Русскій корабль - іді нах*й !

Через бездіяльність Закарпатської ОДА суд у Львові задовільнив апеляцію забудовників ВЕС на Боржаві


міжгірський район
(всі новини)

карта сайту

Погода

Не завидуй багатому:
Багатий не знає
Ні приязні, ні любові —
Він все те наймає.
Не завидуй могучому,
Бо той заставляє.
Не завидуй і славному:
Славний добре знає,
Що не його люди люблять,
А ту тяжку славу,
Що він тяжкими сльозами
Вилив на забаву.
Не завидуй же нікому,
Дивись кругом себе:
Нема раю на всій землі,
Та нема й на небі.

Hosting Ukraine

село пилипець


Через бездіяльність Закарпатської ОДА суд у Львові задовільнив апеляцію забудовників ВЕС на Боржаві

Йдеться про рішення Восьмого апеляційного адмінсуду в резонансній справі скасування незаконного "екологічного" висновку з ОВД щодо будівництва вітряків на Боржавських полонинах.

Сьогодні Восьмий апеляційний адміністративний суд (м.Львів) під головуванням Віктора Святецького задовільнив апеляційні скарги фірми-забудовника "Атлас Воловець Енерджи", Воловецької селищної та Тибавської сільрад і скасував рішення Закарпатського окружного адмінсуду, відновивши дію очевидно незаконного "екологічного" висновку з оцінки впливу на довкілля, виданого Департаментом екології Закарпатської ОДА 7 березня 2019 року.

Про це повідомляє Всеукраїнський громадський рух "Save_Borzhava".

"Вважаю, що це персональна відповідальність голови Закарпатської ОДА Олексія Петрова і підпорядкованого йому "екологічного департаменту", який окрім пустих слів про підтримку збереження Боржави, не вжив жодних дій щодо юридичного захисту нашої перлини Карпат. Саме "екологічний" департамент ОДА відстоював законність виданого ними висновку, який і став підставою для видачі незаконних дозволів на будівництво ВЕС", - вважає громадський правозахисник Віталій Грегор.

Наразі оголошено лише короткий текст рішення, тому мотивація цього скандального рішення апеляційної інстанції наразі не відома. Повний текст рішення буде виготовлений до 10 днів, опісля дається 30 днів на касаційне оскарження до Верховного Суду (м. Київ).

"Враховуючи нещодавнє ганебне анти-конституційне рішення Конституційного Суду України про скасування відповідальності за недостовірне декларування і роботи антикорупційних інституцій, схоже суди по всій країні відчули свою безкарність і готові ухвалювати будь-які корупційні рішення. Численні перенесення розгляду даної конкретної справи без реальної необхідності, враховуючи практику даного ж суду, свідчать саме про намагання "підняти ціну" питання на користь забудовників", - вважає В. Грегор.

"Вважаємо, що сьогоднішнє рішення апеляційного суду, який сумно відомий громадськості своєю корумпованістю, є пародією на судочинство і ухвалено в інтересах третіх осіб. Оскільки жодної адекватної реакції від правоохоронців та влади Закарпаття ми прогнозовано не отримаємо, то залишаються лише акції громадського протесту, гарантовані нам Конституцією. Про дату і час повідомимо згодом. Наразі бачимо дві основні вимоги:

1) розпуск цього корумпованого львівського суду шляхом невідкладного перезавантаження, аналогічне тому, яке готують і з КСУ;

2) вимога до голови ОДА О. Петрова скасувати нарешті незаконні розпорядження Воловецької та Свалявської РДА, які визнані були його попередником, як такі що не відповідають законодавству. Досить популістичнизх обіцянок, Олексію Геннадійовичу, якщо ви за Боржаву, то покажіть це в конкретній дії." - повідомила редакцію Закарпаття онлайн закарпатська група захисників Боржави.

Нагадаємо, що Полонина Боржава – унікальна природоохоронна територія, частина Смарагдової мережі (реєстровий номер UA0000263). Флора і фауна хребта налічує десятки червонокнижних видів рослин і тварин, а через сам хребет проходять міжнародні міграційні шляхи птахів.


