Русскій корабль - іді нах*й !

Не той Майдан, що був колись. А який він зараз???


міжгірський район
(всі новини)

карта сайту

Погода

Не завидуй багатому:
Багатий не знає
Ні приязні, ні любові —
Він все те наймає.
Не завидуй могучому,
Бо той заставляє.
Не завидуй і славному:
Славний добре знає,
Що не його люди люблять,
А ту тяжку славу,
Що він тяжкими сльозами
Вилив на забаву.
Не завидуй же нікому,
Дивись кругом себе:
Нема раю на всій землі,
Та нема й на небі.

Hosting Ukraine

село майдан


Не той Майдан, що був колись. А який він зараз???

Шановне товариство актив Громадської організації “Народний контроль Закарпаття” ,на підставі звернень окремих громадян с.Майдан, що на Міжгірщині , щодо неналежного виконання своїх службових обов”язків сільським головою с.Майдан Олександром Маркович ,відвідав нещодавно це гірське село,яке серед зелених смерек просто очаровує своєю красою.
Довідково:Сільський голова с.Майдан п.Маркович Олександр ОлексійовичЗ 1980 року народження.Освіта вища.Безпартійний.Дата обрання перший раз головою сільської ради 01.06.2008 року.ТВК було зареєстровано і внесено до виборчого бюлетеню 5 кандидатів. В результаті голосування, в якому взяло участь 788 із 1350 виборців, переможцем вийшов Маркович Олександр Олексійович (кандидат від БЮТ), якого підтримали своїми голосами 463 жителі села.Інші голоси розподілилися наступним чином: Попович Василь Іванович – 89, Джумеля Іван Юрійович – 83, Сита Володимир Іванович – 71, Ньорба Костянтин Федорович – 42 голоси. Другий раз п.Маркович О.О.був обраний мешканцями с.Майдан 31.10.2010 року і по сьогоднішній день обіймає посаду сільського голови. В статті від 11.03.2016 року на сайті Закарпаття онлайн ми знайшли цікавий коментар про посадових осіб Майданської сільської ради:
Коментарімайдан до прокурорів 2016-11-03 / 17:13:29
? ЗАПИТАННЯ ? А коли понесе відповідальність сільський голова с .Майдан Маркович Олександр та секретар Бурда Людмила які в 2013-2014 роках оформили доньку Бурди Л. на посаду сільського сторожа в сільській раді та завгоспом у садик с. Майдана? Гроші фактично получала Бурда Л. а сторожом і завгоспом не працювала. Сама проживала в м. Ужгороді з чоловіком на квартирі звідки і пішла у декрет.
Із яким проблемами звернулися до нас мешканці села і чому вони незадоволені роботою сільського голови п.Маркович О.О. ми вирішили спитати самих мешканців, відвідати село та побачити на власні очі .
Для підтвердження або спростування звернень мешканців с.Майдан редакцією газети “Народний контроль Закарпаття” розпочато журналістське розслідування та надано інформаційний запит у відповідності до ЗУ”Про друковані ЗМІ в Україні”,ЗУ”Про доступ до публічної інформації” та ЗУ “Про інформацію” із питань функціонування Майданської сільської ради та ,безпосередньо, результатів роботи сільського голови .
Нами направлено інформаційний запит на електронну адресу ,його отримала по наявній інформації відповідальна особа Майданської сільської ради,але відповіді в установлений законом строк ненадали.
Ми вимушені звернутися до Майданської сільської ради письмово та направили листа із поштовим повідомленням про задоволення інформаційного запиту,однак, Майданська сільська рада протиправно нам відмовила.
