Русскій корабль - іді нах*й !

Безпрецедентне рішення сесії однієї із сільських рад


міжгірський район
(всі новини)

карта сайту

Погода

Не завидуй багатому:
Багатий не знає
Ні приязні, ні любові —
Він все те наймає.
Не завидуй могучому,
Бо той заставляє.
Не завидуй і славному:
Славний добре знає,
Що не його люди люблять,
А ту тяжку славу,
Що він тяжкими сльозами
Вилив на забаву.
Не завидуй же нікому,
Дивись кругом себе:
Нема раю на всій землі,
Та нема й на небі.

Hosting Ukraine

село річка


Безпрецедентне рішення сесії однієї із сільських рад

Шановне товариство закони приймаються для того, щоб їх дотримувалися всі громадяни. На жаль, на практиці це не завжди так. Щодня з повідомлень ЗМІ ми дізнаємося про вчинення злочинів різного характеру, а за останній період значно зросло виявлення корупційних схем, використання службових повноважень заради власного збагачення. Дуже прикро, але ми знаємо, що корупційні піраміди на Міжгірщині будувалися не один десяток років і щоб розхитати цю твердиню потрібні колосальні зусилля. Наразі Громадська організація “Народний контроль Закарпаття” намагається все це вивести на “чисту воду” і тому здійснює громадський та журналістський моніторинг службової діяльності Річківської сільської ради в рамках проекту “Запитай у влади”,щоб дізнатися як виконують службові обов”язки посадові особи органів місцевого самоврядування.Адже до цієї сільської ради є багато запитань. Президент України Володимир Зеленський акцентує увагу на те, що боротьба зі злочинністю й корупцією – одне з перших і невідкладних завдань заради благополуччя суспільства. Адже подальший розвиток економіки неможливий без створення безпечного клімату для інвестицій, ведення бізнесу й т.ін. Жителям с.Річка що на Міжгірщині , без сумніву, також не байдуже якщо йдеться про порушення законності й правопорядку. Під час зустрічі журналістів газети “Народний контроль Закарпаття” із сільською громадою с.Річка ,люди розповіли про те, що відбувається в їхньому селі, про те, як ігноруються сільським головою п.Бігар В.М. їх звернення про вирішення різного роду проблем.Так, наприклад, ініціативна група мешканців села звернулася із письмовою заявою до сільського голови п.Бігар В.М., щоб той відповідно до ст.42 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні” прозвітувався про свою роботу. Подана заява була зареєстрована належним чином і відповідно до ст.20 Закону України “Про звернення громадян” мала бути розглянута протягом одного місяця і надана відповідь заявнику.



Але нажаль ні розгляду поданого звернення в присутності заявника(що передбачено ст.18 ЗУ”Про звернення громадян”) ,ані надання відповіді на заяву (що передбачено ст.15 ЗУ”Про звернення громадян”) не здійснено.Під час проведення громадського моніторингу ми подавали запити на інформацію щодо службової діяльності Річківської сільської ради .Інформаційний запит був поданий в електронному варіанті і був отриманий уповноваженою особою сільської ради.Однак,сільський голова надав відповіді на запит ,без особистого підпису і відмовив нам в наданні нам запитуваної інформації .Підстава відмови пов”язана із тим,що немає матеріально-технічного забезпечення,відсутність державної фінансової дотації та в зв”язку із цим відсутня можливість копіювання та сканування запитуваних документів.

Але найважливішою подією цього тижня на теренах незалежної України стало прийняте безпрецедентне рішення на сесії Річківської сільської ради місцевими депутатами.Ось,як воно було .Один із депутатів Річківської сільської ради на сесії сільської ради запропонував звільнити від юридичної відповідальності сільського голову п.Бігар В.М. та членів виконкому сільської ради за порушення ними законодавства про доступ до публічної інформації.Подана пропозиція була покладена сільським головою п.Бігар В.М. на голосування і була підтримана депутатами сільської ради одноголосно.Таким чином прийняте рішення на сесії Річківської сільської ради відтепер може стати зразковим для інших.Ну,що тут скажеш… Але прийдеться не тільки сказати,але надати цим діям правову оцінку.Громадська організація “Народний контроль Закарпаття” звернулася до правоохоронних органів щодо проведення відповідної перевірки та надання правової оцінки діям всім учасникам сесії сільської ради.Про результати розгляду наших звернень та про перебіг подій буде інформувати громадськість.


Безпрецедентне рішення сесії однієї із сільських рад

Безпрецедентне рішення сесії однієї із сільських рад

Безпрецедентне рішення сесії однієї із сільських рад

Безпрецедентне рішення сесії однієї із сільських рад


2019-09-07
переглядів: 45246
джерело: Народний контроль Закарпаття

ДОДАТИ КОМЕНТАР (тільки українською мовою.):

автор:
коментар:


коментарі(283):

2022-07-06 Кнут
Пора з ягодами навести порядок, цигане задолбали гребут усі селе пуги і тьогают до віті поповича у матачів. Закрити усі точки до 13 того липня хто буде приймати виєбати і висушити. Хто не буде виконувати цсови

2022-07-02 Бігарів бобо
Пак коби го такий розум найшов ош оби попутав борщівник з смереками ош оби крав изянська напась циганівська борщівник та гягнув на пелораму вже не бекат на сіліраді шайка яка здала за премію людей на войну ганьба родичі де цигвнів кайфуют у чайні буде вже наша непереможна богиня сонця головов отг лехман ольга іванівна буде мошкам хана

2022-07-02 БАХ
ВЕЛЬМИШАНОВНИЙ (пане)Піринцью нехай буде ваша ласка якось спроможіться покосити брошівники бо тото ваше лице як ти ставишся до громади.

2022-06-25 Тюньтя
Річка дихат орками єден уже відкупився горе депутат внезапно став сердечником імилиго в міжгірю в кабіниті з лейкопластирьом на довбни то хитрожопий злодій фека орок не хоче войовати протів свойих орків треба го у ужгород на комісію

2022-06-23 Млаковий
воняки коби росли смереки замісь борщівника то намою правду послухали би річани та так проклинали ош бігар славець нич не роблят но точно гуманітарков не торгують та за мусор гроші не кванчали у безробітних не брали бомжі цигани брихливі ош щосьте зробили ану хваліться мошки хваліться кілько чиляди пішло воювати примію старости получили воняча більше там не пасите короставці лем олю обрехали та сенчук вам ся усрав сиром у яму.

2022-06-23 Бах
Пиринцю знайди в собі сили буть ласка зроби добру справу звільни придорожну смугу від борщівнику,у добрі часи люди цю справу робили вправно ,може і в тебе найдеся тілько наглості що дай та зробиш.

2020-04-06 бум
пак йо злодії молодиць( лишися жунатих твуй бумеранг сково

2020-04-05 Сич до К.
Ти чмо вибрав неправильний псевдонім???

2020-04-05 кавантин
собака гуляє

2020-04-05 Бумеранг
Лечу, лечу до вас, ваша злість вас же й зїсть!!!

2020-04-03 Ми
Будемо продавати землю чи ні?

2020-04-01 Сич
Відкрили ринок земліуже зашевелилися річанські земельні барони больбан привалив до пилипа із папков щось уже хімічат не бояться коронавіруса злодії.

2020-03-10 Так
Сільрада повинна захищати усіх без винятку односельчан, а не окремих осіб. Одні понабирали земель гектарами, на куплені сертифікати. Постраждають ті, які продали сертифікати в судах, а ті, що купили сміятися будуть.

2020-03-07 Ваня
З святом вас,жіночки,ідіт святкуйте,будьте жінками,а не брехачками.

2020-03-05 Річка
І правильно рішили,а то ходять на роботу без зарплати як волонтери бо жаліють річчан, а дехто хотів би щоб зовсім сільради не було.

2020-02-27 Олена
Тут усі сосиски і вафлістки.

