Русскій корабль - іді нах*й !

Проблему зі сміттям у Колочавській громаді вирішать


міжгірський район
(всі новини)

карта сайту

Погода

Не завидуй багатому:
Багатий не знає
Ні приязні, ні любові —
Він все те наймає.
Не завидуй могучому,
Бо той заставляє.
Не завидуй і славному:
Славний добре знає,
Що не його люди люблять,
А ту тяжку славу,
Що він тяжкими сльозами
Вилив на забаву.
Не завидуй же нікому,
Дивись кругом себе:
Нема раю на всій землі,
Та нема й на небі.

Hosting Ukraine

село колочава


Проблему зі сміттям у Колочавській громаді вирішать

Проєкт Колочавської сільської ради «Заходи з провадження сортування та утилізації сміття в природно-заповідних зонах Карпат» став переможцем конкурсного відбору проєктів секторальної підтримки у Програмі регіонального розвитку «Підтримка розвитку депресивних територій». Відповідне рішення прийняла Конкурсна комісії з відбору проєктів регіонального розвитку Міністерства громад та розвитку територій України, які можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного бюджету, отриманих від Європейського Союзу.
«Перемозі у конкурсі ми завдячуємо підтримці і допомозі професійної команди Асоціації Єврорегіон «Карпати – Україна» на чолі з Галиною Литвин, - каже голова Колочавської сільської ради Василь Худинець. – Саме вони підготували і подали 6 проєктів, 4 з яких перемогли і отримали шанс на реалізацію у 2021-2022 роках. Серед переможців і наш проєкт. Дякуємо також за довіру Мінрегіону та заступнику Міністра розвитку громад та територій України Івану Лукері. Тепер наша громада отримала можливість вирішити давно наболілу сміттєву проблему».
За словами Василя Худинця, який є також ініціатором проєкту, загальна вартість проєкту – 5 921 000 гривень, з них грантові кошти – 4 870 400 гривень (82,26%), власний внесок – 1 050 600 гривень (17,74%). Власний внесок буде забезпечуватися за рахунок коштів місцевих громад – Колочавської, Синевирської, Драгівської ОТГ, на території який проєкт буде реалізовуватися.
В рамках проекту планується: облаштувати 15 сміттєвих майданчиків на території ОТГ; придбати сміттєвоза для збору сміття; створити передумови для обслуговування ним сміттєвих майданчиків, закупити, встановити, і ввести в експлуатацію мобільну сортувальну лінію та гідравлічний прес з механізмом склобою; розробити концепцію утилізації ТПВ в умовах природних заповідних зон, зокрема національних природних парків; напрацювання концепції екоуроків для дітей дошкільного та шкільного віку, її впровадження в освітній процес; проведення толоки по очистці берегів річки Теребля за участю місцевих мешканців; інформаційно-промоційна кампанія; організація та проведення заключної конференції проекту.


Проблему зі сміттям у Колочавській громаді вирішать


2020-12-31
переглядів: 1797
джерело: Колочавська територіальна громада

ДОДАТИ КОМЕНТАР (тільки українською мовою.):

автор:
коментар:


коментарі(5):

2021-01-13 Рижого
Щур як підставив перед москальом виверлиго як мусор хоч він там був як швабра незнав писати резолюціі розказував маханець,риже тупе гувно колочавське.

2021-01-12 Параска
Май рижий нажиєся на сміттьові,іще одну кучу построїт.

2021-01-08 Пупец
Невже у Колочаві май розумних людей нема як Марковичі,іще ти Худинцю розум приклав до тих клоунів,ФУУУУ!

2021-01-03 Сигінь
скоро ухватит кримінал то точно собизівська тупця.

2021-01-02 Оксана
Дниська ішлам по обїзнів уд вогзалу до добробута пакім пішла туди дулі попри соцзабес ід центровий. Прости ня господи што ся там творит. На блюваня тягне. Фе. Як у такому жиєте. Хуже циган бах ми боже

свіжі новини:
(колочава)

свіжі коментарі:
(колочава)

всі коментарі

найбільше читають:
(колочава)



© Сергій Росада 2013-2021, email: ser.rosada@ukr.net Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій, а рекламної інформації — рекламодавці. Адміністрація може не поділяти думку авторів. Адміністрація залишає за собою право редагувати надані матеріали. У разі копіювання матеріалів гіперпосилання на «Міжгірський портал» обов’язкове.