Русскій корабль - іді нах*й !

Корупції в медицині Міжгірського району бути!


міжгірський район
(всі новини)

карта сайту

Погода

Не завидуй багатому:
Багатий не знає
Ні приязні, ні любові —
Він все те наймає.
Не завидуй могучому,
Бо той заставляє.
Не завидуй і славному:
Славний добре знає,
Що не його люди люблять,
А ту тяжку славу,
Що він тяжкими сльозами
Вилив на забаву.
Не завидуй же нікому,
Дивись кругом себе:
Нема раю на всій землі,
Та нема й на небі.

Hosting Ukraine

селище міжгір'я


Корупції в медицині Міжгірського району бути!

Хоча я для себе уже давно вирішив, що ніяких позитивних зрушень в напрямку очищення влади у нашому районі не відбудеться і уже в думках почав настроювати себе на неодмінну необхідність взяти участь у черговому «майдані», який неодмінно відбудеться (а це питання тільки часу), але останні міжгірські плітки змусили порушити мовчанку та звернутися до громади та керівництва району з закликом задуматися. А причиною стала інформація про нібито призначення головним лікарем Міжгірської районної лікарні одіозного Василя Царевича. І впевнений, що такі неприємні емоції від цього призначення відчула переважна більшість мешканців нашого гірського краю, котрі сподівалися та щиро чекали змін. А які можуть бути зміни, якщо на посаду повертають людину, котра саме і заплямувала цю посаду, показала приклад як можна безкарно красти у держави гроші, використовувати свою посаду в особистих цілях, втілила в буденне життя нашої районної медицини хабарництво при призначенні на роботу та «відкатництво» за роботу з бюджетними коштами.

Ось декілька загальновідомих фактів, котрі в повній мірі охарактеризують ділові якості та хватку міжгірського Царевича з котрими миритися не можна ні в якому разі, але які, на жаль, мали місце і впевнений продовжаться й надалі.

Наприклад, якщо хтось думає, що самою високооплачуваною державною посадою в районі є посада голови районної ради чи голови державної адміністрації – то він глибоко помиляється. 10 і 6 тис. середньомісячної заробітної плати цих посадовців не можуть зрівнятися із середньомісячною заробітної платою, яку отримував Василь Царевич за роботу головним лікарем лікарні. Адже судом встановлено, що його оплата праці складала від 12 тис. грн. щомісяця. Шокує? Мене так, особливо якщо при цьому враховувати, що більшість медичного персоналу районної лікарні отримувало мінімальну заробітну плату без будь-яких матеріальних заохочень і не маючи при цьому права публічно обговорювати свої доходи через загрозу переслідувань з боку адміністрації лікарні.

Але ж всім відомо, що далеко не заробітна плата була основним джерелом доходів колишнього головного лікаря, а найбільші заробітки приносили можливість брати хабарі за призначення на посади медичного персоналу. І в цьому напрямку наш герой проявив діловий підхід. З метою отримання якнайбільшої виручки від призначень на роботу вводилися виключно ставки на 0.25 та 0.50 окладу на тимчасових умовах, а деколи зовсім на непередбачені штатним розписом посади, що стимулювало працівників продовжувати оплачувати головному лікарю можливість працювати за медичною спеціальністю неодноразово протягом тривалого часу.

Непогано удавалося заробляти і на господарській діяльності лікарні, а саме здійснювати закупівлі продуктів за завищеними цінами сумнівної якості, отримувати «відкати» від ремонтних робіт, користуватися пальним, призначеним для заправки машин швидкої допомоги. Всі ці «подвиги» є відомими і знайшли своє відображення в актах перевірок фінансово-господарської діяльності лікарні, проте через свої родинні корупційні зв’язки Василю Царевичу вдалося вийти сухим із води. Якщо хтось не знає – то його рідний брат є прокурором в одному з районів Закарпатської області і звісно свого брата «в обіду не дав», а один із суддів є близьким другом родини і по дивному збігу обставин, саме він завжди розглядав справи пов’язані з прізвищем нашого героя. Результат, думаю, можна й не обговорювати, умови для розкрадання бюджетних коштів, отримання хабарів у колишнього головного лікаря були, напевно, ідеальними і він їх використовував по повній.

Ще одна корупційна схема, яку можна буде в майбутньому заносити до підручників майбутніх слідчих – це схема привласнення будівлі ФАПу в мікрорайоні селища Міжгір’я Бохманець. Де за державний кошт було збудовано та оснащено сучасне приміщення, яке в подальшому «опинилося» за загадкових обставин у власності нашого героя.

Запам’ятався колишній головний лікар і зневажливим, зверхнім ставленням до свої підлеглих. З декотрими із них він вперше привітався тільки після свого звільнення, коли шукав підтримки у колективу (яку до речі так і не отримав). А в час перебування на своїй посаді молодший медичний персонал і навіть лікарі мали змогу неодноразово вислуховувати на свою адресу образи «великого хірурга» презирливе ставлення та погрози звільнення. Вислів «Гнати в шию» дотепер у колективі районної лікарні викликає огиду та пару солодких слів в адресу колишнього очільника

Можна ще багато говорити про діяльність цього великого управлінця, а саме про свідоме недопущення в наш район молодих перспективних лікарів, приховування медичних помилок своїх близьких, створення для них за рахунок державних коштів найкращих умов для збагачення, свідоме перешкоджання процесам реформування «швидкої допомоги» з метою недопущення втрати контролю над кадрами та паливом, банкрутство центральної районної лікарні та бажання привласнити її майно (не успів зробити через звільнення) і багато що іншого, про що, я не сумніваюся, знає теперішнє керівництво району. Але воно, напевне, вважає, що колектив районної лікарні, мешканці району, свідомі та небайдужі патріоти Міжгірщини або надто дурні і наївні, або просто не заслуговують на позитивні зміни та довгоочікувані реформи та люстрації влади. Тільки цим я можу пояснити дії влади, яка спитавшись думки колективу отримала однозначну відповідь про недопущення до влади в районній лікарні старих скомпрометованих кадрів. Навіщо було питати, якщо думка не врахована?

Передивіться відеозапис мітингу біля «білого дому» в часи революції, де присутні на віче однозначно негативно висловилися по кандидатурі Василя Царевича у владі. Чи це уже нікого не цікавить, нічого не значить, а цікаві тільки обіцяні «відкати» та «допомога у розбудові партійних структур»?

Гидко писати далі, адже нічого не змінилося… А в нашому випадку з минулого штучно повертається саме ненависне, мстиве, жадібне і займає місце, яке б могла зайняти молода професійна людина, здатна кинути виклик корупції, хабарництву, непрофесіоналізму. Не маю жодного сумніву, що перші керівники району в цьому кроці дуже скоро розчаруються і пошкодують, але буде пізно і щупальці корупції ще сильніше присмокчуться до нашої і без того бідної медицини. А ми тим часом все більше розуміємо тих людей, що продовжують стояти на київському майдані, готові в будь-який момент стати знову на захист демократії та європейських цінностей.



2014-06-01
переглядів: 23256
джерело: Микола Шугай <mykola_shugaj1@rambler.ru>

ДОДАТИ КОМЕНТАР (тільки українською мовою.):

автор:
коментар:


коментарі(627):

2020-04-05 Міжнародні відносини
А пшеничного треба повісити за яйця бо він на машині літає створює аварійні ситуації бик

2018-12-03 народ свидки
пШЕНИЧНИЙ МИНЯЕ МАШИНИ КОЖНОГО МИСЯЦЯ АРОБОЧИ НЕ МАЮТЬ ЗАРПЛАТИ ВЖЕ 3 МИСЯЦИ

2017-12-05 док
одні алкоголіки,другі шизануті пенсіонери,треті непомірні взяточники, дуже мало порядних людей,на пальцях руки можна перерахувати.

2017-11-21 ватафак
ниє зарплати йомайо

2017-05-20 Царь
А я сиджу

2017-05-20 стоунхендж
Стою си і думаю якісьте всі дурні

2017-05-20 Циганин
Авраменканя мусит просити ,бо в ниї наше циганськоє коріня і з сим нич не зробиш.

2017-05-15 Маря Петрівна
Авраменканю лишити при посаді ,бо она помогла мині з трьома квартирами матеріально.Одну купилам в Ужгороді,а дві маю в Міжгір"ю.І Юрчикови мому помогла з посадов тай з новов машинов.

2017-05-14 селянин
Треба гнати в шию песіонерку Авраменканю бо вона нич не робитть лише посидить мало на прийомі год 2 і більше її нема. вОНА ПОСТІЙНО НА ТИХ СЕКОХЕНДАХ ТА НИЗНАТИ ДЕ ВОНА ПРАЦЮЄ чи лікарьом в Гримутки яка не контролірує роботу лікарів бо сама така чи на базарі працює.В нас в районі ніколи не буде порядку поки будуть брати гроші в хворих.А така як Авраменканя буде просити в карман як просить усе воє життя.Та щоби бог дав оби уже скоро попрошайкою була на улиці бо вона уже на дохторьку не похожа. Коли прийде на Фап нібито на провірку хворих та дивиться оби її напоїли добе завюФапами а до людей іде лише на гроші і на тушонки.

2016-07-19 віта
З мене не брав...

2016-05-06 Царь
Да здраствует Царь

2016-05-06 Циля
Іван МУЖИК, його хватає на всьо і ще пійсять грам випити. А Всьо в шоколаді бо робить, а не під гуманітарков сидить. І не слухать таких розумачок як ти а має свій мозок, який як бачиш працює. І бабки заробляє головою а збирає подань з мед.робітників.

2016-04-13 Свєтка конфетка
Івана на всьо не хватає-і на коханнячко,і на ліс,і на телебаченнячко,і на політику. Яка там больничка? У него і так усьо в чоколаді.

2016-04-07 Свідок
У міжгірському ліцеї, Медулич Ігор майстер виробничого навчання, знову пристає до дівчат своєї групи,лізе цілуватися, а коли вони відмовляють то каже що завалить по учобі, і жона його Оксана всене це знає і прикриває. І все це він робить ПЯНИЙ! уявляєте наших дітей вчитиь отаке чмо! з цим потрібно щось робити бо Маринець нічого не робить а ще і прикриває

2016-04-07 Скотиняка
Ліпше най був Іван, а то сись прийшов і не знає відки би ще урвати. Що розтративися? Скороти тих десяч людей щось за два місяці набрав.

2016-04-05 ББББББББ
Інфу збирав ..... сміх тай всьо нового почув ..серйозний сищик яка ти разница если ти не лікар чи жаба тя хапле што не має диплома абися провказати!!!!!!!!!!

2016-04-04 Вася очкарик
Верніть мені Йвана,ліпше на залляні очі глазєть буду чим від шухеру молодняка

2016-04-01 Б.....
Я не Бальційка! Я взагалі лікарі(тупорилих) ненавиджу скільки можна писати я навіль там не працюю. Я довгенько нічого не писав все збирав інфу. І ой скільки я нового почув. А Бальційка то пікінес вона тільки тявкає.

2016-03-29 До Б.....
Се майже Бальційка пише она професіонал на сплетні інтриги тай всякоє не дурно сидит в кафе цілинький динь та збират всяку чепуху, айбо щто ій робити кой всі пухирці однакові всьо одна хвороба

2016-03-26 до Б.......
усьо ясно і дитально. за се спасибі. помню як ми магдичка казала що в ня пісочок малинько в жовчови а жовча в ня вже ние 11 років. хотя захищаючи докторку наук ти зарас наведеш повно аргументів і фактів шо то бувают такі випадки і своєрідності організму і всьо такоє прочоє.дякуючи тому шо мии ся находиме у виликому гівні з нашив диржавов доктори мают возможность ся збагачовати а ми простяча робити за 2 тисячі гривнів які ни стає даже на то оби нормально харчовати двох дітий. а ви туй набираєте в рот гавна і оппльовуєте других які і так у гавні бо всі сь ме в гавні

2016-03-25 тюшка
при чому туй. Подивіт на нашу Марию Дмитровну та она до століт буде кращою педагошкою району но правда ще може би ї перегнав тот староста із студеного ілі тотіз соймі шо важит два митри ге сисе педагоги ге сисе наша будущина у них у руках

2016-03-24 Писарь із лікарні
Звірича,якому не дали працювати в Міжгір"ї старі маразматики, молодих Френіса,Бальція,Артюха,Мишанича вважати деградованими, тоді себе не поважати. А ось Наконечного, Цінкевич-Магдич, Кочерган, Мушка,Мишанич пацієнтів за людей не мають, люди для них джерело доходів. Така сама проблема в щколі. Вважаю,стукнув пенсійний вік,іди на пенсію! Якщо можеш працювати після пенсйного віку в школі чи лікарні, то можеш дома вирощувати зеленину,годувати кури,качки,гуси,індюки,кози вівці і т.д. якщо не хвітає пенсії. Треба дати працювати молодим, повірте, від них користі набагато більше.

2016-03-23 Писарь із лікарні
Всіх працюючих пенсіонерів відправити на пенсію - у них маразм і думки лише про гуманітарку так як у Мушкані.

2016-03-13 !!!
Прощо шепчиш іди 11 років торбу до школи + 9 років до інституту, а потім піди розумако на зарплату 1,5 тис. подивимо, як скоро забудеш про зарплату, корупціюю, стовпи, пірамідддди!!!!!!!!!!!!!

