Русскій корабль - іді нах*й !

Проводжали в останню дорогу героя України Олександра Ігнатишина, що загинув у зоні АТО (mgir.info/)


міжгірський район
(всі новини)

карта сайту

Погода

Не завидуй багатому:
Багатий не знає
Ні приязні, ні любові —
Він все те наймає.
Не завидуй могучому,
Бо той заставляє.
Не завидуй і славному:
Славний добре знає,
Що не його люди люблять,
А ту тяжку славу,
Що він тяжкими сльозами
Вилив на забаву.
Не завидуй же нікому,
Дивись кругом себе:
Нема раю на всій землі,
Та нема й на небі.

Hosting Ukraine

селище міжгір'я


Проводжали в останню дорогу героя України Олександра Ігнатишина, що загинув у зоні АТО (mgir.info/)

У Міжгір'ї сьогодні прощалися з бійцем АТО. 25-річний Олександр Ігнатишин у мирному житті був добрим та щирим, доброзичливим та готовий був підставити плече тому, хто потребував його допомоги. На Схід України пішов добровольцем у перших рядах. 27 листопада під час обстрілу блок посту під Нікішиним, що на Донеччині отримав смертельне поранення. Друзі, рідні та знайомі віддали шану загиблому земляку- герою України. У траурній процесії під тужний звук дзвонів, сумну музику оркестру й у супроводі великого національного прапору йшло, схоже, все селище, проводити земляка прийшло багато молоді…

Як кажуть, Бог таки забирає найкращих. І поки про них будуть пам’ятати, вони житимуть у наших серцях. Тож не забуваймо — герої не вмирають


Проводжали в останню дорогу героя України Олександра Ігнатишина, що загинув у зоні АТО (mgir.info/)

Проводжали в останню дорогу героя України Олександра Ігнатишина, що загинув у зоні АТО (mgir.info/)

Проводжали в останню дорогу героя України Олександра Ігнатишина, що загинув у зоні АТО (mgir.info/)

Проводжали в останню дорогу героя України Олександра Ігнатишина, що загинув у зоні АТО (mgir.info/)















переглядів: 9861
джерело: http://mgir.info/

ДОДАТИ КОМЕНТАР (тільки українською мовою.):

автор:
коментар:


коментарі(39):

2014-12-03 відповідь О.Г.
А ти звідки знаєш реальний стан справ? Ти провидець Мішка Юрик чи хто?Тупість і дебіл - то про тебе, чмо ти дурноє.

2014-12-03 Ато
в міжгірї є ще одна скотина, котра піариться на кождому кроці домогою солдатам, хоча все життя робила на советські а дальше русійські спецслужби то стукач маринець. одем чуть не впалам колим увиділа сього атеїста у церкві, що справжній агент не зробит оби лиш залісти в довіру людям. спочатку хрести баляли а тепер в церкву ходят стройом!

2014-12-03 Петро
Я греко-католик і практично всі з прихожан нижньої церкви в приватних розмовах засуджують шкурну революційну діяльність Мандзюка, тому не видавайте бажане за дійсне, священнику людей бити заборонено і крапка. Треба визначитися або ти служиш Богу, або робиш політичну карєру. Якщо він такий патріот, то чому він не на Сході біля наших військових? А збирати гроші з людей та потім на цьому піаритися... Є багато патріотів в Міжгірї але більшість помагає мовчки, не розвішуючи свої фотографії на кождому кроці!

2014-12-03 До О,Г,
Набір слів і слинобризкання!

2014-12-03 Абдула
я хоть ы православний но пыдтримую Мандзюка. То е святий чоловык. Всы другы ыроди.

2014-12-03 ілько
О.Г.такий ти віруючий М.П.,як я папа римський.

2014-12-02 О,Г,
Зоряний час Мандзюка все більше і більше наближаєтьчя через таких придурків як щур, шурдюк, Казюк, Євгеній Добра і в першу через не через те що Мандзюк дуже розумний, а через те що ці ідіоти дуже тупі і дебільні. Я, як віруючий МП сам не розумію чому це чмо Добра не говорить правду про смерть героїв, це повний дебілізм і такі як Мандзюк та його дайун клуб стрімко піднімають свій рейтинг, дже дійсно величезна кількість людей обурена тупістю Добра і приховуванням реального стану справ, але цей дебіл не розуміє що тут пропагандистська машина Путіна діє лише на користь Мандзюка, Славця та інших даунів, хоча насправду дауни є Добра та Щур. Мені ганьба за ДАУНІВ МП,

2014-12-02 страшно
піп мандзюк показав усьому міжгірю справжнє лице терпимості і покаяння, коли бив людей та орав що треба палити хижі і вбивати за інкаодумство. настоящий християнин нічого сказати, а тепер його зоряний час не відбувся, бо так хотів устроїти концерт імені себе любимого біля ново построєнної каплички небесної сотні, а тут не удалося, ось зате він тут злобою своїм ядовитим писком і бризгає диявол!