На нашу думку дії посадових осіб Майданської сільської ради є такими,які суперечать ЗУ”Про доступ до публічної інформації” ,саме тому, ми вимушені приїхати на Міжгірщину,подолали немалу відстань ,а саме із м.Виноградова в с.Майдан ,щоб реалізувати своє право на отримання запитуваної інформації,яка стосується службової діяльності Майданської сільської ради та безпосередньо сільського голови с.Майдан Олександра МарковичаАле ознайомитися із запитуваною інформацією ми не змогли ,позаяк сільського голови на роботі не було,а секретар сільської ради сказала,що нам треба дочекатися голову сільської ради.Натомість ми часу не гаяли,а пройшлися селом та поспілкувалися із десятками мешканців села Майдан ,оглянули заклади освіти та медицини , результати огляду яких ми покажемо нижче в фотогалереї.А тому шановне товариство підсумовуючи поїздку на Міжгірщину можемо припустити таке,що якщо Майданською сільською радою порушені наші права як журналістів в частині отримання публічної інформації,то тоді що говорити про мешканців села,які необізнані зі своїми правами та потерпають через саме від незнання їх.
Хочеться звернутися як до сільського голови с.Майдан Олександра Маркович та і до інших керівників органів місцевого самоврядування , що за позбавлення журналіста чи засобу масової інформації можливості скористатися переважним правом на одержання інформації, необгрунтовану відмову у задоволенні запиту щодо доступу до офіційних документів або наданні письмової чи усної інформації, порушенні права власності на інформацію, навмисному приховуванні інформації, безпідставній відмові від поширення певної інформації передбачена кримінальна відповідальність за ст.171 “Перешкоджання законній професійній діяльності журналістів” .
Перешкоджання законній професійній діяльності журналістів – це протиправне створення перепон, обмежень, заборон щодо одержання, використання, поширення та зберігання інформації окремим журналістом (журналістами) чи засобом масової інформації. Воно може виразитись в позбавленні журналіста чи засіб масової інформації можливості скористатися переважним правом на одержання інформації, необгрунтованій відмові у задоволенні запиту щодо доступу до офіційних документів або наданні письмової чи усної інформації, порушенні права власності на інформацію, навмисному приховуванні інформації, безпідставній відмові від поширення певної інформації тощо. Коли ми вже повернулися до офісу Громадської організації “Народний контроль Закарпаття” в м.Виноградів нам зателефонував чоловік,який назвав себе сільським головою с.Майдан і сказав ,що його звати Олександр Маркович та попросив вибачення,за те ,що не зміг нас прийняти ,так як він був у відрядженні в м.Мукачеві (їздив за подарунками дітям) і запросив нас іншим разом приїхати в с.Майдан та запевнив нас ,що із всіма документами,які нас цікавлять ,нас ознайомить.
Наскільки він щирий в своїх обіцянках ми зможемо впевнитися ,коли із ним зустрінемося.
Натомість шановне товариство ми направили заяву в порядку ст.214 КПК України до Міжгірського ВП Хустського ВП ГУНП в Закарпатській області для надання правової оцінки діям цього сільського голови.
Для підтвердження порушень наших прав, журналістами була здійснена відеофіксація їх під час спілкування із посадовими особами Майданської сільської ради.