2016-02-05 !!!
Щоб побороти корупцію потрібно знищити систему,тобто,знищити всі корупційні "стовпи" та "піраміди".

2016-01-28 ????????????????
Навіщо мене згадуєш? Гадаєш щось знову напишу? А що поміняється? Запам"ятай хто працював той і буде працювати, а хто не працював і делі будуть ходить генделиках, секонах, і по ринках. Як кучерявий в 11 і до 3 ходив на обід . Як залазили в дупу так і залазять, тільки дупа помінялась,інша буде і там будуть.

2016-01-28 так
я прийду сьогодні на нараду якщо пригласите мене ?? буду радий ?

2016-01-28 плитан
пшеничний підор і взяточник

2016-01-27 НАРОД
Пшеничний, наведить порядок з акушерками, а то десь попадуть на чоловика!

2016-01-22 Бандера в шоке
Я КОЗЕЛ,ЛОПУХ,Я НЕ ГІДНИЙ !! А МІГ

2016-01-22 народ
про що там казати за дохторив, якщо в родильному виддиленни акушерки рвуть таки хабари!!!

2015-10-12 про раду
царь йде на вибори не сам, бо всі любовниці тоже балотуються, правда від батьківщини, будут у раді в різних углах сидіти оби одна одній очі не повидирати

2015-10-12 Майдан
Бурдишка в трансі бо Саша в паніці підвернув ногу і майже підвернув ще шось бо козачка не хоче хворого на щось лічити

2015-10-12 марічка
якісь те розумаки лиш царь вам в мозгу а других тіпа єршових-дипутатів не видите най тя жаба душит в хижі

2015-10-12 Царя Ми Знаєм !
Царь був поважна Людина,пока не звязався з брихачом Святиньом М.Л.Потом брихали вже два разом нажаль.Потом Партія Литвина провалилась,і нажаль Царь залишився Сам.Підхватив Його Ярема і придложив Балогам.Брихлива Партія Балог провалиться на всі 100,на жаль ТАк.Висновок:Лікарь має бути Лікарем,Бізнисмен має бути бізнесменом,Вчитель має бути вчителем.....А Політик має бути ДИПУТАТОМ ДЛЯ НАРОДУ !!

2015-10-12 контрол
хоче заслужити звання стогривньового депутата, а були часи коли за нього люди голосували без грошей. ворюга одним словом

2015-10-12 виборець
ЦАРЬ ворюга! Як лікар він ідеальний, а як людина - ЧМО з великої букви. Подався в політику і тепер пропаща людина бо нічого людського в ньому не залишилося. звязався з іваном синім (яремою) та їздить по району агітує і гроші роздає. пару років тому назад казав що хто голосує за ЄЦ той Іуда за 30 срібняків продався, а тепер сам став ІУДОЮ. Мерзка безпринципова, аморальна людина, яка за гроші рідних продасть. Чесно кажучи шкода його як лікаря, бо як "людина" він уже состоявся.

2015-10-11 Писарь із лікарні
Чому немає списків кандидатів у районну та обласну ради по Міжгірському району. Може там уся нечисть та не хочете вказувати? Кажуть що всі лікарі подалися в депутати за прикладом Царя.

2015-10-09 про царя
був колись хороший хірург а тепер глядат по району людей готових взяти гроші оби за нього прголосували на виборах. жага влади портит людей як ніщо

2015-03-22 пропав?
де царь пропав?

2014-12-10 Маршал
А мене женуть на пенсію. Люди добрі допоможіть !!!!!!!

2014-11-16 Циля до правди
Ага, би ще одну квартиру купив.меншенькій

2014-11-15 Я
На основі чого такі категоричні твердження про Косиненка?

2014-11-10 Правда
Треба назначить головним лікарьом Єршова бо то один майя розумний та порядний лікарь на усю міжірську больницю

2014-11-08 міша щ
косиненко лох і підер

2014-11-01 Я
Косиненко-порядна і чесна людина

2014-10-23 Бандера
Почув що у лікарні накінець розпочали ремонт палат, а цікаво чому з терапії, а не наприклад з дитячого де стіни ксоро сипатись начнуть, де ремонт 30років не проводився. Напевно завідуюча відрізняється в дупу без вазиліну не лізе. А то мадяр свою реанімацію зробив як піде в пенсію щоб мав де час проводити, а до дитячого коли візьмешся? Знаючи її та ніколи нікому в жопу не лізе, так що пора і інше відділення зробити. Чи він думає що залишив память про себе як регіанала який спочатку бігав і всіх записував у регіони а тепер у Батьківщину. Май достоїнство піди працюй лікарем, бо начальник ти хреновенький. Твої нісенітнецю яку він жене то вже навіть санітарки не слухають.

2014-10-10 Народ
Марковичко держися бо Косюч іде до тебе в заступники.Бо він знає закони як виманити у людей гроші із посвідченням бог знає яким

2014-10-10 олекса
Бидло то мій шеф

2014-10-10 колочава
пак чтосьте тулько говорили дурно що царька треба гнати в шию, а ун чимка дальше тим більше власти пуд себе гребе. ви усі лиш пусто мелете, а в лікарни робит тупо бидло з яким нихто нич на рахуется. об вас просто витирли ноги

2014-10-09 Пану Шекеті та пану Губалю
Чи знаете Ви, що посадові особи Майданської сільської ради в особі Бурди та Марковича приймают тільки антинародні закони разом із своїми вісьма депутатами-алкоголіками щодо знищення молодьожі в селі Майдан з метою не виділення земельних ділянок під будівництво при чому всі ці землі поприймали на комерційне призначення, -- для отримання бабла за зміну призначення в майбутньому, щоб молодь не лишилась у селі, а Бурда щоб мала пенсію 5 тис грн, хай ті землі, які вона відібрала у дитсадка і завода Бурда собі и викупає!

2014-10-02 22
За Пшеничного брехня, що пішов у декрет. Я його недавно видів, ще доста кілюхатий!

2014-10-02 Бандера
Запахло смачно,от Льошка і коготки показує.

2014-10-02 відповідііііі
Ага,значить ото Косиненко. Та його ж уволили,що то гидра назад голову підняла?

2014-10-02 Іван
Маршал робить як робив. на пенсію не збиратся йти.хоча усім обіцяв при Шекеті.

2014-10-02 регочу
удколи узнали ош то Мар"яна адвокатиха то пише під різними ніками.

2014-10-01 Бандера
А де пропала наша землячка, давно не чути. чи поміняла нік? А Маршал з якого числа йде в пенсію чи заліз в жопу Шекеті страус долбаний?

2014-10-01 на замітку
льоха то царьовий контрацептив

2014-10-01 відповідь
Пшеничний пішов у декрет,поки все неуляжеся.

2014-10-01 Юрко
А хто такий Льоха?

2014-10-01 ...
херовий з тебе Микола Шугай

2014-10-01 ???
Маршал - підер, хайло, ти знову виліз???

2014-09-30 Льоха
дрочу-дрочу)))

2014-09-30 Льоха
А що мені діяти? Із-за судів лишився жінки,із-за Царя погнали з посади,із-за Пшеничного лишився сну. то я тепер тут сиджу і строчу-строчу

2014-09-30 пішов вон
царьовий шнирьок леха опять обявився на сайті

2014-09-30 шемет
Ну і інтелект у Чичури! Він,як жарптиця розправив крилля,після пару тупих висловів на мітингу.Але комедія скінчилася.Мітинги закінчилися,а життя продовжується.

2014-09-30 Колян
Чесно кажучи Чичура і на лікаря не схожий.Йому би у ветеренари.Та особа не має ніякого поняття,що таке українська мова,розмовлє на якому суржику,постійно регочеться . І не хочеться поводися з ним як з лікарем та звертатися до нього.

2014-09-30 Бандера
Ну і насмішив. Царь канєшно добре заробив за роки правління,та в нього є основна фішка для начальника,це те,що він розумний . А що Чичура? Це вже було би курям насміх! Які там людські качества у того клоуна!

2014-09-30 Бандера
А може Галайку.

2014-09-29 збоку
Наприклад Чічура по своїм людським якостям, лікарському професіоналізму та порядності на голову вище від того самого Царя. Але йому нічого не світить, бо таких до влади не пускають, а вони не дуже й лізуть по головам навідміну від других.

2014-09-29 но
давай пофамільно

2014-09-29 відповідь на відповідь
А чому зразу мова йде про Царя.Що більше в лікарні порядних людей-лікарв нема.Про Царя навіть мови вести не хочеться.Ця людина себе вже показала "з усіх" сторін.Але повірте є набагато порядніші і гідні люди,що добре знають медицину і зуміли б навести порядок.

2014-09-28 да Аріни
майдауни за це навірно боролися

2014-09-28 Аріна(Діана)
Знову процвітає корупція, кумівство,протекція. Інакше як, після всього,що виплило по Царю,він знову рулить лікарнею?

2014-09-28 Бандера
Іваеку мої співчуття. А жабу в донецьк до сепаратистів , він і так себе рахує арійцем а не українцем. І до речі йому не пора на пенсію.

2014-09-28 Депутат
З чим вітаєте? Якщо ви дійсно друзі,то мали попередити його про гів.о в яке він вступає! Царь з районною радою 29 вересня забере всі повноваження то чим і ким буде керувати?

2014-09-28 Друзі
Ванька молодець! Ми тебе вітаємо і бажаємо успіхів у роботі!

2014-09-28 Медики
Що не влаштовує вас інтелекті Плитана? Можливо,це одне з правильних призначень за останні 9 років! Молодець пан Шекета!

2014-09-28 На відповідь
В чому абсурд призначення Плитана? У тому,що Царя не поклали,бо він возобнив себе богом лікарні? Плитан нормальний чоловік,професіоналізму йому не позичати,спілкуватися з людьми може,повагу від населення має,депутат багатьох скликань. Про його бажання піти у начальники відділу знали вже декілька тижнів. Але ( як і за Шекету перед його призначенням ) ніяких негативних коментарів ні в інтернеті,ні в пресі не звучало! То чого ти тепер прорізала зуби? А що до людських якостей,то ще комусь треба повчитися бути таким людяним ,як він. Це людина ,яка не ділить людей на білих і чорних.Як депутат,це людина з великої букви. Він дбає про своїх виборців,допомагає всім по мірі можливості.

2014-09-28 Відповідь
В Міжгір"ї живуть диверсанти,метою яких протягом останніх років ведеться активна підривна робота по знищенню медицини.Здавалося б,гірше вже бути не може.Але призначення Плитана-це повний колапс...Шановні(ті хто вирішували це питання),невже ви не місцеві, і ніколи не зверталися до лікарні?Невже партійні приналежності більш вагомі,ніж прості людські якості та професіоналізм?Гіршої кандидатури і в страшному сні ніхто би не придумав.Людина,яку навіть лікарем не можна назвати.За нього ні хорошого,ні "Ніякого".Йому б з його інтелектом на фермі працювати та доярок по ....пі "плескати".Майже хочуть взагалі лікарню знищити та розпустити,бо це призначення є а-б-с-у-р-д-н-и-м!!!

2014-09-23 Питання
Чого нема конкурсу на начальника?Чи прада що Пшеничний не звільнений і може повернутися в любий час?

2014-09-22 Бандера
сПАСИБІ ЗА ПОРОЗУМІННЯ,Думаю нас таких багато.

2014-09-22 Читач
То тільки лікарі,а вас там скільки є всіх?Правду вам каже Бандера,потрясіть усі медики кошельком

2014-09-22 Бандера
Забігаю на чашечку кави, каже що здоровий, а навязливість до лікарів вона лікувати не може... такий випадок один. а заклався він ще з дитинства.

2014-09-22 Лікарні
А все таки,чому не має інформації ні на сайті ,ні в пресі про смерть жінки в роддомі? Все зам"яли і все. Кому це вигідно-Маршалику,Югасці чи Григорику?

2014-09-22 Бандері
Ти тепер по сусідству з Галайкою ,то зранку зайди до неї,і поскаржися на нав"язливу думку про роддом,гінекологів тай усіх лікарів.попроси полікувати і я думаю буде тобі безкоштовна і якісна медична допомога.

2014-09-21 Бандера
дЛЯ ТЕБЕ МАЛА БУДЕ , БЕРИ БУТЕЛЬ.

2014-09-21 бандері
баночку 3-х літрову......................

2014-09-21 Бандера
А я все пишу правду.І нагадую що всіх вас "Люблю". І завтра не по ринку ходити а по баночці і на АТО збирати, не в кишеню а в баночку для наших дітей.

2014-09-21 бандері
Скільки в одній людині може поміщатися: злоби, ненависті,зависті, пошуку поганого у всіх і все, Ви ж пане чи пані є під кожнею статтею. Якось пишучи, що тут маєте авторитет, але перед ким Ви його маєте, якщо крім себе напевно не видите никого перед собов, поваги неє не до никого і до себе в тому числі. А про медицину такі компетентні речі може писати лиш дохтор, і не треба тут писати,що немає колег у такого грамотєя в болниці. Хоч відки з таким відношенням вони будут.............

