Русскій корабль - іді нах*й !

Прокуратура погодила підозру посадовцям Міжгірщини, які протиправно передали у приватну власність 10 га земель


міжгірський район
(всі новини)

карта сайту

Погода

Не завидуй багатому:
Багатий не знає
Ні приязні, ні любові —
Він все те наймає.
Не завидуй могучому,
Бо той заставляє.
Не завидуй і славному:
Славний добре знає,
Що не його люди люблять,
А ту тяжку славу,
Що він тяжкими сльозами
Вилив на забаву.
Не завидуй же нікому,
Дивись кругом себе:
Нема раю на всій землі,
Та нема й на небі.

Hosting Ukraine

село нижній студений


Прокуратура погодила підозру посадовцям Міжгірщини, які протиправно передали у приватну власність 10 га земель

Йдеться про земельні ділянки навколо озера, що наразі є однією з туристичних родзинок Міжгірщини.
Згідно матеріалів кримінального провадження колишній очільник Міжгірської РДА, посадовець земельного відділу та один із сільських голів, попередньо змовившись та створивши злочинну групу, незаконно передали до земель запасу сільської ради, земельні ділянки загальною площею 16, 6 га.

У подальшому, чиновники передали у приватну власність 10 га земель навколо водойми. Через протиправні дії учасників організованої групи державі заподіяно близько 9,5 млн грн збитків. Наразі триває подальше досудове розслідування в рамках кримінального провадження з правовою кваліфікацією за ч.3 ст.28, ч.2 ст.364, ч.2 ст.366 КК України (службове підроблення та зловживання службовим становищем, вчинені в складі організованої групи).

Досудове розслідування здійснюють слідчі ГУНП в Закарпатській області, оперативний супровід забезпечують співробітники Управління стратегічних розслідувань в Закарпатській області ДСР Нацполіції. Прокуратура області забезпечує процесуальний контроль за ходом слідства.



2020-01-30
переглядів: 7795
джерело:

ДОДАТИ КОМЕНТАР (тільки українською мовою.):

автор:
коментар:


коментарі(39):

2020-06-24 Міжгірський суд
Сьогодні продовження суду, 14,00

2020-06-13 Як суд?
Хто чув, як пройшов суд? Все нормально?

2020-06-12 Міжгірський суд. Розгляд справи
12.06.2020 14:00.
Суддя: Цімбота В.І.
Справа:302/178/20.

Сторони по справі:
Представник потерпілого: Адвокат Дудурич Ігор Володимирович, потерпілий: Держава, потерпілий: Нижньостуденівська сільська рада, обвинувачений: Славець Василь Федорович, обвинувачений: Роман Іван Юрійович, обвинувачений: Больбан Наталія Михайлівна, прокурор: Прокурор Закарпатської області, адвокат: Джанда М.М., адвокат: Старцев Євгеній Геннадійович, прокурор: Процесуальний керікник -прокурор відділу нагляду за додержанням законів органами , які ведуть боротьбу з організованою злочинністю Вайда В.В.
Зловживання владою або службовим становищем
Кримінальне судочинство

2020-02-08 Олько
Що Славець наклав повні гаті болбіс та утік у Полщу?. А в тебе що машину забрали щось за землицью купила,признайся правду ану як тото било там і Синчук замішаний голубко сива.

2020-02-04 Читач
Пішли судді за запобіжним заходом у Студений на озеро "ВІТА", а там заблудилися у валюті і неможут доїхати до запобіжного,требаби їм якось допомогти вать може прокурорам,може прокуратура попутала дорогу помилково за "конвалюту" до суду ,вать може уже матеріали кудись по дорозі до суду горе чиновники перехватили тоді буде страшне.

2020-02-03 читач
В болоті жаби рай знайшли.....

2020-02-03 Правда
А що тото за дебіли, яким шило в жопі сидить, нияк собі місця під сонцьом не годні найти? Лем людям мороку приведуть, тілько й знают що скандалити. Скільком людям вже переживань принесли, скілько раз вже район напозорили? Чого нормальні жителі району мають дивити на тих шибанатів, які роботи не мають та по інстанціях ся гонять?

