Русскій корабль - іді нах*й !

Двоє чиновників розтратили 80 тисяч гривень, виділених на берегоукріплення


міжгірський район
(всі новини)

карта сайту

Погода

Не завидуй багатому:
Багатий не знає
Ні приязні, ні любові —
Він все те наймає.
Не завидуй могучому,
Бо той заставляє.
Не завидуй і славному:
Славний добре знає,
Що не його люди люблять,
А ту тяжку славу,
Що він тяжкими сльозами
Вилив на забаву.
Не завидуй же нікому,
Дивись кругом себе:
Нема раю на всій землі,
Та нема й на небі.

Hosting Ukraine

село лопушне


Двоє чиновників розтратили 80 тисяч гривень, виділених на берегоукріплення

Міжгірським відділом Хустської місцевої прокуратури затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт стосовно службової особи Виноградівського міжрайонного управління водного господарства структурного підрозділу Басейнового управління водних ресурсів річки Тиса.

В ході досудового розслідування встановлено, що службовець умисно, всупереч своїх службових обов’язків, за попередньою змовою з службовою особою технічного відділу Басейнового управління водних ресурсів річки Тиса внесли до акту приймання виконаних будівельних робіт неправдиві відомості щодо виконання і завищення об’ємів виконаних будівельних робіт під час проведення капітального ремонту берегоукріплення автомобільної дороги Торунь – Лопушне, в межах села Лопушне, Міжгірського району.

Таким чином, було розтрачено більше 80 тис грн Торуньської сільської ради.

Дії підозрюваного кваліфіковані за ч.3 ст.191 КК України (розтрата майна вчинена за попередньою мовою групою осіб) та ч. 1 ст. 366 КК України (службове підроблення, тобто внесення службовою особою до офіційних документів завідомо-неправдивих відомостей).

Крім того, у Міжгірському районному суді перебуває на розгляді обвинувальний акт стосовно службовця Басейнового управління водних ресурсів річки Тиса.



2019-01-02
переглядів: 1870
джерело: прес-служба прокуратури Закарпатської області

ДОДАТИ КОМЕНТАР (тільки українською мовою.):

автор:
коментар:


коментарі(0):

свіжі новини:
(лопушне)

свіжі коментарі:
(лопушне)

всі коментарі

найбільше читають:
(лопушне)



© Сергій Росада 2013-2021, email: ser.rosada@ukr.net Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій, а рекламної інформації — рекламодавці. Адміністрація може не поділяти думку авторів. Адміністрація залишає за собою право редагувати надані матеріали. У разі копіювання матеріалів гіперпосилання на «Міжгірський портал» обов’язкове.