2014-09-21 Бандера
А чого давай поговоримо, як там п яний Шекета ходить і бабло збирать, а роди акушерки ведуть, а з ранку і маска не допомагає так перегаром тхне. Як без справок в пологовий не пускають. Що то за ноу-хау. Хто покараний за два останні випадки? Що зроблене для запобігання трагедій? Чи винний пересидить в лікарні і все? Ідіть зберайте грошенята на чоботи для солдат, а то чув добровольців немає. Хоть чимось допоможіть бідолашним нашим дітям, бо на бронік зібрати вам слабо, корупціонери. СЛАБО

2014-09-21 !!!
Правильно, давайте залишимо тему пологового будинку, хай біди дальшої будуть, а поговоримо про якусь херню, правда, міжгірці:-)

2014-09-21 Бандера
Ти ІДЕОТКА, якщо я багато за вас знаю це не означає що я з вами працюю, я вас з дитинства "люблю", також навчили любити правду, а вас тільки навчили любити грошенятка. Гнати вас треба всіх в погану шию.

2014-09-21 111
Не люди,а ти. Лиши ти больницю,та йди робити десь у загранку,нащо тобі з такими ескулапами та взяточниками робити.

2014-09-21 Бандера
А що ти тему переводиш. Люди хотять трохи і цим ескулапам кісточки омити.

2014-09-21 ???
А чому ніхто не пише про смерть жінки та о тих жінках, яких інвалідами зробили Григаня з Югасков?

2014-09-21 111
зналам що в міжірю дурна чилядь но щоб настільки...

2014-09-21 галайка
Наконечний і таких неповних розуму як ти,лічит. Він до мене не відправляє. Піди до нього,він розбереся,від дурноти все напише.

2014-09-21 Юрій Петрович
То треба було самій лікувати і двері лікарю відчиняти. А чого зразу у Ужгород не поїхала,а коли Наконечний зробив ушитко,то тоді об... його? Хто знає і лічився у Яковича,той на все має свою думку,просто обідно,що якийсь засраний підерас так набріхує на чоловіка!

2014-09-21 галайчиній пацієнтці
то не слухи, батько лежав у нього і лікувався, боже упаси ще раз туди попасти, я два тижні там ночувала, ні тонометра, з дому носили і всім у палаті міряли тиск,ні ліків, ні відношення, тупо не зібравши анамнезу пише назначення, кожний день ногами двері відкривати,на десятий день вон із відділення, ліжко нефіг занимати, слєдующий,в Ужгороді казали що вибрав уже все що було в неврології вони такого не бачили,а результату ноль в шоці були з його лікування.

2014-09-21 Юрій Петрович
Не розумію,чого чіпляти таких поважних і старших лікарів? На посади не претендують,нехай собі лікують. У кого є хвора рідня,чи старші батьки,всі звертаються до Наконечного. І по-своїй спеціальності полікує,кардіограму тоже подивить і сам все полічить.При чому тут ціна чи гроші?Пишіть собі про актуальних та молодих, про тих хто був і буде великими шефами медицини,а його не зачіпляйте. Багато зробив для наших людей. Поважаємо.

2014-09-21 пацієнтка
А ти чому мої гроші рахуєш? Не переживай,я на своєму здоров"ї не економлю. І в аптеку я ту не ходила,а купляла де хотіла

2014-09-21 Очевидець
А ти глистючко чого до нього ходиш ? Чи чоловіка на консультацію не вела після подій 1 сентября?

2014-09-21 Бандера
А ВІН трішки, тільки рецепт виходить на 2 тис. і До Нагурної в аптеку, а хто не знає котра то і фотографію показує. Бо має ще й там свій кусок, ми все це пройшли...

2014-09-21 пацієнтка
як можна розпускати слухи і брехню. От Накочнений і лікує всіх,кого нікому не треба,всіх старих та обездолених,всіх бомжів. Викладіть заяву бабці чи її сина,виклади відео і тоді повіримо. Я багато разів зверталася до п. Наконечного,лежала у 5 місній палаті і бачила його високогуманне відношення до хворих.Тому такого просто не може бути. Молоді пишуть кілометрові бумажки на ліки та уколи ,а толку мало.

2014-09-21 пацієнту
нич молодим не хибить, і не беруть і не просять нічого,а от Наконечний рідкісна св...та.люди лежать у нього у палаті то він обходить їх на обході,як прокажених, як плакала раз бабка що хоч би її клепачом ударив а не ноль на масу,бо син її не прийшов та нич йому не приніс,паскуді.

2014-09-21 бандері
Я сам себе вилікувати не можу,на те є лікарі і їм платять зарплату.

2014-09-21 Бандера
Ніхто не говорить що вони тупі, але безкоштовно мізки напружувати не хотять, ти вилікуй а вдячний пацієнт все знайдеться.

2014-09-20 Пацієнт
Кочерган Ольга Іванівна хороший лікар і її чоловік Наконечний Віктор Яковлевич тоже відмінний спеціаліст.І до Галайки мені вже не треба,я свій стаж заробиі і слава Богу в своєму розумі. А вам треба хвалити лишень тих кого ви хочете. А мені більше нікого добрим словом назвати,тим паче молодих.до яких прийдеш та не на тебе дивлять а чи витігаєш із піджака кошельок.

2014-09-20 пацієнту
но кіть Кочерганка файний лікар то я піп, вам треба до Галайки а не у кардіо.ви ошиблися з діагнозом майже га га га

2014-09-20 Бандера
Очко то жи -жим.

2014-09-20 111
а ти не цікався,а сам іди туди.

2014-09-20 Воєнкому
Мене цікавить ось що,а чому ніхто з лікарів і хвалених хірургів не пішов добровольцев у АТО? І чому воєнкомат не призвав у армію хоча одного лікаря чи фельшера ?

2014-09-20 Пацієнт
Проблема у лікарні нашій є,але ви ще не були у кардіодиспансері. От там схеми так схеми. Пів дня треба чекати до лікаря,а потім кардіограми ,наші їм не добрі. На стаціонар записатися без блату не можна. Ліки треба купувати.бо у лікарні нічого не має. Так що нічим не краще ніж у нас.А кардіолог наша Кочерганка нічим не гірша ніж ті молоді у Ужгороді.її ліки мені ліпше помогли аніж ужгородських асів.

2014-09-20 заінтересованим
що є Магдичка, що її нема,результат один)))нема у нас лікарів, їм і нова апаратура не допоможе,мозгів нема, молодих виїдають(((

2014-09-20 Віта
А що у Міжгірі погані хірурги . Є і молоді,і перспективні. Звірич сюди вже не повернеться.

2014-09-20 Іван
чому не має інформації про смерть рожиниці

2014-09-20 заінтересовані
Поверніть Звірича хорошого хірурга,гінекологів нормальних,щоб щінки не помирали після родів,у решті решт узд лікаря хорохого,а то пані Магдичка пішла у відпуск а узі зробити немахє кому,бери хоч померай.Кожен рветься до корита а ззробити щось полєзне немає кому.

2014-09-20 111
Коли РДА щось вже зробить для лікарні? Чому довели до жаху стан відділень? А на рахунок нижніх коментарів, усі знають,що пише МОЛДАВАН, МАДЯР,файта ГРИМУТІВ, які бояться молодих перспективних лікарів.Чим швидше їх познімають з посад, тим краще для населення. Не буде "склок" побрехачок.Пропоную не писати дурниці тут, а висказувати думки про можливі зміни,пропозиції для хорошої роботи медиків.

2014-09-19 Попереднику
Ліпше з ними аніж з циганами та москалями.

2014-09-19 Лох
Поляк нормальний був чоловік і лікар. І всі боялися його бо уважали. Гроші не брав і не був зависимий. От вам і вся мораль...

2014-09-19 Вася
Чому ви медики таку перепалку встроїли? На роботі часу немаєте побазарити та навести між собою порядок?Кому треба той Царь,чи молдаван чи мадьяр?Головне для нас результат,щоб лічили добре,щоб мами не помирали,щоб діти були здорові. А керує хай вами навіть єврей.

2014-09-19 пацієнтам
от і йдіть у 8-00 на базар зразу у гуманітарку на прийом до лікарів, усіх там найдете, час зекономите)))

2014-09-19 питання
коли щось зробите для больниці? всі обріхуєте а нич не робите ,де обіцяні ліки.вшитко треба купити. а "сімейники" всьо списуют рецепти

2014-09-19 до пацієнта,попереднику
Ще вам залишилося виїсти з роботи пару лікарів-тоді буде гаразд. Залишитеся з молдаванами та мадярами.

2014-09-19 лікарю
Ти чуєш! Ти телеівізор дивиш,чи газети читаєш? Чув про люстрацію? так як таеого злодія твого допустять до корита?

2014-09-19 депутат
Не ждіть даремно повернення Царя! Не буде цього ніколи.Втиснули його Шекета з Яремою на якусь фантастичну,містичну, ірреальну ,уявну посаду головного лікаря. От він там і сидить та чекає,як жаба дощу,що повернуть йому ресурси та субдирування,що як раніше буде капати йому нереальне фінансування.Та ні за цапову душу депутати цього не дадуть зробити.

2014-09-19 попереднику
Ти не лікар і в одному ряді з ними стояти ніколи не будеш! Твій менталітет,твоє світорозумыння,твій склад ума направленні на самовдоволення свого "Я". А що твоя подруга вже перестала гроші за підпис у книжках медичних брати,чи з тобою ділиться? Твій жебик за останні два роки ой як погладшав,аж сплас. тому тебе і твого жабоватого шефа і душить жаба за "былыми временами"!

2014-09-19 лікарі
Скоро прийде Цар В.І.Наша взяла він вас позвільняє за взятки а то жебикеи у вас відуваються від грошей Кониць вічний вам Слава Україні! Героя Слава!

2014-09-19 пацієнти
порядок був при Полякови,ніхто не пив,у халаті немав право вийти на вулицю,його боялися як вогня.А тепер Дит.Лікарі і всі остальні базарні дні їх найдеш хіба на базарі.Хіба такий порядок має бути.Робочий починається з 8.00 а до болційки можна попасти хіба на 10 год.

2014-09-15 Банда
Я думаю,що Светулі не треба а ні Царя , а ні когось другого,бо у неї є ...А Царю її йо-йой як треба! Заново когось вчити творити те,що вони творили 7 років, він уже не має часу. Так ,що без Светулі він нікак!

2014-09-14 321
ха ха на светулю теж без допінга ніхто не полізе брр(

2014-09-14 Бандера
Светулю він мати не буде!!!! Має стару жабу нехай з нею справиться без допінга.

2014-09-14 Толі!
А ти откуда все знаєш? Ти екстрасенс?

2014-09-14 Все не просто
Які ви всі наїіні! Царь не з тих,що здається!Доб"ється затвердження нового статуту,згідно з яким,буде,як і раніше мати все в руках-і кадри з Светулею,як ти її назиаєш.і бугалтерію з усіма фінансами. А Плитан буде за все відповідати!

2014-09-14 Ваня
Царя не кинули,просто Шекета вважає,що поклав його на заслужене ним місце.

2014-09-14 Бандері
Плетану може і не треба,як ти пишеш тот геморой,та він я думаю патріот,то не відмовить своєму однопартійцю. Та і депутат він уже другого чи третього скликання. Так що,політику і керувати любить.

2014-09-14 правда
Хірургії ще Царь зробив таку зарплату,а після нього все так і йшо,як було раніше. Велика зарплата і в Светулі,то тоже їй лишилося від минулого шефа.

2014-09-14 Бандера
До неї треба прислухатися све таки кадровик, а робити висновок що краще для лікарні а не для окремих осіб, а Брича рано чи пізно відправлять за Шніцером, яки все не може покинути крісло. А на рахунок Плитана, то наскільки я знаю йому цей гіморой нафіг не потрібен. Після двох керівників які набрали на 0,25 та 0,5 ставок, треба рано чи пізно буде розгрібати не лопатою а екскаватором, і багато подібних за що і не хочу писати. Дуже сподобалось висловлювання раз самі сунуть а потом репетують що взятку просять. Не полінуйся прийди ще один раз поганяють і всерівно підпищуть то їхня робота. Питання до кадрів чому у хірургі зарплатня 6тис а в інших менше половина , на скільки я знаю?

2014-09-14 правда
У Свєтулі в Ужгороді шеф Брич - усе їй помагає. а ще має хахаля уже годи із того ж міста (ви всі знаєте про кого я) то тому її і слухают усякі подхалими. хоть вона тоже велика ...лизка коли ій вигідно - от і маєте смесь в одному лиці.

2014-09-14 Юра
А Царя,що - "кинули"? Йому нічого не світить?

2014-09-14 Іра
А я чув,що буде Ершов. У нього три діти,а лишеньки одній купив квартиру у Ужгороді,а другій віллу у Міжгір"ї,а третій ще нічого. Несправедливо! То треба попрацюватки рочок великим шефом,щоб забезпечити і меншеньку.

2014-09-14 Хірургія
Непереливки буде Плитану із Царем.Той йому не дасть потуги.

2014-09-14 Медик
Нам все рівно,хто очолить медицину. Головне,щоб не крав,не працював на себе,почув колектив,не слухав Свєтулю-кадрістку і тоді все буде в ажурі. Плетан хороша кандидатура.По-перше свій,знає психологію людей. По-друге всі лікарі його поважають,так як справедливий,не пані браткається ні х ким. І по- третє хороший спеціаліст,знає медицину із середини.