Щодо наших вражень від побаченого в цьому населеному пункті , а саме щодо належного забезпечення життєдіяльності мешканців с.Майдан хочеться сказати наступне: починаючи із стану дорожньої інфраструктури, та закінчуючи неприбраним сміттям мало ,що нас приємно вразило,хоча, звичайно, за винятком природи,яка просто чарівна,але із такими газдами і вона скоро перетвориться на іншу реальність.


Ми все ж таки маємо намір ознайомитися із документами щодо оренди та приватизації землі та майна ,що є на території села,адже, із слів селян з якими ми сьогодні поспілкувалися ,багато земельних ділянок та майна наразі перебуває в осіб до яких мають виникати питання із боку податкових органів,Деоржгеокадастру та інших правоохоронних органів.
За допомогою місцевих,які сьогодні погодилися надати нам копії документів щодо землі та майна ми зможемо довести наше журналістське розслідування до логічного завершення та направлення зібраних матеріалів в правоохоронні органи.

Про перебіг подій в с.Майдан після нашого відвідування ми проінформуємо громадськість.


Не той Майдан, що був колись. А який він зараз???

Не той Майдан, що був колись. А який він зараз???

Не той Майдан, що був колись. А який він зараз???

Не той Майдан, що був колись. А який він зараз???


2019-12-22
переглядів: 13192
джерело: “Народний контроль Закарпаття”

ДОДАТИ КОМЕНТАР (тільки українською мовою.):

автор:
коментар:


коментарі(108):

2022-01-24 Я
Но що патріоти підараси зробилисьте війну пси йобані підараси най ваші діти воюють ідіть воювати я НЕ БУДУ

2022-01-24 кінцеві серії
Валіде за бідов -Аллахх бог би ї дав здоровя, (Нігер калфа у біді бідиці горілаби їй заемля під ногамиЇ), Ага Сюяундуль Ага лишився в Гаримі як чорний либідбь, лишилося лиш ковток на ухо одіти як псови

2022-01-06 Напишіть
Кілько ся носата малфа має зарплати , пинзії та премій?

2021-11-29 Щоб на тебе балкон люди рекітової впав на голову я
Падишах світу Міжгірбя директорів шкіл та вчителів позвільняв, повиганяв зато що сіяли вічне добре і мудре а шашахряйкуу Люду Будиху неварт вигнати з сільльраади

2021-11-02 До пупсіка
Ти недоумковатий,небачиш що Феєєр тазиком поголові бомбанутий,ти ще когось знаєш такого як ФЕЄЄР в Міжгірї хібащо в Берегові...,ось і вся правда.

2021-11-02 Пупсік
Феерови пососіт у вас губи робочі, поплекайтеся сосунки.

2021-11-01 Фуууууууу.
Ти вже Феєєре неповноцінний вилизав сраку Лабови,Дербакови,ти чучало бродячоє інших слів для тебе непідбереш.

2021-11-01 знай своє місто у гаремі курво
Що се так сигінь Нігер калфа такся поправила що аж із гатів вискакує? Мітлу дати ій та остановку най позамітає. та з мітлов висадити її на фундамент коло памятника курву!!!!

2021-09-14 Курві на роздум
ДОки ся чилядина бляда буде в гаримі Курва остатна Пииздуй н пинзію засиділасься курво чи чекаш ногами в пиред?

2021-09-05 Султанату на роздум
А коли скоротять Нігер Кеалфу із гариму?

2021-07-18 Нігер калфу на уборку
Оби ти діти та внуки до сььомоого поколения рилися в сміттюю що заладилась в старому палаці

2021-07-01 НАХЕР КАЛФУ ГНАТИ ІЗ ПАЛАЦУ
НІХЕР КАЛФА МОГЛАБИ ДІЛИТИСЯ ПРИМІАЛЬНИМИ З БІДНИМИ ТА БАГАТООДІТНИМИ СІМЯМИ

2021-05-09 ТЕРУМ ДЗУ ТЕРУМ ДЗУ
Курвва носсатаа не лиш вміє сичати та кусати ся знає і людей з посад ззідати та на біржу віідправляти

2021-05-07 За гроші буде пердіти і в мечеті
Ся курва народилася і появилася в Гаремі після схрещення жаби з гадюкою. І сичати вміє і кусати.

2021-03-08 чулисьми аж
Казала Нігер калфа щсщ в стпрарім палаці приміїї виликі мавла а пирейшла в новий палац то примії недают виликі . Она з сюндюльом могла собі пиріг вікраяти великий до 8 марта а типирь дуже пісно в гаремі.

2021-02-21 Червонява
алкашко хавальник закрий мене та Щуря хиба вилезеш ти тепер нихто маєш другу групу дихай пока вонячко.

2021-02-21 ???????????????Запитання до Щюря
Та ся курва стара знов пролізла через жопу до гарему. Докидь ся курва Щюре буде в гаремі сидіти? А примії скілько вже її виділили? Нігер давно треба здати на помойку. Молоді жони ходят відмічатися на біржу та без роботи сидят а ся курва на преміальних бизівно ділиться з начальством?

