Русскій корабль - іді нах*й !

Актив ГО “Народний контроль Закарпаття” відвідав Міжгірщину


міжгірський район
(всі новини)

карта сайту

Погода

Не завидуй багатому:
Багатий не знає
Ні приязні, ні любові —
Він все те наймає.
Не завидуй могучому,
Бо той заставляє.
Не завидуй і славному:
Славний добре знає,
Що не його люди люблять,
А ту тяжку славу,
Що він тяжкими сльозами
Вилив на забаву.
Не завидуй же нікому,
Дивись кругом себе:
Нема раю на всій землі,
Та нема й на небі.

Hosting Ukraine

міжгірщина


Актив ГО “Народний контроль Закарпаття” відвідав Міжгірщину

Шановне товариство сьогодні актив ГО “Народний контроль Закарпаття” в рамках громадського проекту “Запитай у влади” здійснив поїздку до Міжгірського району що на Закарпатті задля проведення журналістського розслідування по зверненнях місцевих мешканців.

Передумовою нашої поїздки були звернення мешканців Міжгірського району,які скаржаться до редакції газети “Народний контроль Закарпаття” на неналежне виконання своїх службових обов”язків посадовими особами органів місцевого самоврядування та органів виконавчої влади.

В ході нашої поїздки ми відвідали Міжгірську ЗОШ 1-3 ступенів №1,Міжгірський медичний коледж ,Міжгірський відділ Хустської місцевої прокуратури ,Міжгірську селищну раду та поспілкувалися із керівниками названих вище державних установ.

Перша зустріч відбулася із директором Міжгірської ЗОШ 1-3 ступенів№1 п.Коваль М.В.

До початку цієї зустрічі ми мали можливість ознайомитися із матеріально-побутовими умовами в цьому навчальному закладі,із тими недоліками,які кидаються, безпосередньо, у вічі .

Ми зустрілися із окремими батьками дітей,які навчаються в цій школі,почули їхні скарги на неналежні матеріально-побутові умови та неоднакове забезпечення навчальних класів.

Як нам розповів,один із батьків ,що в одному із класів, в якому навчаються діти місцевої еліти, є все і його забезпечено всім необхідним,а вже в інших класних приміщеннях цього немає.

Батьки розповіли про проблеми із харчуванням в цій школі,а саме із приміщенням для цього ,тобто їдальнею.

Існує проблема внутрішніх вбиралень.Так,в основному корпусі цієї школи функціонує єдиний туалет,яким користуються,як діти,так і вчителі .

Вже декілька років існує проблема із встановленням світлофору на центральній вулиці,адже школа розміщена на досить близькій відстані до дороги.
Ми із кабінету директора школи зателефонували до начальника Служби автомобільних доріг в Закарпатській області п.Попович М.М.,який запевнив,що включить до плану на наступний рік встановлення світлофору.
Чи дотримається свого слова даний керівник – час покаже.
Як нам повідомив Михайло Васильович, на даний момент не всі працівники школи отримали зарплату.
Також ми поцікавилися про загальну площу земельної ділянки,яка є під школою,адже впритул до школи зводяться індивідуальні будівлі.
На це питання керівник навчального закладу не зміг надати відповідь мотивуючи тим,що оформлення належних документів знаходиться в стадії виготовлення.
Чи так воно, чи не так ми дізнаємось в результаті отримання відповідей на інформаційний запит і вже на підставі нього будемо подавати заяву в порядку ст.214 КПК України в правоохоронні органи для надання правової оцінки діям окремих посадових осіб Міжгірської селищної ради.


Потім ми відвідали Міжгірський медичний коледж та поспілкувалися із директором цього закладу п.Блинда В.В.,якому озвучили ряд питань,на які ми отримали вичерпну відповідь для здійснення подальшого моніторингу.



Цього дня також зустрілися із начальником Міжгірського відділу Хустської місцевої прокуратури п.Пилип Б.Ф. із питань,що стосуються процесуального нагляду за кримінальними провадженнями,які були відкриті по нашим заявам.
Богдан Федорович запевнив нас,що невідкладно вивчить стан досудового розслідування слідчими місцевої поліції і про результати повідомить нас письмово.
Сьогодні ми також прийняли участь в судовому засідання з метою здійснення моніторингу за станом відправлення правосуддя в Міжгірському районному суді.