Через бездіяльність Закарпатської ОДА суд у Львові задовільнив апеляцію забудовників ВЕС на Боржаві

Через бездіяльність Закарпатської ОДА суд у Львові задовільнив апеляцію забудовників ВЕС на Боржаві

Через бездіяльність Закарпатської ОДА суд у Львові задовільнив апеляцію забудовників ВЕС на Боржаві


2020-11-04
переглядів: 1571
джерело: Save_Borzhava

ДОДАТИ КОМЕНТАР (тільки українською мовою.):

автор:
коментар:


коментарі(15):

2020-11-16 КАСЬКІВ
Пройшов в депутати обласної РАДИ з метою дерибану земель у ПИЛИПЦІ.

2020-11-06 Боричок
Но що паскудото наголосувалисьте що будуть перевибори от тепер увидиме хто буде.

2020-11-06 Боричок
Чіпи нафіг никому нитреба пласмаски якщо ти треба я ти міх дам

2020-11-05 Боря
А чому боричок возит хащу у репинному самий і ніхто не чіпує і не міряє

2020-11-05 Будришин
То всьо сука Готра зробив помстився що го необрали підераста.

2020-11-05 кос
довбало на колынах просив пропачення, оби го лише не били, обицяв голосувати як скаже щур

2020-11-05 Маринка ФЕЕРА
Буришин та Михайло Цендра паклюжать виборців погрожують обзивають різними словами Бидлом і т.д Ще один псіхічно хворий ПОРОХОБОТ -придурок великий псевдоактивіст теж на фесбуці обзивае Міжгірців Козлами Дебілами.Хочу вповісти ПОЖАРЕ ти сам дебіл. У тебе на чолі написано що ти баран. Цендра Михайле сам ти бидло сепаратюго недовчинене Довбало головний смітяник району мало май розумнтй відколи лістав віл Шуря Михайла та Антошки пиздюлей А де Федір Чуп дівся майже лічиться від загострення З ним понятно ЧУПУ-ЗАЛУПУ

2020-11-05 Міжгірець
Львівський апеляціцйний суд куплений. Дана взятка напевно. Тому піднімаймося всі на захист наших полонин. Хапуги під шумок при безвладді вирішили заволодіти полонинами. Не вийде, падлюки! Громада сильніша за якихось зайд. Народе! Не сидіть байдужими! Піднімаймося до президента на мітинг! Громадський рух-молодці. Будемо йти на касацію, якщо не буде відміни рішення взяточників. І добємося справедливості!!!

2020-11-05 Будришин
Ти трепло брехливе,люди і так тобі доста дали голосів не всі іще знають який ти брехун,но твоя гармошка своє вже відіграла,малюєшся активістом зупиняєш машини з лісом ,а сам що робиш злодюго прикривашся хорошим хлопчиком невийде бо декларація говорить про інше,такщо сідай на дно та лохинуйся брехачу немитий.

2020-11-04 Буришена
треба мазати через хащу,недати рубати нвй заробляє мозильом,він та юля уже николи непіднімеся

2020-11-04 Виборець
Шановна Пилипецька громадо,як нас кругом пальця обвели опять,Готра збирається бути заступником у громаді от вам і Щьюрівська банда тепер ухами махайте.

2020-11-04 Я
О боже

2020-11-04 виборець
Буришин подав у суд на перерахунок голосів по Пилипецькій ОТГ.Ще не може повірити,що його брехлива пісенька доспівана.

2020-11-04 пішта
а де самий активний захистник вася щурь, що він неприїхав а так виступав за захист полонин до виборів

2020-11-04 Пилипець
От так то. Не вибрали Готру, тепер маємо.

свіжі новини:
(пилипець)

свіжі коментарі:
(пилипець)

всі коментарі

найбільше читають:
(пилипець)



© Сергій Росада 2013-2021, email: ser.rosada@ukr.net Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій, а рекламної інформації — рекламодавці. Адміністрація може не поділяти думку авторів. Адміністрація залишає за собою право редагувати надані матеріали. У разі копіювання матеріалів гіперпосилання на «Міжгірський портал» обов’язкове.