2014-09-13 Василь Іванович
тепер все зрозуміло. Ніякі то не патріоти. Прийшли італьянці район дерибанити.

2014-09-12 агааа
беруть і в Ужгороді...є ціна мед.огляду встановлена...жнаєте,люди,ви визначтесь шо ви хочете.Безкоштовна медицина?!от і маєте,вірніше,нічого і не маєте бо все треба купляти самому так як фінансування нікудишне.На вищому рівні послуги?!за бугір перескочте і будете мати,але за грошенята не такі смішні як у нас на Україні.Всі тут пишуть шось непонятне і пусте.От чому, відповіште,пхаєтесь у медицину,а не дасте відповвдь на елем.питання-устроїти в садик-бабоси,школа,подараи вчитплям,гульки -тож.,рішення суду-лише за гроші,здати на права-гроші,вуз-гроші,вивчитись там-тож.,на роботу устроїтись-гроші,і немалі...так чого ви тут роздуваєте з мухи слона?міняйтесь самі,а вже потім інших міняйте..нпмає жодної людини,яка б не знала цих фактів,а всі гов.за інших і обсерають їх..в даному разі-медиків..ви в собі спочатку покопайтесь у бруді,а потім тут пишіт зухвалі рішення.Щодо мед.оглядів-селюки самі йбуть пе бажаючи його проходити,а кладуть гроші і на базар летять тратити ті гроші,шо чоловіки важко заробляють в Росії.Так здайте ту кров,рентген зробіть-то для вас добре)не давайте і брати не будуть.є попит-є пропозиція,так усе було.

2014-09-12 Майдан
Чому сьогодні діти з школи,що проходили медогляд,як школярі платили за нього по 150 гр? Хіба школярів стосується ,що треба платити за сертифікати?Огляд нарколога і психіатра просто формальний! На ніякі наркотики чи токсичні речовини не обстежують.а гроші беруть. За що?

2014-09-12 Синевир
У нас хорошій лікарі,осбливо Повханич. Хоч хтось з нашої ріки може докорити йому.що він просить хабарі. Чи може не прийде на визов уночі до бідного?

2014-09-12 Справжній вчитель,а не брехач
Вчителям! Галаска не лікарка а підписувальниця,вона і слухачки на собі не має,то її порівнювати із усіма лікарями не треба. А Бальційці мож і не давати ,а лиш треба кров з вени здати і прийти назавтра. Мені підписала без 20 гр. А Галаска поганяла айбо я їй не дала. Так що і та черкнула без копійчини.Чесно кажучи,згадуючи деяких лікарів,стає обідно,що ви всіх під одну мірку міряєте.У жіночого лікаря прийнято давати пару рублів,та запевняю вас,що і там ніхто не просив,просто то такий кабінет,що хочеться якось віддячитися.Медики такі люди,як і ви,що нападаєте на них чи є за що,чи не є за що. Тому прошу згади і все добре,що вони нам зробили та десь і подякувати.

2014-09-12 читач
Судячи по коментарям, одна людина пише, задає питання і сам же на них відповідає , панове осіннє загострення- це серйозний процес, не ігноруйте зверніться до спеціаліста.

2014-09-12 міжгірчанка
та бо усю зарплату на бинзин спалит та ни бде мати що т хижи принести

2014-09-12 правда
А що лиш міжірці мают право на посади. Під полонинов не люди жиют чи що.

2014-09-12 міжгірчанка
а шо у міжгірю вже людий ниє? то студиниць то мукачовиць то полька то щи всяка біда із під полонин.... поглядайте у міжгірю оби пішки ходив на роботу а не на мирсидисі з крайного сила.

2014-09-12 вчитель
Не правда, що гроші не брали лікарі. Бальційці клали в книжку 20 грн., Галасці тоже. В СЕС 50 грн.

2014-09-12 Іван
Кіть прийде Цар до повної власті то даунклуберам мож буде знятися з учоту у психіатра. Того вони і за нього.

2014-09-12 Знаючий
Самим відів як колочавци в медичну книжку клали 50 грн. в санепідемстанції оби їм там підписали.

2014-09-12 здоровий
із сього письма видка шо пацієнти ся вжерли непомали

2014-09-12 Пацієнти
Ей ви вчителі майже вам заплатили каву або зробили колмусь групу што так дохторів хвалити Се бде порядок лише тогди коли прийде Цар на посаду видите ваш пшеничний перехвалений такий як наша олексієнканя та вощепинчиха дірийка чепариха то вун голова дасть добру ревізію то что бде як вас вскриют взятки ікорупцію

2014-09-12 Олена
Бардак то слабо сказано. Де то видано,що треба і воду для розчинення уколів купувати. А уколи коли дають,то самогонкою замість спирту користуються і то медсестра з дому принесла. А на перевязки і перекись , бінт і шпріц купували

2014-09-12 бандері
Ми ,вчителі з Колочави проходили медогляд в серпні нинішнього року.Даремно ви так докоряєте та скаржитеся на медпрацівників.Дуже сумлінно ставилися до своєї роботи, ретельна нас обстежували. Ніхто ніяких хабарів чи могоричів не просив і не брав.Так що ніякі медики не здирники,всі ,ще раз повторю - всі і лікарі,і сестрички доброзичливо ставилися до нас.Дякуємо

2014-09-11 Не пацієнт лікарні
Страшно і гидко читати всі коментарі,хоча доля правди є в каждому.Ви обзиваєте один одного.А результат?В Закарпатській області майже ни в одній лікарні нема такого бардаку як у нас.По великому рахунку,дивіт правді в очи,коли у вас біда,то біжимо до лікарів.І помагают нам.Тот же Маршалик в реанімації дійсно спас много людей.Керівник він неважний.Царь тоже хірург хороший.Помилки є у всіх.Айбо керівником став-перетворився в "алчного загребущого".Пшеничний вообще ні дохторьом,ні керівником.Ой пардон,керувати він знав,но не медицинов.Риторичне питання: А на якого нам "керовники"Пак і зарас сміх тай годі керує лікарями і медицинов району товароведка,людина,яка від медицини далека.Вать агроном.Боже ,Міжгірчани,чи справді ми такі богом забиті і забуті...

2014-09-01 Ольга
Бандеро !Чому затикаєте мені рот? Я теж висловила свою думку,свої емоції.При чому тут тераріум?

2014-09-01 бандері злому злому
Ясно неборако,що у тебе поганий настрій.Одним висловом скажу: програли куме,програли...Тобі тепер дорога лишень за кордон. Там тебе маскаля маскалі чекають.Цікаво,хто з 7 професіоналів уже не виправдав твоїх надій і не вдовольнив тебе.А посада в тебе тимчасова і начальство теж. Скоро будеш безробітним.Одна тобі дорога-на Схід. Там твій язик та гострий розум не дуже знадобляться,але може уму розуму щось навчать.

2014-09-01 Бандера
До ост.комент хвалиня ротику бо паскудний чужий не хоче. Я хочу поділитися своїми думками, зробивши висновок я побачив що лікарі то є один великий тераріум, спілкуючись з вами зрушив нервову систему, а якщоб працюва то напевно повіси би ся. Ви холоднокровні і всюди бачите свою вигоду, я хотів покращення у діагностиці а ви шукаєте ставки!. Не людей вам лікувати а худобу, і професіоналів даже і 7нема до я дуже зависив. а гнати вас всіх у шию на п..мамину. лібо за кордон якщо зможете за голу зарплату. Мені просто посада і начальство не дозволяє яб вас давно більше половина пересадив.....

2014-08-31 Ольга
І я оглянулась тут,достойно,з повагою. Не хочу писати прізвища лікарів,а то накинетись на них з градом образ.Приємно,що просишся не просищся,а вимагают кардіограму,ну ренген то все вимагали,і ще на узі обов"язково,іначе не підписують. І то є добре. Скільки хвороб і бід можна попередити!Ніколи не маєш час піди до лікарів просто так перевіритися,то добра хоча раз у рік обдивляться тебе. І скажу вам,що раньше заходив у кабінет,клав книжку,а у книжку 10 гр. і все підписували. Тепер ні,обов"язковий медогляд.

2014-08-31 До вчительки і медосмотр
Не давайте гроші. Постійте в великих чергах ія впевнений, що ніхто нічого не просить.Йдіть по графіку , а не в останній день і бігаєте,хто б допоміг(щоб ще піти на базар,до куми) Звикло наше населення ходити у Волівець-і на медогляди біжіть туди.А я оглянувся тут-достойно, з повагою.

2014-08-30 друг
Звірич пішов сам,поступив у аспірантуру і залишився в Києві.Царь створив йому умови у яких працювати не можна було. До операцій не допускав.

2014-08-30 Знаючий
Ніхто нікого не звільняв. Лікар сам перевівся у медичний коледж.Але старі пенсіонерки склочниці створили йому такі умови.

2014-08-30 є така традиція
У нас завжди звільняли молодих і толкових лікарів згадайте хірурга Звірича.

2014-08-30 Бандері
Навіть медики так не інформовані про ситуацію у лікарні,як ти. Ти все знаєш: про узі,про звільнення,про комісії,про смерті,про 7 невзяточників. Твій талант пропадає ,тобі би в СБУ працювати.

2014-08-30 Висновок
Щось ви всі так зненавиділи вчителів і медиків. Чому? Напевно тому,що вони щоденно працюють,рано встають і мають куди піти,а вечером мають звідки повернутися. Розумію,що багато людей не має постійної роботи,багато у районі заробітчан. Думаю,що частина негативу звідси.Та пишуть наклепні наговори на медиків і вчителів пройдисвіти,які тільки на криках,наклепах та піарі зароблять собі славу. У кожній сім"ї не без виродка. так і між цими людьми є такі,які гпаньблять свою професію. Та десятки медиків району працюють на користь людей,а вчителі чесно і відаано віддають себе дітям.Переключіться на інші організації,адже злочинність у районі є,незаконний гральний бізнес процвітає,ліси ,пісок,камінь крадуть. Шукайте там.

2014-08-30 Медосмотр
Я проходила з дітьми та й собі медогляд у школу. Від мене не брав і не просив педіатр,хірург,окуліст,терапевт . А за інших мовчу.І за анлізи не брали

2014-08-30 вчитель
При медогляді один ЛОР гроші не брав! І його звільняють?

2014-08-30 рада
Зараз майже чотири з половиною тисячі переглядів! Це рекорд напевно по переглядам на цьому порталі. Я перечитав всі 450 коментарів. І що дивує: у більшості і працівники та й просто народ проти Царя. То чого його відновили?. Думаю,що за цим стоїть Ярема,він любить солі сипати на рани і все робити навпаки.

2014-08-29 шлагбаум
Як кажуть у народі-обоє рябоє. Який Царь такий Маршалик. Тільки спільне в них одне,що вони рвачі,та Царь з розумом дружить,а Маршалик -ні

2014-08-29 Бандера
Маршилику,вистав рахунок Царю,за зберігання його власності за 2 роки. чи коліна трясються при згадці його прізвища?

2014-08-29 хірургія
Узі у царевому кабінеті гуманітарні,вони ніде не рахуються,можна сказати,що вони його власні. Так що тобі "зась" до них.

2014-08-29 Бандері
У лікарні пів ставки узі. Куди ти пхнєш лікарів і на які ставки? Є таке по7няття,як штатний розпис,як норма лікарів на кількість населення.Тобі це про щось говорить? Як допустити Югаску ще і до узі,як вона і так натворила досить і у роддомі.

2014-08-29 віка
Він не думає,отож бо і біда.

2014-08-29 Больничка
Старі лікарьки додовбали. Що собі думає Маршалик,як відпускає такі хороші кадри?

2014-08-29 Юра
А чому Артюха звільнили?

2014-08-29 Бандера
І хочу сказати ми багато в чому звинувачуємо Пшеничного, на скільки я можу знати то він розумними кадрами не розкидався. І цього би 100 процентів не допустив.

2014-08-29 Бандера
до непонятлевих, Я не медик а УЗІ для мене вища математика, і нікуди він мене не піхле хіба на... А довбаю цю проблему бо дійсно якщо їх стільки чому не дати іх у відділенн що Бальцій, чи ще один не змоглиб вивчити і ставити нормальні діагнози.щоб не один на відділення це головний принцип, так само в інших відділеннях. Я нещодавно був обласній лікарні там у кожному відділенні свій,а то і два. А у вас що твориться молодих розумних гноїте, а старих хричів лишаєте. Що ви довели молодого прекрасного спеціаліста що він звільняється. Маршалик вирішив піти в історію Міжгірської РЛ що виїв Артюха, Цар- Звірича. Прекрасна робода головні лікарі.До "Олі" це болюча тема Магдички віддати кусок хліба, а я впевнений що це нічого не змінить і нікому апарати не дадуть ясно!!!! п.с Шухевич - Уважуха

2014-08-28 оля
так це болюча тема бандери узі, цікаво чого, може тому що це нездійснена мрія молодості......

2014-08-27 маршалику
Пошліть чесно вам кажу Бандеру вчитися на УЗі. Лиш за него пише під усіма статтями та пише.Незбувшася мрія у нього,от постійно і повертається до апаратів,то до їх кількості,то до лікарів.

2014-08-27 Для тебе
Все тайне рано чи піно стане явним. На чужій біді счастя не побудуєш. У житті все повертається бумерангом.