2021-01-18 Гавкай курво гавкай
Нігер калфа так посортувала сміття на остановці із псами разом що скоро до памятнка дотягнут пси. Треба буде каміони скоро грузити та здавати в козяй

2021-01-10 ГРОМАДА
ТА ПАК БУРДИХА ЛУДА ЗАЩО ГРОШІ ГОДАМИ ПОЛУЧАЛА ТА ПРИМІЇ ТА ЩЕ ДЕПУТАТКОВ НА СВОЇ ВУЛИЦІ ВИБИРАЛАСЯ? НА ОСТАНОВЦІ ЗРОБИЛА СРАЧ У МАЙДАНІ ЩО ВАГОНИ Ж.Д. МОЖНА ГРУЗИТИ МУСОРОМ, ГАНЬБА МАЄ БУТИ ІЙ ПЕРЕД ВИБОРЦЯМИ, БИРИ ДОНЬКУ СТОРОЖИХУ ТА ФАСУЙТЕ, ПЕРЕБИРАЙТЕ ТА ВІДПРАВЛЯЙТЕ !

2020-12-20 пора тобі курво пакукуватися
нігер калфа казала що в новім гаримі буде служити до 70 годів ся ще курва. Із нового гариму перейде в старий і нехоче поступитися другим служжницям. Сю нігер калфу може звести лиш щуряча отрава до чаю.

2020-12-13 Ще нидовго лишилося гавкати Гав ГАв ГАВ Гава
А що курва послабла в гаримі чи хоче іть на інвалідську пинзію? Що цукор висипався ти з гузиці? Гавкаш на людий як сука на вадасці гонча.

2020-11-16 ВЕЛИЧНЕ 21СТОЛІТТЯ
Нігер Калфа хоче оби її низабув главний султан прибрати до новоствореного гариму у новий палац. Надоїло ті курві корпатися у мусорі та смітю у старім палаці.

2020-10-30 яка по рахунку в тебе партейка???
Пюдо кілько ти голосів в гаримі набрала? Пора тобі вже небого з вещами на вихід та поза гарим суко клята

2020-10-19 Знаєме
що сі кубилі курві з гарему треба із секс шопу пеніс від жирибця. А на вибори як ся курва буде цілу нічку по гарему шукатися. Комісія і без тебе голоси порахує.П издуй уже домів відслужилась уже курво вшитким партіям! Ся бизівно нічним сторожим оформится заміст доньки Га Га Га Га

2020-10-17 на конкурс до партій подалася
А люда із гарему що собов шубат від партії до партії? Що шукаш курво котра тобі партія має подарити із шекс шопу члена партії ризинового? Збирай торби та п издуй домів курво

2020-05-31 Джон
ОО Калипсо ти приходтшь во сне мрака ко мне пидая диши мертвецов напои меня кровю убитих тобою вирян

2020-05-15 Приріж собі носа дуро
Такий довгий в ниї ніс як у дятла.Таким носом у замочні дірки в гаремі залазити та позирати лем можна - хвойда сільська і небільше Ха Ха ха Ха

2020-05-10 отець
Зеленка вже на першім місці ьополя в пролеті всі їсти ходят до Кийки

2020-05-10 77
у зильонці що вже борщ варганят із джумельової бляхи з огорожі?

2020-05-07 Мала
А наш голова ходить крадучи хащу

2020-05-07 Сталін
Євнух по селу дивиться де можна дещо запалити і віджати землю палив раніше тарабій а тепер Олекса імитиб його на гарячому і на ньому накласти вогонь

2020-05-06 зеленка
кийка розчитуеся васьови натуров

2020-05-06 зеленка
Кийку вася тягне вже давно бо газда неваловчен

2020-05-05 ревізор
кийка із своім шофером васильом по трасі сексом заниматся

2020-05-04 Ревізор
Кийка так на ріці пуцьку шоферу на тисі своєму смокче що машина підскакує

2020-05-03 уха
Кийка з синком лиже гузицю петрови з заводу соймів грошей їм дав воду копати хоче майданом.

2020-05-03 Майдан
А що на зеленку ниє карантину що Кийка ладит гостину в кафе. Никого ся не боят.

2020-05-03 Ко знає?
А чи візьме сюньдююль з гариму у покоївки та у вірну служницю Нігерову Калфу у санаторрій у Бистрий????