2020-02-03 правдо
та шо тото за еліта шо бреше людям в очи. та ти правдо не віділа шо діти справді ходят у тот туалєт? а ти правдо ни знаєш шо школа має доя дітий мати подвіря для того оби діти мали де вийти а не чим вийдут та прямо вать під машину а вать у смітя панорамськоє. а ши би тота еліта мусіла знати за які кошти де що ся робит кой така вже еліта а не тик мик . якби тото еліта та замість панорами мав бути квтітучий сад для дітей. а то всьо гопники з великої дороги

2020-02-03 Правда
Малограмотні істоти зробили заключення еліті міжгірській ош то деграданти. Та нич по нових законах скоро директорувати буде дербак а феер бде на бубнови грати. Художника в солісти возьмут.

2020-02-02 правдо
ти така правда як кіт перне. правда є така шо нашим дітям срали такі як директор і тота білявка заучка і тоти шо відобрали від дітей шкільну ділянку під панораму. а ше тото чмо шо бібліатекарює за 2 тсячі та застає за се всьо. повністю дегродовалисьте народе в тому міжгірському концлагирьови

2020-02-02 Правда
У дітей є нормальні туалети в середині школи, але той не зняли. Требало тих журналісток на другий раз там у старому туалеті й лишити

2020-02-02 оксана
про школу м дивила рипортаж. нормально тота бібліотекарька виганят журналісту . та най ходят діти дале срати у тот вонковий туалєт.

2020-02-02 Чилядь
Больбанку шкода бо мала дитина в неї

2020-02-02 Йо йо
Буде чи не буде, але село має шанс позбутись сього голови і почати розвиватись.

2020-02-02 но йо
уже подивиме што їм буде

2020-02-02 Мойша
Олько, поможи мені я Ти красно файно буду служити вовіки...Я хочу проживати у Студинім.Минько казав що треба просити Ольку??? Я Тебе Сонечко прошу поможи, бідному Мойшови забрати Озеро Віта???????????

2020-02-01 Зелений клоун
Ба кому із нових слуг народа пригодиться база озеро віта.Скоро будеме знати.Се лише рейдерський захват від банди зеленського.

2020-02-01 не посадять
не журіться. Вже три роки як порушили справу. Слідчі ходять, пишуть, винюхують, і лиш тепер, начебто, все розслідували. Тепер ще три роки будуть затягувати у суді, аж поки не придумають якесь умовне покарання. Та де таких великих людей посадити, та ви що. Тут справді доречно твердження: Сталіна на них треба, і за тиждень вже би були вироки. Хотя слідчі і мали роботи, казали що беруть пояснення від всіх потерпілих-пайовиків, а це 800 осіб. Були такі періоди, коли працівники УЗЕ тижнями ловили людей по селу і звозили на сільраду для взяття пояснень. Хтось боявся шлятися по селу, аби не імили, хоч багато людей добровільно йшли і свідчили що вони не давали згоду про відмову від земельних паїв.

2020-02-01 Селяни
Нехай знають як красти землі селян, п. Славець продавав землі, а хтось на кусочох хліба не мав. Нехай садять, таких жаліти не потрібно.

2020-02-01 Джон
Пересоляку ти фатьове будеш судимий Піратським Судом...

2020-02-01 Сосед
Чому виглядовують давні гріхи?Щоб відвести думки людей від теперішньіх,від того кілько лісу вивозять,будують магазини і т.д.

2020-02-01 Правда
Ви засмутили нашу перлину, любиму, нашу Принцесу Ольку! Ольчина сльозинка, покотилась горою Магур, для порасулюків, суддів, і прокурорів, це колапс.Буде для них Фукусіма.Ви обідили грішні поросята,саму Богиню"Ольку"!

2020-02-01 до Парасоляка
Крім Ольки і Боричка, землю отримали ще і так звані піджаки. Це сільські депутати і їхні прізвища теж треба в студію для повноти картини масштабу афери.

2020-02-01 Пересоляк
Ваш Славець,та Олька майже до виборів будуть головувати білья параші,ми всі думали звідки в молодої секретарки такі кошти щоб купити новеньку машину тепер все зрозуміло де була свиня зарита в потоці у рибнику.

