Русскій корабль - іді нах*й !

Зовдун пиши заяву на звільнення!


міжгірський район
(всі новини)

карта сайту

Погода

Не завидуй багатому:
Багатий не знає
Ні приязні, ні любові —
Він все те наймає.
Не завидуй могучому,
Бо той заставляє.
Не завидуй і славному:
Славний добре знає,
Що не його люди люблять,
А ту тяжку славу,
Що він тяжкими сльозами
Вилив на забаву.
Не завидуй же нікому,
Дивись кругом себе:
Нема раю на всій землі,
Та нема й на небі.

Hosting Ukraine

селище міжгір'я


Народна рада Міжгір'я 29 грудня навідалась в прокуратуру району, щоб запитатись Зовдуна Сергія Петровича, чи не має він бажання написати добровільно заяву на звільнення, за те що довів наш Міжгірський район до ручки. Земля розкрадена, гори лисі, про дотримання хоть якоїсь законності навіть і не йдеться, більшість кримінальних справ застрягають, або зупиняються. Найголовніше те що, за деякми чутками прокуратура району ще й кришує це все. На робочому місці Сергій Петрович був відсутній, як виявилось його викликали на нараду в Ужгород.

Ужгородська нарада на жаль виявилась правдою, про що свідчить документ поданий вище. Народна рада Міжгір'я обов'язково передасть свої найщиріші побажання Зовдуну настпного разу, але якщо це не допоможе, тоді будемо змушені скористатись сміттєвим баком. Громада у відсутності головного прокурора району не скучала, вилила свою душу старшому прокурору району Савці Вадиму Юрійовичу. Відеозвіт поданий нижче.


Зовдун пиши заяву на звільнення!

Зовдун пиши заяву на звільнення!

Зовдун пиши заяву на звільнення!

Зовдун пиши заяву на звільнення!

Зовдун пиши заяву на звільнення!


2014-12-30
переглядів: 11235
джерело:

ДОДАТИ КОМЕНТАР (тільки українською мовою.):

автор:
коментар:


коментарі(241):

2020-04-10 Ого
Прокурора знімали піп мандзюк, федя чуп, фока, гуцулова Леся,і палапа

2015-02-07 верховинець
Дебіли району прийшли прокурора знимати, хто вони такі, що корисного зробили для міжгіря ця шантрапа.А взагалі то кажуть що у міжгірї новий прокурор, а де Зовдун який недобрий їм був???

2015-02-06 позор
скотозборище району.

2015-02-01 Вася
То палапа долбойоб відкормила його Тьоща, ніє му біди, лодарь нещасний

2015-01-15 Цікаво
А що то за вгодований такий на другій фотці зверху?

2015-01-15 брехачу
ой Олексо кінчилися твої возможності тай твого покровителя заробляти баблосики. Сидиш тепер у бударні жидівській тай кайфуєш без грошинят. То не то що било? Ага ж? бабло капало з усіх боків і понапрягатися не треба било. А тепер фіц. Всталоя тобі лиш писати та міг бись не підписуватися тим ко тя витяг з нищети

2015-01-14 Царь
Нормальні хлопи знають як робити гроші, брали і будуть брати, а ви пиздолизи дальше строчіть свої поеми.

2015-01-10 До виздоровівшого
Не оправдовуй себе твої таланти ми знаємо влікарні і скільки треба заплатити в твоєму відділені було 100грн тепер 200грн ,п.Єршова мож проаналізувати твої багатства може зазарплату лікаря все купила ,народ унас розумний розбереться

2015-01-10 До Народної Ради.
Купуц Семен Андрійович(Начальник паспортного стола) бере дуже великі взятки....По 200-300 грн. за вклеювання фото-карточки!!!! наведіть порядок з цим хлопчиком.. Слава Україні!

2015-01-10 Виздоровівший
Та у лікарні відділення напів пусті. Там наоборот стараються когось забити,оби їх не позакривали. Так,що навряд кось бере гроші за місце у терапії.Всі спроможні міжгірці лягають на лікування у Ужгород,там надійніше ,ліки є,лікарі усе на місці.А туй треба бінт купити на перев2язку,на інгаляцію ліки купити,у роддом перед родами цілий список із 25 назвав пишут,щоб кров узяли голку теж купити.

2015-01-10 хаха
передивили дауни телевізора. Рік спустя майдауна пішли прокурора знімати.

2015-01-09 Народній дебілраді
До чого дійшов прогрес-накінець весь тупий, необтесаний, нідочого не придатний непотріб Міжгір"я знайшов можливість в"якати із-за угла, знаючи, що через екран не дістануть по дебільній папули-от і гавкають, як пси скажені.А насправді, ні з ким і ні з чим вони не наведуть порядок, хіба з тим, що викакають.ГЕРОЯМ СЛАВА!!!

2015-01-09 дурникам
сього разу поділіт гроші

2015-01-09 Народна-рада
Сьогодні проходить термінова нарада в ЦРЛ по Єршові завтра по медучилищу ми з злодіями наведемо порядок і викинемо їх на смітник СЛАВА УкраїНі

2015-01-09 Іван
Сміх-сміхом но ся акція стала причиною розколу даунради. Не поділили грошей котрі Палапа взяв.

2015-01-09 Синивир
А неука Куруца коли знімете???

2015-01-09 верховинець
Христос Раждається!У Москві у торговельному центрі російські семінаристи прколядували колядку "Ой радуйся земле" на українській мові.Це є світчення того ,що миє на правельній дорозі ,що нас підтримує не лиш Європа й Америка а й прості Росіяни (це неє алкаші з провінції це є інтелігенція)Прийде час коли ми будемо гордитися тим що ми є українці і ніхто небуде називати нас хохлами Цей процес уже ніхто не зупинить ні наші бігліци у Росії ,ні сам Путін а про наших ригів уже й говорити годі тоді людей які порються з корупцією ,безвладдям не будуть називати даунами ,а вони будуть першопроходчиками до країни якою гордяться прості пересічні жителі.У нас в Україні є гори,море ,чорнозем ,корисні копалини ,пустеля (Олешківська )розумні й трудолюбиві люди ні в одній країні світу такого різного багатська Богом даного нема , чого ми такі бідні?!!!! Через купку ненажерливих бариг ....кінець вам бариги весь світ це зрозумів незрозуміли лиш ви .Славімо його.

2015-01-09 Народна-Рада
Народнна-Рада збирає круглий стіл, де взяточники мають бути покарані, а Директорка Медучилища, має бути звільнена,та інші взяточники,!!!!!

2015-01-09 Народна-Рада
Єршову ми покараємо Народною-Радов,а Маркович на іде звідти це не його може коло свиней най спровбує.!!!Ваша Народна-Рада!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2015-01-09 кат
подивітся. на директорку медучилища як нападає на мандзюка, сама прикликала народну раду. жеби вказати як она ся боре з корупційов. Но їй се не поможе, бо народ знає, що вна бере не по 2оо гр, а по 3000 дол.а штеленька їй помагає бо обидві ся договорили наперед. А тоти стоят як дурні і всю ту комедію слухают, що їй і треба било. Піп такий у нас правдолюб ни єнного слова не вповів майжень і його купила. або він усліп і оглух.

2015-01-09 Народ
Чому в тарапевтичному відділені хто недає 200 грн завідуюча ЄРШОВА говорить ,що мість немає доки ця злодійня буде принижувати народ до Марковича В.М ми звертаємося до Вас ,прокуратуру ,МВД. До народної зради брехуни несіть відповідальність керівництво ви призначали ,а може ЄрШОВА злодійка звами ділиться.

2015-01-08 синевирцю
Зато Андрій вас до тепер скотами називає.

2015-01-08 СИНЕВИР
Ми хочемо бачити того "патріота" який себе ставив такого героя внас селі ,а оказується що це алкоголік і мабуть трус ,нехай тепер приклад покаже на сході АНДРІЙ Шекето ти мужик ілі трус НАРОД стежить за тобою уважно приповнь собі як ти був з военкомомв Синевирі бачиш дітино яка судьба докажи ,що ти мужик ане алкашик.

2015-01-08 ги ги
не зліть даунського попа. Казав що прочитає чорну молитву.

2015-01-08 Смола
Ви будете іти вузьку лавку Невірні!!!!!!!!!