2014-12-02 відповідь
А хіба отець Євгеній працює в міжнародному трибуналі, що він має комусь висувати звинувачення? Його справа вести до спасіння людей і цю справу він робить на відмінно без злоби і ненависті. А ви потурбуйтеся про себе і займіться покаянням власних гріхів.

2014-12-02 фото
лише один чловік із народної ради (і то не міжгірець) служить на сході а інші дауни один поперед одного лізуть у фотографію з ним засвітитися гойкуни і лициміри!

2014-12-02 вишиванка
я вас не знаю.та й в очі не віділа. У вас є час писати таку дурість. провкажіться !ІДІТЬ НА ВІЙНУ ЗАХИЩАТИ НАШУ УКРАЇНу! Не прячтеся під свитами!будьте справжніми героями як Ігнатишин. про ньго не забуде закарпаття. А хто згадає про вас? І чи будуть вами гордитися матері .діти.жони? за героїв не забудуть,а за вас?

2014-12-02 почуйте
Уже який раз вам кажу, що під ніком "кат"пише піп-вівчар Мандзюк, сесе його істинне лице. Лише він може людям бажати смерті, людиноненависник чортовий!

2014-12-02 підтримай си йух
ти не православний, ти даун з Мандзюкового даунклуба.

2014-12-01 В підтримку Івана
Правду каже Іван, я теж тепер його підтримую що євгеній Добра зробив дуже погано що нич не сказав про Московських убивць пропутінських. І така думка виникла між іншим не лише у мене, а й у багатьох інших присутніх що підтримуємо МП, і між іншим ви брехачі, бо Іван ніде не винуватив матір покійного у виборі церкви, чому ви постійно брешете на інших людей. дійсно Київський Патріархат як і римо та грекокатолики говорять правду е не брешуть яв ми в московському патріархаті, а Кирило опозорив нас на весь світ після того як звернувся до вселенського патріарха. мені особисто ганьба за таку сволоту.

2014-12-01 вот
у людей непоправне горе а даунів із народної ради турбує лише який піп молитви відчитав за душею. дауни є дауни, переживають оби мандзюк без роботи ся не лишив...

2014-12-01 Івану
Ти будеш розказувати матері героя до якої церкви ходити? Та хто ти такий, аби когось судити? Про свою гнилу душу пожурися, а не про православну церкву, яка є єдина церква на Україні в якій є благодать? Поїдь на Афон та там тобі пояснять, що таке православна віра, лиш хто тебе, єретику, туди пустить?

2014-12-01 кат
читачу йди ся та повісь на тебе навіть кулі шкода

2014-12-01 читач
Піп Мандзюк тільки і мріє щоб когось із його вірників убили на Сході. Тоді він пертворить поховання з релігійного у політичне дійство і буде бризкати слиною на православних і згадувати Путіна, Сталіна і чортову гузицю. Не даром його гітлером називають.

2014-12-01 до ван
ти дійсно якийсь відморозок, хто ти такий оби вирішувати кого як хоронити? на людьскому горі сіеш ненависть і злобу!

2014-11-30 У підтримку 1111
Добролюбов це пережитки минулого.Все правильно ця вулиця має називатися імені Сашка Ігнатишина .Він на це заслужив.Геолю слава!!!

2014-11-30 ван
Прдурки.я не Мандзюк, хоч його поважаю за його позицію, сміливість та правду, яку ви дурні видіти не можете, бо ви дурні і думаєте що все береться просто так. Ні, допоки ми не дамо оцінку церкві яка підтримала анексію Криму, Кирила який благословляє убивць на убивство України, церква яка благословила вибори ДНР і ЛНР, цього попа московського який любить Путіна і нічого не каже хто убив Ігнатишина- доти ми так і бдемо жити, і до речі ще не один раз бдемо таких героїв хоронити.

2014-11-30 мандзюку
ти іще допишешся, брехачу і провокаторе Гітлере.

2014-11-30 ЦІКАВО
ЧОМУ ПАТРІОТА ХОРОНИЛА РОСІЙСЬКА ЦЕРКВА???ГЕРОЮ СЛАВА!СЛАВА!СЛАВА!