2020-02-01 ІДІОТИ
ПАк Йо майо все розумію йо-йо.А ЗГОДА ПАЙОВИКІВ ТО КО? ПАК ЯКЩО ГРОМАДА ТО МИ! МИ Є ГРОМАДА! ПАК ЙО МАЙО МИ ГРОМАДА ПАЙОВИКІВ ІДІОТИ.((((((((((((((((((((((ПРИДУРКИ КОНЧЕНІ А ЛІС ЧІЙ????? КОЛГОЗНИЙ!!!!!ЗЕМЛЯ ЧІЯ ПАЙОВА? ТАК ПАЙОВА НАША ЗЕМЛЯ!!!ХТО ПОНЕСЕ ЗА РОЗКРАДАННЯ НАШОГО ЛІСУ??????????? ОРГАНІЗАЦІЇ БУЛИ НЕЗАКОННІ ТАК ФЛАГ КРАСНИЙ ЗЕ-ЗЕ В РУКИ ВУШЛИВІ І ДОЄБІТЬСЯ ДО ТУДІШНИХ ГОЛІВ КОЛГОЗУ.????????????????????

2020-02-01 Відділ комунікації поліції Закарпатської області
У пятницю, 31 січня, за матеріалами оперативників Управління стратегічних розслідувань в Закарпатській області, детективів відділу розслідування особливо тяжких злочинів СУ поліції Закарпаття, за процесуального керівництва прокуратури області, передано на розгляд суду справу щодо незаконних дій організованого злочинного угруповання. Йдеться про трьох жителів Міжгірщини, а саме посадовців Нижньостуденівської сільської ради, Міжгірської районної держадміністрації та відділу Держкомзему в Міжгірському районі, які організували стійку злочинну групу. Без відома та згоди пайовиків колективного сільськогосподарського підприємства Міжгірщини, члени злочинної групи розробили та втілили схему з незаконного привласнення майже 17 га земель, передавши їх в землі запасу Нижньостуденівської сільської ради. Такими діями члени ОЗУ завдали збитки державі на загальну суму близько мільйона гривень. 61-річному жителю села Нижній Студений Міжгірського району, що є організатором злочинної групи, а також членам ОЗУ ― 52-річному мешканцю села Іза Хустського району та 43-річній жительці смт Міжгір’я, повідомлено про підозру у скоєнні злочинів, передбачених ч.3 ст.28 - ч.2 ст.364 Кримінального кодексу України («Зловживання владою або службовим становищем») та ч.3 ст.28 - ч.2 ст.366 Кримінального кодексу України («Службове підроблення»). Водночас на окремі земельні ділянки, які належать колективному сільськогосподарському підприємству на території Нижньостуденівської сільської ради Міжгірського району, з метою подальшого забезпечення відшкодування завданих збитків, згідно з ухвалою Ужгородського міськрайонного суду, було накладено арешт на суму понад 1 млн. гривень. Фігурантам справи обрано міру запобіжного заходу, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області

2020-01-31 45
буде пакі пакі суддям.

2020-01-31 До правди
Ті 45 чоловік не довго попрацюють. Суд накладе арешт на всі ті землі і споруди. Пару років простоїть то всьо, а дали начнуть помалі розтьогувати, вікна бити і т.д. І буде ще одна руїна, як і багато вже таких є по селу, до яких в свій час прикладався Славець: садик у вошнян біля школи наприклад. Бо ніколи на краденому, на брехні не побудуєш праведноє.

2020-01-30 Таня.
А у селі Річка що наробили,то больбана сестра больбана що займаються махінаціями із земльов.

2020-01-30 Мольфар
Я гадав на медведиці????? Голова буде ОТГ ОЛЬКА ЛЕХМАН.А ви очорняєте свою душу і бачу вам скоро кінець(пекельні муки в аду).Обмін земель проходив за згодою жителів с.Студеного.