2015-01-08 Йо-йой!
От вам і піп! а ви ще хтось щось кажете про православного священника? Який собі священник дозволив би таке писати в інтернеті,погрожувати людям? Навіть ,якщо хтось іде неправильною дорогою,то священник має наставити його,підказати,підправити,а не шукати людям проблеми! А ці фотокадри,де священнослужитель у центрі із навигаданими проблемами та претензіями пристає до прокурора?Хто із священників ходить та організовує мітинги?

2015-01-08 Мандзюку
іди проспись, попище-плітолог недороблений)

2015-01-08 Як попасти в Ад і Що маєте робити?
До всіх ! Ви маєте жити так ,Красти,убивати обманювати,забирати всьо від бідних и бо це ваше,робити зло чим май другий страждає,а вам добре ваша душа має бути чорна як смола,і тоді я вас буду чикати,мені не треба ваших багацтв гроший,ваших земель,мені треба вашу душу,і я вас візьму і невіддам нікому, бо ви мої ви мені служили,я вас зробив багатими,і могучими на землі, я вам всьо помагав бути божками земними,я буду приходити і забирати вас.Вузька лавка ,ви будете іти і впадете з неї бо внезу я буду вас чикати це вода яка ва с понесе у ад мої ізбранні багатії.

2015-01-08 Ірод до невірних
Нейдіт ви напастьов на людей за яких нічого незнаєте, а якчо знаєте та залиште в хворі свої голові і невипускайте з сейфа пустого свого,а ключ ержавий ізломіт та викиньте у воздух.Нехай буде так ірод сказав невірним.

2015-01-08 хі хі
не обзивайте так Мандзюка)

2015-01-08 Василь
Підтримую попередника!Явно той,хто погрожує вбивством посадовцям,є неадекватна або хвора людина. Аякщо ні-то в якійсь мірі сепаратист до своїх односельців. Не можна пускати в сіть такі коментарі з погрозами. І

2015-01-07 слава
Адміне,ти маєш якусь голову на плечах?На твоєму порталі явно погрожують вбивстовм.Що буде якщо із названих дійсно когось вб"ють,хто за це відповість?Бездар,яка пише погрози,чи ти,хто дає на своєму порталі розпалювати ворожнечу між громадянами Міжгірщини?

2015-01-07 Правда і до Войни,над злом!!
Слава Ісусу Христу Мир Вам, Брятя і Сестри! В невірні які служать Владі, всилилося зло,це зло від ніх до голови,і ворує нахабно наш Народ,вставаймо і захищаймо наше село, район наше Міжгіря,і поставме крапку ці вонючі корупції,яка наз хоче залишити в руїнах,і без нашого насушного хліба, смерть Головам Сільським ,смерть всім лісникам ,Податківцям, Адміністрації і Всім які нищать наше багацтво,беріть вила ,сокири,і вбиваймо з піднятою головою,цих державних злодії!Христос Народився!Славіме його!

2015-01-06 макака в рясі
ти педофіле не заслужив керечун їсти. Іди в монастир і кайся, іроде зависливий.

2015-01-06 Казявка
Пичіть керенчун а потом побалакаєм невірні.

2015-01-06 Пекарю
Іди та керечун пичи.а не пиши про народну раду

2015-01-06 народ
в каждому селі покласти ешафот перед сільрадою. Най знають що їх чекає.

2015-01-06 ги ги
рве кришу убогим)

2015-01-06 Самозванцю
Причому тут "проти народної ради", "пощипала","з однієї банди"?Я ні з тих,ні з других! Я вступив в обговорення!!! ДІЙШЛО? Чи ти критику не сприймаєш,чи ти вважаєш,що ви всі святі та недоторкані? Як може нормальна людина не реагувати на погрожуючі у вбивстві коментарі?Ти наділений правом палача? На то є суд!

2015-01-06 1234
Ви подивіться, які упитані сомооборонці (рибаки) вони наводять порядок! Порядок у першу чергу треба наводити на Сході, а потім у рідному краї. Оці рила палапи, чупи, попи та іже з ними нехай би пішли повоювати. Але ні краще тут потрясати воздух гаслами, чим там з кульов у гузици. Мерзота.

2015-01-05 Пушкін
Ці походи так званої Народної Ради по держустановах нагадують мені сюжет з фільму Булгакова "Собаче серце", коли "товарищ" Швоньдєр ,Шаріков і "компані" йшли розкуркулювати професора Преображенськог. Точно так виглядають ці тупорилі, неграмотні дауни.

2015-01-05 патріот
кров корупціонерів буде текти рікою. Сонце вигляне і висушить їх тіла. Святий Михіл скине їх у пекло.

2015-01-05 Гість
В звязку з четвертою хвильою мобілізації, районного воєнкома прошу звернути увагу на те, що в нашому районі є багато хлопців, які організувалися в народну раду, самооборону, люстраційні комітети та інші дивні організації Міжгіря, Майдану, Ізків та інших сіл. Хлопці активні і дуже бажають навести порядок, де не хлопці - а жони - там є сини, призовного віку. Повістки ім не брати - не личить - , так що - вперед - проведемо з почестями, туди, де зараз більше всього треба активістів. Прізвища найти не важко.....

2015-01-05 жпа
Прийшов час набити морди!Выд безнаказаності всі проблеми!Святих - пора приземлити,а вни чекают -слідо цілувати.....??????

2015-01-05 Депутат
Всі коментарі проти Народної Ради пише один і той же автор, думаю,один з тої банди, котру Рада добряче "пощипала". Це говорить про те, що хлопці йдуть правильною дорогою. Можливо є й помилки, але не помиляється той і тільки той, хто нічого не робить.

2015-01-05 народ
Цікаво-чи читають цей сайт представники правоохоронних органів? Думаю,що не важко відслідкувати з якого компа пишуть "активісти" самозванці від народної ради. Що то за погрози про фізичну розправу? Невже це не наказується? І чому про Мандзюка говорите як про святого? Він турбує та будорожить народ.розпалює ворожнечу між конфесіями і як представник духовенства ганьбить цим свій сан. добре,коли він боровся за щось реальне,проти тодішньої влади. А тепер-сам собі вибирає ворогів,сам виносить приговор,са збирається карати!

2015-01-05 гнів народу
прийдіть і уклоніться перед народною радою кайтеся може вам отець Мандзюк простить гріхи ваші. Станте на коліна і просіть прощення.

2015-01-05 міжгіря
між селами будут висіти на стовпах 400 хабарників і ворони будут їм очі викльовувати.

2015-01-05 100р Комуніст
Ащо прадід ти розказав які були комуністи,тебе щи і планах небило,тай зробилитя неудачного.

2015-01-05 кандидат в Народну раду
прийде гонець від святого Михаіла проведе перстом своім і будете горіти огньом на колінах стоячи перед Народнов -радов.

2015-01-05 шліфувальнику асфальта
такі були комуністи як і ти неотесані вонячі нероби котрі завідували другим.

2015-01-05 Хоче в Народну-Раду
Час нам виходити !!!!Уперед воїни Світла!Захистимо Народ!!!Повбиваймо Невірних!З Нами Народ Правди!!!!!!!!!!!!!!!!

2015-01-05 Май розумні
Уклонітся до землі Народні Раді,....

2015-01-05 Міжгірець
ти паскудо знаєш які були комуністи !100р назад,лайно ти брехливе,

2015-01-05 .
безбожна чернь

2015-01-05 дурням
уже були комуністи сто років назад. Тоже во благо людей голодом морили. Так і ви паскудота майданута країну розвалюєте.

2015-01-05 Міжгірцю
Нєт, на коньови має прискакати нароботу. Пісцяний, із бодуна тоді буде любитися вам? Як таку дурню мош писати? Суддя має ходити лепавий нароботу? Хто ви такі оби обсуждати люди?

2015-01-05 Міжгірець Запитання до Невірних
Голова сила іде на роботу на дорогій машині, пак відки у ннього? І там вонить?Оби невоняв що пак треба робити?

2015-01-05 Невірні
Невірні-Невірні-Невірні у Пекло Невірні,іщераз у Пекло Невірні.

2015-01-05 Експерт.
То ви робите життя людей важке!!!!А Народна-Рада Велика і Славна хоче змін Народу у чесне ,і без корупції справедливе життя!!!!!Ха Розцвітає Народн-Рада!Слава Україні!Слава Україні! Слава Воїна Світла!Смерть Ворогам!!!

