Русскій корабль - іді нах*й !

Волейбольний турнір приурочили 30-річчю виведення військ з Афганістану


міжгірський район
(всі новини)

карта сайту

Погода

Не завидуй багатому:
Багатий не знає
Ні приязні, ні любові —
Він все те наймає.
Не завидуй могучому,
Бо той заставляє.
Не завидуй і славному:
Славний добре знає,
Що не його люди люблять,
А ту тяжку славу,
Що він тяжкими сльозами
Вилив на забаву.
Не завидуй же нікому,
Дивись кругом себе:
Нема раю на всій землі,
Та нема й на небі.

Hosting Ukraine

селище міжгір'я


Волейбольний турнір приурочили 30-річчю виведення військ з Афганістану

Цьогоріч 11 волейбольних районних команд зголосилися вступити в боротьбу за пам’ятний трофей — перехідний кубок ім. Михайла Цендри, нашого героя-воїна, який, виконуючи свій патріотичний військовий обов’язок перед Батьківщиною, загинув у страшній, невиправданій війні в Афганістані.

Відрадно, що турнір пам’яті Михайла Цендри, який відбувся минулої неділі, з року в рік набирає популярності. Сьогодні стати його переможцем — означає довести неабияку спортивну майстерність у волейболі, адже змагатися доводиться з сильними суперниками.

В результаті напруженої боротьби серед жіночих спортивних колективів перше місце виборола команда «Освіта», найкращим гравцем турніру серед жінок визнано Марину Фіцколинець.

Серед чоловічих команд перемогу здобули волейболісти ВК «Ізкі», а кращим гравцем турніру став Михайло Гренджа.

Переможців турніру, всіх учасників змагання щиро привітали і подякували за участь у спортивному заході селищний голова Віталій Цімбота, директор Міжгірського РСТК ТСОУ Микола Янчик, директор ДЮСШ Тарас Бартків. Вони нагородили команди грошовими винагородами та призами. Волейбольний турнір пам’яті Михайла Цендри пройшов за фінансової підтримки керівників районної ради Василя Щура, селищної ради – Віталія Цімботи та відділу освіти райдержадміністрації - Надії Олексієнко.


Волейбольний турнір приурочили 30-річчю виведення військ з Афганістану


2019-02-20
переглядів: 873
джерело: m-rda.gov.ua

ДОДАТИ КОМЕНТАР (тільки українською мовою.):

автор:
коментар:


коментарі(0):

свіжі новини:
(міжгір\'я)

свіжі коментарі:
(міжгір\'я)

всі коментарі

найбільше читають:
(міжгір\'я)



© Сергій Росада 2013-2021, email: ser.rosada@ukr.net Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій, а рекламної інформації — рекламодавці. Адміністрація може не поділяти думку авторів. Адміністрація залишає за собою право редагувати надані матеріали. У разі копіювання матеріалів гіперпосилання на «Міжгірський портал» обов’язкове.