2020-02-26 шеф
Олена негря вийде на курси до синяка буде жити на квартирі на ясени у марка в старі хаті .Мусит пройти курси по всім параметрам

2020-02-25 Олена Дми
Люда Свадьбикова, митровка дає фандипіпови пілоткою користуватися, пока Іван на шутині бочку заправляє

2020-02-25 Воха
Кометарі пишуть за нелюдів, які крадуть чужоє,обманюють людей, брешут. Таким не місто на землі.

2020-02-15 Нижняне
Ми хотіли Шуфрича, але той ся пробрехав нахапав при Бобикови зимиль, типирь мусить верстати.

2020-02-14 Борода староста
Як стану старостов,я тим пісраним активістам мозги вправлю.Пару воняків ходять від імені села та брехлі збирають.

2020-02-14 ?
Що то за хрен над головою висить і нащо там музика?

2020-02-13 Хотіли би федор та бородатий на старосту села річк
хо.больбана суку злодійську брехливу із села треба гнати.

2020-02-10 !!!
Ай бо і туризм не заборонений, який ти годами нищив, із села приїзжих виганяв. Щасливі пилипчани і матачовці, бо там не було таких як ти і туризм получив розвиток

2020-01-04 тарабій
Я никого не заставляю силою нести гриби та ягоди. Такий бізнес никому не заборонений відкривайте точки і приймайте. І магазини будуйте і відкривайте, і по свальбах ходіт і грайте, я нікому руки не заязав. Давайте вперед і зарабляйте гроші. Рецепт маєте.

2020-01-03 Річка
Тоті, що носять на горбах по 50 кіл тоже роботящі лиш май прості і богатство з тапвбійом не заробляти. Ся проблема рішаєся дуже просто перестаньме носити до нього гриби і ягоди і подивиме де буде богатство роботяги тарабії що ніби то так за людий і за правду.

2020-01-03 Павло
Нічого із Тарабійом не маю спільного,але у вас,шановні,затаїлася велика жаба.Пахайте так як Тарабій, то і ви будете щось мати.Ви просто річчане дуже пустий і зависливий народ.

2020-01-03 До річчан
То той тарабій, що людей на ягодах обманює. То він за народ? Ха ха.порівняйте,що має річчанський нарід і що має тарабій. І чи був Він на заробітках, як інші річчани?

2020-01-03 Сільська Рада
А ВИ що наробили?????

2020-01-03 сільські раді
На сесіях рішаєте,що хочете і кому хочете, тарабія не кличете бо він говорит правду, а правда не любиться нікому. Ви не маєте права не повідомляти депутата про сесію, то вам не день народження, кого хочу того закличу. Обдумайтеся, що робите?

2020-01-01 ?
Хто вас річчан заставляв сертифікати попродати? А зараз звідаєте де толока? І сільська рада вам тепер винувата? То щосьте мали спродалисьте, а тепер біжите на сільську раду по другому колу просите.

2020-01-01 річанам
Річка прославилася сільрадськими злодіями і більше ничим. Усі в районі сьміються, що річка простітутка по землі, із району усі пани мають землю, бігарь усіх обдаровав.

2019-12-31 Річка вишняне.
Хто проклинае,тому й повернеться.Проклинае та людина яка не від бога,а чорт у ній сидить.Деякі люди? так дивлят на чужі успіхи,що ночами не сплять.А що просять іншим,то впаде на них.Закон бумеранга.

2019-12-31 Пилип
А може це ти проклинаєш? Всіх тобі благ земних молодих юнаків цілий віз! А характер змінити треба) Всіх з наступаючим Новим роком.

2019-12-31 пилипу
Пилип забраі від нижнян толоку, що то ніхто не знає що такі питання завдає, і нагло лізе людям в зуби і материться, свідків є достатньо, його люди пролаяли і його дітей, які не виноваті.

2019-12-30 клуци
скочили йо голка ма камарата іного

2019-12-30 баба
точно да.

2019-12-30 Чічур
Нарешті страсті втихли.З наступаючим Новом роком друзі та не..дуже друзі.Річчани хай вам усім щастить,адміністратору сайту мое вітання.

2019-12-25 ?
Від кого Пилип нагло землю забрав? Хочемо знати правду, скажіть.

2019-12-25 люди
Чому до самойленка саші претензій нема, бо то є розумний чесний і совісний чоловік, не забирає нагло землю від людей, а купує, а пилип чмо як говорить із людьми нагло і материться. Хто йому дав таке право, получит по повні програмі, і больбан із ним,се два основні чмирі, яким не буде житя в селі, не поможут їм і камери.

2019-12-25 Щасти.
Всіх добрих людей з Новим роком,та Різдвом Христовим.

2019-12-24 !!!
Не Філіп тут винуватий, а жаба, жаба то така зараза що приходить до зависників і душить, душить і не дає жити. Жаба то велика проблема і біда для села.

2019-12-23 до народу
Базу пилира будемо штурмувати, поки не верне людям толоку, то є нагла морда,яка просить кирпіча, він показав себе з негативної сторони, з людями говорить нагло і нецензурно. Поки не буде вісіти дуба головою ми не заспокоємося. Ніщо не забуто. Справа часу.

2019-12-23 Народ
Люди будьте спокійні, за Річкою велике майбутнє. Цим важким часом маємо: базу Самойленко, базу Пилипа, пилораму, садочок, швейних цех, пекарню,ряд садиб, православний монастир і це лише початок. Попереду швидкий розвиток туристичної галузі, а гриби і ягоди як і заготовачі то вже минуле, хіба що для відпочиваючих.

2019-12-23 Суці
Вибийся брехачко головов у стовпа.

2019-12-23 таня
Я можу так підстелити комусь, що довго не очухається. Пора до вас братися і робити фізичну розправу, то буде дуже круто. Держися чмирото ушлива, брехлива, та злодійська.

2019-12-23 Тані
Узниня в гузицю,льопачко вонячко,брехливко пісрана.Я знаю тебе ушливко.

2019-12-23 Тані
Ти не валовчна нікого "висвітлювати",ти завистна,брехлива істота,подиви на себе,що ти таке,чучало.Приведи своє життя в порядокпідстилка кончена.

2019-12-23 Таня
Правда очі коле,ми не брешемо ,а висвітлюємо події,які ви намагаєтесь приховати.немає тайного аби не було явним.

2019-12-22 Всім
Отж,щоб цього всього не було,перестаньте тут писати і брехати,бо ви і є та нечисть,яка тривожить село.

2019-12-22 Таня
Істинна правда.люди схаменіться.

2019-12-22 апсі
Село страдає від злодіїв сільської ради, які розікрали землю, від брехачів, які гавкают неправду, від босоркань, які роблят біду чиляди,наворожили людям,що поспивалися, від зависників, та богоборців та всякої нечисті. Седо не стало дружнім, а в ненависті один до одного- я хочу жити а ти здихай. Так ми шановні просто зникнемо з лиця землі, зло нас тяне в підземелля аду. Обдумаймось, що робимо?

2019-12-21 людині
А так можна за людей усяко говорити як говорит оля і унижає всіх, хто вона така. Всі не можуть жити одинаково, а живе хто як може. Нехай Оля мовчит і дихає у дві сопла і ніхто за неї писати не буде, а буде гавкати будеме писати ще більше, щоб увесь район знав, яка вона є.

2019-12-20 .Людина
Тут пишуть не люди,а скоти.Людина не може писатписати такі речі.Деякі люди в Річці втратили людяність.Неганблятся людей,і перестали боятися бога.Як так можна низько опуститися.

2019-12-18 Юра
Донька така відьма як і мати Оксана чічурка ,то сука ,завислива тварь ходить обріхує льюдий.недаремно змія її вкусила.яблуко від яблуні далеко не впало.