2015-01-05 123
Одних у Галіції других у Рим треті дауни а тебе куди бидло ригіонівськоє докіть на наші землі будеш х,,р ссати очко лизати взяким таким бандитам як ти диви невдавися тим гівном вон із нашої землі запродованці дате простим верховинцям жити нормально без ваших комуняків,ригів-бандитів тай без вас.

2015-01-05 Вадим
На мою думку в районі може навести порядок ГРИГА він знає тих воняків в РДА пристосуванці та злодії він по кожному зробив моніторинг вик фун.обов"язків і неподививсяб нінаякі "криші" більшість із них на вид такі добрі , а внутрі деяволи .

2015-01-05 сМЕРТЬ вАМ нЕВІРНІ
Лиш Смерть вичистить зло!само суворов смертю їх покарати.Щуря В,за ногу привязати тросом до Зила ,і по всьому Міжгірському Району прокатати ,оби почуствовав кожну яму,а потом так усіх ЗЛОДІЇВ.

2015-01-05 Правда
Зробили і роблять людям зло,ліс крадуть,в мазинах без ліцнзій продають,дорогу наші предки робили,а они розбили бо возять крадине,в Адміністрації сидят а толку,Суд і прокуратура на стороні бандитів,депутати районні,злодії,бо вних бізнес на корупції,та як один приклад наведу,Пиренець Валера Депутат,а сам вор лиш краде ліс ,та це депутати такі в нас. А голов сіл ,та це треба убивати і викинути,з району гівно,під чисту.

2015-01-05 Міжгірець
Пак у кабінетах сидите,і воните на весь район,це ваша робота!а для народу що ви зробили?

2015-01-05 Студент
Дійсно ви обзиваєте народну раду, а самі хто ви.

2015-01-05 шановні
для того щоб добре жити не можна все життя на печі провалятися, а потім бігати по кабінетах з попухнутими рожами.

2015-01-05 С.адмін.
Народна рада хоче правду,не красти навчає,ліс щоб нерубали,щоб в добрі жили.!......... А що ви робите деявольське насіння?

2015-01-05 гигиги)
наоборот коли щось роблять у селищі, то дауни зразу кляузи пишуть у всі інстанції. Такі вони є трутні зависливі.

2015-01-05 :)))))))))))))))))))))))))))))))
Вова вон між!:)

2015-01-05 Вова
Подивіться, коли у народної ради сходняк, то усі суваються по алеї, любуються красотов, хоча в той же час плюють насіння, харкают кругом. Свині неробні, хоть один із народної ради чи вдарив для Міжгіря хоч палець об палець..

2015-01-05 вон
вислати 15 даунят. Попів у Рим, пару місних шизіків у Вільшани, а решту зайд не місних до себе у Галіцію.

2015-01-05 між
Галичани на Вільшани

2015-01-05 Секретарь Народної-Ради
Слава Воїнам Правди!!!!!!!!!Слава Народу Правди!!!!!!!!!! Слава Міжгірському Району що Повстає з Гріха!!!!!!Уклонімся! І Цілуйме Сліда,Великій, Непереможній, Ваші Народні-Раді!!!!!!!

2015-01-05 Кандидат в Народну раду
Чого боїтесь? Гніву помсти!Це ваші вчинки! Від Народу великих славних воїнів правди,що увійдуть у бестрашну НАРОДНУ РАДУ!Щосте думали до вашої старости красти будете! Народна рада це судді правди,готуйтесь і дрежіть державні вори,Всьої гілки бовдурі!Ми від вас нажите добро що від нас ви забрали повернемо Народу,Хоться і посеріть біснуваті,але так і буде.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2015-01-05 секретарю самозванцю
Хто дав так званій "народній раді" статус судді?Хто дав право нервувати та озивати людей? Все має бути по закону-винний-відповідай! Для чого нам тоді правові органи,якщо все Міжгір"я зашугала купка недалеких та нездорових людей?А про галстуки-то вже повний абзац! Видно рівень освітченості та розвитку секретаря ради!

2015-01-05 неграмотній черні
тобі уповіли уже. Вон з району у Лемберг. У себе дома кров"ю умивайся, банберівський висерок.

2015-01-04 Секретарь Народної-Ради
Слухаймо Народну-Раду ідім з Народнов -Радов завжди!будьмо тим взірцем правди,щоб були достойні Народної-Ради,щоб допомагали карати в Галстуках наряджених державних злодіїв,замінити всіх сільських голів у крові брехні,обманцтва,нелюдцтва,і їх достойно покарати,не обійти Адміністрацію і в сіх інших злодіїв!Лісників які зпилися від крадіжок і набралися грязних грошей,відослати в АТО,разом з керівниками їхніми,а свій ліс ми будемо самі охороняти,бо держава так нас охороняє ,що й Народ наш хоче продати,знищити,бо це корупція яка лиш кровью змивається!!! Дорогі брати і сестри, наш чикає война в кожнім селі,цих злодіїв треба гнати і відних все забрати! Народна-Рада це народилась з молодим поколінням, які хочуть жити в мирі і правді.Ваша Народна-Рада.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2015-01-04 шліфувальнику тротуарів
забирайся в своє галицьке СИЛО і сиди там у схроні.

2015-01-04 Народна-Рада
Дорогий Народе!!!Народна-Рада має багато роботи!!!Зробім експеремент!Припустимо приїде із заграниці фахівець на Сільську раду у сило,провірить скільки голова років працює ,скільки землі в оренді ,скільки землі продано за час його роботи ,і що зроби,відповідь одна на владі був злодій державний!Вони теперь в паніці що завтра встануть і ніхто некраде ,бо буде загратами,і взятки небуде брати,але це благословенно Богом має прейти добро і злодій понесе покарання!Слава Україні!Слава Народу Правди!Слава Народні-Раді!Смерть Ворогам!!!

2015-01-04 до кандидата в народну раду
ти кандидат в Берегово. Що таки дауни можуть навчити??? Як шлятися потротуарах??? Тай по кабинетах??? Що там доброго??? ГАНЬБА!!!

2015-01-04 Кандидат в Народну раду
Нардна -Рада уважно проаналізувала кожне слово!!!! Непереживайте так ми вам допоможимо,одних покараємо, само неісправних,других перевоспитаємо,а інших будемо немов із садика пликати, і ми вас научимо як любити,Людину,як правильно жити,і будете цінити, і дякувати нашій Народні-Раді.!!!!!!!!!!!!!

2015-01-04 Експерт.
Ви тут за берегово говорите, і обзиваєте святу Народну раду,а ви самі то з берегова в тікли,та й і з вільшан,а туй споминаєте,за ті місця де були дурні, і других посилаєте ідете на поправку.!!!!

2015-01-04 вон
вон з Міжгір"я мразі галицькі! Без вас розберемося.

2015-01-04 ДО НЕВІРУЮЧИХ
Ну ви тут на гавкали баби базарні,пак то вам треба лічитись,бо лиш захищаєте злодіїв,станьте на коліна, і цілу ніч говоріт, Народна-Рада прости, ти на віки одна в моїм серці.

2015-01-04 піп угц
Московській церкві немісце у Міжгірю

2015-01-04 Муська
Народна рада- зборище дураків невдах , пустелників, які не мають роботи та глядавуть собі приключенія на гузицю! Флаг вам в руки шайка дебілів і у Берегово .

2015-01-04 нечисті
вон у Лемберг, чернь приїжджа. Там у схронах прячтеся. Дістанете за православну віру, нечисть бандерівська.

2015-01-04 .
Чупа відправте в АТО

2015-01-04 міжгірчани
Ідуть консультації,незабаром буде сформовано громадське об"єднання " Міжгірці за Міжгірщину ".І всякі там пришельці збирайте манатки,бо біда вас поб"є.Покажемо ми вам і за цькування православних християн і за Св"ященників православних.Одні тікайте на Львів інші на Рим.Хто із вас куди вспіє доїхати.Понаїхали в Міжгір"я всякі Латики,Корінці,Сиротяки,Малецькі,Петрецькі,Рущачка,додому їдьте і там наводіть порядки,а ми в себе у рідному Міжгір"ї межи собою розберемося.

2015-01-04 .
не спорь із ними. То є чернь. Вони інтелігенцію ненавидять як ненавиділи їх попередники чекісти, які розстрілювали розумних людей.

