Русскій корабль - іді нах*й !

В це неможливо повірити й це неможливо усвідомити. Але сталося непоправне.


міжгірський район
(всі новини)

карта сайту

Погода

Не завидуй багатому:
Багатий не знає
Ні приязні, ні любові —
Він все те наймає.
Не завидуй могучому,
Бо той заставляє.
Не завидуй і славному:
Славний добре знає,
Що не його люди люблять,
А ту тяжку славу,
Що він тяжкими сльозами
Вилив на забаву.
Не завидуй же нікому,
Дивись кругом себе:
Нема раю на всій землі,
Та нема й на небі.

Hosting Ukraine

село новоселиця


В це неможливо повірити й це неможливо усвідомити. Але сталося непоправне.

03 вересня 2020 року обірвалося життя шанованого колеги і просто хорошої, чуйної людини – Володимира Петровича Рошка. Немає слів, щоб висловити співчуття з приводу неочікуваної смерті людини, котра заслуговує на найкращі слова поваги та шани. Пішов з життя вчитель, який своїми діями та вчинками, своїм розумом виховав не одне покоління учнів. Вміло вчив їх мудрості та відповідальності.
Рошко Володимир Петрович усе своє життя вирізнявся стійкістю характеру, силою духу та наполегливістю. Він був людиною мудрою, врівноваженою, чуйною, доброю, ніколи не забував про проблеми тих, хто поруч.
Хтось із великих сказав: «Коли помирає людина, світ стає біднішим, бо втрачає те, чим вона жила, як сприймала все, що її оточувало, якою багатою і щедрою була її душа, сутність». Боляче, невимовно боляче говорити і писати ці слова про Володимира Петровича — особистість справді неординарну, яскраву, невтомного і самовідданого вчителя, хорошого колегу. Володимир Петрович був дуже енергійною людиною, великим працелюбом. Із болем у серці ми визнаємо, що вже ніколи не отримаємо його підтримки, не скористаємося його мудрою порадою.
Нехай добрий, світлий спомин про Володимира Петровича Рошка назавжди залишиться у серцях рідних, колег, усіх, хто його знав, любив та шанував. У нашій пам’яті Володимир Петрович назавжди залишиться добрим другом, доброзичливим колегою, надійним порадником, професіоналом своєї справи.
Колектив Новоселицького НВК І – ІІІ ступенів висловлює співчуття з приводу передчасної смерті вчителя історії, класного керівника, голови профкому, активного громадського діяча, розділяє скорботу і біль рідних, друзів, колег – усіх, хто знав і працював з ним. Також висловлюємо щире, глибоке співчуття матері покійного.
Світла пам’ять про Володимира Петровича завжди буде жити серед рідних, друзів, товаришів, колег, батьків та учнів і залишиться назавжди у наших серцях.
Мій любий вчителю, ти тільки знай:
Любов до тебе житиме завжди,
У будь-яку годину, будь-де ти пам’ятай:
Закладений тобою скарб в нас житиме віки.
Віримо, що Всемилостивий Господь прийме його світлу та щиру душу в Царство Небесне. Вічна світла пам’ять нашому колезі і другу



2020-09-03
переглядів: 3759
джерело: Новоселицький навчально- виховний комплекс І- ІІІ ступенів

ДОДАТИ КОМЕНТАР (тільки українською мовою.):

автор:
коментар:


коментарі(4):

2022-09-12 смішно
пак ще буде повно автобусів айбо машин тоже небого кід небде трактор прийде

2022-09-11 Я
Твій автобус поїхав. стрибай по іншим ти вмієш стрибати кров така.

2022-09-11 Водій сафрон
Жителі лісковнць міжгіря автобус тим часово не їде 7 00

2020-09-03 ЗОШ
Шкода

свіжі новини:
(новоселиця)

свіжі коментарі:
(новоселиця)

всі коментарі

найбільше читають:
(новоселиця)



© Сергій Росада 2013-2021, email: ser.rosada@ukr.net Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій, а рекламної інформації — рекламодавці. Адміністрація може не поділяти думку авторів. Адміністрація залишає за собою право редагувати надані матеріали. У разі копіювання матеріалів гіперпосилання на «Міжгірський портал» обов’язкове.