2020-05-02 сундуль
Саша олігаром став у бистрім на кимпенгу санаторій строїтдеревяний

2020-05-02 Джон Макейн
О моя Каліпсо Богиня моря буде гірко у нас гірко

2020-05-02 СВАДЬБА БУДЕ У ГАРЕМІІ
БА ЩО ЗА СИХ ДВОЇЧОК НИЧ НЕ ПИШУТ СІ БИЗІЦВНО СПРАВИЛИСЯ СМІТТЯ В СЕЛІ СОРТУЮЧИ У ГАРЕМІІ

2020-03-10 Все мені в руку лягло только етого мало
Що ти людо так переживаш свойов шкуров? Типирь твоя шкура вже дуже дишива! Ти забула що твоя шкура вже і вичинки не стоіт? І так чиляди понятно що ти хочеш рибку зїсти і в тюрьму несісти!

2020-02-16 Аж будеш дуже квичати то ньорбик ножі поострив
Людо Людо Людо що за гвавт підналась----- що ти розійшлася як свиня у дощ? наверно ти нестало на премію? Бери з того мотлоху попродай макулатуру та будеш мати премію велику!

2020-02-14 Река
О Джон.Каліпсо твоя на берегах тебя жде.

2020-02-13 Океан
У скрині серце кличе КАЛІПСО ??? СТОГІН НА ДАЛЕКИХ БЕРЕГАХ???

2020-02-13 Мертвець
Я не чувствую боли о моя Калипсо ????? Сердце Джона Ты казнила.

2020-02-12 Море
Це велика Богиня """КАЛІПСО""" яка живе в океані, і забирає серця, і витримує аж десять років, у скрині мерця.А Джон, це вірний мертвец """КАЛІПСО"""

2020-02-12 Нігер нігер
Котра тото Каліпса та Джонсо МакейнН??? хто знає відпишіт?

2020-02-12 Джон Макейн
Моя Калипсо припливи до мене увійди в мою плоть

2020-02-06 ТИ
ПРЕДАЛА ДУШУ МОЮ НА ВЕКА

2020-02-06 Синод гарему
А де свячений наділив нігер калфі та кува ненажерлива???? майжинь скоро через рот буде зимлю істи ся ще курва позеленчина

2020-02-05 смлова
маш івана скончено.піхат чурак ти воле не делай сранду я билбес.

2020-02-05 ристю
іду в майдан писати зяву там серкретутка получила дві квартири і дві фані землі третю ій свячений наділив . а мені що не миш я громадянка

2020-02-04 милачка
о боже какой мужчина я хочу от тебя сина и дочку и точка и точка.

2020-02-04 казка
якось вечерком між 18 та 19 годинов за київським часом бачу дві машини черлена та біла і запитую мішуту сторожа ко то є незнаву каже мішута незнаву я донього іще раз ко тоє а він каже а та то іван там щось робит аж дві години каже вже там щось баструє айбо автобус прийшов і розбіглися казці конець а хто слухав це піпець і стало так все повіг

2020-02-04 Юрист
Треба вже писати в Прокуратуру,НАБУ,СБУ,як у с.Майдан комерційна земля переходить у власність безкоштовно.Хто роздає комерційну землю,хто голосує?Чому в Майдані вся земля комерційна а в БЮДЖЕТІ не має грошей?Хто наживається на землях?

2020-01-30 Влада зносилася що пусте яйце
Бурдиха має тут і зараз пописати вшитких депутатів пофамільно котрі голосують за то оби голові та сикритарці виділяти примії, допомогу. Депутати за сись сміттєвий бардак думаємо не хотят бути водов у унітазі та татуалетнов бумагов у туалетах голови та ссекретарьки!???

2020-01-28 Сундук мерця (СКРИНЯ СЕРЦЯ)
Богиня серця це """""КАЛІПСО"""""Джон вічний слуга """""ОЛЬКИ"""""

2020-01-27 Ко знає???
Котра тото КАЛІПСА та і котрий тото ДЖОНСОН???

2020-01-24 КАЛІПСО
Я плыву к Тебе Мой Джон.....Я буду в Твоей плоти сегодня..

2020-01-24 Джон
Моя "Каліпсо"бурхлива як океан припливи до мене увійди в мою плоть

2020-01-24 без надії сподіваюсь
Що сі депутати що не ходят на сесії в судах не захотят бути свідками за "правильні рішення" та бути дезадорантами у увузькому та малому туалеті у буддихи та Сашика.