2015-01-04 Писачам
А що поганого у тому,що людина у галстуку? Ці образливі твої вислови говорять про твою дебільну тупість! Ти знаєш про таке-як інтелегенція,як форма одягу,як офісний стиль одягу,як дрес код? Чи ти не чув такі слова? Якщо ти прийшов у державну установу,як бомж одітий із напихченою пикою,то це не означає,що всі інші мають біти такі,як ти!

2015-01-04 721
У народній раді деякі по понятіям жиють.Таким економісти не поможуть.Най розкажут за себе як раньше крали від людей ....!!!!!А в декотрих діти берут взятки за екзамени,а дакотрі набудували будучи безробітніми,а писали ,що заробили з городини та ін.Ви розберітся з своїми гріхами,то може до других не будете братися.

2015-01-04 гг)
одного психіатра для них доста)

2015-01-04 до народної ради
Народна рада ви молодці ,лиш тре то все робити мало май цивилізовано без хамства та особистих образ і ще треба вам людей у Народну раду набрати економісті,програмістів ,управлінців і так далі ,з різних сфер аби вам рояснювали де і які проблеми.

2015-01-04 ПАТРІОТУ
Нормальна людина повинна розуміти хто є хто???-ти сам се написав!!!!Кого за нормальних вважаєш???Народну Раду???Ви такі самі хочете бути як і ті риги що були

2015-01-04 ПАТРІОТ
Кого-то так дуже турбує Народна Рада? Комусь дуже не на руку, що люди збираються і чогось хочуть добитися. Як не контролювати владу то вони обше злитять з катушок. Всі чиновники кашляли на простий народ, лиш дивлят свої кармани. Невже люди не розуміют, що робилося тими роками?. Я розумію, що тит поливают брудом людей, патріотів, активістів лише чіїсь прихвостні і тітушки. Бо дуже їм Народна Рада пеперек горла. Нормальна людина повинна розуміти хто є хто!

2015-01-04 .
то є чернь

2015-01-04 свідок
такі у них кадри як Царьок і Суботік. Писали письма, їздили до мукачівського хазяїна оби поставили Царька головою рда. Не прокатило. Потім узяли гроші у самого беручого дохторя Кудкудаха і його хазяїна Камиша з Сваляви, наставника нашого бувшого майданутого голови-алкоголіка. А про міні-гес уже всі знають у районі. По поступкам можна судити про людей хто вони є.

2015-01-04 Народна-Рада
Народна-Рада наново відродилась,і пощади небуде нікому!Сват,брат,кум, це непрійде,всі одинакові, і мають дотримуватись закону,і працьовати для Держави і Народу,якщо якісь беруть хабарі,можуть чесно писати заяви на звільнення,я маю у веду Субота та новопризначенні,які свойов поведінков нарушують Констетуцію Народної-Ради!!!Ми будемо уважно перевіряти,щоб не було тих помилок, про які ми маєм забути назавжди!!!!!

2015-01-04 Народній раді
Більшість людей в районі про вас даже нечули!!!тож неганьбітся перед людьми призначуючи на державні посади своїх заїжджених корупціонерів!!!бо всі помнят як на мітингах в лютому за царя цигани руки піднімалиоби став главврачом!!!!тай суботу корупціонера поклалисьтев освіту а всі тоже знают як му подачки носять!!!і се що революція була???щось помінялося????міняєте одних на других тай всьо!!!но міжгірці вам нидадуть робитибезлад

2015-01-04 Міжгірець
Ускочив ун з укна та ун здух.

2015-01-04 Скучно
Ми хочем драйву коли у галстуках будуть скакаи з 4 етажа невірні...........

2015-01-04 Ми Разом
Уклоніться Великі і Славні Народні-Раді,везьміт прапор,і ступайте за нею.!!!

2015-01-04 Василь Васильович
Може би і підтримали вас інші жителі селища(не ходилибисьте 15),но почиташ туй на сайті ваші "прогресивні","високоінтелектуальні","конструктивні" думки і стає страшно за долю нашого краю.Один мясний магазин чого стоїт,а "воїни правди",а бажання фізичної розправи і обзивання людей.Погано наставляє вас ваш священник.Для початку треба заслужити довіру людей,а вам ой як цього бракує.Но познімаєте ви керівників з посад(та іто ще треба доказати вину людини),а кого ви пропонуєте?Цього не почуєш з ваших слів!Мало руйнувати,треба пропонувати щось взамін.А у вас один возомнив себе святим,другий переслідує власні інтереси,третій взагалі був звязаний з Регіоналами,а другим просто скучно,бо не мают чим зайнятися!

2015-01-04 шерлок
може то їх самий чесний дохторь пише Кудкудах?

2015-01-04 Міжгірцю
Щось розПАКався,як куриця, коли розкудахтаться -пластинка заїла? Та й щось не знаю міжгірців,які б говорили на "У".Так-що, драбиньошу,не називайся міжгірцем і не представляй у своїй недоумковатій,неграмотній морді міжгірчан.

2015-01-03 ггг)
хтось обирав даунраду оби вони представляли інтереси жителів селища? напишіть хто.

2015-01-03 Волівчик
Відкрий очі немзо да подеви на бардак,що голови сіл наробили бандити,ти чмо щи раз будеш захищати сю тварь,ми тя викриєме паскудо,

2015-01-03 Міжгірець
Ви пак на гриби хочете ходити по лисих горах?Ви пак на яфину хочете ходити на чужу городину?Ви пак хочете по ямах на тракторі ходити і ваші діти оби пак ходили?Ви пак хочете рабами бити панув?робити за копійку на панув?Та добре хвала Богу і Народні раді що пак гівно з району хоче погребсти.

2015-01-03 Даунам
Почитайте уважно, що люди пишуть розумні. У нас в районі взагалі люди розумні й миролюбиві, а ці 15 дебілів лиш ганьблять наш чудовий край!

2015-01-03 До 15 і 400
Уто 15 ідіотів, бездарів, які більше ні на що не здатні лиш гойкати та ходити по кабінетах бо людина яка має роботу, сім"ю не збереся бродити, а має якусь заботу, смисл життя, а ісе самі настоящі смітянтки яким за це платять! Сміливими вас не назвеш- а бездарями нетрібними. А тим 400 рас треба щось доказати , а дале гулюкати за людьми, іщи вас судити будуть за наклеп.!

2015-01-03 Ддо гагага
НЕОбзивай других дурних бо ти дурний з децтва,та держися за живут

2015-01-03 гагага
на Новий рік даунам зовсім кришу прорвало) читаю і за живіт держуся)))

2015-01-03 Експерт.
Я думаю що злодіям не до цього!Хто буде працьовати !Бо вони всі вже це небудуть бачити добро Небесне,з аду де будуть,прокляті.

2015-01-03 л
Експерт де будеш брати людей на посади? Бо з такими мансами скоро нихто не захоче мати справу з вами, крім даунів і тих за ким Вільшана плаче

2015-01-03 Ваша Народна-Рада
Народна-Рада вдячна всім воїна Міжгірського Району, які хочуть жити у вільній Демократичній Країні,В Нашому Міжгірському Районі!Це нажаль Правда кожний керівник, де він не обіймав посаду,він лиш хотів обдурити нажитись,продати,але він неподумав, що це не його,бо це все Народу, і Народ все бачив, на очах у Народу як чиновники ворують!!Вони будуть наказані,відних все Народ забере, бо це Народу!Слава Україні!Слава Воїнам ПРАВДИ Слава Народу!Слава Народні-Раді!!!До Перемоги Смерть Невірним!!!

2015-01-03 Секретарь Народної-Ради
В нас гарна новина!!!!! Наш непереможний, і славний Народе!!!!!!Ми переможимо зло, з нам правда, знами велика Громада яка чекає наступу,час дуже блисько, і ми всі напоготові захищати свої права,своє життя,свою достойну гідність, бути тим взірцем правди, і любити свій Народ!!!!!!!!!!! Влада все віддасть, все своє багацтво, яке внас нахабно забрала,наші землі,ліс свободу,розбила нашу Україну!!!!!!

2015-01-03 Експерт.
Для кожнього Держсужбовця,внас заведена справа які він збитки преніс Державі та Народу!!!Дорогий любий Народе ми будем з Божов помічью карати невірних,Щоб наступні які обіймуть посади де ми їх назначимо Любили свою Державу,та працьовали для НАроду!!!!!!!!!!!!!!