День виявився насиченим і плідним.Перебуваючи сьогодні в селищі Міжгір”я ми зрозуміли,наскільки ми є із однієї сторони авторитетними ,а з іншої сторони і не бажаними гостями ,адже наше пересування в Міжгір”ї було під пильним оком місцевої поліції.Нас супроводжували повсюди поліцейські до тих пір,поки ми не залишили Міжгір”я.
Ми припускаємо,що місцевій еліті стало дещо некомфортно,що ми здійснюємо моніторинг забудіови в районі місцевої школи №1.
Страх має великі очі.



2019-12-06
переглядів: 5956
джерело: Прес-служба Громадської організації “Народний контроль Закарпаття”

ДОДАТИ КОМЕНТАР (тільки українською мовою.):

автор:
коментар:


коментарі(39):

2019-12-11 Я
О Боже какой мужчина я хочу от тебя сына и я хочу от тебя дочку и точка и точка...

2019-12-11 до я
козел а не молодець

2019-12-10 Я
ПАН ЩУБЕР МОЛОДЕЦЬ ТАК ТРИМАТИ ЙОМУ РАСПЕКТ)))

2019-12-10 В.Сирохман
Дурачок родом с Межгорья.Сам когда то бил уволен с рядов МВС где работал в ГАИ. Его изобличили на попученнии взятки от водителей которие винужденние плаить. Гнать неадеквата с Межгорья его легко узнать по нестандартних ушах которие больщие и оттопируються с шапки Вместе с ним гоните Федора Чупу (кстати ему залупу) Вкасилия Малицкого пришельцф фонючего полякаа за лже активистов долбала,дурика,феера-режисера порно сайта с участием его любимой,Бимба-валютчика реч понятная очередная криза с прогрессией психонервной апатии

2019-12-10 Юля
Це жах.Не платять зарплатню , та ще погрожують що виженуть з роботи.То просто капець , люди і так задарь роблять.Ви що дійсно раби,мало поважайте себе.думайте.....

2019-12-10 Молода Душа
Любіть його такого.Він дивиться кличе вас до себе по той екран ПРАВДИ.....ЗАХИСНИК КРАЮ)

2019-12-09 заберіть
та заберіть уже нарешті сю щубрівську харю із порталу.надоїв уже

2019-12-09 Ти Молода Душа
Подивися у очках ящо хорошо не бачиш можливо і ти такий чи така симпатична як він той Щубер тоді все зрозуміло,його погляд показує на помилку природи і тим усьо видно хто він є ходячий урод.

2019-12-08 Да
Да, прямо Ален Делон,

2019-12-08 Молода Душа
Пан Щубер молодий душею красивий симпатичний мущина вот і поважай ТИ-ТИ ЛЮДИНО.

2019-12-08 ха ха
самі вибирали - тепер наслаждайтесь

2019-12-08 Бімба
Скорочення кажуть буде в лікарні,та ви про люди добрі,там і так не платять грощі.Ще мало і від вас всі самі підуть,ще будете глядати хто до вас прийде.

2019-12-08 да да
0,00000000000002 проценти від кількості жителів народу закарпаття в ту організацію входять, а виступати хочуть від всього народу. народ їм свої повноваження не надавав, ідіотам

2019-12-08 Люди
Хто їм дав право виступати від імені народу,шпана,купка дибілів,яка контролює ніби від народу Закарпаття,в їх організацію по кількості від числа народу області може входить 0,0000002 чоловік,самозванці тупі,з людей лохів хочуть робити доки добряче у табло не дістали

2019-12-08 Джон
На краю света (береги)О Каліпсо ввійди в мою плоть...О Каліпсо моя морська Богиня Ти опасна как океан)))КАЛИПСО ОСВОБОЖДАЮ ТЕБЯ ОТ УСТ ПЛОТИ нежно на вушко.....КАЛИПСО МОЯ КАЛИПСО ОСВОБОЖДАЮ ТЕБЯ ОТ УСТ ПЛОТИ)))!!!!