2019-12-18 ми
Ми льопачки,а ти яка присілась чужоє метлище, та ганяш того чічура оби на тя робив, та хвалисся,що за 30 тисяч доларів купиш донці квартиру у ужгороді, а халусьови свати бідні не мают грошей, то твої слова. У тебе ниє добрих людей, всі вонячки, льопачки, усі дурні лиш ти розумна. Ти подиви на себе, освіти не маєш, сліпоєсь як овад,тупоєсь як сибірський валянок,що ти щи треба.

2019-12-18 пташечка
берега берега так манить..."РЕКА"))) Какая боль какая боль аргентина ямайка ноль ноль...

2019-12-17 Льопачкам
Я жо тебе вонячко до хижі і не йду,а як повілам ти правду та в очи.Раз помийся,а дале туй пиши, дорога вонит за тобов.

2019-12-17 правді
У селі точиться війна між злом і добром. Поки що перемагає зло. А в самому кінці переможе правда. Перемога буде за нами.

2019-12-17 Правда
Які красні компліменти ту на порталі! аж послати хочеся

2019-12-17 фу до зміїв
закладено у ваш мозок відкидати тих людей хто за вас був готовий померти руками босоркані привратили в камінь.пофіг ви вже наробили купу каміння.

2019-12-17 так
Олю облящанчину не пущайте до хижі, бо то босорканя оббреше вас із ніг до голови, она лише порядна, а всі другі дурні,она із матірьов не говорит тай із братами, то є дванадцятиголова змія.

2019-12-17 время
оля у потоці за іванком бігат.щастя вам голубята.річка гуляє із закобзи гудаки.а мені спокій фіолетово нерви прибирижу жити буду більше.

2019-12-16 новости
Оля облящанчина відпиздила бабу чічурку і відправила пішком у потік, тото щи каракатиця вредна, брехлива і противна і дурна.

2019-12-08 Правда!!!!!!!!!!!
Гірко Вам з Іванком гірко.

2019-12-08 За Тебе знаю)
Пупсік Іван? Кохайтеся і крапка.

2019-12-08 хохотушкам
Ви свічку держали жаль вам що ви небули на її місти

2019-12-08 ха ха ха
піп трахат бейжу.

2019-12-07 пупсік
Хто хоче обкуритися і балдіти і тащитися підіт до жені бороди.

2019-12-07 піп
Не зелене жито будут співати, а снег кружится.

2019-12-06 Дяк
Попа некивайте бо будете і ви співати зеленоє жито зелене гурі селом

2019-12-06 Анця
Вашого попа треба вигнати разом із своєю жінкою цією дурою .

2019-12-06 Потік
Три не того Тарабія нахвплюєш дурнешо,Що попа імав бити.Таня му добре гузицю лиже.

2019-12-06 до річки
Хотілобся знаати, якто тарабій яким чином зміг зупинити прихід інвесторів у річку і не дати розвитку туризму. Він не же не має ніякої влади і впливу ні на кого інтересно, як він це зробив, давайте правові факти, підтвержні документально. А так можна говорити будь що. Якщо винуватий то буде наказаний,доведіть винуватість.

2019-12-06 Експерт
Ти кобило перша копитами лускаш із канчовом по Узірцях,а таку чепуху пишите,та чи много продаж туристам?,кила ти висить кілько нагребиш та йдеш просити Тарабія оби від тебе узяв першої!!!

2019-12-06 Річка
Цей чоловік організував не один путч в селі,щоб перешкодити інвесторам. Йому треба річчан як збирачів ягід і грибів. Де він заробив свої маєтки? На заробітках? Це ви річчане з канчовами та торбами його богатство ліпили, бо він вас обманював і нкдоплачував. За то він проти туризму. Бо ягоди і гриби ви бисьте продавали приїзжим втридорога і жили полюдський як у Пилипці і Матачові.

2019-12-06 До копиліа
Вам бідолахи да Тарабя як до місяця. Бо чоловік своїми силами создав бізнес не від кого не вкрав і не кого не обманув.душітся у своїй ненависті та завідуйте мовча, бо ви николи людьми не станете

2019-12-05 Таня
Тарабій це чоловік ,а ви тварі можете лиш гавкати бо неполюбилося вам що він за людей а не за бидло і уродів моральних як ви.нелюди ви.

2019-12-05 Гудак
Я не скупий прийди тай тебе погощу,люди відстоювали своє,а ви обкурені і безводки,бо такісьтеся нащадали!!!

2019-12-05 Річка
І в того гудака паскудна водка, як людий нагостив та як скакали коло сільради як обкурені.

2019-12-04 Наташі
Ти вже і там бухарила?

2019-12-04 Сиварька
Та Лемачка хоть водку файну продає на відміну від бляшки миськово,що писляча у Стрий із черваками тьогат,коби її хоть відпиздили зайду.

2019-12-04 Ха
Тот,що із сесії три раз до Лемачки бігав на самогонку.

2019-12-04 Річка
Ба що то за хрен надутий коло бігаря на фотці?

2019-12-04 Сергій
Позор вам річанські нелюди,тварі .як ви смієте так нахабно брихати.соляниці больбан відступив бо був неправий.а ви собаки підтримуєте владу,сиварька тішилися що соляничка дурна та гойкат.олено ть справжня тварь.завислива.

2019-12-03 пекло
жбирь скрегот зубів за гріхи

2019-12-03 Це я
проклялась ня.у жбирі бду гнити.

2019-12-03 Ура
Росада браво. Вже більше 15000 переглядів, ще декілька коментів і є в десятці. Річка стає знаменитістю

2019-12-03 Таня
Ось ми і покінчимо з вами ось ось. А у вас виникли питання що обдурили людей схаменіться нелюди бо больбана бігарь відповідатимуть за свої вчинки як би ви їх незахищали.до злочинів їхніх було їх застерігати якщо так переживаєте за їх долю.

2019-12-03 Це я
Точно я.я заболів раком помру вже точно сказали лікарі.все амінь мені.лайки твої хатун на ня впали.амінь.

2019-12-03 Горе вам
Обдурили?не видумуйте.Кожна людина має розум,от хай думає перед тим,як щось робити.

2019-12-03 Таня
Хтось згадав про гріх.а то не гріх що людей обдурили й принизили .хто їм дав право? Лицеміри ви.

2019-12-03 пекло
гріх і рак

2019-12-02 Гріх
Хто кому просить,увидить на собі,невже ви настільки сліпі,піст , схаменіться,судити всіх буде один суд,небесний,покайтеся

2019-12-02 рак
зараження кирви

2019-12-02 раков
раком заболів

2019-12-02 сатурн
ця эбана еліта яка при кориті ще буде відповідати.Кожен в селі знаэ хто за що живе!І як зароюляэ!

2019-12-02 Позор
Ви Річчане гет іздуріли мерзко вже тоту чуш собачу читати схаменітся не позорьте село.

2019-12-02 Правда!!!!!!!!!!!
Ваш Голова В.М.Бігарь лице РАЙОНУ.Скаменіться прокажені суки.СКАМЕНІТЬСЯ ВИРОДКИ БЕЗМОЗГЛІ.

2019-12-01 Бодя
Вороги Річан,Бігарь в.м,больбана.ф.бігарь .ф.хить Олена,маріяна Бігарь(бухгалтер). Наталія карпович.буркуш Василь,і віктор.вітя карпович.ростик карпович .роман Бігарь...

2019-12-01 Щасливого шпотаня
Я за святого бігаря, многая літа йму за гратами,там найде і коросту і много чого,бо буде мати час...

2019-12-01 річка
вдячна бігарю він святий і його розпенають прокажені короставки алкоголічки

2019-12-01 Лора
Ми варимось в чуднім компоті,де бешуть позаочі всі...

2019-12-01 Натальчина
пак річка непричом то другоє село,незвоними ужесь надоіла

2019-12-01 Таня
Повадити Річан нехоче ніхто.май як ви це зробили треба постаратися.за кожне слово треба буде відповідати.перейдіть на сторону людей і ми пробачимо вам.