2015-01-03 Хоче в Народну-Раду
Народна-Рада це є взірець правди,добра, чесності,вона з добром ставиться до людини,захищає Народу свою прравду і бореться з Нелюдами,злодіями ,що харі вних як у свиней лиш хрюкають в офісах,і наживаються на бідному Народу.

2015-01-03 Адвокат НАРОДНОЇ-РАДИ.
Вячіть,пещіть, сваріться,проклинайте самі себе щови злодії,корупціонери в галстуках,бийте головами у асвальт і уклоніться Великій Славні Народні-Раді...!!!!

2015-01-03 Правда
До 15 Спартанців все більше, і більше,хочуть вступити до Армії правди,воїни світла, будуть боротись з темрявов,яка багато років зависла, над Міжгірським Районом.

2015-01-03 житель
приїдуть журналісти з Росії і візьмуть у них інтерв"ю. Тоді буде слава їм.

2015-01-03 Юрист Народної-Ради
Бачите як заговорили невірні,вони какають в штани, і пісяють у гончик, бо бояться! Віддайте все Громаді і ідіть змиром у АТО,і там залешіться.

2015-01-03 До люстратора
Шизофренія проявляється в аномальній формі... Дебілота- даун банда- народна рада- 3 в 1. Люди схаменіться най ісі дебіли не позорять цілий район. Як 10 дебілів можуть називати себе народною радою? У Берегово їх , в одну палату - там їм місце! От і буде в них Берегівська шизофренічна рада.

2015-01-03 хах
нехреново живеться безробітним ош такі харі понаїдали. Пішли би хоть раз на заробітки то у три раза схудли би.

2015-01-03 норма
Народна рада то є проплачена організація самих дурних людей міжгірщини неудачником бандитом Гнепов юров по кликусі Брила.Гнепо пак бив бись май вумний на треба било давати лєвий диплом в Адміністрацію призидента.А типир послідні копіки придаєш даунам оби ся мало порорзвлєкали в кабінетах.Чикай бо скоро прийдут ідо твого синулі у райраду та зазвідуюго що там робит за диржавні гроші.

2015-01-03 про 15 і 400
Стосовно 15 людей які ходять і гойкають та їх набагато більше майже всі окрім тич 400 .А 15 се лиш ті які не ганьбляться та сміливі .Та повірте, що тих 400 ті люди які піддержують Народну раду аби лиш пальцом стуснули та розсиплються на місті, се лиш набирає обертів прийде вамся скоро забирати з району взяточники-риги.

2015-01-03 Сніговик
А що , Галайка у відпустці, що у Міжгір"ї розгулялася епідемія шизофренії, причому якийсь несезонний прояв, а аномальний?Які рахунки вони хотять перевіряти та заморожувати-у них самих мозки замерзли і ті, що були недивні.БОЖЕ,БОЖЕ...Позорище району.

2015-01-03 назви
хто там нормальний?

2015-01-03 л
Правильно говорять всіх революціонерів а АТО, а потім най говорять. Але в АТО вони не підуть тому, що боячі вони.Там лиш пару чоловік нормальних а остальні самі натуральні ізгої суспільства, які кроме пиздіти нич не варті, тай то пиздять не толково а як базарні бабаки.

2015-01-03 до експерта
якщо ти справді борець за справедливість ,то чому коментарі пишеш вульгарні .Майже ти сам трмоз і сидиш на ручняку це точно.

2015-01-03 До Ради
Народна-Рада має перевірити Рахунки в Банках, і і заморозити рахунки і забрати до купійки від 400 державних ворів для відшкодування Міжгірського Району.

2015-01-03 ЛЮСТРАТОРАМ
СКОРО ПРИЙДЕ ОГНЯНИК З АТО ТА БУДЕ З ВАМИ ПОРЯДОК НАВОДИТИ ДЕБИЛАМИ, ДОХОДИТЕСЯ ВИ ПО КАБИНЕТАХ

2015-01-03 Люстратор
Сільський Голова с.Ізки Савчур Вор в Законі мвє бути повішщиний в Кабінеті!

2015-01-03 До "патріотів"
Менше слов та больше дела мечтателі ,а саме краще піти в АТО хоч на місяць тоді маєте моральне право щось говорити,а також оприлюдніть ви засвоє життя хоть чи змайстрували туалет самостійно.

2015-01-03 Люстратор
Зовдун Сергій своєю працею,має відповісти прямо в кабінеті,де має бути страчений!

2015-01-03 хі-хі
дауни зранку піднімають настрій)

2015-01-03 Люстратор
Ми перевірили і будеме проводити люстрації,Голова Міжгірської Ради Щурь В,в Пилипці накрав землі,вагончики наклав і хоче біснесувати,в Міжгірю тоже само злодій обікрав Міжгіря і занимається корупційов,та це голова,це лайно якого треба повісити в кабінеті,і це буде так,від страчення не відкупиться.

2015-01-03 Кандидат в Народну раду
Народна-Рада,це є Святість нашого Міжгірського Району!!!2015р.Народна-Рада буде заниматись кадровими питаннями,буде справедливо напрацьоване перевіряти,та звільняти!!!Наша команда є багата духом правди,і вірою у велике справедливе майбутне!!!Ми Народна-Рада стали на защиту Нарду, якого державна сволота обманює,пренижує,обкрадує,обіця 20р.і Народ обіцянками живе.Час прийшов до великих змін.!!!

2015-01-03 подумайте
Добре говорити коли э робота а як не буде роботи то все пройдуться по кабинетах

2015-01-03 точно
жиди зробили революцію руками таких даунів. Просто наші дауни боячі страшно, пряталися під юбками до лютого місяця, коли жиди власть захватили. Тепер вилазят бо зависть їх душить страшно до людей.

2015-01-03 Діду морозу
Не обіжай дурних, дурним і бог уступає, просто шкода їх бо біди собі найдуть ходячи по прокуратурах та інших держустановах

2015-01-03 Дід Мороз
Уважно вслухайтесь у відеозапис розмови цих недоумків-вони два слова докупи зв"язати не можуть, хоча між ними є велика "учетилиця" з бурси польського походження, а вони хотять наводити якісь порядки.Дійсно, справджується народна приказка, що дурень думкою багатіє.Подивишся збоку-то блювати хочеться.До чого котиться країна? А нормальних Міжгірчан вітаю з Новим роком і Різдвом Христовим!

2015-01-02 л
Дайте спочатку нормальну зарплату рядовому чиновнику, щоб він міг на неї нормально прожити, а не животіти і бути сучасним кріпаком, тоді питайте за корупцію, за трудові звитяги і т.д. Розумію Народну Раду - вона хоче зробити кращим життя в нашому районі, але щоб такі речі робити треба мати відповідні знання, які здобувають не один рік. Піп Мандзюк настоящий Робінгуд, є ще з ним пару нормальних людей а остальне шобло лиш знають горло дерти та тротуари шліфуваи, но ще дуже добре вміють завидувати чорною завистю і бризгати ядом. Пане отче відшийте тих чорних людей, висповідайте їх, і най дома собі сидять - більше буде користі. Тоді до вас прийдуть нормальні люди. Зрозумійте, що не має у Вас нових прихильників до поки довкола Вас така профффесура.

2015-01-02 Народній раді
Оби очищати владу треба мати як мінімум якусь освіту, або якщо укажете справку з Берегівськоі психлікарні ош ви психічно здорові- яку я впевнена вам ніхто ні за які гроші не дасть шизофреніки двинуті . У 2015 році даун клуб у повному складі має увішатися а піп Манзюк вас має по гребсти під городину!

2015-01-02 НАРОДНА-РАДА
Ми Вам даме результат своєї роботи напротязі 2015р, зміни будуть великі!Ми напрацьовали механізм кожнього державного службовця як він попрацьовав на державні роботі, скільки збитку він преніс державі.НАРОДНА-РАДА це буде для вас очищення всього 2015Р.МИ ЗАПЕВНЯЄМО ВАС ЩО ДО 2016р,ВСІ ДЕРЖСЛУЖБОВЦІ ЯКІ БУЛИ ЗАПЛЯМОВАНІ КОРУПЦІЙОВ В НАШОМУ РАЙОНІ БІЛЬШЕ ПРАЦЬОВАТИ НА ДЕРЖАВНИХ ПОСАДАХ НЕБУДУТЬ.!НАРОДНА-РАДА!!!!!!

