Русскій корабль - іді нах*й !

Що побачити плануючи відпочинок в Карпатах літом 2015 року


міжгірський район
(всі новини)

карта сайту

Погода

Не завидуй багатому:
Багатий не знає
Ні приязні, ні любові —
Він все те наймає.
Не завидуй могучому,
Бо той заставляє.
Не завидуй і славному:
Славний добре знає,
Що не його люди люблять,
А ту тяжку славу,
Що він тяжкими сльозами
Вилив на забаву.
Не завидуй же нікому,
Дивись кругом себе:
Нема раю на всій землі,
Та нема й на небі.

Hosting Ukraine

село колочава


Що побачити плануючи відпочинок в Карпатах літом 2015 року

Плануючи відпочинок в Карпатах літом 2015 року відвідайте унікальний об’єкт “Школа вівчарства”, що у селі Колочава, та опануйте одну з найдревніших професій у Карпатах – вівчарство.
Школа вівчарства у літній період, надає можливістю піднятись на найвищу вершину Горган, гору Стримбу. Там на висоті понад 1000 метрів Ви навчитись готувати та скуштувати токан з овечою бринзою та почути захоплюючі розповіді вівчарів про пригоди та вікові традиції.

Також Ви зможете отримати унікальний досвід та спогади про відпочинок в Карпатах.



2015-03-22
переглядів: 5415
джерело: tourinform.org.ua

ДОДАТИ КОМЕНТАР (тільки українською мовою.):

автор:
коментар:


коментарі(7):

2017-09-05 Я
Була весна,минуло літо,зараз осінь...Так багато проминуло років...? Я себе запитую, чому це Так? Чому така судьба, дуже боляча? Багато разів був,подивився на чисту пилину річки...Я себе запитую може померти,щоб так боляче не страждати...

2015-03-23 Мікан старий
той ліс що вкрав Савчур то він продав Аржевітіну щоб цей немитий жидище зробив вулики для бджіл своему рапавому куму Ющенку

2015-03-23 цікаво
Чи знайшли тот ліс що незаконно вирубав Савчур в с.Ізки в центрі села,чи залляв іх водяров,очи заплили й тіпа не видят.Адже ім все рівно ,не на іхні хижі може зсунутися берег.

2015-03-23 сусід
Савчура-не в голови села а у вівчарі-вівці пасти,бо пасти вівці він знає а доіти чи підпускати дор сира йго не мож бо вкраде,або води діллє .Він малий зростом,вівці би через нього переступали.

2015-03-22 смерть ворогам
жида Аржевітіна та нашого Савчура в АТО ці два дебіди розбазарили свої села все поскуповували за безцінь уроди єврейські,

2015-03-22 правда
Треба туди відправити Савчура голову села Ізки в школу вівчарства,що вби го навчили й пояснили що в сир доливати просту воду не можна бо сир не збереся та й красти не можна.Бо тото гріх неспасенний.Бо в заповіді вказано -не вкради.Хоча Савчур настільки тупий що дебийого не поклали всюди проблеми ,всюди нагадить як паршиве щеня й прибрати за собою чи то не хоче чи то не знає.

2015-03-22 Шмулига в в
ця школа вівчарства то є один ужас, там скоро овець буде пасти жид Аржевітін з своїми жополизами туди вже ніхто давно неходить нехай жидище Аржевітін бере своїх синів і сідае на свій бетеер акого він сховав і нехай їде в АТО іуда, разом з Хлантою Ю П козли роздеребанили повністю Колочаву

свіжі новини:
(колочава)

свіжі коментарі:
(колочава)

всі коментарі

найбільше читають:
(колочава)



© Сергій Росада 2013-2021, email: ser.rosada@ukr.net Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій, а рекламної інформації — рекламодавці. Адміністрація може не поділяти думку авторів. Адміністрація залишає за собою право редагувати надані матеріали. У разі копіювання матеріалів гіперпосилання на «Міжгірський портал» обов’язкове.