Русскій корабль - іді нах*й !

Центр зайнятості допомагає укомплектовувати вакансії для ТОВ «Іролі»


міжгірський район
(всі новини)

карта сайту

Погода

Не завидуй багатому:
Багатий не знає
Ні приязні, ні любові —
Він все те наймає.
Не завидуй могучому,
Бо той заставляє.
Не завидуй і славному:
Славний добре знає,
Що не його люди люблять,
А ту тяжку славу,
Що він тяжкими сльозами
Вилив на забаву.
Не завидуй же нікому,
Дивись кругом себе:
Нема раю на всій землі,
Та нема й на небі.

Hosting Ukraine

селище міжгір'я


Центр зайнятості допомагає укомплектовувати вакансії для ТОВ «Іролі»

Цими днями за спільної ініціативи центру зайнятості та роботодавця відбулася робоча зустріч директора Міжгірської районної філії обласної служби зайнятості Ігора Казибріда та виконавчого директора підприємства з іноземними інвестиціями ТОВ «Іролі» Паоло Бруньоло.

В ході зустрічі були обговорені основні напрямки співпраці та напрямки вдосконалення форм та методів роботи як служби зайнятості так і підприємства, що сприятимуть оперативному та якісному укомплектуванню задекларованих до укомплектування вакансій.

ТОВ «Іролі» на даний момент є одним з основних підприємств виробничої сфери району. На сьогоднішній день питома вага його продукції в загальному обсягу виробництва у районі складає близько 20%. Основним видом діяльності ТОВ «Іролі» є виробництво взуття. Підприємство працює на замовлення іноземних партнерів, що знаходяться в Румунії, Італії, інших державах, зокрема співпрацює з відомою торговою маркою «Salomon». Найбільш затребувані робітничі професії: швачка, монтажник, обробник деталей, комірник.

На даний час на підприємстві працює близько 100 мешканців гірської Міжгірщини, проте уже найближчим часом є всі можливості щодо збільшення кількості персоналу підприємства. Саме такі плани були задекларовані в ході зустрічі. Як відзначив директор ТОВ «Іролі» Паоло Бруньоло станом на сьогодні є нагальна потреба підприємства в прийнятті на роботу працівників на робочі місця «швачок» та «обробників виробів». Вимог до освіти роботодавець на виставляє, навчання зацікавлених в роботі проводиться безпосередньо на підприємстві й при сумлінному виконанні своїх обов’язків заробітна плата буде в межах 8 тис грн. і більше.

За результатами проведеної зустрічі досягнуто домовленості про проведення найближчим часом міні-ярмарки вакансій для безробітних та професіографічної екскурсії для всіх бажаючих безпосередньо на підприємство з метою ознайомлення з виробничим процесом, умовами праці та соціальної сфери. До речі за рахунок підприємства уже тривалий час функціонує автобусний маршрут для довозу працівників з напрямків населених пунктів Колочава та Нижній Бистрий.

Тож всі бажаючі в працевлаштуванні на ТОВ «Іролі» та отриманні достойного заробітку в ріднім краї можуть звертатися безпосередньо на підприємство «Іролі»: смт. Міжгір'я, вул.. Шевченка, 159, тел. (03146)23331 або в центр зайнятості: смт. Міжгір'я, вул. Ольбрахта, тел. (03146)21041.



2019-09-09
переглядів: 3226
джерело: Відділ по роботі з роботодавцями Міжгірської Філії Закарпатського ОЦЗ

ДОДАТИ КОМЕНТАР (тільки українською мовою.):

автор:
коментар:


коментарі(9):

2019-09-26 советови
за свій рахунок ще нико не відміняв так що всі керівники на місці

2019-09-26 Совет
кіко вартує заплатити таможні би невказали коли заіжалося і виіжалося з Чехіі оби незвільнили керівника за мене .

2019-09-25 Зеленський
просить повідомляти в НАБУ,про корупцію.

2019-09-25 Біда
керівництва втому що віх очах є великий кимак ,а вони глядають пилинку незамічая своіх минусів які можуть іх привести на канари

2019-09-25 .
па-па

2019-09-25 Кичира
красива природа.

2019-09-25 Розясніть
що буде з тим керівництвом,коли людям платится заробітна плата,а вони на заробітках в Чехіі,перший мабуть відповість прямий керівник .

2019-09-12 інфо
8 тисяч

2019-09-10 Роман
Яка зараз заробітня плата на підприємстві з іноземними інвестиціями?

свіжі новини:
(міжгір\'я)

свіжі коментарі:
(міжгір\'я)

всі коментарі

найбільше читають:
(міжгір\'я)



© Сергій Росада 2013-2021, email: ser.rosada@ukr.net Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій, а рекламної інформації — рекламодавці. Адміністрація може не поділяти думку авторів. Адміністрація залишає за собою право редагувати надані матеріали. У разі копіювання матеріалів гіперпосилання на «Міжгірський портал» обов’язкове.