2019-12-01 Натальчина
цімборка передала що його дись убют ,я невидержала і розказала казав буде попів хто треба знают і небоіться завсьо заплачено ,лутше непідходіт я непризнаюся гріх надушу нехочу брати буде вавилон казав що йде докінця.

2019-12-01 Наталка
Хтось дуже сильно хоче повадити річан. Будьте май розумні та не ведіться на провокації. Час все одно розставит все на свої міста. Жийте своїм життям а не чужим

2019-12-01 )))
Не сважайтесі народе доброї волі всіх благ земних ГОЛОВАМ МНОГАЯ ЛІТ)))

2019-12-01 людям
Заспокойтеся, не обзивайте один одного, тоо нічого не дасть даавайте в суди но не у міжгіря а дальше, най із них тягнут гроші, адальше посадят, їхня криша тріщит по швам.

2019-11-30 Сірий кардинал
Збори були.і показали хто є хто.що ви тварі зібрали своїх родичів що проголосували проти льюдей,ходили ізакликали голосувати за бігаря бо боялися що після нього ви наступні,ви виграли битву но програєте війну.ви показали що односельчани для вас це бидло.ви непітримали народ обманутий а власну дурість показали відео все показало,але скоро потерпіть все закінчиться для вас дуже погано.Я недозволью знущатись над народом і зроблю все можливе щоб вас знищити собі мені це не коштувало навіть життя.

2019-11-30 Дурікам
Збори були,ніхто вас не підтримав,і не підтримає,ви тут показуєте свій розум,якого на жаль у вас немає.

2019-11-30 Читач- МІЖГІРЯ
Шановні користувачі порталу,прохання вести дискусії цивілізовано і без взаемних образ.Не виносьте ваше погане виховання на люди, і не перетворюйте сайт у зведення рахунків

2019-11-30 Молодець
Секретат та Бігар молодці.Крапка блохистим вушливим дурням хто пише про них погано.

2019-11-30 Кривлячу
Скоро вам бубе самосуд,болванійо ушлива,у людей земля законно,а не на погматаному рішенню,що болван на зборах із гатий лепавих витяг.

2019-11-30 Таксоманови
Докись доріс,там і нюхай,а на чужоє не завидь!

2019-11-30 ПЕКЛО
Любіть всім серцем СЕКРЕТАРЯ ТА БІГАРЯ)))ТАК БУДЕ ПЕКЛО КИПІТИ ЯСНИМ КРАСНИМ ПЛАМЕНЕМ.ЦЕ МАЄ БУТИ ВАША ЛЮБОВ.ОЗВІРІЛА СКОТИНА ОДИН КРОК ДО МЕНЕ...

2019-11-30 сільраді
Збираймо звітні збори і будемо говорити в очі тим людям, які заслужили критики, а не поза очі. Говорити є за що,доказів є багато, в тому числі кримінальних. Нехай голова бігарь організує збори села і дає звіт,що зробив для села за період своєї діяльності. А ви шановні перестаньте очорнювати самі себе нам в селі треба жити і спілкуватися, керівники підуть з посад, а ми залишимось. Так давайте,будьмо людьми, а не ізгоями.

2019-11-29 Письменникам
Наберіться смілості висказати в очі! Слабо?

2019-11-29 Патр
Розігнати всю ту шушеру що на управі обиїм і сліда небуло.Ато іх тут сповідають,а їм до одного міста.

2019-11-29 Таня
Це не псевдонім.зберіться і виженіть больбан із села,це все його рук справа.

2019-11-29 наталці
Наталка молодець,що написала цю статтю, і весь район знає,що твориться в річці з землями, і до чого довів голова бігарь село та людей із депутатами. Кроме гойдалой та колиб нічого не зробили, нехай прозвітується голова перед селом,що зробив кроме того, що землі допоміг розікрасти, та надавати своїм прибічникам. Не бути йому старостою села ніколи, тому що він не господарник, а математик і фізик. Нехай собі іде із миром і працює по своєму фаху.

2019-11-29 пеклови
А мене приймеш у пекдо на посаду,угля у тачці возити, та бігаря із больбаном перевертати на другий бік обися не пережарили.

2019-11-27 Таня
Се майже пише ростик Карпович хто може захищати секретаря, бігаря.

2019-11-27 ПЕКЛО
ХТО ЗАЗІХАЄ НА ГОЛОВУ І СЕКРЕТАРЯ БУДЕ ПОКАРАНИЙ ПЕКЛОМ НА ВІКІ ВІКІВ.ти писеміс кончений безмозглий шамане перероблиний мочивинов спорченов у сірці смолі я жаритиму вас.

2019-11-27 писеміст
Мені все пофіг,я заздалегідь знаю,що бігарь сяде на зону, а больбан відречеся від нього, то хитра сука.

2019-11-27 Мольфар
я шамане і тебе заберу до свого пекла гордість зломлю нахабну брехливу сучарську де скрегот зубів будеш там у сірці смолі

2019-11-26 Шаман
Ворожу ворожу,на всіх порчу навожу.Аля біля каракуль в наплюю на ваш руй.Стережітся я заберу вас у пекло в буду вас смолити, я володар пекла і воржби.

2019-11-26 Хащі
Горе від розуму,ще рірше як його немає

2019-11-26 хаща
клапаня сучня.точно повіг до пиди чураци ти воле

2019-11-25 кимак
сучня?пофіг.

2019-11-25 Таня
Краще й нескажеж.думають що святі.а самі сповнені лецимірства і брехні.бачать у окови ближнього свого скалку а в своєму не бачать дерева.

2019-11-25 Ад
Ви тут дуже праведні,ваші слова вам в душу.Хай ваші злі думки вам не дають спокою,пишіть,думайте як обісрати ближного,клюнути вишнього,ви ж бо безгрішні... праведні

2019-11-25 Таня до пекла.
Подорослішав.і пиши.лошара.

2019-11-25 Кримінал
ухватит ст366-1 точно пекло начинаєся.

2019-11-25 ПЕКЛО
Хто зазіхає на СЕКРЕТАРЯ ТА ГОЛОВУ ЗАБЕРУ ДО ПЕКЛА.БІЙТЕСЯ ГРІШНА ЧИЛЯДКО Я ЙДУ ДО ВАС ВАША СІРКА ТА СМОЛА.

2019-11-25 До Пекла
грішну чилядь там у сірку та смолу

2019-11-24 патріот
лизоблюди і підерасти!Ціна прибічників берова-копійка.зміниться влада і вони перші змінять позу-тому що щлюхи.люди памятайте!!!

2019-11-24 Таня
Подивіться на річанських голів .хто з них що зробив для села путнього, як невкраде то обдурить,образить гідність людини.а прибічники замість ставати на бік льюдей оближують зад.ось кого я називаю нехарота бидлом і чмирі.

2019-11-24 Річка
Вже скоро буде відомо хто від кого вкрав землю і землі будуть повернуті громаді ще трішки почекайте і буде відомо при котрому голові.

2019-11-24 патріот
бидло рулить !поки що?

2019-11-24 слідак
До уваги всіх,які не байдужі до цього, що твориться з землями в річці. Зараз кожний має можливість відкрити публічну кадастрову карту і подивитися хто і де хазяйнує на ваших землях і зробиьи висновок.

2019-11-24 так
Логічне завепшення повинно цьому всьому бути, хтось дуже пострадає, не завідую йому, ганьба, позор на все життя і покоління буде запятнене, тому, що злодійство не може бути оправданим ніколи.

2019-11-23 Народ
Се ти про себе пишеш, чи другі про тебе так говорять.

2019-11-23 Таня
Чмирі нехарота,вроженсі села Річки,як треба було ненавидіти своїх односельчан щоб робити такі злочини. ненависть злість ,ставлення себе вище іншого зробило це зними. Але усьому є початок і кінець.