2020-01-23 бібісі
Сашо тікай пок не пізно бо типирь ти точно хана, Унтік тебе посадит точно, типирь і бурдиха не відмажеся,що довідки дала липові.Пиривірка типирь буде по всіх довідках там доста найдут.Депутати по селу говорят,що вже по пів гід на сисії не ходят,як тоді сесії проводяться всьо перевірять.А тих 2чи3 які тобі служать походять по судах типирь доста.

2020-01-16 Гроші нам - дулю вам
Голова нічого неробить з проблемами сміття в селі - бо він сам є великов і случайнов проблемов в селі разом із секретарьков. А пожарники як можут на сяке дивити ., чекають коли загориться. Прийдіть та поштрафуйте сих на тисячі.

2020-01-15 Село
А коле буде суд на голову в міжгір чи ся уже відкупив?

2020-01-15 баран
надя пасе

2020-01-15 надя
Сухарі вам із Сашов треба сушити,ане гроші.

2020-01-14 Лю--да
Нам треба із сашов великі гроші, гроші і ще раз гроші - а вам великі дулі від наших передвиборних реформ!

2020-01-14 Фортуна
Каліпсо увійди в мою плоть серце мертвеца

2020-01-13 Деві Джонс
Моя Каліпсо, моє серце Твоє, навіки віків.Моя Богине, віддай своє серце мені??? Будем разом пливти морями...

2020-01-12 Конечно так і ні
Гордісь?? Чи високий трон?? Статті цікаво може це вибір Богів???

2020-01-12 Не крадіть з убитків а крадіть з прибутків
Нема чого на дзеркало нарікати коли рожі свинячі криві в одного і в другої

2020-01-07 КАЛІПСО
Піастро)Я ОСВОЖДАЮ ТЕБЕ ДЖОН.

2020-01-07 """Богиня Каліпсо"""
Ти забераєш серця океаном ведеш потом ховаєш на дно на десять років увязнуєш і катуєш.Скільки сердець пострадало і страдає роками...О моя Богине Каліпсо освободи мене???

2020-01-06 НА СВАЛКУ ІСТОРІЇ
НігерР кАЛФА НАСВИНЮЧИЛА СМІТТЯ В ГАРИМІ ЩЕ ВІД СОЮЗА СеРеСеРе. Та при СОЮЗІ ЗА ТАКИЙ КЛУБ давно би в ниї ГОЛОВА та в СЮНДЮЮЛЯ АГА политілаби під престол. Ася Нігер- калфа до пинзії в смітті відсиділася кур--висько,ГАРЕМ ПРИЙНЯВ РІШЕННЯ замовити біржу по ріці до заводу загрузити весь мотлох і в в супроводі слуги ага СюньдЬюля через тису відправити у турцію через моря та океани. Паранжу натягнути на калфу та знимати із Нігер Калфи коли будут нападати на судно пірати.Своїм довгимЬ любопитним носом усіх піратів розжене, СЯ БАБА З СЕЛА ВИЙШЛА А СЕЛО З БАБИ НЕВИЙШЛО! ха ха ха ха ха ха ха ха ха

2020-01-05 Премію виписати сміттям
Сим двоікам бугалтерка най виписує премії. та допомоги сміттям. Посортуют, продадут та буде ім тоді преміі та допомоги.

2020-01-02 Бурдишин та новий рік
Я крав рубав і дальше буду красти й рубати хащу і свиснете ми в одно місто босяки тупорлиі

2020-01-02 регор
мама, вызывай ментов!

2020-01-02 Собі все добре - ворогам закон
Що ти там льопачиш в інтерью на відео що аж четверо тя з раня перестають, та там від твої хижі аж чотири хижі до роботи не рахуючи Зруб . Чи ти бляда уже і консультації даєш в Зрубі. Диви яка популярна ну прямь бляд на розхват курвище! Як ся вже до восьмої годинки переро- блядь!.Треба сесію скликати та премію виписати кур- ві!

