ПОРОШЕНКО: "На сьогоднішній день, шановні закарпатські лісівники, через які офшори ви продавали цей ліс, на які західні рахунки йшли ці гроші, які крали, це все вже відомо. За моїм дорученням, у співпраці Податкової міліції, СБУ і фінмоніторингу - чекайте незабаром гостей, дуже скоро".

вучкове


міжгірський район
(всі новини)


Не завидуй багатому:
Багатий не знає
Ні приязні, ні любові —
Він все те наймає.
Не завидуй могучому,
Бо той заставляє.
Не завидуй і славному:
Славний добре знає,
Що не його люди люблять,
А ту тяжку славу,
Що він тяжкими сльозами
Вилив на забаву.
Не завидуй же нікому,
Дивись кругом себе:
Нема раю на всій землі,
Та нема й на небі.


МУЗЕЙ ЛІСУ ФУНКЦІОНУЄ

Ідея створити музей лісу на Закарпатті при Вучківському лісництві належить директору ДП «Міжгірське ЛГ» Івану Барні та головному лісничому підприємства Петру Бойку.

Якщо з приміщенням під нього у двоповерховій споруді контори практично не було проблеми, бо одна з просторих кімнат майже пустув... докладніше
2019-06-09


На околиці Вучкового оновили "самшитовий" герб України

Все виразніше вимальовуються зелені контури незвичного герба нашої держави в урочищі Завирища, що на околиці села Вучкове.

Шість років тому силами місцевого лісництва тут на площі завбільшки гектара були висаджені сосна звичайна та кримська у вигляді головного символу України – тризуба.
... докладніше
2019-04-07


Прокуратура вимагає відшкодування шкоди нанесеної самовільними рубками

Хустською місцевою прокуратурою продовжується системна робота зі вжиття заходів представницького характеру, спрямованих на захист інтересів держави у природоохоронній сфері та відшкодування шкоди, завданої внаслідок незаконних порубок лісу.
Зокрема, вчергове до Міжгірського районного суду Закарпа... докладніше
2017-09-06



1

останні новини:

свіжі коментарі:

найпопулярніші:



email: ser.rosada@ukr.net Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій, а рекламної інформації — рекламодавці. Адміністрація може не поділяти думку авторів. Адміністрація залишає за собою право редагувати надані матеріали. У разі копіювання матеріалів гіперпосилання на «Міжгірський портал» обов’язкове.