2019-11-23 Но
Так і є,Тющани вже доскакалися і всралися

2019-11-23 річанам
Річане ви у рабстві, ви не хазяїни на ваших батьківських землях, а хазяїни чужі люди, згуртуйтеся і відвойовуйте ваші землі, не давайте щоб ними торгували і наживалися чмирі, мразі, та всяка паскудота, нехарота.

2019-11-23 воно
Все ще можна змінити,якщо би бігарь повернув у сторону людей, все, що наробив, він не надіявся,що всі все будуть знати, що все вилізе на ружу і люде будуть писати коментарі на порталі.

2019-11-22 Таня
Я нескиглю .а вам раджу брати мило і мотуз.у вас один вариант.

2019-11-22 Річани
Ой ти Танечка не плачь,уронила в річку мяч.Доста скиглити.

2019-11-21 Таня
Заправду яку обмануті льди заслужили.за ницість і підлість тих хто підтримує владу а не своїх односельчан у бородьбі з нечистю яку уособлює Бігарь в...сни мають здатність воскресити в реальному житті.

2019-11-21 Річани
Дурний спить,дурноємуся снить.

2019-11-21 річанам
Все скоро минеться, і за кимось залишиться чорний шлейф злочинів проти своїх людей, і ніяка ганьба і позор це не може зупинити.

2019-11-21 Річани
За ту правду яка вас влаштовує? Прикриваєтеся словом правда,не за правду печетеся, а за свій зад.

2019-11-20 до річка
Але злість за правду.

2019-11-20 Річка
Ваша злість вас і зїсть.

2019-11-19 Таня
Так це правда бо якби в інтересах то стоявби за односельчан.а так виходить що стоїть за гроші щоб отримувати більші податки і відповідно зарплату собі та підараскам на сільраді.

2019-11-19 експерт
За землі за межами села звітує сільська рада та податки сплачуються в сільську раду, так що сільські раді відомо за всі землі у межах і за межами села. Просто голова бігарь не в інтересах відстоювати односельчан.

2019-11-19 бирів
А плай наміряли вишнянам із могоритів, а украв готра-голова із пилипця та й другі злодії, і голова за це все знав, чому не скликав збори села і не відстояв нас, ай прикриває чмироту, не чмирота його обирала, а ми рітчане, а він так ізробив із нами.

2019-11-19 Підержка
пак голова ненесе відповідальність за депутата ,а кідби підробляв та непідробив лишеся засвітив ,що тому робити який вихід.

2019-11-19 НЗК
пак ун бив назаробітках ,а декларацію підробили щи затягне департамент юстиціі як ключ видали і кому хі.хі а утки дані брав як видали кому соучасники депутата а звіт фальшивий хто відповість перевищиння подягне.

2019-11-19 Таня
Головний злодій Бігарь в. больбан.ф.люди навибирали собі голову і депутатів.подивіться хто в дипутатах одні родичі.

2019-11-18 Таня
Чули дзвін,та не знали де він.

2019-11-18 Таня
Больбан від Рара... Яскравий приклад .а щодо інших земель звертайтесь до органів будете знати .а не запитувати.

2019-11-18 Річка
А ти наведи приклади хто від кого свиснув землі?

2019-11-18 До річки
Ніхто нічого немає проти туризму. ПЕРЕСТАНЬТЕ пиздити чужі землі сцуки. Всі люди за туризм і за розвиток села, а проти вас уєбанів злодійських

2019-11-18 Річка
Туризму БУТИ!!!

2019-11-18 НАЗК
Руслан Рябошапка тер.перевірки елек.декл.періодом іі перебування на службі та ще трьома роками після іі звільнення,кажут була на заробітках в росіі а шеф підробляв декларацію і прозвітував фальшиво хі.хі.

2019-11-18 зек
Що маєте межи собов то розбирайтеся, а постронніх людей не вмішуйте, бо получите по зубах недоумки.

2019-11-18 Моцику
Правда очі коле.

2019-11-18 Яну
Буде суці моцик і Пихнач в Раро.Скоро язик забєш у гузицю уєбане кончений.

2019-11-17 пучком
Зона за вами плаче чмирі хуйови,єбанати кончені безмозглі, ви в селі не пупи землі.

2019-11-17 Ян.
Повадити Річан неохоче нихто.деякий клан принижує льюдий ,а деякі підори місто того аби стояти за льюдей прикривають тих хто це робить.але настане час і вони отримають позаслузі

2019-11-17 Прокурор
Хтось дуже хоче повадити річчан,та пише всякі брихні тося скоро взнає!

2019-11-17 Ян.
вітя Карпович сука таще. Може лише язиком молоти а як до нього люди візьмуться сирйозні то буде тікати як у молодості.сам нихера неварта чмо зовисне .лутше най молиться .думат що зробив 2їх дітей та йому все зійде зрук .

2019-11-17 Похуй
Я собі сам зароблю на моцик,а кого треба покладу на місто,я знаю,де тебе зустріти :-"друже"

2019-11-17 патріот
ти уэбане не рару погрожуй а побудь хоч хуйом.бо і то для тебе комплімент.всі знають що падла пишеш!заробила ти жона ще на один мотоцикл,чи у старого пихнача грошей мало було?

2019-11-17 знаю
Думат босс з Пилипом покла скриті камери і спрячутся за ними.Ми за ними тоже диимо і се знаемо.А ГОЛОА посереся нахуй

2019-11-17 П
Скоро пугалки поймут що догавкались.Всему свій час.Нехай побільше пишуть на свою задницю.

2019-11-17 Голова
Ти рару много береш на груди подумай добре

2019-11-17 хапко
Болван уже третій день з пилипом десь повісилися, прожектор болван уключив у напрямку на стару хату. Боїться паскуда погань, а боятися є за що. Ніякої пощади їм не буде.

2019-11-17 патріот
Болван федір рулить!Шавки підмахують!Село терпить!Доки???

2019-11-16 Голова
Я продав землі мене заставив больбан дав мені гроші на квартиру що маю робити порадьте односельчани бо больбан хоче тікати ай неможе продати хижу бо держитго чорт який ним заволодів

2019-11-16 Таня
Голова порядна людина? Ви серйозно? Та це дебил у піджаку . його може назвати порядною людиною лише той хто його не знає. А стосовно не звиртати уваги , нехай так продовжує і яма йому забезпечена достроково.

2019-11-16 Ехо
Дорого платите за коменти?Ідіоти

2019-11-16 патріот
на початку села вже зробили "туристичний рай" і що?Позабирали толоку,криниці у людей,виганяють дідів і баб з коровою!Це не інвестори це эбані окупанти!І повна ріка гівна!І все це дякуючи бирову,підопічному боса!Бо реально рулить бос,бирів це так-маріонетка!

2019-11-15 Таня
Тільки в ваших снах, і мріях. Полонина продана для туристів 1 ешелону тут не буде зацікавленості . Тільки окремі господарі можуть приймати туристів.а це низька дохідна частина.

2019-11-15 Правда
Річка буде туристичним центром верховини і обєднає навколишні села, а заготовачі підуть самі з торбами.

2019-11-15 патріот
боса і малку на палю,а після і тих виблядків які їм підмахують!

2019-11-15 так
Коментар цілком справедливий, річка не має майбутнього через декілька чмирів, які розікрали село нема життя іншим людям,село скотилося в прірву і цим користуються відморозки такі як больбан.

2019-11-14 Таня
Село Річка відпрацьований матеріал,скоро люди почнуть виїжати із цього Богом забутого села .як це робить родина Пацанів(Лукирів).

2019-11-13 Жаба
Я і є вашим вироком.