2014-08-27 Шухевич
Що ,прихвосні царівські радуєтеся? Не спішіть розпущати слюні та хвіст як павлін! нині у Григорика біда,а завтра вас тото чекає.не переживай,за кожну образу даремну Бог вам віддячить.

2014-08-26 вася
Поклав то поклав,та не зовсім. він у офіційному відпуску,а кожен день ходе,оперує,лікує і заробляє.

2014-08-24 юра
Шекета молодець,поклав Царька на місто і показав,що командувати він ніким не буде. І хірургія без великого херурга обійдеться.

2014-08-23 бандера
У його посивілій голові вистроюються плани про відсунення відділу від грошей та кадрів.Та поки що,то химерні видумки,а толку то мало. От і тікає у відпуски,щоб не робити.

2014-08-20 патріоту
Готується до війни з Маршаликом. Цікаво: хто кого?

2014-08-20 бандера
Охороняє хірургію,щоб не було там серед дохторів корупції. (читай статтю вверху!)

2014-08-20 Патріот
А що Царь у відпуску,а щодня на роботу ходить?Раз такий розумний то чого всі йдуть за свій рахунок на 2 тижні і він нєт?

2014-08-18 Бандера
Бандера красава

2014-08-10 Бандера
Чахлик бесмертний. ти москалю..

2014-08-09 бандері
Від тебе дочекаєшся,кощей Безсмертний!

2014-08-07 Бандера
Ага вона сама. Якщо не дійшло всі беруть якщо даєш, мав на увазі що раз нормально лікують а потом чекають вдячності, а не навпаки. ВСОСАВ Даун

2014-08-07 олльоші
Серед тих сімох ,що не беруть гроші певно і твоя подружка ? Що за то ,що підпише книжку санітарну минулого року брала 50 гр а тепер 100 гр. ?

2014-08-07 Бандера
А на УЗД потрібно когось на курси відправляти і вчити, а може вони з Магдичков за одно, вона закрила в себе всі три апарати і нікого не допускає, а моглиб хоть на два відділення дати, можеб був більший толк, але хіба її відтащеш від корита. Заспокойтесь мало хто думать за пацієнта я нарахував що без грошей в нашій лікарні чоловік 7, які приймуть і намікати не будуть. Розумію що в них маленька зарплата (в декого) бо в хірургів 6ти). Та й то пацієнти благополучно уходять в мір іной. не всі але хватає, більше чим у реаніматологі ті хоть стараються.

2014-08-06 До Царя
Шановний а скажіть Нам якщо ви такий правдолюб,лікар який думає і периживає за все.Як ви закрили у себе в кабінеті аппарати УЗД і чому ці аппарати не працювали два роки?А може це ваші власні УЗД?Тоді скажіть громаді звідки у вас такі кошти і немалі кошти?Але я думаю що відповідні органи розберуться із цим питанням і запитають вас в найблизький час про походження,про розмитннення.та про взяття їх на облік. Чому це непрацювало?Скільки вчасних та правильних діагнозів можна було зробити тут? Скільки спасти людських життів?Чи для вас власні амбіції головніші за клятву гіпократа? Та тоді ви не лікар,ви...

2014-08-06 В шоке
Щось задумав,навірно знову строчить заяви у суди. тільки цікаво на кого тепер. Навірно черга вже і до Шекети дійшла.

2014-08-06 Соратник
Не просто керував, а підпорядкував всю медицину собі і працювало все на його Царське збагачення. Якщо такий справедливий,то чого тепер втік у відпуск? Невже так переробився?

2014-08-05 Бандера
Я в шоке і ця особа правила 7років районою мидициною, та він шизоїд, нехай більше часу проводить у Галайки в кабінеті там йому і місце.

2014-08-04 Кривий
Згоден. Та треба дати йому шанс все виправити,попрацювати,поспілкуватися з людьми. Така перерва і таке відношення людей, такі відгуки та думки читачів мають навчити чомусь пана Царя. А помста до доброго не приведе.

2014-08-03 Сторонній
Царь нікого не боїться,а бояться всі його,колінки у всіх затрусилися. Одне,що Царя портить і понижає у очах усіх-це за покійну Оксану Михалівну. Не мав би тривожити покійних,навіть якщо вони у чомусь були не праві. І пам"ять про те,що таку хвору принижував та воював з нею відштовхує колег від нього.Для чого було поновлювати суди проти неї? Це негідно не тільки,як справи головного лікаря,а простого християнина.

2014-08-01 Критик
Боїться,що тепер його черга настане,адже раз погнали,то можуть і вдруге!

2014-08-01 Мітингувальник у минулому
Чому тепер Царь не використовує коронну фразу -"гнати в шию"?Не має сили і моци?

2014-08-01 Юрій
він давно все прорахував-тепер втікне на курси чи у відпустку. А чоловіки та діти нехай воюють.Його прихована та лукава усмішка,потайний погляд,стратегічно-тактичний розум доказують те ,що таку особу голими руками ,чи коментарями не візьмеш. Пишуть-хай пишуть,а він зухвало буде добиватися свого.

2014-08-01 Колян
Про що ти говориш, це не про нього Одне писати скарги,давати у суди , а інше -бути порядочною людиною.

2014-08-01 кар"єра
Чому пан Цар у такий важкий для країни час проявляє свою егоїстичність і воює вже не за посаду і не за крісло , а за можливість розпоряжатися грошима, за те,щоб він був єдиною владою у лікарні? Неодноразовий депутат районної та обласної ради переживає тільки за своє его та за збагачення? А де ж тепер громадька позиція Царя? Чому не йде добровольцем у армію? Чому не допомагав пораненим на Майдані?

2014-07-30 Бандера
Олекса з приходом татуся ожив і ходить як півень, думає що той вернувся і поверне йому всі впливові функції. До повернення Царя його видно на тереторії лиш коли йшов або повертавя додому, а тепер підняв хвіс і піриться. А попа залиште він ніхто і побухати йому трохи не завадить, напевно з "явилася якась проблема і впав в запой, бо мабуть вже рік як так сильно не мочив.

2014-07-30 Едік
І Олексу нехай прихопить із собою , там великий відрізок роботи: бойлер поламався, заборчик захитався ,а то все власність Царя. Як таке могло бути ,що на протязі 2 років відділ не вклав гроші у його "детіще"? Ай-я-яй!

2014-07-29 Порадник
На Бохманець його ,там йрму місце!Побудував собі,доньку хай візьме тай зятя з манікенами,і все буде добре.

2014-07-29 відповідаю
Гнати кажеш? А хто робити буде,коли у Міжгіря ніхто не хоче йти. Житла не має,а такий ,як Царь робити молодому не дозволить. Він створив нестерпні умови роботи для Звірича ВІталіка ,тепер береться за всіх,хто розумний . Він не потерпить,щоб міжгірчани не вважали його єдиним і незамінимим.А хто такий Поп? Він фігурує на фоні свої жінки,а коли її не має,то і він напівпрозорий.Засвітить знову зірка Попки,то і Поп буде на виду.

2014-07-29 Бандера
Мабуть і за жопу і за ротик боїться, бо чому тоді в запой впав??? Гнати треба тих алкоголікі вшию, а то майже кожний до 50років любить хильнути чарочку, а хто не пє,можна на одній руці порахувати.

2014-07-29 медик
Попівнв не Царька подчиньонна,так що тепер вона не буде актуальна. Дорогу молодим!

2014-07-29 Питання
А що Поп пє, зато що жона опять в фаворитках чи пак куртизанках ходит?

2014-07-29 радий
яка прикрість братик-взяточник прокурор не порішав, шо тепер буде робити спраглий до взяток хірургішка?

2014-07-29 Радість
Так йому і треба! Поганючий та лихий кар"єрист не переміг!

2014-07-29 Кум до Царя
Програли Куме,програли!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2014-07-29 Справедливість
Царевич програв суд до покійної Маршалички! Є Бог на світі! Химерна примха не вдалась!

2014-07-29 Зрячий
До психіатра мені нічого іти,а то окуліста ходжу регулярно. До речі Микола Миколаєвич лікар від Бога. От такого б главврача.

2014-07-28 до зрячого
Зрячий звернись у Воловець до окуліста та психіатра

2014-07-28 зрячий
Не знаю,чи працює чи ні та в 14 год. у лікарні був п"янюнюкий як свиня .Навірно ти тоже на роботу ходиш рідко раз таке видовище пропустив!

2014-07-28 до україни
Україна не бреши Поп сьогодні не працює. Незнаю на яких родичів кричав. Україно ти сам в світі не розумієшся або настільки готовий що привижається

2014-07-28 до критиків
купіть лікарям компютори,то швидше вам будуть усілякі бумажки писати

2014-07-28 Хірургія
Не знаю як учора,та нині Поп був безнадійно і вщент п"яний,буйний.Він виганяв мвтвми родичів навіть з коридору,кричав на персонал. І це все в порядку речей. Деж адміністрація лікарні?

2014-07-28 подія
То є добре,що є ким заміняти - то міняйте в своїй фірмі щось і доб"єтеся перемін

2014-07-28 Даун
Оленін не дасть

2014-07-28 Свій
Покладіть замість Поповички молодого Френіса,долюдливого,нормального,не рвача,не взяточника,а такого лікаря,який працювати і помагати людям.

2014-07-28 ага
Не знаю,як там хірурги і реаніматологи ,але по відношенню до пацієнтів не має рівних неврологічці Попович Маріанни,яка створює огромні черги під своїм кабінетом,бо приходить на роботу у 9 годині,хоч прийом на дверях пише з 8.00. До обіду треба чекати під дверима,бо йде на якісь консультації ,на обходи. А потім ,не помастивши,так тебе виганят по кабінетам,що вже і хворіти перестанеш.А якщо треба виписку,що лічився,то треба 3 дні ходити.

2014-07-28 Спостерігач
Далеко ходити не треба . у якому стані сьогодні вночі був реаніматолог Поп-п"яний,як туз,ходив по відділенню і мичав. А рано ішов спотикаючись із роботи і такий ризиновий сідав за руль

2014-07-28 агааа
..і кидаються на манекени!!!я б таких не пустив спасати людське життя...це ж треба перепутати Оленку з манекеном,ганьбааааа..хоча манекен симпатичніший однозначно!

2014-07-28 Бандері
Дениску,а чи не більше всього пиячать травматологи?!?!

2014-07-28 Бандері
Да,хірурги явно поступаються у випивці реаніматологам, а ті на операціях такі готовенькі стоять,і "спасають" людей.

2014-07-27 Бандері
ти,розумаку великий,найди парочку хірургів молодих і реаніматологів, які захочуть прийти робити в Міжгірячко...а потім тут пиши...Звірич прийшов був,і шо?як Цар му робитине давав,бо то був толковий спеціаліст..ше раз скажу-говорити одно,а робити другоє...вивчися ти тай роби замість них...все пусті слова,бо всі розуміють як має бути,но як то зробити?!?!

2014-07-27 Бандера
Де ти бачив тверезого реаніматолога, та Бобик до твого відома не лікар а то що від нього треба він і в тому состоянію впораться.Біда коли лікар готовий....

2014-07-27 Не байдужий
Щось із тою хірургією треба робити. Там всі п"ють.Рідко коли є тверезий лікар. То треба назначити нову людину,яка не буде мати там ні кумів,ні сватів,ні друзів. Ьоді щось вдасться переробити на краще.А у реанімації-Вася Бобик ніколи тверезий на роботу не приходить,реаніматологи так закладають,що мама не горюй.тільки нова,незалежна людина може поставити всіх на свої місця!

2014-07-27 Народисько
Оленін любить випити й сам,но не бухає він на роботі,не треба тут гнати!!!а Царя посилати не треба,будьте вище ніж він,просто забийте та й усьо,він і так нияких повноважень не має)))

2014-07-26 неправий
А що Оленін їм наливає?

2014-07-26 до лікарня
А що той Оленін запровадив? Хіба що п"янку. Так ,як п"ють у хірургії не п"ють у у жодній фірмі!Ще вдень якось терпимо ,а ввечері сохрань боже попасти до хірургій. НЕ вірите - перевірте самі! В любий вечір прийдіть - іжахнетеся.що робиться.

2014-07-26 Ми
Що правда,то правда

2014-07-25 Бандера
То ти тут герой а насправді! Ну якщо є за що то буде справедливо, я думай що багато хто з тобою, але в думках. Слабо!!!!!

2014-07-25 лікар
я от пошлю го при першій можливості в самому людному місті

2014-07-25 Бандера
Та вони від одного вигляду його трусяться, і по старій памяті слухаються його як вірні щенята, а він старий собака, який гавкає а вкусити не може.... Спасибі Щурю за мудре рішення. нехай гавкає помалу привикнете, та й він рано чи пізно змиреться з своєю долею.

2014-07-25 до лікарів
а чого ви того ковдуша в очках взагалі слухаєте? він шо щось рішає, має право примії ділити чи догани накладати? він там вообще непонятно хто, даже не лікар

2014-07-25 ліарня
Царь пресує молодих лікарів,примушує оперувати за старими методиками,вмішується у лікування,хоча йому хірурга посаду не дали.Все хоче взяти в свої руки.Оленіну залишається носити за лозянським магнатом барсетку.Медперсонал хірургії не знає кого слухати,так як все що розробив та запровадив у роботі Оленін ,виявляється неприємлевим у роботі Царя.