2015-01-02 гагага
розсмішив. Даунам як шкету з кощейом не по масті руками робити.

2015-01-02 Даунам
Усі дауни на біржу можебисьте попробувалили шось робити, хоч тротуари позамітати, туалети людям почистити хоч якась із вас користь булаб.

2015-01-02 прохання
не називайте зборище даунів народною радою. Подивіться на їх імбецильні обличчя.

2015-01-02 до Народної Ради
Якщо ви такі круті у районі дайте звіт про свою роботу .Ви організувалися уже рік то що зроблено вами корисного?Вихваляєтеся своєю глупою писаниною на сайті:погрозами іт.д.Який порядок ви можете зробити в державних структурах коли елементарного порядку немає у ваших сімях.

2015-01-02 гг)
суботік мріє оби ляшко з ярошом приїхали. У паравозика поіграються.

2015-01-02 ДО ВСІХ ДЕРЖАВНИХ ЗЛОДІЇВ..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
НЕВІРНІ МАЄТЕ ВИХІД!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Написати заяви на звільнення, всього має бути 400 заяв,і віддати навороване Народу,і піти в АТО,інакше най Божа воля діється.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2015-01-02 Інформатор
Невірні Хочу вам сказати гарну новину.Скоро до нас приїде Ляшко,і Ярош. Будем вас трохи повчати невірні..!

2015-01-02 шизікам
ви жидівські тітушки. Блокуйєте роботу державних органів, сійте воржнечу між земляками. Помагаєте жидам у Києві наші гроші в Піндостан вивозити. Скоро вам виділять ділянки више вокзала.

2015-01-02 Кандидат в Народну раду
Незанимайтесь нецензурнов писанинов,Народна-Рада забороняє писати вульгарно,ви зіпсуєте такими висловлюванням гідність людини.!Ми звертаємось до невірних!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Якщо у вас воровані гривні і ви у галстуках і вам усе дозволино,ви помиляєтесь за вами АТО плаче,а ми вам допоможимо туди потрапити.!!!!!!!!!

2015-01-02 запереділя
А петушок хто-майже Суботік.Хі-хі хлопчики хто перший а то яйця відорве

2015-01-02 ДО НЕВІРУЮЧИХ
Ви щи нетаке побачите невірні,час блисько....

2015-01-02 правда
провокаторам все добре платять

2015-01-02 Заперділля
Заберіть того дебіла Палапу до себе у Міжгіря най нас не позорить, пкустелник, ничимся не занимать до шляеся по державних установах та завто му добре платять

2015-01-02 читач
біснуються від свого неробства

2015-01-02 Обляск
Треба ходити покабінета і попетушити.

2015-01-02 Ого
Вижу файну морду Палапа від"їв нигде не роблячи, лише тротуари шліфувучи.

2015-01-02 Кат
Уклоніться невірні Народні-Раді,бийте головами лисими у асвальт,! І редайте голосно ридайте,і віддайте все майно Народу, а самі в АТО.

2015-01-02 Справедливість
Молодці Народна-Рада вас бояться як мадярських жандармів скоро будуть злодії влісі ховатись.

2015-01-02 Експерт.
Ідіоти Тупі !Ми знищити хочемо корупцію,оби працьовали для Народу,для Неньки України,тормоза ,здойміться з ручняка!

2015-01-02 хто знає
може і фінансуються дауни через Гецка оби смуту сіяти в районі. Ще рік назад бігали хвалилися ош вони русини. Була у єдного дома то прапорці русинські всюди порозмітувані. А тепер попрятав все. Туй і не поймеш як вони нашу державу хотять знищити.

2015-01-02 л
Читаю коментарі і висновок один- дані коментатори ядовиті дауни,я кі в житті ноль. Ні одної конструктивної пропозициї, все лиш ламати, мочити і вішати - прямо, як путлеровські хуєсоси. Може вас путлер фінансує, бо ви лиш біди робите або грозитесь зробити. Ви лиш в коментах круті, а на самому ділі говно. Круті всі пішли добровольцями в АТО. Ще ви думажте не має в Європі голодних людей? Розчарую вас є і в нас і в параші і в Європі і в Америці.

2015-01-02 Студинці
Смерть Ворогам!!!!!!В Ато злодіїв Смерть їм там!!!

2015-01-02 зал УПА
забирайтеся у Вільшани разом з вашим вонячим Бандерою. Вон у Галіцію і там від мобілізації прячтеся. І свого русина-попа Гітлера візміт із собов.

2015-01-02 до жительки
У Європі поліція спочатку пакує корупціонерів і взяточників (як так поняв таких як ти) ,а потім людей які ходять і гойкають ,а якщо нема корупціонерів і взяточників і люди сумлінно виконюють свою замітьте ДЕРЖАВНУ а не приватну роботу то й нема потреби ходити й гойкати .От коли згине нечисть така як ти тоді й буде у нас Європа.З Новим роком! З Днем народження Бендери ! З натпупающим Різдвом Христовим!Слава Україні!Смерть ворогам, корупціонерам і взяточникам!!!!

2015-01-02 Секретарь Народної-Ради
Народна-Рада Наказує!!!!!!!! Дорогі громадяни Міжгірського Району 20 січня буде мобілізація в АТО.Ми вас іформуємо нема внас в Україні війни бо вона необявлена українським урядом!!!!Якщо вас будуть визивати в Воєдкомат згідно закону вам нічого незроблять!!! Це є Антитерорестична операція де мають іти міліція СБУ та іші підрозділи,а не Народ!!!Але Наша Народна-Рада відправит Всіх Злодіїв Державних!!!!

2015-01-02 Міжгірець
Україну розвалювали Щурі Прокурори СУДДІ Влада,Голови Сільських Рад і Всі злодії,правильно Народна рада робить,най збирать народ,а вас усіх злодіїв грузити вилами і в ешилони і в АТО,і на передову нехристь і там най вас розстріляють ,не один в Район немає повернутись.

2015-01-02 жителька
Порошенко майдаунам у Львові правду сказав-не меліть язиком,а йдіть в АТО.Там доказуйте свій патріотизм.Це відностися і до Міжгірської Народної ради.Один Пулей пішов в АТО і то чужий,не уродженець Міжгірщини.А де ваш приклад,люстраторів хренових???По кабінетах ходити і мішати працювати чиновникам багато розуму не треба.Самі покажіть приклад патріотизму і трудової дисципліни.Чи може кожному із 15 негринят дати характиристику хто із вас є хто???Хоча міжгірці кожного із вас знають,хто із вас який нероба.

2015-01-02 Експерт.
Айбо затрясла вамся попа,Народна-Рада на вас лік,всю гілки влади втому числі й суд буде переобирати Народ,Люстрація буде в районі злодіїв державних,Народом вила і по кабінетах.

2015-01-02 Даунам
Народна рада мабуть неорієнтується в часі, народні суди були декілька століть тому, але ваших членів даун банди скоро буде судити наш між гірський суд

2015-01-02 Кат
Директорку Медучилища повісити в кабінеті,а учителів покарати Народним судом.

2015-01-02 Правознавиць
СБУ має звітувати Народні-Раді та Народу!!!В Нас велика Корупція Ченовників всієї галузі!!Але внас доста сил, розібратись в нашому районі з корупційов, ми будеме вас на вилах виносити,прокляті гівноїди.

2015-01-02 народ
Ми інформємо Вас ,що зараз в МЕДУЧИЛИЩІ активно йде збір коштів від громадян щоб їх діти вчилися треба домогтися при здачі екзаменів були присутні люди фахівці від громадкості ,а скільки взяток береться за екзамени.

2015-01-02 Вася
Дуже розумно житель пише, якщо ці неадекватні клоуни дозволяють собі ходити по державних установах без наказано, перешкоджати їх роботі, то де гарантія що завтра не будуть ходити по домам нашим порядки наводити, псевдореволюцвонери долбані.

2015-01-02 житель
де наша служба безпеки? кучка безробітних провокаторів блокує роботу держустанов, а СБУ чим займається? чому державні службовці мають тратити свій службовий час на відписування всяким туніянцям? розвалили країну, а тепер хочуть її похоронити. Скоро Лайфньюз чи Раша тудей будуть запрошувати на свої зборища. У Європі поліція таких зразу пакує і штрафує за порушення громадського порядку. Пару сотень євро штрафу і пару раз дубинкою по почках.