2019-11-13 Бодя
Це рішення немае ніякої юридичної сили.це маячня .больбанові порадили такі (юристи )як він сам.Стосовно больбана ми вже взяли його під приціл настане час .куля в лоб так куля в лоб..наступними будуть Карпович Наталія.Хить Олена .і надесарт Бігарь

2019-11-13 Таня
Шкода,мені тих депутатів,і хто підтримує голову,бо не знають .не усвітомльють.що підписали смертний вирок.навідь не собі своїм дітьом.жаль...

2019-11-12 Ян.
(Криша) голови с.Річки і підставляє його,вирок уже винесений йому і його прибічникам.(Не тільки голова злопамятний)

2019-11-09 голова
Я є,буду і мене знову підтримають виборці на старосту села, авам буду мстити, тому,що я дуже злопамятний. В мене дуже крута криша. Я на висоті. Мені по барабану,що ви все,за мене знаєте.

2019-11-08 папа
Бігарь голова сам собі виніс вирок,чорні чоловічки найдут його де би він не був, больбанови із пилипом тоже не поздоровиться. Що нагадили, то будут мати. Їх чекає шибениця.

2019-11-03 Сусідка
А мені свинарник не дали покласти, де правда.

2019-11-03 Наказяти
полтит честь і гідність дер.служ,ебанат здурів мама.

2019-11-03 Людям
Построїв Пилип мадяр вонячий у Наташі над колодязьов коровник,нич сволоч немае совісті,ми за цив мафіев слідкуемо.Якись вилупок робит що хоче,а бандитська сільська рада помагат йому.

2019-11-03 людка
Ой федь за нас все знают,что делать как дальше жить,продадим дом и уедем,включай свои связи,надоело все.

2019-11-02 Тирит
чи можливо рай.держслужбовця мати більше річний дохід чим керівника ода , ОТГ можут позволити ,а старости нет

2019-11-02 кузя
Голова бігарь ходить по лезу меча, під ним викопана велика яма з прірвою. Незабаром він тій ямі опиниться.

2019-11-02 Точно
Староста має іздіватися з людей і кому хоче тому дає приміі,а всьо собі щоб річний дохід був більший чим у голови області .Дальше одержав протокол про корупцію і пішов нахавзе.

2019-11-02 так
Староста, якого оберут в річці повинен відстоювати інтереси всіх односельчан і дослуховуватися до всіх, а не так, як робить бігарь, який спочатку вів себе достойно,а потім як заліз нагло в депутати больбан, все пішло в іншу сторону. Всі прекрасно знають, хто такий больбан,де він є там можна очікувати обман, злодійство, брехню, і навіть побиття. Всі прекрасно знають больбана по росії де не розраховував бригади і позорно втік в річку, по клубу де все обікрав, в себе в барі обманював і бив пяних односельців,по інтернету шукає і обманює людей в ролі посередника. Жертв обману дуже багато,через те він несправедливо нажив маєтки, а декларація про доходи в нього пуста. Він накупляв в обманутих односельчан з пилипом сертифікати і з допомогою голови бігаря,який надає всю інформацію стосовно земель де і шо можна вкрасти і затвердити сесією. В с. Буковець больбан та пилип вкрали 20 гектарів землі в людей,які через брак коштів не змогли приватизувати. А в річці ситуація з землями дуже критична. Більшість земель знаходиться у власності чужих людей. Адже голова бігарь знає всіх власників земель, тому,що вони платять податки на сільську раду, і сільська рада дає звіт за землі,які знаходяться за межами села. По всьому видно, що сільська рада є органом тільки для окремих людей(вибраних),для яких по договорняках приймються рішення сесій. В бігаря є більшість депутатів, які по його команді приймають рішення голосуванням. Ось така ситуація, що маємо то маємо. Багато можна написати, але це буде окрема стаття, яка незабаром вийде у світ і ви будете знати хто є хто.

2019-10-31 Смокталка
тлеба новому головіувійти у довіру кід тлеба мусиме смоктати за ЗЕ наркомана ,василя зливаєме найму чорти смокчут.

2019-10-31 річка
Землю дали йому біля дітсадика,бо не мали гроші за що купляти буд.матеріали на садік біля сто тисяч. В нього все записано. Він не краде не від кого,гриби та ягоди несуть йому добровільно, а не примусово то факт.

2019-10-30 Фонері
Матеріали на садик тарабій давав за гроші,ще й виручку йому зробили,і землю коло садика дали.

2019-10-30 фонера
Ягоди та гриби ніхто нікого нести до тарабія, а що ходите на віру просите від нього будівельні матеріали то не пишете, ізробив вам садік із клубу,щоб подеякі мали роботу. На сільску раду платит податки, весілля вам не одному пограв по дешовці. Він свої гроші зарабляє чесно, ночами не спит, щоб щось мати. А ви так неваловчні і пишете всяку чуж. Він дав землю і допоміг монастир побудувати,щоб була памятка в селі.

2019-10-29 Вишняне
Тарабію вонячий коли ся вже наїш,давай суко нормальну ціну на гриби,скорося вдавиш чмирю.Женеш на Бігаря а сам вмісті з ним в другими конченими депутатами розікралите людські землі,а тепер хочеш злодію вискочити сухим з того гувна.

2019-10-29 Народ
Ми хочеме жити цивілізовано а не здавати гриби та ягоди за копійки. Бо злодії на нас наживаються, собі маєтки за наші гроші будують, а ми бідуємо без роботи. Річка село для туризму.

2019-10-29 Піпец
Дивіт добре за другими,бо свій горб іззаду.

2019-10-29 вірянин
ко буде главов отг ко по ріці

2019-10-29 саня
Розвиток туризму в річці буде вигідний лише тим злодіям,які накрали наші батьківські земллі і будут продавати їх і збагачуватися то больбан- професійний здодій,аферист,брехач та вбивця, який скоро відповідатиме за незаконне збагачення, буде копати антисептік, буде платити податки,що приймає туристів, а не знімати таблички-здається житло. За ним уважно ведуть спостереження він з пилипом на крючку. Життя їм у річці не буде медом.

2019-10-29 Голові
треба слідкувати ізалучати всяку алкашню за робітниками,залучати магазини пошту,школу як ходят на поля зким хі.хі а самі крок докріміналу таких є дуже много ,сміх буде наувесь район за розум палка має два кінця мож іти на вовка .

2019-10-29 так
Шановні читачі порталу наберіть в гуглі - слідство інфо коваль ютуб і побачите дуже інтересне.

2019-10-28 воха
А валера пиринець то нагла морда, то злодій вищого гатунку у річці наскуповував сертифікати і набрав земель,то так тварь,що треба го повісити вниз головою, то сука ментовська нагла.

2019-10-28 Преса
витрачати державні гроші на бутького без посадових обовязків ,це преміі ,зарплата та інше це нецільове використання коштів висвітлюйте де така сетуація самокраще в суді невідповідність посади керівника бо він завсе відповідає преса підтримає голова влетів землі очи закрили

2019-10-28 правді
Вчора адекватний і всезаконний бігарь проводив нових власників нових угідь під полониною і показував їм їхні законні землі та привітав їх з новосіллям. Десь біля 15 чоловік з джипами вся наволоч і шарава, яка його кришує.

2019-10-28 Голови
ниє посадових обовязків за що получав зарплату ,це нецільове використання коштів,а ще недайбох підробка посадових то двічі крімінал хі.хі це тільки цвиточки.

2019-10-28 так
Бігарь голова річки, то є диявол во плоті,подивіться як у нього ходять скули, він одержимий бісом.

2019-10-28 Правда
бо Бігарь не боїться з Больбаном,вонижбо затягнули і того злодюгу з Ізок хащокрада (цигана) що тот на пилорамі робить,тот тоже має доста землиці отецьму увесь колгоз у Ізках лишив,дурні Ізяне зараз не мают де і дриво вирубати знищив усі хащі та смієся з дурнів,скоро увидите що буде і внас з таким бізнесменом.

