Русскій корабль - іді нах*й !

Афганістан – наша пам’ять і біль


міжгірський район
(всі новини)

карта сайту

Погода

Не завидуй багатому:
Багатий не знає
Ні приязні, ні любові —
Він все те наймає.
Не завидуй могучому,
Бо той заставляє.
Не завидуй і славному:
Славний добре знає,
Що не його люди люблять,
А ту тяжку славу,
Що він тяжкими сльозами
Вилив на забаву.
Не завидуй же нікому,
Дивись кругом себе:
Нема раю на всій землі,
Та нема й на небі.

Hosting Ukraine

селище міжгір'я


Афганістан – наша пам’ять і біль

15 лютого в Міжгірській РДА відбулись урочисті заходи з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 30-ї річниці виведення військ з Афганістану, в якому взяли участь керівники району та селища, ветерани-афганці Міжгірщини, учасники АТО, учнівська молодь, громадськість.


Відкриття урочистостей розпочалось Гімном України у виконанні викладачів камерного хору Міжгірської дитячої музичної школи. Відтак присутні хвилиною мовчання вшанували тих, які не повернулися з афганської землі, серед яких і наш земляк Михайло Цендра.

З нагоди ювілейної дати до ветеранів-афганців з вітальним словом звернулися голова райдержадміністрації Василь Юрик, голова райради Василь Щур, заступник селищного голови смт. Міжгір’я Микола Плець, а також військовий комісар Міжгірського РВК, майор Валентин Петрук. Вони побажали учасникам бойових дій в Афганістані добра, радості, мирного неба, здоров’я, щастя, родинного затишку, відзначаючи, що саме вони є прикладом для молодого покоління, прикладом мужності та відваги.

За виявлений героїзм під час виконання військового обов’язку, активну участь у громадському житті району, з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 30-ї річниці виведення військ з Афганістану спільними грамотами райдержадміністрації та районної ради керівники району нагородили ряд ветеранів афганської війни. Окремі з них отримали аналогічні відзнаки від селищної ради. Ветеранів-афганців в урочистій обстановці нагородили пам’ятними медалями “30 років з Дня виведення військ з Афганістану”. Подяки окремим учасникам АТО вручив військовий комісар Міжгірського РВК, майор Валентин Петрук.

Для присутніх у залі афганців була представлена насичена концертна програма. Зокрема, літературно-музичну композицію на вірші



міжгірської поетеси Віри Фесенко “Відлуння чужої війни” підготували учасники художньої самодіяльності районного будинку культури. Тематичні пісні прозвучали у виконанні автора-пісняра Івана Штаєра, Оксани Синишиної (концертмейстер Юрій Біланинець), камерного хору викладачів Міжгірської дитячої музичної школи, Василя Сопка, дуета у складі Івана Сопка та Євгенії Шкрюби. Зворушливий виступ представили учасники театрального гуртка “Мельпомена” Міжгірського РЦПО (кер. Євген Мазур).

На закінчення від імені представників влади, воїнів-афганців і громадськості краю відбулося покладання квітів до пам’ятника воїнів-інтернаціоналістів та на могилу земляка М. Цендри. У храмах різних конфесій була проведені панахиди за померлими воїнами-афганцями, учасниками бойових дій, а також тими, які віддали життя за Україну на її східних кордонах у наш час.


Афганістан – наша пам’ять і біль

Афганістан – наша пам’ять і біль

Афганістан – наша пам’ять і біль

Афганістан – наша пам’ять і біль


2019-02-15
переглядів: 3372
джерело: m-rda.gov.ua

ДОДАТИ КОМЕНТАР (тільки українською мовою.):

автор:
коментар:


коментарі(12):

2019-03-06 Рошен та рози
Дякуємо що ви з нами))) Дякуємо що обрали нас)))

2019-03-06 Влада
ми приклад береме з петрика а зеленський чмо ходяче наша банда за петрика

2019-03-06 Петро
Я вор та бізнесмен) Айбо влада??? Но то-точно що не моє...

2019-02-20 .
ти петро до влади не прихоть.

2019-02-20 петро
сердечний приступ два рази був у мене,айбо небого третого разу бульш нигда вже не буде.вдячний челядці за правду откриття очей сліпий був та прозрів.курваторія.

2019-02-19 Петя
Пожарський підарас

2019-02-17 Правда
Хай вам щастить увсьому і доля покаже дорогу.

2019-02-17 Правда
Ви мене вбили а потом воскресили

2019-02-17 Капелан
і мене могли на авган загнати но я втік з армії і комісовали ня слава папі римському

2019-02-17 Правда
Перший раз підходили? Що було? Другий раз підходили? Що було? А третього разу не буде,стовідсотково.

2019-02-17 Ваше Блаженство
Підходити до Вас треба осторожно щоб не залишитись без зубів та голови! Це так ми Вас боїмось! Вибачте нам але фактично вже був конфлікт і дали слово Ваше Блаженство,що такого бульш небуде ніколи!

2019-02-17 вася капелан
обідно мені що ці фарисеї мене непозвали

свіжі новини:
(міжгір\'я)

свіжі коментарі:
(міжгір\'я)

всі коментарі

найбільше читають:
(міжгір\'я)



© Сергій Росада 2013-2021, email: ser.rosada@ukr.net Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій, а рекламної інформації — рекламодавці. Адміністрація може не поділяти думку авторів. Адміністрація залишає за собою право редагувати надані матеріали. У разі копіювання матеріалів гіперпосилання на «Міжгірський портал» обов’язкове.