2020-01-30 Славець
розікрав село , і видете кулько годиків багатів і дальше буде балатуватися на старосту кід непосадят оправдовуєся що то робота шуря бо гудзенко несогласився давати відкат за ремонт дороги в селі

2020-01-30 Відео Пересоляка.

2020-01-30 Правда
Василь Федорович Славець!Голова старався щоб були робочі місця, зараз працює біля 45 жителів села Студений...Так була колгозна земля а причом тута наш Голова він дбає за розвиток! Дипутати с Студеного проголосували,земельний відділ підтримав думку депутатів,і весь земельний відділ став на сторону громади про розвиток та робочі місця. На мою думку Голова Адміністраці тудішній трішки не був професіоналом за фахом і понесе сам за всіх і буде відповідати.А Віталій Іванович Гудзенко оплатить штраф для нього десять лемонів дрібні копійки.

2020-01-30 Секрет
Ця історія повчальна, щоб зрозуміти секретв занепаду села Студений. Сільський голова за 30 років нахапав кучу кримінальних справ, за різні злодіяння. І щоб порішати їх, він стає покорним, і віддає, підписує все що йому навязують прокурори, слідчі і т.д.. Влип в цю історію він теж не по своіїй волі, а Гудзенко заставив, бо володів його компроматом. Ця історія закінчиться, як і всі інші, тим що скоро ми побачимо як комусь із владної верхушки сільрада передасть якісь активи села. Це буде плата за свободу голови села. Хіба уже нічого немає в селі, тоді можуть і посадити, та і то навряд бо побояться аж підозрюваний всіх поздає.

2020-01-30 3
А Репинне розікрали ще більше.... Забулисьте про Репинне? Коло Міжіря блисько, недалеко, а всі зимлі у приватних руках. Туй прокуратура заткнулася. бо майже щось тоже мали від сього. Лиш надія на область кить тоже не повязані. Ганьбошники. При виявленні краж землі - Підозра, підозра, підозра.... Кажут : Світит 5, 10, 8 років, а дали нич....... Так мош дали жити при цій владі? Пак посадіт хоть єнного на сміх. Та бдут люди відіти результат, а тоді вже довіряти. Майже даром надіємося....

2020-01-30 Пиринець В.В
Видиш паскуда Боричківська хащі му мало іще і землицев торгував.

2020-01-30 Шипіт
Перевірити оборудки пилпці що воняк щур з готров наробили а не що било десять років тому у ппилипці уся полонина у руках криси

2020-01-30 Житель Студеного
Для Села є робота.Що ще вам уйобки треба?? А ліс колгозний хто деребанив не Щур Василь де Прокуратура і ЗБУ?? Росадо я ти мозги видалю якщо видалиш комент.Щур Василь очолив злодівську Мафію прикриваючись обертаючи капелюха від партії до партії де звела його доля з Ланьом колишнім Депутатом Верховної Ради, і поповні начали деребанити Міжгірський Район.Усий Пилипець розікрали! Міжгіря! Келечин! Ізки...

2020-01-30 Олександр Пересоляк
Хто вкрав 16 га мальовничих земель озера «Віта», що на міжгірщині?
✅Підозри за ст. 364 КК України отримали:
Роман Іван голова Міжгірської РДА на 2010 рік,
Славець Василь - голова Нижньостуденівської сільрали
Больбан Наталія - тоді міжгірський ДЗК
✅Вся оборудка робилася в інтересах екс нардепа Віталія Гудзенко
✅Хто ще в темі і отримав ділянки, розраховуючи розбагатіти, коли почне діяти курорт? Ольга Лехман - секретар Нижньостуденівської сільрали та Іван Боричок міжгірський лісокомбінат.
Дякую аналітичній системі youcontrol.com.ua - Ю-Контрол

свіжі новини:
(нижній студений)

свіжі коментарі:
(нижній студений)

всі коментарі

найбільше читають:
(нижній студений)



© Сергій Росада 2013-2021, email: ser.rosada@ukr.net Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій, а рекламної інформації — рекламодавці. Адміністрація може не поділяти думку авторів. Адміністрація залишає за собою право редагувати надані матеріали. У разі копіювання матеріалів гіперпосилання на «Міжгірський портал» обов’язкове.