2015-01-02 До Проклятих
Уклонітся Невірні, І цилуйте сліда, куди вступають великі воїни Народної-Ради.

2015-01-02 Особливо
великий борець проти корупцыъ директорша медилки. ха. чудаки. якби за законами країни яка по справжньому ся боре з корупційов та вна би перша була вже давно засуджена не на один десяток років

2015-01-02 знаю
у нього справка є. Нич за то не буде.

2015-01-02 ммм
один з героїв відео з"їв сусідську мицу прошлого місяця. Но заяву на нього не написали бо ганьба людьом.

2015-01-01 Злому
Ти не злий,а істинно глупий!!! Як можна допускати таких клоунів у державні організації? Мало того,що неграмотні,говорять про глобальні та неіснуючі проблеми,які не в змозі та і невправі вирішувати прокуратура,а ще і піднімають на бунт таких само недалеких клоунчиків,як самі!

2015-01-01 ИВАН
НАРОДНА ДАУНБАНДА БИДНА БО ДУРНА А МАЙ БИДНА НА РОЗУМ

2015-01-01 Вася
Дайте їм покій не можна із хворих людей сміятися, шкода їх бо видав у 2015 поздихают із голоду бо робити нич не знають та не зароблять

2015-01-01 дурникам
15 даунів проти 400 чиновників

2015-01-01 Кандидат в Народну раду
Народна-Рада інформує!!!!!!!! За правдою підуть багато Народу вогнище вже є треба лиш сірник,це може бути скоро ми за всім ведемо спостереження!!!!!! Хто невийде ? Даємо отвіт !!!!!!!!!! це Злодії в кожнім силі їх можна на пальцях пораховати.А в Міжгірі 400 державних Злодії ми вже підрахували яких треба відправити ,ми думаєм що ви знаєте куда,у саме пекло,там їхня домівка.Вам кінець приходить знущання з бідного Народу,Слава україні !Смерть Ворогам !!!!

2015-01-01 ахах
Купка даунів, яка не проробила і один день на роботі,нич не зробила доброго, а у піст треба молитися, а не смуту сіяти...

2015-01-01 ха ха
купка лінивих даунів неудачників)

2015-01-01 Вася
На міжгірщині проживає близько 50тис. а хто дав право 10 даунам представляти громаду і ганьбити Верховинський край цим дебілам пустоголовим

2015-01-01 Злий
В Новому році в Міжгірському районі, якщо не буде змін у правоохоронних органах та інших державних структурах то буде пролита кров. Є люди в районі які готові брати на себе відповідальність і знищувати систему та злочинний режим!!!!!

2015-01-01 Правознавиць
Най назначає хто хоче!!! Айбо звільняти буде Народ всіх, Прокурора, Суддю,Голів Сільських Рад,Ворів Лісників,Адміністрацію і всіх тих, хто непрацює для Народу! Слава Україні !Слава Героям!Слава Народу!Слава Народні-Раді!Смерть Ворогам!

2015-01-01 до даунклуба
прокурора може знимати лише генеральний прокурор а не кучка даунив та пустих невдах почитайте закони

2015-01-01 До Невірних в Галстукак.
Звертаюсь до невірних!Людину Бох створив одну,і само мила людина Богови,це проста яка терпить, убого жиє,мозолями важко на городі працює,щоб вижити!Така людина достойна Царства, і там буде мати все,бо Багацтво її там і она велика людина!А ви в галстуках які жируєте,обманюєте крадите,і багацтво ваше туй,і туй ви все залишите,а там біля Бога ви небдете,бо ви прокляті,і ваше місце в аду,на віки віків, де нема початку і кінця!Якщо хочете бути біля Бога,зробіть і задумайтесь що ви робите!!! Ви маєте прикратити вирубку лісів,і жити для Народу,а не для жеровання свого,і гаманця ви Прокляті, де лиш смерть вас остановить злодіїв...!

2015-01-01 до о. Мандзюка
Отче, яких ви прихожан зібрали і пішли знімати прокурора?Серед них є туніядці, які жодного дня немають запису в трудовій книжці і мають базові освіти.Невже поуличники мають знімати прокурора?Ганьба!

2015-01-01 народна рада
Народна рада молодці багато хто в Міжгірї вас підтримують, просто мовчать, і то є правда.

2015-01-01 ПАТРІОТ
Прокурор кришує ліс, автомати і хороших людей які попросять закрити одну чи інші кримінальні справи. Забирайся геть з району. Нам такого прокурора близько не треба. Бо люди тя винусут на вилах в мусорний бак. Лиш за тобов засвище. Народ то велика сила.

2015-01-01 регочу
Савка виявився сиклом ще тим) не розказав де ключі від сейфа тримає?))))

2015-01-01 Л
Так файно розказуэ про Пшеничного а за себе най розкаже

2015-01-01 Закон
Лише народ є джерелом влади такоі ,на яку заслуговує.Й лише він зможе навести порядок в авдієвих конюшнях.Донбасівський Янукович чухнувіз держави із своіми поплічниками звичайно не порожняком.Тому місцевих бариг,вівчарів,скотарів,свинарів,які купили дипломи за сир й гриби й не виконують ЗУ тому що не знають як всіх треба міняти й мусорити в мусорних баках ,обливати зеленкою та тухлими яйцями.Й ще ні хто за це не був покараний так як всі виборні посади та прокурорів можна мусорити так як вони отримують в умовах відкритості й прозорості зарплати із кишень громадян.Й замість зарплат мастити яйцями та час від часу мочити іхні голови в холоду воду.Януковича почастували сирим яйцем й нічого,ніякоі адмін.відповідальності ,якщо не подобається хай йде на базар сир та вовну продавати.

2014-12-31 АПА
фЕДЯ ЗГИНЬ НЕЧИСТА СИЛА!!!!!!!!!!!

2014-12-31 Федя.....
о. Василь,а ваш Єпископ знає шо ви святий???? І шо вам містце вже на небесах, або в Б.....

2014-12-31 дулювам
У 2015 році буде 15 суїцидів.У даунів не витримає розум і вони повісят один одного.До речі кат появився.З Новим роком тебе,іроде!2015(15).

2014-12-31 зал УПА
вітаємо членів даунклубу. Наших побратимів. Надіємось ніхто з вас не здохне у 2015.

2014-12-31 кат
Хто пише під ніком Ярема І В є тварь яка бде горіти в пеклі!!!!!!!!

2014-12-31 Секретарь Народної-Ради
Весь склад Народної-Ради!!!З Новим Роком Вітає Всесвятішого о.Василя Манзюка!!! Якого бояться невірні, державні злодії, Голови сіл, прокур, Судя, Адміністрація, та інш.Невстоїть неодин з перед Всесвятішим отцьом,бо він святий !!!

2014-12-31 Ярема І В
всі учасники АТО хто не отримап земельну ділянку, отримае в Міжгірю вище автостанції, отець Добра Є , знае її наділи .

2014-12-31 дауну
а тобі яке діло до учасників АТО?)))

2014-12-31 Народній Раді
Скільки учасників АТО із Міжгірського району й чи всі позачергово забезпечені земельними ділянками.Певно що Зовдун далекий від інформаціі.Деяких учаснивік АТО вже похоронили а іхні батьки чи родини не отримали земельний участок,який персонально належить кожному учаснику АТО.Голови сіл як правило із числа вівчарів,скотарів чи свинарів й не всі можливо вміють й читати,як Савчур в с.Ізки однако Зовдун повинен знати грамоту й виконувати Укази Президента Украіни.

2014-12-31 Секретарь Народної-Ради
Ми наведемо в Районі порядок!!! Вони із страху всьо віддадуть, то що вони наворовали паскудь воняча!!!Воїни світла,темряву треба розігнати,і має показатись сонце над Районом!!!

2014-12-31 Народна-Рада
Через невеликий проміжуток,вся Влада буде поміняна силов, вперед воїни правди!!!!!!!!!!!!!!!!!

2014-12-31 Землячці
На таких як Шкета -- туалети у всьому районі держаться!

2014-12-30 ганьба даунам
Палапа взяв гроші оби покласти балогівського прокурора.