2014-11-30 до дебіла Івана
!Відстрільте дебілу яйця,бо мозги йому відібрала природа!Іван-жертва аборта!!!

2014-11-30 Міжгіря
Ти грішнику "іване" герой помер а ти брихні розводиш! Перед богом будеш відповідати! Ти один із полоумків даунради!

2014-11-30 1111,
вважаю, що на позачерговій сесії смт. Міжгіря місцева влада зобовязана перейменувати вул. Добролюбова на вул. ГЕРОЯ Ігнатишина. Хто такий Добролюбов для Міжгіря - всього навсього російський революційний критик якому не місце сьогодні бути на теренах України. А депутатам на сесії потрібно переглянути і інші назви вулиць, які крокують з Росією та СРСР.Прошу підтримки в читачів порталу та жителів Міжгіря.

2014-11-30 до дауна
ти Іване гріх маєш за такі розмови, бо на людському горі брехню розводиш! за таке вса даунами й називають!

2014-11-30 колочава
Ганьба вам всім суки,,,,,Герою ігнатишину велика слава

2014-11-30 меч
за таккі слова шурдюка та щура треба ім відрізати язики чмирі регіонівські

2014-11-30 іван
Богдай усіх таких як Ігнатишин вистріляли москалі гойкат по Міжгірю не лиш Шурдук - селищний депутат і бандит, а й селищний голова Щур Василь постійно , навіть вчора при пянці в Смерековій хаті кричав що всі приїдуть додому у гробах як ігнатишин, і режим яку він служив скоро повернеться.

2014-11-30 громада
буришина на ато

2014-11-30 людяність
Ще в багатьох в голові невщухли звуки похоронного маршу як музиканти міжгірщини влаштували в суботу гулянку з піснями й танцями.Невже Сашко поклав своє життя за тварюк що на його крові гульки влаштовують.Де людяність що вповідят своїм дітям?За ті гроші що пропили можна було б допомогти воїнам в АТО.Громадськість міжгірщини аовинна засудити дії музик-патріотів які на крові Сашка гуляють!В Міжгіря прийшла війна!!!!

2014-11-30 ю.в
люди добрі пак шурдюк (кіт) пару днів назад гойкав богдай би всіх на сході вистріляли треба го гнати гет із міжгіря сепаратиста

2014-11-29 Добролюбов
Здойніт моє ймня з улиці, а має то бути улиця ГЕРОЯ ІГНАТИШИНА

2014-11-29 Слава герою!!!!
Саня був найкращим...з Міжгірців вічна йому память...дивітся ви бидло в костюмах і шкіряния туфлях...до вас на ваші жебрацькі похорони прийдуть і плюватимут в чоло а не цілувати і кланятись

2014-11-29 іван
А чого скоти позорні Щурі- дурік і деревляний чи їх тупі тітушки не йдуть воювати на схід ???

2014-11-29 даунам
матері загиблого тепер розказуйте про ваше покращення. Чого майдані не ідуть на схід? чого Шекета дома прячеться, а Буришин у теплому кріслі сидить? У Барана справка про неспроможність захищати Батьківщину? а ви дауни гівном центр поливаєте і провокуєте релігійну ворожнечу. Ідіть у воєнкомат і воюйте. Чого дітей посилаєте туда?

2014-11-29 Слава Слава Слава!
Герою Слава! А Московській Церкві - ГАНЬБА! НА ПОХОРОНІ, ДОБРА ЖОДНОГО СЛОВА НЕ СКАЗАВ, ЩО НАШ ГЕРОЙ ЗАГИНУВ ВІД КУЛЬ РОСІЙСЬКИХ СВОЛОТ, ЖАЛЬ НАРОД, ЩО ОБМАНУТИЙ МОСКОВСЬКОЮ ЦЕРКВОЮ! СЛАВА ГЕРОЮ! ГАНЬБА МОСКВІ НА МІЖГІРЩИНІ!

2014-11-29 Герою слава
бачила на похороні навіть тих які до цього часу обзивають наших защитників бомжами. могли за геройом не пішки йти а повзти на колінах. Вічна тобі память герою

свіжі новини:
(міжгір\'я)

свіжі коментарі:
(міжгір\'я)

всі коментарі

найбільше читають:
(міжгір\'я)



© Сергій Росада 2013-2021, email: ser.rosada@ukr.net Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій, а рекламної інформації — рекламодавці. Адміністрація може не поділяти думку авторів. Адміністрація залишає за собою право редагувати надані матеріали. У разі копіювання матеріалів гіперпосилання на «Міжгірський портал» обов’язкове.