Русскій корабль - іді нах*й !

КОВЧЕГ НОЯ ПРИЧАЛИВ У… МІЖГІР’Я


міжгірський район
(всі новини)

карта сайту

Погода

Не завидуй багатому:
Багатий не знає
Ні приязні, ні любові —
Він все те наймає.
Не завидуй могучому,
Бо той заставляє.
Не завидуй і славному:
Славний добре знає,
Що не його люди люблять,
А ту тяжку славу,
Що він тяжкими сльозами
Вилив на забаву.
Не завидуй же нікому,
Дивись кругом себе:
Нема раю на всій землі,
Та нема й на небі.

Hosting Ukraine

селище міжгір'я


КОВЧЕГ НОЯ ПРИЧАЛИВ У… МІЖГІР’Я

Зрозуміло, цей факт не з розряду світових сенсацій, зате місцевий приємний сюрприз. Легендарний корабель, що став рятівною соломинкою під час міфічного всесвітнього потопу для Ноя, його трьох синів із дружинами й кожної тварі по парі та який досі шукають за версію місцезнаходження в Араратських горах, зупинився у верховинському селищі.

Щоправда, він набагато менший. Ідея змайструвати аналог ковчега поруч із новим басейном, що зручно служить за Йорданську купіль, належить настоятелю Петропавлівського храму Євгенію Добрі. Неординарний проєкт бездоганно і швидко втілили в реальність тутешні молоді зодчі Михайло та Іван Пазини, Василь Токар, Іван Попович, Євгеній Карачов та Роман Вегеш, хоч досі не мали стосунку до суднобудівництва.

Майже схожий до біблейного міжгірський човен має все-таки одну відмінність: на ньому розміщені кабінки, які за відзначення теперішнього церковного свята Водохреща виявляться комфортними роздягальнями для християн – прихильників «моржування» в крижаній воді у басейні під відкритим небом.



2020-01-13
переглядів: 2394
джерело: Василь ПИЛИПЧИНЕЦЬ Фото автора

ДОДАТИ КОМЕНТАР (тільки українською мовою.):

автор:
коментар:


коментарі(2):

2020-01-15 вірянин
а васю капелана в якій бударні в ковчегу закриєте

2020-01-13 Дійсно
Отець Євгеній дбає про розвиток церкви і збільшення віруючих

свіжі новини:
(міжгір\'я)

свіжі коментарі:
(міжгір\'я)

всі коментарі

найбільше читають:
(міжгір\'я)



© Сергій Росада 2013-2021, email: ser.rosada@ukr.net Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій, а рекламної інформації — рекламодавці. Адміністрація може не поділяти думку авторів. Адміністрація залишає за собою право редагувати надані матеріали. У разі копіювання матеріалів гіперпосилання на «Міжгірський портал» обов’язкове.