2014-12-30 іван
Уже і Палапа став бандитом,лиш воює з прокурорами та деревляним

2014-12-30 Народній Раді
Проконтроліруйте Указ Президента Украіни про надання негайно земельних ділянок в смт.Міжгір"я якщо бажають учасники АТО а не по іхніх місцях проживання.Так як вказано що де бажає там й орган місцевого самоврядування надає,незалежно від місця реєстраціі і зобов"язати Зовдуна надати інформацію скільки вже надано!!!!

2014-12-30 Секретарь Народної-Ради
Гнепа недостоїн Голови,багато недоліків,в Літньому садови сидить та молодих дівчат шукає,ганьба!

2014-12-30 панда
В жодному районі Закарпатської області немає таких проплачених Балогівською сімейкою виконавців.Шкода,що Міжгірський район на даний час залишається форпостом ЄЦовської партіїї тупого, убогого Міжгірського єцунівського керовника,якого ненавидять самі члени сімейної партії ,неудачника на призначення голови РДА ЮРИ ГНЕПИ...Люди добрі,ви що посліпли,чи поглухли,чи не читаєте ЗМІ.Наш район один-єдиний із районів,де не призначений голова РДА.Тому,що тупий,тому,що Гнепа знову дав на призначення фальшивий диплом про вищу освіту. Гнепа тупак проплачує єдину команду дуриків на проведення будь-яких дій,щоб оправдати перед Балогами свій провал...відпрацювати погані нечесно зароблені гроші.Доказом цьому є зняте відео,як вчора Гнепа розраховувався із виконавцем тупезних замовлень Палапою Вікотром у Запереділлю...Ці ідіти не думають,що за ними теж стежать і всі докази скоро передадуть в правоохоронні органи для юридичної оцінки...Є запитання до ідіотів даун - ради:чому перстали їздити на розробку Нижньо-Бистрянсмької малої ГЕС?А тому,що вже відпала необхідність...Тому,що підрядника змінили.Якщо чесно,я думала,що ви проводите всі акції щиро,але тепер бачу,що ви єдина проплачена тусовочка в області,яка діє тільки на замовлення політичного воняка неудачника ГНЕПИ ЮРИ ...Адмін,звертаюся до тебе особисто-якщо видалиш із-за ГНЕПИ цей коментар,твоєму порталу прийде повний звіздець,не віриш-попробуй видалити.

2014-12-30 ххх
Як нема про що говорити за Хилу а що ун робив з нами коли був головов району. Плюсів у нього пару є поганого тілько що сись сайт тілько бруду і негативу не має удколи його створили кулько Хила має....

2014-12-30 Землячка
На таких,як Шекета і Григорик і держиться роддом! У інших організаціях не п"ють? То сфотографуйте їх,зафіксуйте(судячи з фотографій у статті ви це можете) і викладіть для всеогляду,а не тарабаньте хоч що.Скільки можна писати про віртуальні взятки в роддомі? Тож підіть туди,так,як пішли у прокуратуру і докажіть,що лікарьки "нібито" беруть гроші та вимагають! Ти,лжеРуслано просто брешеш,як блохаста собака,не маючи фактів і підстав! Цей сайт читають нормальні люди і перестань брехати!А впевнена у своїй правоті-докажи і все!

2014-12-30 руслана
Молодці,може хоч НАРОДНА РАДА зрушить з мертвої точки цих злодіїв.Вони самі мали піти геть,а не так як ЩУР ходив та обманював народ перед виборами.Циганський голова, вибрав його бохманець.Стид таким державним службовцям. За ХИЛУ нема про що говорити.Плисканя не ліпша ,ба як заробила дочці на квартиру в Ужгороді,погань одна.Всіх гнати в шею. А що робиться в лікарні...Скоро їм кінець.Алкоголіки Шекета І Григорик, а ще ВЗЯТОЧНИЦЯ Югаска І Авраменканя добре гноблять бідних жінок.Щоб прокерерити жінку треба від 3.5 до 5 тис.грн.За роди треба теж "бабки" давати і не малі.Зробіть собі платну клініку ,то деріть до безтями....ІДІОТІЗМ в районі..

2014-12-30 Правда
Влада думає що бде жировати,і лапшу вішати Народу і обкрадати ве життя.Дяковати Народні-Раді,тай всім людям доброї волі,що немзу брихливу вшию жинут,най їм буде ангел Мехаїл все напомочи,а Архангел Гавріїл най допомагає,всі Лісники Вори геть,Голови Сіл вонячі злодії геть,і Вся Міжгірська влада що руки їхні в Корупції най ідуть прямо впекло.

2014-12-30 ПрнКПН
Ярема і Єдиний -Центр,підуть кози ковати бомжі,а чортівський Балога най іде ід Януковичу.

2014-12-30 хі-хі
у даунів загострення)

2014-12-30 точно
хворі люди

2014-12-30 Ярема І В
що це за бидло прийшло прокурора знімати , хто вони такі, і де живуть цих вівчарів родичі ???? цю бидлоту треба гнати з района як котів помийних, нехай непозорять уроди район .

2014-12-30 зал УПА з шізок
розстріляти всіх хто десь робив при кривавому Януковичу)

2014-12-30 Степан із Ізок
Так Зовдун зайняв посаду при Януковичу.В Міцжгірському районі при Зовдуні Савчур зрубав в с.Ізки самочинно на видному місці більше 40 кубів в центрі села де може зсунутися гора на будівлі й Зовдун твердить що законно бо Савчур Ізківський голова.

2014-12-30 ххх
Всі нище написані кандидати разом не зробили тілько много біди районови і хащі як один чоловік то є Хила Іван.

2014-12-30 Секретарь Народної-Ради
Наказ Народної-Ради 30.12.2014р.Ст.96.роз 154 пун. 165 час 7 кордекс Констетуції Народної-Ради.Затримати Когута,Боричка,Пиренця,Стеця,Лехмана,Кришінця,та всіх лісників,на чолі з Плисков,та Барнов.Передати їх під трибунал Народної-Ради,І покарати їх на вічно,затримані можуть Оскаржувати в пеклі,де вони й будуть!!!

2014-12-30 Народ
Чому немає справедливості,чому чинам щоб отримати різну допомогу дальше треба платити ще більше за риск,чому прокуратура бездіє

2014-12-30 майдаун
православні церкви коли ідемо палити?

2014-12-30 Секретарь Народної-Ради
Станьте щитом біля Сільських рад в кожнім силі ,і най пишуть заяву на звільнення злодії,на коліна їх нехристів, всю землю забрати що вони від громади незаконно продали.Лісників в гоненіє в себірь, а пелорами розгромити.

2014-12-30 Кандидат в Народну раду
Запалити Прокуратуру,та Адміністрацію,всіх на мороз голими відправити,нехристів ворів брихачів,стукачів,все відних забрати,і віддати Народу,

2014-12-30 смішно
можете, дауни, робити що хочете. Хоть палатки перед білим домом розбити чи скати палити. Як усьо селище вас називало ДАУНАМИ так і далі називают і дітей ваших будут так називати. Бо ви сам труні нероби нич за своє життя не зробили, а лежачи на печі легко указувати на недоліки.

2014-12-30 хочу знати
Інтересно,а хто цих людей призначив вершителями долі інших людей.На якому з"їзді,зібранні,кількома підписами їх легітимність зафіксована.

2014-12-30 Хоче в Народну-Раду
Молодці Народна-Рада Ви як 15 Спартанців боретеся за достойне життя!!! з Вас пример треба брати всім,і виганяти зло з району,з кожнього сила,всіх на коліна паскудь вонячу,Боричків Стеців Лехманів,Кришінця та Голів Сіл всіх Люстрація їм!!!!!!!!!!!!!!!!!

2014-12-30 15 даунят
шизофреніки доігралися) ходять слухи ош з Мукачева прийдут їх успокоювати.

2014-12-30 Діана
Я недавно дивилася фільм "Будинок проклятих". Мабуть режисер набирався натхнення в подіях які творяться у нас протягом останнього року. У Європу йдемо, шановні.

свіжі новини:
(міжгір\'я)

свіжі коментарі:
(міжгір\'я)

всі коментарі

найбільше читають:
(міжгір\'я)



© Сергій Росада 2013-2021, email: ser.rosada@ukr.net Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій, а рекламної інформації — рекламодавці. Адміністрація може не поділяти думку авторів. Адміністрація залишає за собою право редагувати надані матеріали. У разі копіювання матеріалів гіперпосилання на «Міжгірський портал» обов’язкове.