламної інформації — рекламодавці. Адміністрація може не поділяти думку авторів. Адміністрація залишає за собою право редагувати надані матеріали. У разі копіювання матеріалів гіперпосилання на «Міжгірський портал» обов’язкове.