2019-10-28 правді
Більша частина земель вкрадена чужими людьми,вони поставлять огорожу і річчане на гриби та ягоди не підуть,бо ніхто їх не пустить на свою приватну власність,як був випадок в заподринах над пилипом в лазах де больбан з пилипом гнали та погрожували юрі мондричу з пилипової землі,де той був з вівцями. А то була і є толока-пасовище нижнян. Больбан та пилип нажили собі ворогів у селі і їм просто так все не обійдеться це справа часу. А бігарь голова перестав бути людиною не боїться ні Бога, ні людського гніву. А до всього цього його довів больбан, в якого в шахрайстві та аферизму дуже великий стаж, це знає все село.

2019-10-27 Правда
А то не злодій, що на ягодах оббират людей. В 17 році приймав по 23-25 грн за уфло, а здавав на базі по 75 грн. У селі буде розвиватися туризм і люди будуть жити як у пилипці, а не з канчовами та торбами по горах ходити і богатство паскуді робити.

2019-10-27 річка
У річці основний злодій больбан, поки його не було у річці, такого злодійства не було ніхто ні від кого землі не крав,як та сволоч появилася в депутатах то ввже більше сидить на сльраді як дома, та з пилипом плануют де ще відстібнути лакомий кусочок землі,думают що не вдавляться,що кінця цьому всьому не буде.А голова бігарь їм допомагає все оформляти.

2019-10-26 еху
Яму викопали собі злодії та корупціонери які торгують і наживаються на наших батьківських землях. На жаль землю не можна сховати в кармані, або перенести в швейцарію. Добра злодіям не чекати. Помста буде жорстокою. Комусь не поздоровиться, а когось чекає небо в кліточку.

2019-10-26 Ехо
Хто під ким ямку копле,сам у неї лопне...

2019-10-25 Цендра
Да то правда захищає сайт злочинця і вбивцю феєра з його шлю.ов

2019-10-25 пупуас
Ваш сайт захищає злочинців і ви шановні знищуєте свою репутацію, а шкода. За злочинців повинні всі люди знати. Ми всі все знаємо, перемога буде за нами. Помста не за горами.

2019-10-18 Лоці
Што робити? У мої Наталки яйця виросли,люди порадьте ня.

2019-10-18 Правда
Вжеся сука імив до Річки Ізок му мало паскудник,весь район хоче захопити сись іще май паскудний як хтось в районі,малому світа піде якму отець пішов паскуда,використат дурного Бігаря та далему плюне в очи як другим то є невлюд.

2019-10-18 позор
Валера пиринець з головою бігарем з паспортом марі попчикової ділять померлої марі маєтки.

2019-10-14 До армагедону
Як є старий державний акт то відповідальність за збереження меж несе власник а не бігарь, а за правильність геодезії фірма що робить документацію.

2019-10-13 до сміху
Чиїсь сміх комусь обернеться в сльози. Все,що тут написано правда, а правда очі коле.

2019-10-12 Сміх
Скор прийде зеленський у Річку з комісійов і відсосе у Лаби.

2019-10-12 слідак
скандал з землями в річці набрав великих обертів,президент Зеленський найближчим часом відправить спецкомісію по нашим скаргам,щоб поставити крапку над і. Тому,що наші правоохоронні органи не зацікавлені в розкритті кримінальних справ по незаконному вічуженню земель чужим людям. Найближчим часом будуть опубліковані фамілії всіх власників річанських земель, і тоді, кожен мешканець с. Річка буде знати, чим займається наша сільська рада. Все тільки починається.

2019-10-12 армагедон
бігарь обнаглів, підписує геодезію на державні акти, на сільські раді говорить,що то нічиє,щоб між людьми зробити суєту. Вже є випадки в рівнях, де на державні акти людей геодезію зробили інші люди.

2019-10-11 так
по словах псевдо депутата больбана зама голови, старі державні акти не дійсні,значить він десь від когось планує потягнути землю і не відповідати перед законом, адже він по знаннях законів перевершив навіть заслуженого знавця законів п.в.м.бігаря. Браво.

2019-10-09 до єєєє
борода не буде старостов,за ним плаче зона, він снабжає молодь наркотиками.

2019-10-09 брехливим вишнянам
скоро брехливі злодійські малкіські банді прийде каюк,за вами плаче тюрма. Вас бос малко попродавав люцькі зимлі і думат що всі чиновники яким надавав зимлі будут його кришовати і захищати та депутати які голосуют та приймают рішення які їм треба. Хотят продвинути голову або бороду на старосту і дале робити що хотіти. Хотят село покласти на коліна, не получиться у вас задуманоє. Нашим людям зимлі ниє, а чужим є. Відповісте перед законом за все,довідки з дурки не поможут.

2019-10-07 Гук
Бігар виклав в фейсбук повний текст рішення. Так там мова про юридичну відповідальність за дисциплінарне правопорушення. Тобто сесія мала право і зобовязана була розглянути дане питання згідно скарги на голову села. Цікаво що далі писатимуть журналісти...

2019-10-06 Чому?
Чебурашка став Філіном!

2019-10-03 людка
ой федь лучше уедем в россию, а то врагов ты нажил себе с земельками, не помогут и камеры, я не хочу быть вдовой.

2019-09-25 ганьба
болванія ушлива у сусідах забрала від солянички колодязь, яка їх ніколи не була. Вони привикли як цигане красти, брехати та убивати.

2019-09-21 Позор
Річчане не позортеся,зберітся як в Тюшці під тиском громади най депутати висловлять недовіру голові виж їх туди делегували,тай буде у вашому селі спокій небудете всяку чуш писати,бо голова всьому винуватець ось і все.

2019-09-20 так
Туй без голови не обійшлося,та його правої руки болвана федора. бігарь пострадає а його зам болван чмирь викрутиться таяк усе, то хитра сволоч.

2019-09-20 нижняне
тота сука ушлива херсонська ляшенко позабирала від нас толоку над хижами щоби продати пилипови,жиє у херсоні а туй землі ї треба собака лагерна злодіська малканя.

2019-09-19 Пепцьови
Тобто відстоювання громадянської позиції, та викривання злочинів - це тепер позор? Із - за таких як ти піпец ми так х...во й живемо. І таких як ти піпец треба не в дурку здавати , а усипляти, бо тільки так роблять зі скаженою скотиною!

2019-09-16 Піпец
Село і люди,Маря, Гафа, свита,гуня...Кошмар,буде вам у писку доста землі,не гнівіть Бога і не позортеся.Дурка за вашим селом плаче,приїдьте на Мужаєва41,м, Берегово,там без очереді пройдете.Позор...

2019-09-15 натка
Річанська сільська рада,це злочинне угрупування на чолі з сдпу(о)бігарьом, сімя якого проголосувала на парламенських виборах за партію медведчука.

2019-09-14 Гарного всім дня
ЛЕОПОЛЬД) РЕБЯТА ДАВАЙТЕ ЖИТЬ ДРУЖНО)) ЦЬОМ НА ЛЬОТУ))) Я ЛЕЧУ КАК... ДОЛГА Я ТЕБЯ ИСКАЛ))))

2019-09-12 земля
пахати треба

2019-09-12 пак
пак пуд бігаря ляже і земля тук тук

2019-09-12 Прввда
Журналістці не дали землі і Лазах

2019-09-12 депутат
Голова річанський має більшість депутатську і вони рішают що їм треба, іто всьо скрито від людей, розбазарили землі людські,самі собі набрали де хотіли,пилипови надавали де хотів, болбанови надают усю інформацію де, кого і як мош облопошити, скоро із хижів будут людей виганяти у кого не приватизовано. Они на людей болт забили. Усяким готрам,пилипам,поповам, уродовським,шингаренкам...і тд.землі попродавали, а ви люде отоварюйте сертифікати де хочете, остаткі сладкі, а людям брешут що не знают. То хитра шайка злодіїв які попродавали люцькізимлі,і думают що всі дурні, та всяко висмівают людий. Село поділено на чорних і білих. Що хотят то роблят. Колись сьому мусит настати кониць.

