Русскій корабль - іді нах*й !

В Закарпатті набирає обертів скандал навколо збору коштів на випускний у дитсадочку


міжгірський район
(всі новини)

карта сайту

Погода

Не завидуй багатому:
Багатий не знає
Ні приязні, ні любові —
Він все те наймає.
Не завидуй могучому,
Бо той заставляє.
Не завидуй і славному:
Славний добре знає,
Що не його люди люблять,
А ту тяжку славу,
Що він тяжкими сльозами
Вилив на забаву.
Не завидуй же нікому,
Дивись кругом себе:
Нема раю на всій землі,
Та нема й на небі.

Hosting Ukraine

міжгірщина


В Закарпатті набирає обертів скандал навколо збору коштів на випускний у дитсадочку

Підходить день, коли в дитячих садочках вихованці старших груп будуть прощатись з садочком та відкривати двері школи.

Для батьків це звісно важлива подія в житті їх дітей. Батьки бурхливо, як правило, починають обговорювати, як саме діти будуть прощатись з таким вже рідним для них садочком.

Не обійшла ця доля і дитячий садок Міжгірщини. Але обговорення стосовно випускного не пройшли мирно.

Так у соцмережі Фейсбук Маряна Пішта зробила обурений допис.

“… а скільки коштує виступ у садочку на випускному у ВАС?!
мене всі ці пункти обурюють, але я согласилася 420 грн…ок
ми не будемо йти у кафе скільки з нас? 600…
на запитання чому? мене довго ображали, а потім просто заблокували у групі садочку…
дитина не буде їсти торт (його подають в кафе), не буде гратися з аніматрами, а ми не будемо танцювати під Ростіка…600…ми погані батьки”, – йдеться у дописі до фото.

На фото чітко видно список того, що батьківський комітет запропонував купити і на що потрібно кошти.

А ще пані Мар’яну обурив той факт, що пані, яка збирає гроші та писала цей список працівник місцевого відділення поліції.

Можемо припустити, що батьки чекають від працівників поліції того, що вони будуть захищати інтереси дітей та батьків. Але в даному випадку Міжгірське відділення поліції стало на захист свого працівника, та зробило відповідний допис на сторінці у соціальній мережі Фейсбук.

” Офіційне роз’яснення Міжгірського відділення поліції щодо ситуації, яка стосується позаробочого життя наших працівників та їхніх сімей, доводимо наступне:

Міжгірське відділення поліції не може впливати на батьків-поліцейських дошкільних закладів та загальноосвітніх навчальних закладів (шкіл), а саме на предмет здачі коштів на розвиваючі іграшки, додаткове обладнання, покращення ремонтів ігрових та навчальних класів, придбання спортивного інвентарю, покращення харчування, чи оформлення свят. Також з повагою та величезною гордістю ставимось до тих працівників поліції, які підтримують належний рівень дошкільних закладів та загальноосвітніх навчальних закладів (шкіл) своїми розумовими, комунікаційними та організаторськими якостями.

Просимо не втручатись в життя наших працівників та їхніх сімей, розповсюджуючи фейкову інформацію у соціальних мережах”, – йдеться у дописі.

Маму обурив такий допис, та вона спробувала розшукати в списку спортивний інвентар.


В Закарпатті набирає обертів скандал навколо збору коштів на випускний у дитсадочку

В Закарпатті набирає обертів скандал навколо збору коштів на випускний у дитсадочку

В Закарпатті набирає обертів скандал навколо збору коштів на випускний у дитсадочку

В Закарпатті набирає обертів скандал навколо збору коштів на випускний у дитсадочку


2019-05-01
переглядів: 7336
джерело: Перший

ДОДАТИ КОМЕНТАР (тільки українською мовою.):

автор:
коментар:


коментарі(25):

2019-05-03 Порохоботів
які здругими людьми обращалися вонячі як схудобов виганяли з роботи треба перевірити статки майно і зарплати які є незаконні і ревізіі і зона,чмирота хоче лишитися колокорита дальше портити імедж яЗеленського який 14 буде приймати присягу,з області повідомили,василька воняка суді чекают

2019-05-03 Регочу
Чуп вонячий жінськими іменами пише

2019-05-03 до ради
хіба людина? кажут що любовниця!

2019-05-03 рада
толя феденишенець то людина гнепи слуга його а не зеленського.

2019-05-03 толя толя
кю кюю

2019-05-03 у ЗЕ
казала людина ЗЕ толя фединишинець що дмитрівну першу копне в гузицю як стане президентом району

2019-05-03 хаща
кю

2019-05-03 сектор ААА-КУ-КУ-КУ-Дза-КУКУ
Коліна-Ку...

