Русскій корабль - іді нах*й !

У Репинному прибрали сміття.


міжгірський район
(всі новини)

карта сайту

Погода

Не завидуй багатому:
Багатий не знає
Ні приязні, ні любові —
Він все те наймає.
Не завидуй могучому,
Бо той заставляє.
Не завидуй і славному:
Славний добре знає,
Що не його люди люблять,
А ту тяжку славу,
Що він тяжкими сльозами
Вилив на забаву.
Не завидуй же нікому,
Дивись кругом себе:
Нема раю на всій землі,
Та нема й на небі.

Hosting Ukraine

село репинне


У Репинному прибрали сміття.

Вже традиційно... Субота. Нова локація. Прибирання сміття. Цього разу - несанкціоноване сміттєзвалище у селі Репинне на Міжгірщині.
Знаю, що мені закидують, мовляв, такими прибираннями проблеми не вирішиш. Я ж це чудово розумію! Але, по-перше, ви ж не почнете капітальний ремонт в квартирі без генерального прибирання і винесення усього непотребу? Тому ліквідація усіх стихійних сміттєзвалищ, заторів на річках - це те, що робиться вже зараз.
Паралельно ведеться робота із визначенням місць для побудови сміттєпереробних заводів, переговори з інвесторами, громадами населених пунктів, майбутніх ОТГ. Наразі особливого натхнення та кроків на зустріч у вирішенні цієї проблеми я не бачу - ви, кажуть, обовязково будуйте сміттєпереробний завод, але в іншому районі, а бажано - області.
Друзі, легальні сміттєзвалища на Закарпатті заповнені на 90%! Якщо прямо зараз, не взятися за цю проблему - завтра Закарпаття чекає сміттєва катастрофа.
Тому сьогодні я прибираю у Міжгір'ї, завтра у Виноградові, післязавтра ще десь. Це моя позиція, мій особистий приклад, моя, якщо хочете - реклама, але не особиста, а реклама вирішення екологічної проблеми з якою стикнулося Закарпаття.
Більше 30 мішків цієї "реклами" було зібрано лише сьогодні.


У Репинному прибрали сміття.

У Репинному прибрали сміття.

У Репинному прибрали сміття.

У Репинному прибрали сміття.

У Репинному прибрали сміття.


2020-08-09
переглядів: 1954
джерело: Олексій Петров

ДОДАТИ КОМЕНТАР (тільки українською мовою.):

автор:
коментар:


коментарі(1):

2020-08-09 Андрій
Най Стеці прибирають сміття весь ліс вирубали в районі та нелегально вивозять з району під кришуванням головного еколога області мавбись юрку Сізом кінчити

свіжі новини:
(репинне)

свіжі коментарі:
(репинне)

всі коментарі

найбільше читають:
(репинне)



© Сергій Росада 2013-2021, email: ser.rosada@ukr.net Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій, а рекламної інформації — рекламодавці. Адміністрація може не поділяти думку авторів. Адміністрація залишає за собою право редагувати надані матеріали. У разі копіювання матеріалів гіперпосилання на «Міжгірський портал» обов’язкове.