2014-07-25 Бандері
Денис Іванович та Олексій,годі старатись,нецензурно висловлюватист тут.Свій розкм на роботі треба проявляти,а не в інтернеті сидячи(звісно,якшо він є)

2014-07-25 Молодий дохтор
Шкода-не шкода..дали)))тебе не питали...з коментару останнього розумію шо людина не грамотна:відношення до людей,недовіра людей,реагування у людей!!чисто набір фраз,змістовно не повязаних між собою...і це твоя думка,яку звісно можеш висловлювати,але не від імені майже всього народу міжгірського,бо тут вже думки розійшлись))можу навести багатенько прикладів,хоча,навряд чи воно потрібно,бо ні від моєї писанини ні від вашої ніхто своєї думки ні про кого не змінить.

2014-07-25 молодій дохторці
Діло не в професіоналізмі,а у відношенню до людей. Обидва не мають довіри у колективу,отож тому і таке реагування у людей. А тобі було шкода давати диплом лікаря,раз ти погрожуєш людям за висловлення свого мнєнія

2014-07-24 Бандера
Бальційко ти вже стара дохторка, хоть перед останній комент трохи дивний. А ти п...вже би кишки в"язала, та ти подруго маньячка.

2014-07-24 Молодий дохтор
скажу так...поч.коментарі,роблю висновок шо в Міжгірї живе одна бидлота..чому?Чи той Цар чи Маршалик,вони пропрацювали стільки років,рятуючи життя людям,які не закінчили і 2 класів,і отепер таке пишуть тут про них..особисто я,якби знав хто таке пише,на столі операційному столі би такому бидляку або кишку в петлю закрутив або трубочку від маски відєднав...шо слабо?підіть вивчіться 6 років,пройдіть інтернатуру,попрактикуйтесь, а потім тут умнічати будете..або хоча б грамотно навчіться писати,справедливенькі ж ви мої селюки...а шоб вас не морило шо не ви і не ваша файта владарює-накапайте валерянки...поможе)))

2014-07-24 Народисько
знаєте,В.І....най ваша вся файта лучше собов займеся замість того,оби цілими днями туй чуш писати...зять у тя безхребетний бо доньку ти залетівшу взяв у жони..а дочка твоя така собі нахальна діваха,яка думала ош їй всьо мож...закрийте вже свої роти паскудні вже,і шось робіть,розумаки ви великі...само легко туй пиздя...вати,а як до діла прийде,та сопор у вас наступать...зворяники ви кончені!!!

2014-07-24 ЯЯЯ
Жаба побігла до Ужгодода,думала,що там його дуже чекаут Айбо як пушов так і прийшов.

2014-07-24 свобода
як там жаба обисрана маєся, котра нич не рішає?

2014-07-24 Юра
По звіту голови РДА претензій до медицини не було. І за два роки "БЕЗ ЦАРЯ" лікарня не розвалилася. Це говорить про те,що можна нормально працювати і без олігарха та фінансового воротили,без плутократа та захватчика влади.

2014-07-23 Бандера
Той папірець звісно він купив, треба перевірити чи в переході чи де інде. А гарчить бо думав що у Києві добється щоб вернули кадри і бухгалтерію, а у міністерстві на нього х... поклали, будуть масу документів переробляти би він бабло рвав і над людьми знущався.

2014-07-23 роботяга
відвик робити, тільки гроші рахувати, а тут таке вже не получаєтся, шкода ковдоша

2014-07-23 Светка
Він із Києва фіктивну справку приніс про курси європейського зразка.Так що пора відправити його робити на схід,там би якраз впрок. А то тут гарчит на людей як збіщлена собака

2014-07-22 Бандера
За бальційку ти мені з рота витягнув, забув написати. А Жабу коли на курси Світлана відправить? в нього категорія пропала, хіба перевязки за бальційом буде робити.

2014-07-22 Не простий
Та ніхто не буде вступати у боротьбу з Царьом. То сташний теротист ,"сепаратист" по відношеннюдо медиків.Тепер всім починає мстити. Два дні на роботі,а вже викликав бурю ненависті від людей. То йому кабінет,то посаду.Завтра буде давити всіх за гроші,а після завтра виїсть всіх з хірургії.Ледве перестали пити хірурги,то тепер Царь зробить все,щоб було ,як раніше.,коли всі пили ,а він один оперував та експерементував на бідних верховинцях.Не дайтеся хірурги,ви сильні,то переможете корупцію.

2014-07-22 Юрій
Да,то правий Бандера. Бальційку на зав поліклініки кладе,Оленіну на начмеда, а Оленін буде перв"язки за Царьком робити.

2014-07-22 Браня
Ну ,то Оленіну тепер ГАПЛИК! Знову вся хірургія на Царя працювати буде. Нині вже всіма кадрами у хірургії командував. А ун хто-та ніхто. А Оленін в Ж..і!

2014-07-22 Бандера
А я вам казав, обєднуйтесь і виганяйте ту худобу, бо життя вам не буде. Якщо та скотина тримає обіду декілька років і не відпустив ввід себе то подумайте самі, що в тій макітрі заклалося і помножте на 5,то є жахлива особа. А разом ви сила, в нього немає підтримки, ну звісно крім Бальціїв, і Панютихи яка рветься на начмеда. А всіх і попереднік влаштовував, і не забувайте ваша лікарня пройшла акредитацію по новій формі, кадри йому не віддадуть аби і лопнув. А це означає що і покарати він вас не може, то не бійтесь і висловлюйте те що думаєте прямо в очища... народ з вами....

2014-07-22 смс
Він не жабеня. Він кріт,сліпак який надуває щоки як хомяк. Хоче казатись дуже грізним,але він кріт, сліпак.

2014-07-22 вавай
Да,Царисько повернулося. Зірвана нормальна робота медиків,почалися склоки,погрози.

2014-07-22 Бандера
Як не називай всерівно худоба.

2014-07-22 вав
а колись був Жабою, а став просто жабенятом

2014-07-21 Бандера
Почув новину, що жабеня повернулося?????

2014-07-17 Чупачупс
Чиж то моя наложниця.

2014-07-17 меч
щур організатор тітушек

2014-07-16 бандері
А 10 відсотків собі залишив Олексо?

2014-07-16 н..да
А яке має значення,хто пише-Косиненко чи хто інший,все рівно !

2014-07-16 Тому, що бандері
Що й треба доказати, на 90відсотків пише і відписує Маршалик

2014-07-16 Бандері
Скоро повернеться-з дня на день!Только жді і я вернусь!

2014-07-16 Бандера
А коли повертається на роботу Пшеничний , чи Асю призначили повноціним виконуючим???????

2014-07-16 Чупачупс
Я легітимний опозиціонер.

2014-07-16 даунклубу і адвокатисі
одна ви нечисть за балогівські гроші морди понаїдалисьте. Що даунклубери, що Шекета з Яремов. Продажні єцовські шкури.

2014-07-16 даунам
Шановні дауни ви во главі вашого головного дауна ЯРЕМИ ІВАНКА нездатні зробити нічого путнього оце вас і бісить Шекета А молодець і мае велику повагу в районі за короткий час перебування на посаді так тримати Анрій

2014-07-15 Правий сектор
Тварь на нари. І куди тільки Щур дивився? Люстрацію Щурьовській банді!!!

2014-07-15 Більшість з лікарні
Бандеро -5 балів!!! Так його, брехача грьобаного, хуєпцтало Маршалика!!!

2014-07-15 Лісоруб
даішники варті лиш бабло гребсти а голова рда в інеті ділитися радістю за победу бельгійців. доста нам і сього

2014-07-15 АВТОМОБІЛІСТ
Шановне високе панство Міжгірщини. Я проїхалася по вашому району на авто. На зупинки мені треба було потратити більше часу ніж на їзду адже 95 відсотків сіл не мають знаків, що за село, що за будинки. Тимпаче знаки повинні бути наскільки мені відомо у звязку з ПДР. Тож адміністраціє і даішники, карти вам у руки і покажіть, що ви не монголи - виготовте знаки на почтаку і в кінці села і покріпіть їх, щоб проїжджаючи люди не думали, що їдуть Якутією

2014-07-15 справедливий
Маршалик ще офіційно примушував заввідділень за свій рахунок робити ремонт у відділеннях та міняти вікна. А сам за період роботи у реанімації і на один цвях не дав. Прийшов у готовий кабінет Василя Івановича Царя і за 2 роки не спромігся собі навіть стільця заміняти.То яку роботу він робить,сидить та грає у ігри на комбі та хвалиться першому изустрічному про позитивні переміни за час його роботи.

2014-07-14 Бандера
Маршал ти страус, яка робота відділень лежить на його плечах це смішно, якби не Колосок то не одної провірки наша лікарня не пройшлаб, він би закрився в кабінеті і кусав локоть. Якщо покладуть того безхребетного ще й нач.відділу то бідні зав.відділення будуть рішати проблеми лікарні за свій рахунок, а як все пройде добре то він буде ходити гусаком і всім хвалитися як він то класно сам все розгріб.

2014-07-13 Ого
Ха-ха-ха!Ну то завсім дурь1

2014-07-13 Справедливий
Вся робота у лікарні та відділі лягла на плечі Маршалика і він дуже добре із всім справляється. От такого нам би начальника відділу!

2014-07-13 ???
Маршалику, коли ти перестанемо пиасти під всіма цими ніками? У тебе другої роботи немає?

2014-07-10 Правда
А що Ася тобі намалює перекись аж неє грошей за що купити? Чом не звернешся до А.А. що не дають ні копійки на лікарню?Чим тобі вже Ася негодола?Та чорт уже з тою жабою,скілько ним можно вже пужати,най іде тай най робить.А Маршалик говорив что не на якупенсію не йде.У лікарні майже усі пенсіонери роблять,то чому йому не мона?Тепер він відпочине у Угорщині,греції та Австрії а тоді з новими силами буде ділити крісло з Царьом.

2014-07-10 Бандера
До речі все пишу тільки під своїм ніком. Набридли ви мені, і нічого з вас не візьмеш, скучні ви тому я тільки спостерігаю. І на мою думку залиште Маршала той хрен і так через місяць іде на пенсію, майте другу загуру скоро повертається жаба і тоді вам справді не позаздриш, він відорветься за останні три роки. Хоть фінанси йому не віддають але він всерівно повертається, а може він з А.А домовився і буде на двох посадах сидіти? Всерівно з тьоті Асі немає толку, вода далі слухається Колоска, а він в теперішньому стані хіба зачищає сліди. Щось ніхто не пише що в хірургії немає даже перекесю, коро будуть і бінти купляти. Я не розумію навіщо тоді там сидить Ася, і нічого не робить.

2014-07-10 Бандері-правді
Що ти мелеш? А що,хворому з церебральним паралічем не допомагати,не лічити? Покласти хрест на ньому?Ти не можеш просто так плювати на лікарів,пиши,хто від тебе і сілько узяв тих пенязів,хто твої гроші нечесним шляхом виманив.чому хвор не скаржаться,а тобі бандерівська правдо все невдоподоби.

2014-07-10 правді бути
Царебральний переліч ! Беруть і лічать пенязі по царський. А хворих лічити нікому бо слабі специ

2014-07-09 Правдочка
Проти Царя всі-як лікарі та сестрички,так і санітарки,водії.Він зробив так,що лікарня вся працювала на нього та його дітей. Та має декількох прихильників.А Маршалик хоч і хоче,та не вартий нічого ні організувати,ні зробити,а значить не має з чого і вкрасти Лишається лівий наркоз.Та парихильників не має,на нього дійсно всі дивлят ,як на Дауна,ніхто з ним не рахується .

2014-07-09 правді
негарно трогати дітей. вони тут ні при чому,як Маршалика,так Царя. Діти,як діти.вони не відпоідають за вчинки батьків.

2014-07-09 слава Богу не медик
Цікава тактика у цареботів, зробити ефект у читача нібито проти взяточника царя лише маршалик, але кого не спитай у лікарні всі сприймають повернення "геніального" взяточника царя як поганий жарт і ніяких ілюзій на рахунок цього не висловлюють, тільки тяжко вздихають, що нічого не міняється...

2014-07-08 Правді
Лишися дітлахів, дідугане. Не ганьба тобі. Ліпше пілюльками біжи когось полікувати, може комусь поможе.

2014-07-08 !!!
Маршале, за свою статєйку треба буде відповідати!!! А комісія тебе з Пшеничним ще тільки чекає. Хочу замітити, що і без Царя.

2014-07-08 Начитався
Я недумав, що у Маршала тільки злобна завість до декількох людей. Дуже і дуже в ньому розчарувався.

2014-07-08 Негідному пенсіонеру
Маршале, пинзіонером ти ще будеш. Так, що не спіши, ще встигнеш до Берегова. Не хочеш собі там більше чергувань взяти? Менше часу буде на пустослівя.

2014-07-08 Маршалу
А хто така Олена? Твоя коханка, Маршале? Чи твоя новий псивдонім твоєї Камошки?

2014-07-08 Правді
Геть Маршала з його виродками, хай не портить честь району.

2014-07-08 правда
Переважна більшість коментарів - це відхилення від психічної норми. Люди через гроші і ненависть один до одного сходять з розуму. І ще одне: якщо людина занюхала дармові гроші - то це назавжди.

