Русскій корабль - іді нах*й !

Батько заступника голови Нацполіції володіє землею на Закарпатті на 30 млн грн — "Слідство.інфо"


міжгірський район
(всі новини)

карта сайту

Погода

Не завидуй багатому:
Багатий не знає
Ні приязні, ні любові —
Він все те наймає.
Не завидуй могучому,
Бо той заставляє.
Не завидуй і славному:
Славний добре знає,
Що не його люди люблять,
А ту тяжку славу,
Що він тяжкими сльозами
Вилив на забаву.
Не завидуй же нікому,
Дивись кругом себе:
Нема раю на всій землі,
Та нема й на небі.

Hosting Ukraine

село пилипець


Батько заступника голови Нацполіції володіє землею на Закарпатті на 30 млн грн —

Батько першого заступника голови Національної поліції Євгена Коваля володіє 18 земельними ділянками на Закарпатті загальною площею понад 8 гектарів і вартістю майже 30 мільйонів гривень.

Про це йдеться у матеріалі «Слідства.інфо».

Так, зокрема Олександр Коваль володіє близько 2,5 гектара землі у курортному селі Пилипець біля водоспаду Шипіт. На цих ділянках будують комплекс відпочинку і вже звели 10 дерев’яних котеджів.

Ще майже 6 гектарів Коваля розташовані у селі Річка Закарпатської області. Як зазначають журналісти, ринкова ціна цієї землі — майже 30 мільйонів гривень.

Ще у двотисячних батько заступника глави Нацполіції був оформлений як фізична особа підприємець, у 2014 році він припинив цю діяльність, але за три роки поновив. Утім придбав більшу частину землі Коваль до того, як у 2017 році знову став підприємцем.


«Журналісти не змогли зв’язатися з Ковалем-старшим. Євген Коваль повідомив, що його батько на лікуванні за кордоном. І відповів, що бізнес на Закарпатті не пов’язаний з його професійною діяльністю. Щоправда, питання про походження коштів на придбання землі — проігнорував», — йдеться у матеріалі.

Сорокарічний Євген Коваль став заступником голови Нацполіції у вересні 2019 року, Під його керівництвом працює карний розшук й оперативні підрозділи поліції. До цього Коваль очолював Департамент внутрішньої безпеки Нацполіції.

Нагадаємо, 24 вересня глава Нацполіції Сергій Князєв подав у відставку. Новим главою Нацполіції став Ігор Клименко.

Кількома днями раніше, 21 вересня, польські правоохоронці затримали в пункті пропуску «Рава-Руська — Гребінне» автомобіль з колишньою дружиною Сергія Князєва Вікторією, яка перевозила понад 500 тисяч євро без необхідного декларування. У Польщі почали розслідування.

Князєв розповів, що велика сума готівки, яку знайшли польські правоохоронці в авто разом із його ексдружиною Вікторією Князєвою, не належить їй. За його словами, Вікторія Князєва перетинала кордон разом із Вадимом Каганом, який очолює будівельну компанію «Атлант», і де працює вона сама.

Державне бюро розслідувань розпочало досудове розслідування за фактом неналежного виконання службових обов’язків працівниками одного з митних постів Львівської митниці, що сприяло вивезенню незадекларованих 650 тисяч євро.



2019-10-12
переглядів: 2630
джерело: Слідство.інфо

ДОДАТИ КОМЕНТАР (тільки українською мовою.):

автор:
коментар:


коментарі(4):

2019-10-16 мороз грядиль таинши
ПОТИРЯНИ 2 ЙИ ПРАВА ИТЕХ ПАСПОРТ НА ТОЙОТУ ЗНАЙШО ОДИН ЧОЛОВИК ЗА ВОЗНАГОРОДУ ТЕЛ 0978397988

2019-10-15 зезе
де зрада?

2019-10-13 віра
до челядка нольова

2019-10-12 .
да пішли ви-ви всі.

свіжі новини:
(пилипець)

свіжі коментарі:
(пилипець)

всі коментарі

найбільше читають:
(пилипець)



© Сергій Росада 2013-2021, email: ser.rosada@ukr.net Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій, а рекламної інформації — рекламодавці. Адміністрація може не поділяти думку авторів. Адміністрація залишає за собою право редагувати надані матеріали. У разі копіювання матеріалів гіперпосилання на «Міжгірський портал» обов’язкове.