Русскій корабль - іді нах*й !

У Міжгір'ї затримали розшукуваного, що переховувався від суду після смерті побитого ним чоловіка


міжгірський район
(всі новини)

карта сайту

Погода

Не завидуй багатому:
Багатий не знає
Ні приязні, ні любові —
Він все те наймає.
Не завидуй могучому,
Бо той заставляє.
Не завидуй і славному:
Славний добре знає,
Що не його люди люблять,
А ту тяжку славу,
Що він тяжкими сльозами
Вилив на забаву.
Не завидуй же нікому,
Дивись кругом себе:
Нема раю на всій землі,
Та нема й на небі.

Hosting Ukraine

селище міжгір'я


У Міжгір'ї затримали розшукуваного, що переховувався від суду після смерті побитого ним чоловіка

Вчора, 13 грудня, закарпатські поліцейські затримали 40-річного чоловіка, який за рішенням суду визнаний винним в нанесенні тяжких тілесних ушкоджень, які призвели до смерті потерпілого.

Під час конфлікту в місцевому кафе у Міжгір’ї чоловік наніс опоненту серію ударів, які через короткий проміжок часу призвели до летальних наслідків. Спочатку підозрюваний співпрацював зі слідством, з’являвся на засідання суду. Після винесення вироку у сім років позбавлення волі, він зник. Чотири роки чоловік переховувався, проте весь час співробітники поліції Закарпаття працювали над даною справою.

Нещодавно співробітники карного розшуку отримали оперативну інформацію про можливе місце перебування розшукуваного. Поліцейські одразу звернулися до суду для отримання санкції на обшук помешкання.

Мешканця Міжгірщини наразі поміщено до ізолятора тимчасового тримання. Тепер йому доведеться відповісти за скоєне у відповідності до чинного законодавства.



2020-12-15
переглядів: 1409
джерело: відділ комунікації поліції Закарпатської області

ДОДАТИ КОМЕНТАР (тільки українською мовою.):

автор:
коментар:


коментарі(1):

2021-01-12 Адвокат
Марковичці з собезу скоро в суді будут представленні докази за іі дальші незаконні діі до притягнення до криміналу.Просимо дану особу неховатися від слідства такі діі лише усугублят іі судьбу.

свіжі новини:
(міжгір\'я)

свіжі коментарі:
(міжгір\'я)

всі коментарі

найбільше читають:
(міжгір\'я)



© Сергій Росада 2013-2021, email: ser.rosada@ukr.net Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій, а рекламної інформації — рекламодавці. Адміністрація може не поділяти думку авторів. Адміністрація залишає за собою право редагувати надані матеріали. У разі копіювання матеріалів гіперпосилання на «Міжгірський портал» обов’язкове.