2014-07-08 про коментарі
чи в когось ще лишилися ілюзії щодо порядності царевича? чи може нормальний чоловік так низько опускатися в поливанні брудом інших, Цар доказав що може. Жаль, а колись я його поважав...

2014-07-08 Пенсіонер
Читаю ці коментарі і самому ганьба до чого дійшли іх автори? Обзивають людей,пишуть всяку нецензурщину, а це читають і діти.Пропоную прокуратурі виступити з ініціативою закрити цей сайт або встановити хто пише цю нецензурщину і притягнути горе авторів до відповідальності за хуліганство.

2014-07-07 до Геть Маршала
Ти за своїми виродятами диви ,а то що бачиш та бажаєш другому буде обовязково у тебе.

2014-07-07 Геть Олену з Олексою
Та невже коза драна Олена появилася?. У Олекси стілько зміючою отрути у писляку не має.Тобі майже твій чоловічок,що любить любитися з манікенами,сексуальної уваги не приділяє.Тому ти до Маршалика неравно дишиш.Але він не собака,на кістки не кидається,тай отрути в тобі,як у скорпіона чорного,то обїдки царські нікому не потрібні...хіба що ОЛЕКСА би підібрав.

2014-07-07 Бабуся
Бідо до тебе пришла, синку мій. Вертатися би тобі домці до рідної хатки, бачиш, які вони всі, хлопчика обіжають. Тікай синку, поки, ще більшої бідки не наробив, а то і я ти нічим не помужу, не відмолю тя.

2014-07-07 Геть Маршала
А діточки такі ж самі, як і Маршал, як кажуть, далеко від яблуні не впали. Ну, закричи, паскудо, що твоє виродя саме краще, таких у світі не має.

2014-07-07 Геть Маршала
У бандери друзів і жінок стільки, скільки тобі іроде не снилося. А по тисячі за кожний наркоз зшибати совість треба мати. Та ще й відкати в аптеці біля 5 тисяч. Що, слабо??? А щодо наркозу, то боронь Боже, аби той полоумний!!! Кілько людей згубив???

2014-07-07 До до ???
Законних відпусток ніхто, тільки ти маеш. І взагалі віжки ти с такоє чмо законною взялося у тому бідному Міжгірі?

2014-07-07 Читаючій
Маршалику, а ти і під жіночими ніками відписуєшся- ха-ха-ха!!! Справді у Міжгірф кажуть, що ти хуйло. А на рахунок статті , то автор, тобіш, Маршалик, тобіш лисоє хуєпутоло, тільки ще більшим дебілом себе виставив, туру дивним, смердячим служкою Пшоно-Щурятини!!!

2014-07-07 Читаюча
Стаття такий рейтин взяла! Молодець автор,дав людям язики почесати.

2014-07-07 До ????
Поїхав у законно зароблену важкою працею відпустку. Приїзжай і ти,та там таких г.....ів,як ти не пустять.Твої мозги титаново-сталеві,запищать на контролі.

2014-07-07 землячка
Про яких хлопців йде мова? Один Шекета і все? Чи ви і Ярему під хлопця записали?

2014-07-07 Геть..бандеру
Маршалик спас не одну людину,а ти олексу дійсно бризкаєш слюною,бо що ти ще можеш зробити. У Маршалика є дочка,син,які його люблять,чекают,а тебе хто любить і жде? твоя злістьі алчність. Щодо безбожника,то і ти безбожник немалий. Церкві дань не віддаєш,а грішиш за десятьох. А скільки нажився з Царьом-О-о-о-о!Не подавишся?

2014-07-07 Бандера
Може комусь і вдалося спасти чиєсь життя, раз у рік і мотика стріляє, чи не так Маршалику?

2014-07-07 Маруся
Це файно у нашому районі самі молоді хлопці у влади,дівчатка тримайтесь))))красунчики)))

2014-07-07 Геть мадярського дебіла!!!
Маршалик і його компанія, то є безбожників, які сміють піднімати свої вонячі, завистю пропитані язики проти людей, яких вони недостойні і нігтя. Вот так.

2014-07-07 Геть мадярського дебіла!!!
Уже запущено пазури, тварюко! Побрискав слиною??? А тепер собі відріж свого нехутного язика, а то тобі відріжуть.

2014-07-06 Чупачупс
Я живий. Я легітимний опозиціонер

2014-07-05 А переведи сам
Разве Он говорит нам разные гадкие гнусные слова которые мы произносим своим близким. Мы в ответе за то что происходит.

2014-07-05 Бандері
Слова не мої, але красиво сказані, тому по російськи. А до тече не відносяться :-)

2014-07-05 Вдячному Маршалику
Як той пиздун себе вихваляє, життя він спас?Кому і за які гроші?не сміши людей і працю більш достойних, як ти. Якщо хтось когось спас, то напевно то були Плитан з Попом, а ти лиш просроченими ліками людей на той світ за відкати відправляєш. Не соромно тобі???

2014-07-04 Бандера
Дебіл ти! а тепер все це на українській мові....

2014-07-04 Дебілам
нет ничего на свете напрасного.случайного. И даже в страшенных ситуациях Бог рядом. Допустил..почему...непостижимы уму человеческому судьбы,пути и промыслы спасения КАЖДОГО человека,даже самого отявленного. Господь не наказывает,Он любит. А портим и наказываем часто мы сами.разве Господь посылает и допускает нас грешных на аборты. Разве Он заставляет колоться и пить. Разве Он говорит нам разные гадкие гнусные слова которые мы произносим своим близким. Мы в ответе за то что происходит. Вспомним историю. Тысячи новомученников. Пьяные солдатики матросы прибивали священников к воротам церкви и кричали Где твой Бог. Ведь это все было. Господи помилуй нас. Блудных грешных окаянных слабых. Я знаю что Ты Любовь. Укрепи поддержи люди Твоя,защити и помилуй.

2014-07-03 Бардеруку
Ти ж формуєш зарплату у Астрі,то тобі видніше. А зарплату у мене 3200 ти забувся і в чоловіка до 6тис. Ясно,що у порівнянні з твоїми "лівими" десь так 20 тис. то мізер,та мені на все хватає.

2014-07-03 До бездари
Соси лапу дура.Ти перед Богом будеш оправдовуватись а не перед мною, взяточниця. А вчитель за таку зарплату закордон не їздить, хіба дома підготовлює дітей, а як му платиш то ти ще більша дурепа чим я тебе вважав, бо знання не купиш, видко по тобі. п.с мені не забор мішає а за які кошти він поставлений із зарплати 2400.чи Астра премію щомісячну збільшила.

2014-07-03 Бендара
А чому лікар має оправдовуватися,що він має участок чи відпочивав за кордоном.Виходить по твоєму,що лікар ,як злидар не має мати житла,ділянки,сидіти на огороді і тоді він буде добрий суспільству? Не мені тобі говорити про ціни на загранку, що тепер дійснл за 300-400 доларів а не євро відпочити можна А чому ти не пишеш про підприємців,продавців,вчителів,що їздять на курорти по 3-4 рази на рік Та хто ти такий,щоб хтось перед тобою оправдувався?А що на 3 посадах сидять,то організуй сюди лікарів,щоб було кому надавати допомогу такому ідіоту,як ти.Що вже і забор тобі мішає? А ,що дошками його оббити треба? П.с. відкрий баняки,а у слові бандера та бендера є різниця

2014-07-03 Бандера
Я розумію всіх Вас, ви пишете що той чи інший лікар вилікував хворого, чи виявив якусь хворобу.Я від чистого серця вдячний тим лікарям. я ніколи не був проти вдячності пацієнта, бо то від щирого серця людина хоче дати що має.Я проти коли намікають що тре бися розрахувати, чи ноухау сесричка вибігає дайте дохтору 20, проти тупих дохторів,яких з кожним роком все більшає. Також розумію що нема обладнання так як в Ужгороді УЗД в кожному відділенні, а не як у нас у одної Магдички яка сидить на трьох посадах, і у Царя в кабінеті в хірургії(коли був при владі), Але пояніть мені дохторики відки ви маєте на участок в центрі, заборище з сітки, курорти за кордоном. якщо відпочили на Батьківщині я розумію, але у вас мода почалася перти за бугор, береться запитання а відки гроші? Ви будете оправдовуватися що то лише 600єв, нагадаю що курс не 10грн, і лікар який получає зарплату не 12тис. п.с клон придумай свій нік чи мозгів нехватає???

2014-07-02 феді
А ти витягни із свого жеба то що раньше украв та принеси в прийомне відділення.Та співай діферамби тоді.А то що написали правду ,жаба тя давить.Тяжко коли за чоловіка пишуть хорошоє.А правда давит тя що не про тебе пишут що ти людина.Ти чмо яке може гавкати, завидіти та давити на клавиші і прятатися за чужі спини.

2014-07-02 Тоня
Що ліки треба купляти то точно. Нащо тоді прийомний покой,раз там лікарка уночі дає листок і каже:вам треба такі ліки,купіть,а то у нас не має. А де купити? Аптеки вночі не роблять.Позичили аж у дєтскому. Рано купили і віддали. У Мукачеві на прийомному і скорій все є.А чим наша лікарня гірша?

2014-07-02 федя
Що хотіли,то маєте.Раз вами керував агроном,тепер баран,економіст . То ли ещо будет!

2014-07-02 федя
У больниці треба купувати всьо від укола шпріца ліків даже марлю.кажуть медсестри що вообще ліків у відділення не дают. Доки був Пшеничний все було.Тепер даже від тиску магнезію купувати заставлят.Гіпс на руку і то треба купити.Обезболюючого неє в них.А ви тута дохторів та себе хвалите

2014-07-02 Бендера
Таке довге речення і так розумно та зв"язано Маршалик написати сам без допомоги не зміг би.

2014-07-02 Родич
Я хочу подякувати Еріку Тихомировичу Маршалику за врятоване життя моєму братові і скажу що завдячуючи йому мій брат живий.І я скажу всім що ніхто не просив і не взяв ні однієї копійки не за діагноз ,не за ніч яку він віддав спсаючи моєго брата.Він Людина Лікар якому честь і повага.Писати і говорити всі мастаки.Але за людину говорять її вчинки і поступки.Дякую!!!

2014-07-02 555
Молодець недруг! Правильно,нічого хаяти нормальних людей.лікарі міжгірськи може у цю саму хвилину бандерівського родича чи родичку спасають.а він критикує всіх,замість сказати дякую.

2014-07-02 проста жінка
До тепер тільки читала,дивувалась,інколи раділа вашим коментарям. Та читаючи про лікарню ,скажу вам ,що дуже багато чого перебільшено авторами. Я часто не ходила до лікарів,але останні 2 роки прийшлося. І хочу вам сказати,що лікували і відносилися до мене нормально. Не випустили з рук доки не поганяли по всім кабінетам. Прийшовши із хворобою печінки у мене виявили випадково іншу хворобу. І хочу вам сказати,коли лікарка казала ідіть іще у такий кабінет тай у другий,я у душі возмущалася,типу нащо мені. Але дякую її напору,тому що у мене вчасно виявили болячку і слава Богу все нормально. Спеціально не називаю прізвище,бо найдуться такі "добрі",що нараз почнутьписати погане про лікаря. Та я думаю,кому треба, той мене зрозуміє.Гроші я не давала,подарки тоже,а коли щось запідозрили то і сестричка і лікарка за руку по кабінетам мене водили,і на аналізи,і на ренген,і ще до деяких лікарів,і в Ужгород дуже вчасно,як там виявилося направили. І чесно вам скажу ніхто від мене не вимагав грошіні вдома ,ні в Ужгороді. На радостях,що у мене все добре,я віддячи лікарю,але по свому бажанню.

2014-07-02 медбрат
Ліпше поїдьте у Воловець. Там за 10 гр. вас обстежеть усього від ніг до голови на ренгені ,облучат як треба,узі дуже цінноє зроблять,кардіограму не великому листку,ліки під проценти випишут гривнів на тисячу і все буде добре. А ще дійсно їдьте в ужород . от там задарь полвчать.операцію зроблять за 8-9 тисяч гривень,роди за 5 тисяч прийдуть. Нащо дійсно задарма у Міжгірі лічітися? В область і ще раз у область.

2014-07-02 Твій недруг
Ти БРЕШЕШ ПОСТОРОННІЙ! Ніхто ніяку історія не знає,так як то неіснуюча жінка . нІхто не просив би від хворої"ДАЙ". Дуже легко всіх компроментувати. Та ти докажи. Якщо вже знає пів района.то скажи прізвище лікаря,прізвище лікаря! А вимагают незаконні групи,лікарняні.а потім коли програють,то шукають винних і обпльовуют лікарів. Пів району про якусь жінку знає,яка цінна інформація! Просили,дала,а докази де? СБУ недалеко,міліція поряд,то чому не пішла тоді,або ти не проявив ініціативу та не пішов сам і непосигналив про корупцію? Ай-я-яй!!! Пустобрех поганий,шарлатан маскальський!

2014-07-02 посторонній
Цю історію, коли у лікарню звернулася жінка, а від неї "просили" "дати", знає пів района, коли як ви сказали "щоб поставили правильний діагноз треба дати", та коли вам лаяла коло лікарні що дохторьови за діагноз треба дати, щоб інспектор написав акт треба дати.