2020-01-02 баба йуля
я усім обіцяю, а даю лем Шуфричові

2020-01-02 Бурдишин
Задарма пишуть ош я ничего не зробив для району . Позад пилорами в бистрому та й не лиш позад неї я міліонер і Вася глас міліонер, в вам дурним верховинцям най встаються лише пеньки. А нам баба йуля обіцяла ще хащі дати на франківщині а може то скоро буде вшитко єдна область й рубати бдеме доста

2020-01-01 Кохана - коханий
Гребіть по при доріжку й лишіть портал в спокої!

2020-01-01 СОНЕЧКО
мій красунчикя я тебе слухаю і слухаю твоя любима вушка цьомає цьомм цьом

2019-12-31 Мій Патріоте
Вітаю Вас мій Любимий пупсік З Новим Роком ваша Любима вяне за вами

2019-12-31 Лица необороженниє умом
Се воняча провоняло весь портал і всьо село.Реалісти роблять самольоти а сі двоє десятиліттями шиють стропи на парашути та задарь гроші получають із державного бюджету.

2019-12-29 Бистряни
Дикун Василь ну дуже дуже хоче Бути Головою Села У Майдані, балатовався на голову у Бистрому, та неголосовали за нього тому що Бандюк, та рвеся керувати сільрадов Майданськов

2019-12-29 Ти чого в коментарях заявників обзиваш
ТИ Щемуре вифоткай з усіх боків сись клуб та відправ Міністрови культури може дасть яку допомогу або виженне сю двійку, що роблять розумне обличчя на фотках. А самі забули,що РОЗУМНЕ ЛИЦЕ ТО ЩЕ НЕ ПРИЗНАК РОЗУМУ.Сі розумні лиш для себе та на премії за рахунок села - короче переробилися. А скоро вибори будут народу обіцяти знов що вони клуб реставрують. А самі за годи годезні немають і туалету коло сіліради та коло клубу для чиляди. А той казенний що мають під ключом трмають для себе.

2019-12-26 Сі двоє ні дня без ошквара
Сі двоє у гаремі секретятнічают і султанату неділят.Підзаробляають у 2-у зміну на сортіровці мусору та пластіка.Браво. Бизівно пробки та пепляшку здают на зпавод у Білу Церкву . Сортіровки мусора ім мало та ще взялися і перистінки розбирати - бизівно шукаут Полуботкове ржаве золото а може від жида Чонгли шукаут золоті монети у кірпічах.Достам и цікаво куди здали батареї та труби із клубу. А в податкових звітах нігер калфа та Сюндюль не пишуть про доаткові заробітки. Той нив добре гарує у другу зміну бо на відео ніс у ниї що кочерга у баби яги.

2019-12-25 Міхайло
Я морж,чи хрен моржовий ,купаюсь в холодній річці,не біда що туди стікає все гімно ,але кажуть ,що то до великих грошей, і то правда ,бо я теж нарешті знайшов роботу . І найговніше , що так єкономлю воду і май мало плачу в комунальне.Всі робіть такий лайхак .

2019-12-24 Довбал
Бондеренка звільнили ізза таких активістів як Феєр

2019-12-24 Долче
чорти ледви чекають коли та сука брехлива барбиха здохне .

2019-12-24 Чилядь
Заступник був у районі, а Бондаренко в кийові звільнили на засіданні територій

2019-12-24 Міжгірщина
Сьогодні був голова ОДА Бондаренко в районі,якого Зеленський звільнив Щур підкупив нещасливими краденими грошима.

2019-12-24 3
Чому про Репинний нич ни кажете алем про Майдан. Там всьо добре?

2019-12-24 реаліст
нормальний голова, робота непроста усім усьо треба, респект воїнам АТО, але активісти справляться ще хуже чомусь так...

2019-12-24 старе кохання
Сись як робив у білім домі то ходив із машликом нижче пупа с гордо поднятой головой непідступний що фортеця правда гроші і там любив, а як го Юріввна звабила на великі гроші то без машлика лишився та став посміховиськом у силі сільков шльондров. Отак старі курви вміют вибабрати з молодими перспективними а сама непотопаєма курва пройшла крим ірим і вогонь і воду. Пси би вам марша два дни грали та вили на місяць на небі..