2019-09-11 Сара
Карповичі рулят

2019-09-10 ната
Розпустити таку позорну сіліраду.

2019-09-10 Правда
Та непозорьтеся Річчане,ніхто лже-журналістів неоправдовує,но таке рішення яке прийняла ваша управа це щось із чимось ваша влада впала ниже плінтуса,звичайно це колегальний орган,але пан Голова цього мав не допустити і розяснити псевдо-депудатам що це не ВР рада післья такого рішення хто він є.

2019-09-10 Кавор
на лапшилам пяному ідіоту что невіновата недорозвинутоє каже одним словом турок.

2019-09-10 Срайко
Тихо будьте,бо прийде Соляничка та розбереся наскоро,влупит бутилков по голові,я її вже тягнути під остановку не буду,бо неберую.

2019-09-09 патріот
Сьогодні гниди незаконно знімають з себе кримінальну відповідальність за деребан людських земель, а завтра що ,право першої ночі? Чи крадіжка земель , як зробили з Марьов Попчиковов і Раром? Маразм процвітає ! Бос рулит , і ніхто не згадає , що ледве школу закінчив. Для вчителів він був Болван.

2019-09-09 Тяне
Пяна 50 грм ключі тирит здохне злодюга

2019-09-09 До села
В правда що недавно річанську сільську раду гівном облили)))

2019-09-09 тяне
Добре ворюга ключів.

2019-09-09 Петри
Жаль що пару сімей все село позорят.

2019-09-09 Алкашка 2
Пак ключі з дверей тирила вонячка позорище обістяноє.

2019-09-09 Алкасці
Кажу іди домі не може бося пістяла ти мене знаєш каже вонячеа

2019-09-09 Бугай
А з якого то дива вона має сидіти тихо? Робота сільради має бути відкрита. Я понимаю , що красти не получится типирь . Кому не ма що скривати тот не бойится. А справа чи зліва , та хоть спереду. Менше треба красти і всьо буде пучком.

2019-09-09 наташа
але ж ти наташа не хочеш сидіти тихо. а пхаєшся нескромно в не свої справи. тобі нема чим зайнятися?

2019-09-09 Хам
Шкода, що у когось хватає совісті поливати грязьов лише тому, що думка відрізнявся від сірої маси! Як сільській раді нема чого боятися, то сиділи б тихо, а не писали всяку гадость, бо закон бумеранга ніхто не відміняв і у них тоже є діти!!!!!Думаю вернеся їм всьо з часом

2019-09-09 Філін
Айно ви тільки й вмієте ,що з опечатки глумитися. Це вказує на ваш рівень інтелекту. Ваш мозок не може сприйняти й обробити в повному обсязі інформацію та наведені факти. Ви застрягли в перехідному положенні між одноклітинними та дрозофілами. В котрих немає інтелекту. Пояснювати прописні істини вам це все рівно ,що кидати свиням перли- все рівно ви цього не оціните. Головний пріоритет у вас служити своему хозяїну. Служите ви на славу. Він вас похвалить.

2019-09-09 юристи
наташа шкода тебе. що ти у це встряла. шкода нервів і моральних страждан. не коштує це діло стільки. щоб за нього тебе так сильно поливали брудом. ну дасть феміда керівнику річки штраф за порушення доступу до публ. інформації це близько 800 грн. ну відмінить рішення сільради якщо визнає його незаконним. а ти на позовні заяви набагато більше потратишся. не вартує гра свічок як каже приказка. а тебе вже на все життя брудом облили. чи вартують твої старання того будь мудріша

2019-09-09 Філін
Майже все ,що тут сказано в коментарях не від далекого розуму. Це як треба наступити на мозіль ,щоб підняти таку хвилю негативу . Звичайно вони будуть пускати міазми , наче кучка лайна, та демонструвати свої прихованві сексуальні бажання ( все по Фрейду) . Як кажуть , кому чого не вистачає... Ала , шановні стаття не про інтимне життя дурналіста , а про перевищення службових повноважень. ВР нещодавно зняла недоторканість з депутатів , але ви не шукаєте легких шляхів і вирішили її прийняти. Тобто ,хтось( може Бог?) надав вам право приймати ОТАКЕ. Тепер сирі і убогі будуть мати свого покровителя( шанованого в вузьких колах, дуже вузьких, пана голову). Тепер вони можуть спати спокійно , адже сільська рада може зняти з будь- кого відповідальність. Вбив людину - не біда , звертайся в сільраду. Вона все порішає.Мені цікаво тільки одне , коли ж нарешті правоохоронні органи зацікавляться діяльністю оцих чиновників! А вони рано чи пізно зацікавляться. Адже прийшла нова влада і їх руки дійдуть і до місцевих і сільських рад. От тоді ми й подивимося хто правий ,а хто ні. А всім місцевим сексуальним збоченцям скажу , як би ви не обливали когось гидотою , готуйте вазелін . В майбутньому він вам ой , як згодиться.

2019-09-08 Патріот
Правий сектор розбереся з псевдо актевістами з московськими посіпаками феєром цендрами на ПАЛЮ

2019-09-08 Наталя
"Шановні", далеко мені все одно, що Ви тут пишете))) саме основне, що в очі мені ви не можете сказати нічого так, що крийтеся під фейковими ніками і тихо, щоб ніхто не чув обговорюйте мене, а я в той час доведу справу до логічного завершення!!!

2019-09-08 Б.
Тот підер прилизаний добив си вітця, шовгора , а з Рашки тікав так ,що му яйця флинькали , коли на людий попав. Та думав ,що й туй сяк буде робити? Уєбе й відсі , падла.

2019-09-08 Річка
Даааааа.! Люди ви в своєму розумі? Певна посадова особа порушила закон ,а ви активіста поливаєте грязюкою! За те , що таке рішення набуло розголосу. Це маразм 90 левелу!!! Але чого я дивуюся ? Такі коментарі можуть писати тільки моральні виблядки та гомосексуальні маріонетки , котрі не мають ні честі ,ні совесті ,а ні гордості. Котрі готові прийняти від будь-кого будь- куди в необмежених кількостях. Котрі готові продати матір рідну і підставити свою сраку за зелені папірці. Котрі готові вбити за громадянську позицію. Мені соромно , називати вас людьми. Бо ви НЕДОЛЮДИ.

2019-09-08 НК
в цей час голова Річки і ще чоловік 10 у Осовнях горі ділять недоділене

2019-09-08 Депутати
Она зовсім не розуміє. Що на сесію є затверджений перелік питань порядку денного.за який проголосували депутати.а на свою скаргу най прийде поговорити в інший час а не на сесію

2019-09-08 Воняк
няйня вилеже тупицю посадят неук.

2019-09-07 слав герою бігарю
кончені лезбі рідчанські

2019-09-07 аннунака
кончені недобитки з 14 року

2019-09-07 Правда
Пан Голова Шановнй і поважний Вася молодець.Річка має розумного молодого МЕРА.

2019-09-07 Позор
Да Вася ти різанув по повній! Такого ще рішення в державі органи місцевого самоврядування неприймали це настояще ноу-хау це точно по президенський бомба,Вася позбав с.Річку сплачувати всі платежі які надходять,та позбав громадян кримінальної відповідальності.

свіжі новини:
(річка)

свіжі коментарі:
(річка)

всі коментарі

найбільше читають:
(річка)



© Сергій Росада 2013-2021, email: ser.rosada@ukr.net Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій, а рекламної інформації — рекламодавці. Адміністрація може не поділяти думку авторів. Адміністрація залишає за собою право редагувати надані матеріали. У разі копіювання матеріалів гіперпосилання на «Міжгірський портал» обов’язкове.