Русскій корабль - іді нах*й !

Голова Закарпатської ОДА підтвердив спорудження приватно-державного гірськолижного комплексу на Пилипці


міжгірський район
(всі новини)

карта сайту

Погода

Не завидуй багатому:
Багатий не знає
Ні приязні, ні любові —
Він все те наймає.
Не завидуй могучому,
Бо той заставляє.
Не завидуй і славному:
Славний добре знає,
Що не його люди люблять,
А ту тяжку славу,
Що він тяжкими сльозами
Вилив на забаву.
Не завидуй же нікому,
Дивись кругом себе:
Нема раю на всій землі,
Та нема й на небі.

Hosting Ukraine

село пилипець


Голова Закарпатської ОДА підтвердив спорудження приватно-державного гірськолижного комплексу на Пилипці

І безперспективність вітряків на Боржавських полонинах

Про це голова Закарпатської ОДА Олексій Петров розповів в інтерв'ю УКРІНФОРМу:

...Туристичний кластер на Пилипці, який впроваджуватимете як першочерговий проєкт — мова про “Олімпіаду на Боржаві”. Деталізуйте, що це за проєкт, адже підготовчі роботи вже ведуться, наскільки мені відомо, навіть якісь крісла в Пилипець для побудови канатної дороги вже завезли.

- За участі керівника Офісу Президента була проведена нарада з австрійськими інвесторами, які запропонували побудувати сучасний гірськолижний комплекс на Пилипці, навіть завезли туди обладнання. Наразі інвестори зупинилися на стадії оформлення відносин з державою. Наскільки я розумію, за концепцією це буде державно-приватне партнерство. Зараз ідеться про виділення землі, надання дозволів на розташування об'єктів, детальний план території, погодження. Крім того, інвестори мають знайти точки порозуміння із місцевою громадою з приводу будівництва доріг, каналізаційно-очисних споруд, водовідведення та водопостачання. Інженерних мереж там треба буде в сукупності побудувати більше, ніж матиме сама канатна дорога.

Ми зупинилися на тому, що інвестори на рівні Києва погоджують основні документи щодо права власності на земельні ділянки. Консультації йдуть постійно — телефонують із Міністерства екології, лісівники дзвонять...

Дуже важливо, що в рамках цього проєкту хочуть побудувати школу олімпійського резерву в Пилипці. Це шикарний концепт: я бачив проєкт, рівних на Закарпатті немає. Пилипець наразі не виглядає розвинутим — на фоні того ж Буковеля. Ми відстаємо, і це ганьба для нас, враховуючи те, що ми більше доріг будуємо і до нас може більше туристів приїжджати.

- Як це все корелює із поверненням на Закарпаття Владислава Каськіва, в якого вже була ідея Олімпіади на Боржаві, і з проєктом турків щодо будівництва вітрової електростанції?

- Наскільки мені відомо зі ЗМІ, Каськів мав якесь відношення до цього проєкту, але не на правах головного партнера. В офісі я бачив пана Гернота Ляйтнера, австрійського інвестора. Реноме у нього непогане, він побудував три чи чотири відомі австрійські курорти. Це важковаговик у галузі гірськолижних курортів, у порівнянні з ним всі інші в цьому проєкті далеко не головні партнери. І, мені здається, якщо австрійці готові ризикнути і в Україні вкластися на такому рівні, і це буде школа олімпійського резерву — то ми будемо на порядок вище за той же Буковель. Тому що це передбачає державну підтримку.

- А як щодо проєкту ВЕС на Боржаві?

- На одній географічній площині ці два проєкти існувати не можуть. Це ніяким чином не пов'язано між собою. Але моя позиція: ВЕС для Боржави — це абсурдна ідея, яка не має ні економічної доцільності, ані туристичної. В сенсі економіки: з точки зору допомоги громаді там узагалі мультиплікації ніякої немає - ані робочих місць, ані плати за оренду землі. З точки зору туризму, усі ті сектори, які там вже існують - дельтапланеризм, квітково-ягідне сафарі, — воно все буде перекреслено таким проєктом, як ВЕС.



2020-12-03
переглядів: 2129
джерело: Закарпаття онлайн

ДОДАТИ КОМЕНТАР (тільки українською мовою.):

автор:
коментар:


коментарі(12):

2020-12-06 Бобонич
точно шпокне секретарку в ОТГ мізоликого а каже що застурпник,він таку посаду має ,як мала оля лехманка,буде розписувати весілля.Іван нанього уже глаз бросіл.

2020-12-06 Бобонич
Я прийду разом з Буришином.

2020-12-06 Народ
Но що черепулько кінець твої владі тяжко достроїш дом напротів арати

2020-12-06 ОТГ
Най бобонич приходит несоромиться ,він невиноватий що голубий.Внас туй роботи нашипоті буде много тут таких як він голубих море.

2020-12-05 Народ
Наталочко Косихо що будеш типер робити,головатя не буде боліти щось не секретар йойой що буде неборанько,досекретарьовалась до ручки дальше нікуди.

2020-12-05 Народ
Протого пуцвірінка не є що говорити неможе два слова звязати,мужицьке достоєнство відсутне,а валера небуде слухатись буде незащу рубати а хуй сосати у щуря,позор.Громада пропонує П.Федора на старосту в одному селі.

2020-12-05 ГРУЗИН
Ви юристи свистані,заставилисьте найстаршого депутата зачитувати Присягу ганьба вам,і туй Щьюрь командує це було зрозуміло з самого початку но громада невірила,от мусів і секретаря призначити того що Щьюрь сказав,на дві громади буде управляти ще і Бобонича заступником прзначит,а потім почнеся деребан тотальний нічого ми цього хотіли,в Келичині Ньорбиху старостов покладе по вказівці хоть і знає що тота з усією сімєю робила проти нього,але ПАПА сказав мушу виконувати.

2020-12-05 Громада
Ми самі управляємо лісами

2020-12-04 Ойой
Таке буде як у воронівци

2020-12-03 Жителі села Майлан
Звертаємось до Пана Хили Шановний Іван Іванович заберіть із голубічки Клоуна лісничого без його безглуздих пропозицій ми можемо вирішити питання із дорогою до вітровалу та водою Ви заберіть його бо він як мала дитина видно що не виріс із під вітця

2020-12-03 До Петрова
Ви з Каськівим оба злодюги,пока тебе небуло в Закарпатті і про Каськіва небуло чути як появився ти тут же і Каськів,ви хлопці один без одного не можете існувати і оба депутати от і співпало,тут уже упроваджувався той проект Яануковича чим займався Каськів але неуспів,ну а ви у двох зараз напевно уже точно втілите в життя тут у вас уже і уряда своя такщо діло піде в гору.

2020-12-03 громада
молодці у нас має бути краще ніж у буковелі

свіжі новини:
(пилипець)

свіжі коментарі:
(пилипець)

всі коментарі

найбільше читають:
(пилипець)



© Сергій Росада 2013-2021, email: ser.rosada@ukr.net Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій, а рекламної інформації — рекламодавці. Адміністрація може не поділяти думку авторів. Адміністрація залишає за собою право редагувати надані матеріали. У разі копіювання матеріалів гіперпосилання на «Міжгірський портал» обов’язкове.