2019-12-24 Землевпорядник фахівець
Ти людо всьо життя на роботі топчишся по правах людей та по Конституції. І що ти там мимраєш у інтервю що землі в селі нема - най люди піднімут щомісячні звіти що здаєте та підписуєте у земельний відділ до Міжгіря та будуть усі знати кілько в Майдані є резервної землі гектарів.А доступ в інтернеті до публічної карти Майдана тоже тобі покаже вільні площі.Так що необманюй нарід.Лиш ніс у тебе лишився як клюка у дятла чи орла Ха Ха Ха Ха Ха

2019-12-24 Юля
Чому до влади самих інвалідів беруть рахітних вбивайте ворогів злодюг злодійських вбивайте без жалю!!!!

2019-12-24 подоба
разом штормити і любити за ручку триматись будем ми оля

2019-12-23 Піп
Сосашу ти не маєш подоби ти мунько петрушку сади суко

2019-12-23 Думай Те
Ще так і одна секретарка неспозорила голову сільської ради як наша Людмила Юрівна Бурди! А вся робота з населенням в неї заключається про формальні відписки населенню у послідній день одним реченням, або і зовсім без розгляду залишати заяви. А все це від жадності до нетрудових прибутків до лівих незароблених грошей до незаслуженого преміювання, допомог, топтання та нехлюйство до людських звернень! Заради лівих грошей вона і дочку свою формально включила в штат сільської ради яка жодного дня непрацювала ні в садику ні в сільській раді. Маючи стаж з виходом на пенсію опісля жителям села залишиться біля миморіальної дошки при в ході в сільський клуб прибити портрет Людмили Юрівної, адже це вона отримуючи зарплату від наших податків навмисно привела клуб в такий плачевний стан, щоб менше було роботи, щоб діти садика, школи, чи з інших шкіл району не могли потішити жителів своїми виступами та гуртками, чи провести дискотеку для молоді.Там за роки немає кому і шіфер прибити на дах та підштикатурити стіни як в раді так і в клубі! Тікайте на песію поки непізно Людмило Юрівно. Бо опісля 14 січня вспливе далеко більше матеріалів вашої "" діяльності державного службовця"". Аж Людмила Юрівна до 14 січня ненапише заяву за власним бажанням то всі матеріали 15 січня будуть направлені в обласну прокуратуру, СБУ України, МВС України, Кабінет Міністрів України,ДБР України, Міністру культури, в офіс Президента та особисто президенту України Зеленському О. Думай.Те!

2019-12-23 мороз
Вся держава не та що була. Айбо порядок у селі мають наводити ті люди, що вибрали собі такого голову, а не зальотні лжепатріоти та контрольори...

2019-12-23 вася капелан
а ви дебіли самозванці народні контролери ідіть в берегово ваша палата там пустує

2019-12-23 1
А в Репіннім щи похлеще, лем нитко ся не занимат. Айбо скоро й там ся возьмут - ануш увидите. Будут замітати сліди як щури, тікаючи на пензії та у другий бік оби не посадили. Кулько землі придали не знати кому....

2019-12-23 Його Преосвященство Владика Висиль
Воїн світла який душею молодий,та любить свою Каліпсо Богиню моря на далеких Берегах.Береги у РЕКИ...

2019-12-23 село
сись дбіл сам у себе бере інтервю на сходах сільської ради

2019-12-22 Катя
А скільки попалив по селу станів і конюшню спалив на лісничестві за ради куска землі всюди краде наш євнух

2019-12-22 андрюха
у БЮТові ниє нормальних людий, одні злодії.

свіжі новини:
(майдан)

свіжі коментарі:
(майдан)

всі коментарі

найбільше читають:
(майдан)



© Сергій Росада 2013-2021, email: ser.rosada@ukr.net Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій, а рекламної інформації — рекламодавці. Адміністрація може не поділяти думку авторів. Адміністрація залишає за собою право редагувати надані матеріали. У разі копіювання матеріалів гіперпосилання на «Міжгірський портал» обов’язкове.