2019-12-07 Піпець
Союз розпався, а народний контроль діє, чудіки прикриваються народом

2019-12-07 )
у Виноградові глумляться із сього дебіла

2019-12-07 найшов
на міжгірщині вільні вуха в людей і лапшу вішат. у виноградові то вже не проходит розоблачили дибіла

2019-12-07 Ку ку
В лікарні 3 місяць гроші не платять, ходять дурні задарь.І кого нам боятись.

2019-12-07 Каліпсо
Яка людина молода душею Патріот спаситель захисник нашого краю дорога поважна людина Джейм Бонд.

2019-12-07 два
Два дебила ето сила

2019-12-07 Я
Серце вам віддаю любіть мене туй на порталі дивлюсь на вас це я.

2019-12-07 Ого
А по лісничествах коли будеш ходити там є де піти

2019-12-07 Я туй Я
Диви і тащися)

2019-12-07 добавлю
у кадрі не хватає місних екопридурків

2019-12-07 Твій кошар позарай на ня
Сундук мерця)))) Моя Каліпсо я пливу морями на далекі БЕРЕГА)))) ТИ МОЯ БОГИНЯ.!..)))

2019-12-06 Кошмар
Дебіли,а не журналісти,щоб получити посвідчення треба заплатити 500грн,і потім всяку чуш пишуть.Судимі, без освіти,алкашня,як так можна, вони зовсім тупі, треба їх гнати в три шиї.

2019-12-06 Ха ха
Ось воно - обличчя активістів

2019-12-06 Без
Без знань, без досвіду і без освіти. Наше суспільство приречене,якщо випускає на арену людей подібних до цього. Це рівносильно тому,як би сантехніка допустити в операційну. Журналістом може бути людина з відповідною освітою та високим моральним обліком, а не пройдисвітом що сам собі посвідчення виписує. Лікуватися треба.

2019-12-06 Робі Мугабе
Блять усьий народ йобнутий і тоти шо крадут биз міри і тоти шо бігают з камирами я в отпадє із сякого народа

2019-12-06 Джон
Я твій диви у очі дивись туйки на ня.О Каліпсо Богиня моря я пливу до тебе моя Каліпсо...)))О Богиня Кариипського моря закрила моє ти серце на дні океана у скрині мерця.

2019-12-06 Главврач
Не обижайтеся на людей которие страдают от психически расстройсть. Прогресирует болезнь зимнее и весеннее время. Только есть болезнь поскладнее,ее трудно излечить медицинскими апаратами. Межгорские дурики,довдалики,художники,режисери должни постоянно лечиться в закритих специализированих учреждениях

2019-12-06 Позор
Єбанутий дурік клаповухий,Щубрівський придурок удався у батька паскуда,нема людей в районі морду напуцовати.

2019-12-06 Пірати Карипського моря(Сундук Мерця)
Моя Каліпсо...)))!!!

2019-12-06 деде
шпана

2019-12-06 коваль
дебіл від дебіла в виноградові набили йому морду два раз дався до дурних міжгірців

2019-12-06 вася капелан
дабіли, зібралися і їздять по району гроші збираючи від керівників що нема людей в районі щоб цим придуркам по морді надавали ???? а цей на фото явний дебіл його місце в берегійвській лікарні !

2019-12-06 мороз грядиль таинши
НАРОДНИЙ КОНТРОЛЬ ЧОМУ НЕ ПОИХАВ ВСТОРОНУ С ТОРУН ПОБАЧИТИ ЯКА ДОРОГА ВЯКОМУ СТАНИ ПРОИХАТИ НЕ МОЖЛИВО ЯМА НА ЯМИ ЯК ИДУТЬ НА ДОЛИНУ РЕЙСОВИ АВТОБУСИ

2019-12-06 Го народний контроль Закарпаття
Ще приїздіть у міжгіря, і по селах

свіжі новини:
(міжгірщина)

свіжі коментарі:
(міжгірщина)

всі коментарі

найбільше читають:
(міжгірщина)



© Сергій Росада 2013-2021, email: ser.rosada@ukr.net Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій, а рекламної інформації — рекламодавці. Адміністрація може не поділяти думку авторів. Адміністрація залишає за собою право редагувати надані матеріали. У разі копіювання матеріалів гіперпосилання на «Міжгірський портал» обов’язкове.