2019-05-02 рядовий будришин
звертаюся до скотів із правого сектора. Струнко! На коліна! Відкрити рот і закрити очі!

2019-05-02 Порохоботи
що роблят повсіх напрямках обкрадают народ який ім навиборах повів фе , най ідут з валівчатами на...й

2019-05-02 едік
кроме чорної гузиці-всьо що Вас наболіло,хто,кому і скільки давав)?

2019-05-02 мороз грядиль таинши
ШОВАЧКА НАБРАЛАСЯДОСТА МИНЯЮТЬ ИЗ ШОВАКОМ МАШИНИ ЯК НОСКИ ВЗЯТОЧНИКИ ЩОБ УСТРОИТИ ДИТИНУ ПОТРИБНО ДАТИ ХАБАРЯ 500 баксив

2019-05-02 Василеви
вонякови збирали відкупу від ЗЕ дав команду народ буде звертатися до ЗЕ ,жона невиновата тотби буйвол і чорта знасилував злодюга.

2019-05-01 ОБХС
нащо шоватці 5000 гривень батьки скидувалися?

2019-05-01 вотвот
мамусі-бічовки мают один повод в рік напитися на гроші, котрі ім їх газди висилают із чехії а тут дербак їм помішав, бо зажав заплатити за водку та ростіка для діточок)))) ганьба дербаку)))) а якщо реально при першій же возможності пожму руку едічку на вулиці за підняття цієї проблеми!!!

2019-05-01 Іван
Дати тобі гроші най дитина буде як другі вона і так не розуміє що ростя гомік

2019-05-01 вася капелан
Едік помішався в тюрмі в нього і батьки були дебіли царсто їм небесноє піди в колочаву і позич грошей в свого бувшого тестя Юри бороди дебіле

2019-05-01 ДО ЯРОША
водка шампанське гомосек ростік на подіумі тото все для діточок по твоєму? я наоборот проти оби моя дітина дошкільного віку на такий зоопарк дивила!!!

2019-05-01 Ужаси Міжгірщини
наші школи і садочки нагліють з кожним роком, фотозони, альбоми - залишки радянського союзу, емблеми, на шкаф у садок на Грабовці треба здати 5 тисяч грн...що то за шкаф??? у содочку Сонечко батьки мають купити вікна на балкон... нормальні люди ігнорують ті всі приколи і правильно роблять

2019-05-01 Ярош
Якщо такі проблеми то я тобі дам гроші най дітвак буде як усі

2019-05-01 батько
я так думаю в деяких батьків немає куди гроші дівати і є велике бажання зробити чергову фотку для фейсбуку а тому й орагнізовуют всякого роду дурновті вечірки. проте вони забувают що як би вони в гузицю працівникам садиків чи шкіл не лізли від того їхні чада май розмуними не станут, генетика своє покаже а дурні гроші рано чи пізно кінчатся, бо корито не безрозмірне і прийдут нові майголодні поросята після чергової зміни власти.

2019-05-01 Ярош
Едіку ти не придирайся не маєш гроші не плати а дитина і так буде виступати і їсти торт не роби дурня із своєї дитини просто будь людиною ніхто грошей не має багато а ти зроби дитині свято а ментів єби як котів якщо вони щось не так роблять

2019-05-01 антиедік
Я так зрозумів, що через те, що Едічко сидів у тюрмі за груповий розбійний напад на підприємця, у нього своєрідне відношення до працівників правоохоронних органів, на нього це діє, як на бика червона тряпка. Я не вірю, що його дитині заборонили виступати на випускному святі в садочку, просто то такі люди, що вони мусять все обгадити до чого мають хоч якесь відношення, і в цьому випадку вони собі надумали проблему.

2019-05-01 ярослав
Нічого нового в цьому не має,є більшість заможніх батьків які мають можливість оплатити віпускний свого малюка,для тих в кого немає такої можливості звернітся до представників ЗЕ команди в Міжгірському районі і це питання буде вирішено !!!!

2019-05-01 Мама
У садочку не муситьедік воювати а ментів най дримбат можемо йому нову тему підігнати є Нова жертва яка постраждала від ментів вони позорять честь мундиру

свіжі новини:
(міжгірщина)

свіжі коментарі:
(міжгірщина)

всі коментарі

найбільше читають:
(міжгірщина)



© Сергій Росада 2013-2021, email: ser.rosada@ukr.net Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій, а рекламної інформації — рекламодавці. Адміністрація може не поділяти думку авторів. Адміністрація залишає за собою право редагувати надані матеріали. У разі копіювання матеріалів гіперпосилання на «Міжгірський портал» обов’язкове.