Русскій корабль - іді нах*й !

Друзі, хочу подякувати вам за підтримку.


міжгірський район
(всі новини)

карта сайту

Погода

Не завидуй багатому:
Багатий не знає
Ні приязні, ні любові —
Він все те наймає.
Не завидуй могучому,
Бо той заставляє.
Не завидуй і славному:
Славний добре знає,
Що не його люди люблять,
А ту тяжку славу,
Що він тяжкими сльозами
Вилив на забаву.
Не завидуй же нікому,
Дивись кругом себе:
Нема раю на всій землі,
Та нема й на небі.

Hosting Ukraine

село майдан


Друзі, хочу подякувати вам за підтримку.

Дякую за кожен голос який ви віддали за партію ВО "Батьківщина" і за мене особисто. Для мене це була дуже дивна виборча кампанія, на яку припало багато щасливих і трагічних моментів мого життя. За тиждень до виборів я повінчався зі своєю коханою дружиною, відсвяткував весілля, а через 3 дні раптово померла моя рідна сестра Тетяна. Обидві ці події не дали мені можливість організувати свою кампанію так, як я б цього хотів, і поспілкуватися вживу з багатьма із вас.
Але навіть попри це, і в першу чергу, завдяки діям нашої надійної команди, результат Батьківщини та мій персональний, і в області, і в Хустському окрузі, в якому я балотувався, дає мені можливість і честь знову представляти своїх земляків в обласній раді. Про це свідчить попередній підрахунок голосів, хоча офіційні результати будуть напевно через кілька днів.
Зараз я аналізую інформацію про те, виборці яких ОТГ підтримали мене найбільше, і на які я буду мусіти звернути, як депутат, особливу увагу. Зрозуміло, що в першу чергу це рідна мені Міжгірська ОТГ та сусідня Пилипецька ОТГ (не зважаючи на те, кого там обрали головами).
Окремо дякую іншим кандидатам від Батьківщини, які так само працювали на спільну перемогу, але не отримали мандат, кандидатам від інших партій, які дуже коректно вели боротьбу (по крайній мірі я не чув в свій бік ніякого негативу). І особливо, дякую членам комісії від всіх партій, які забезпечували виборчий процес.



2020-11-08
переглядів: 1383
джерело: Андрій Шекета

ДОДАТИ КОМЕНТАР (тільки українською мовою.):

автор:
коментар:


коментарі(0):

свіжі новини:
(майдан)

свіжі коментарі:
(майдан)

всі коментарі

найбільше читають:
(майдан)



© Сергій Росада 2013-2021, email: ser.rosada@ukr.net Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій, а рекламної інформації — рекламодавці. Адміністрація може не поділяти думку авторів. Адміністрація залишає за собою право редагувати надані матеріали. У разі копіювання матеріалів гіперпосилання на «Міжгірський портал» обов’язкове.