2014-07-02 Лікар
Кому неподобається міжгірська лікарня їдьте в Ужгород, там вас безплатно пролікують)))!!!!

2014-07-02 аноніму
Ти правиднику,як землячка вже пишеш і поради роздаєш,повчаєш ,як жити.Ніхто від тебе не прость,то не давай. А то даш на копійку,а викричеш ,як на мілліон

2014-07-02 Адміну
чому дозволяєте нецензурщину писати (Га-га-га)?

2014-07-02 Солідарності
А ти хочеш,щоб ми вже й не їли? А сам козел поганий не їж і не п"єш? Та хто зловжиє на роботі? Ти перший поклади приклад-прийде де п"ют то прийди і відкрито всіх заклади,а ще краще зфотографуй,вже якщо пишеш - то з підтвердженням.А за святкування пишеш поганцю то день медика маєш на увазі-тай концерту не було. Відмітили людей тай по всьому.

2014-07-02 бандері
Ти прийди в лікарню після двох і тоді звідти з під кабінета позвони Маршалику,що його лікаря неє на роботі по графіку або назвавши своє справжнє імя позвони на горячу лінію.Тоді дійсно докажеш,що то правда. А так повна брехня,усі сидять на роботі і відпрацьовуют свій час,навіть Маршалик в 5.00 закриває кабінет. Ганьба стілько вже на тих лікарів брехати.І на базар аж і йдемо,то не в робочий час. А ти чого на роботу не ходиш,а як бачиш лікарів-значить самий такий.А на рахунок взяток,то ти ж сам у лікарні працюєш,то знаєш,як тут дають і як беруть.

2014-07-02 анонім
А ви жийте по закону, на зарплату, взяток не беріт, бо не у всіх і є дати взятку, тобі й буде вам спокій.

2014-07-02 Аватар
Ви гієни анонімщики.Доки ви свої кляузи стряпали за Маршала. Він у неділю спас життя людині.А ви кляузники гавкаєте ононімно бризкаєте соплями і оббріхуєте і думаєте що вам всьо проконає.Ще чуток суки погавкайте.Але спрос буде з кожного.

2014-07-01 До солідарності
Маршал ніколи порядною людиною не був, не то що лікарем. З нього тільки всі сміються, але точно він більшості підходить, бо не хресна не робить, лиш злим язиком меле, як помелом.

2014-07-01 Солідарність
Згоден, аби лиш бідні хворі платили гроші, та ще й не знаєш, чи вийдеш живим від тих лекварів. А то за що би сироти пили під час праці та святкували, коли треба допомагати? Тому їх устраює Маршалик, не то сказав, Пшеничний.

2014-07-01 Бандері
Пояснюю, бо хто дозволить по базар ові ходити, всім і так добре.

2014-07-01 Га-га-га
Якщо хтось очка та жаба, то Маршал лисий хуй

2014-07-01 пит
чого очкастий жабун не виходить на роботу? хто знає? що дійсно прячеся?

2014-07-01 Бандера
Та не сміши нас, хто така народна рада чмирі які з себе чогось возомнили, хто їх обирав щоб вони називались так - шизоїди які повірили в їхню брехню . Не було порядку і до того, а тепер як жабка очкаста прийде то взагалі піпец всім буде. Запам"ятають його всі на довго док той здихляк на пенсію вийде. А в загалі там порядку і треба а то після двох годин ні одного нормального чи тверезого дохтора не знайдеш.

2014-07-01 до Чупачупса
це так надзичайно спокусливо

2014-07-01 просто
Та то не людина,і назвати його лікарем важко,бо ці люди перш за все мають нести добро,спокій,розраду,надію.А він що робить,суєту суєт.І саме головне,що всі кругом розуміють,хто є Царь.Раніше жалко його було,та тепер,коли він грає владою,як клавішами на піаніно,то ясно ,що даному "вождю" медицини потрібні тільки гроші та вільний шлях до збагачення.Чому все таки не йде хірургом? це не його призвання,допомагати людям,звільняти їх від страждань?Цікаво,як зреагує народна рада на його виходки.Там хлопці не дурні,вмиг його розкусять. Хіба вони не допустять хапугу до корита.

2014-06-30 Міжгірець
А що ви наїхали, є закон, треба виконувати. Якщо людина була незаконно звільнена, то хто має платити зарплату, питайте з тих, хто звільнив, а не звинувачуйте людину, яка відстоює свої права. Подумайте, якщо б то було з вами? Ви б також хотіли добитися справедливості.

2014-06-30 Совет да мудрость
Бережи поки є що, а то втече час і залишишся сам, знову Цар тобі буде винен? Стільки років, а такий, як був, язик без кісток, так і лишився.

2014-06-30 !
Краще б про свою чупакабру подумав, яка без татуся залік не могла здати, а синок і лікарем не працює, вот она, людська завість:-)

2014-06-30 Медбрату
Маршалику, а що ти ся бісить?

2014-06-30 медбрат
заробляти начальником хірургії і хірургом він міг без проблем і перерв, але хто хоть раз попробував їсти з державного корита уже від нього добровільно не відступится, ось ця жаба думала що буде жирувати в кориті державному все життя, а далі передасть у спадок своєму затьку, бо дочка мало відрвана була від земної суєти

2014-06-30 яя
це так спокусливо

2014-06-30 до гадів
зарплату незароблену, бо недалистему гади робити

2014-06-30 передостанньому
Міжгірець,помачавши в Соус Чупачупс вже так заговорився,що крім ображання національності,крім нецензурних слів,крім брехні та наклепів ще робить з себе дурня,нібито не знає,що його камраду Царю виплачує моральну шкоду і зарплату незароблену за 2 роки його інаша рідна лікарні. Тобто на паразита,який непрацює йдуть твої і наші мані-мані,а ти говориш!!!

2014-06-30 Простому міжгірцю маскальському
Я вже висудив і ще висужу,а ти Олексо хоть і на роботі,та не при ділах і від того тебе бісить.А гроші ж то виплачують Царю за те,що не ходить на роботу,а він прячеться від влади,щоб не вручили йому розпорядження про поновлення. А ти за ним горшки носиш ну і носи,хоть так зарплату відробиш.А монархія була при Царьові та скінчилася. А анархія існує тільки для тебе.І не з пугливих я,бо дуже великий.

2014-06-30 Чупачупс
Я знову з вами

2014-06-29 Соуси
Скоро закінчиться анархія молдавсько-мадярського іга. Наскрести собі на голову разом із стогривньовим деревлНним.

2014-06-29 Просто міжгірець
Маршале, не пиши суко, хрень. Які копійки та й від яких медиків? Про які тисячі ти суко пишеш? Побачимо, що ти висудиш, правильний шизофреніку, ти наш!

2014-06-27 Недруг
А я то думаю,чого його не було на зустрічі на фотках із прокурором! самі кращі друзі Царя-Чуп,Палапа,Чиж були,а його і шемета-не було. А де ж поділися? А то проблема у наказі на роботу. ОТо справедливий та чесний чоловік. Бере від чесних та бідних медиків копійки,щоб не мали оздоровчих,а сам прячеся.

2014-06-27 Бандері із бандерихою
То пише тандем -маскаля з циганкою.Один осмілів бо жаба очката надію йому дала,а друга вернулая з морей,то і пишут дві паскуди. Дньом рве гроші ,списуючи по актам за 1 тис.баксів із армії, а пообіді обсирают бугалтерію.І не лякай ти нас сарако Царьом,най іде до тебе робити,у тебе два кабінети,у одному гроші заробляєш,а у другому пєш з хлопами.

2014-06-27 Заступнику
Не бреши Олексо та не вводь в обман людей. Який там ремонт у бугалтерії? там двері на шарках ледве ся держали. там докумнти важливі стоят.а хоть хто стукне у ті двері і вони розваляться. Так що наклеп неудачний. а ти за собов диви та охряняй Царя,а не дивись за дівчатами.бо тебе жона лишила і навіть на тебе ніяка с..а не дивиться.

2014-06-27 Бандера
Ні скоро повернеться Цар, і бухгалтерії буде піпец, в державі нема грошей а вони ремонтами зайнялися, напевно щоб їх кабінетик був не гірший за начальниковий, і така мить анархія мать порядку, тьотя Ася повернулася а вона хоть що підпише.

2014-06-26 до я
він просто прекрасно розуміє, що в разі поновлення ніхто йому не буде платити 12-15 тис. грн. в місяць, а буде получати справедливу законну зарплату 3-4 тис. от і ховається барига мелочна

2014-06-26 я
то ж треба тото чмо царськоє уже прячится в Міжгірї оби му не вручили наказ про поновлення, хоче й дале як тот паразит низащо гроші гребсти, нич не робити а медики тим часом не бдут мати премій і відпускних. справжний патріот свого кошилька а колись бив поважним чоловіком у селі

2014-06-26 бандері
Але його усмішка щира,поганого нікому не бажає. А ти всьо видиш,а собою не замічаєш нічого?

2014-06-26 Бандера
800грн то ще дешево, він знає і до 2тис.написати, а тоді ще й фотографію аптеки показує, і мені подобається як він іде з роботи з посмішкою,який я чесний даже коробки цукерок ніхто не приніс, а біля півночі такі сумки тащить що ледве тими ногами перекладає. І за щоб він інфекцію купив, яку йому Цар і продав.

2014-06-24 Інфекція
Цікаво,а хто допустив інфекцію до такого стану,-не Цар з Косиненком? Ремонтували гаражі на мільйон,прачечну обклали різаним каменем,поклали фап на Бохманці за гроші австрійців ,а у інфекції пол проламується 10 років.А стіни,як у концтаборі.

2014-06-24 переживючому за хворого
Навірно ти сон такий бачив; заболів,приходиш у больниці,а там повно-повно ліків...і всі твої...ігроші в кошельку...і ти здоровий...помреш. та брехня все за ліки. НЕмає нічого в лікарні. Не знаю за інфекцію,але в нервовому все треба купувати і то все тільки в одній аптеці,в Нагурного.І ціна одного рецепта не менше 700-800 гр. Не віриш-зайди в любу палату і спитай першого попавшого хворого-чи то простого ,чи то пана,чи паралізовано чи його родича. а пак скажеш чи напишеш ,що то неправда.

2014-06-24 Вася
Він теж у свій час,коли в больниці гуманітарні вікна клали та вхідні двері в поліклініку собі вікна на квартирці поміняв. А тепер травить людей напрасно

2014-06-24 Заму
Ти лишися бугалтерії Олексо,а то скоро виженемо тебез червоного кутка то будеш у прачечній (алма матер) сидіти

2014-06-24 іван
Лишіться ви Дерича.То є поважна,авторитетна в краї людина.Маркович теж добрий керівник.Зрозуміло,що дакого болить душа що пролетіли повз посад,але не все дураки можуть керувати.

2014-06-24 До другий
Туда як поступиш то й незнаю чи вилікуєшся, ніякими ліками, один вигляд цуравих палат тебе добє, маю пропозицію, інфекцію перенести в адмін зданіє,а тих дівок в інфекцію, ато на відділення грошей нема а в бугалтерії вікна поміняли на пластикові і ремонт затіяли.А відділення нехай розвалюються для них грошей не буде.

2014-06-24 Другий
Піди у інфекцію там навіть розчин для уколів треба купити. А ти БРЕШЕШ. Най напише під своїм іменем хоть один лікар як я не прав

2014-06-24 до хворого
шановний хворий,ви дійсно хворий!!!!ваших ліків не має в лікарні,бо вони є в психушці.ліки є у всіх віділеннях(в дитячому не заставляли і сиропи купляти).ліки Слава Богу є як ніколи,Дай Бог щоб не гірше.

2014-06-24 Бандера
А ви би ще взали яка маленька в нього пенсія. Щмо педальноє, ще й поради роздає, даун старий.

2014-06-24 До читача
Цей убогий пенсіонер Дерич возиться на такій машині що нам простим держслужбовцям лиш мріяти та набудував замки своїм діточкам у Майдані із зарплати ,а комусь не хватає на продукти

2014-06-24 читач
через Дерича убогого і його кадрів уже пацієнти страждають.

2014-06-24 хворий
А коли у лікарні ліки були? Все купували і купуємо.

2014-06-24 Бандера
А скоро і лікарства закінчаться, то поночі пацієнти ще й то будуть шукати.

2014-06-24 пану Писаці
Браво!

2014-06-24 Писакам
Три табори пишуть-проти Пшеничного і Маршалика,за Царя,і проти Царя.А ви подивіться спочатку на себе,оцініть свої дії. Чому лізете у медицину,раз такі ми всі далекі від їхніх проблем. Кожен медик сам знає,як йому. Раз бере взятки,то рано чи пізно за все відповість. Що писати за Царя,він провказався,всі поняли,що він такоє,але все рівно справедливості не буде,бо поки його брат у владі то його усе прикриє. Маршалик став маріонеткою у руках Пшеничного,а Пшеничний кум голови району,то робив,що треба було. Та минув рік чи два,що не робить у лікарні Царь-є позитив-нема. МИнув місяць чи два,що не робить Пшеничний-є позитив-нема.МИнув місяць,як робить Маркович. Є толк-та є. Бо розказують,що у лікарні мила не має. А як гігієна,я вже не говорю,що у вас має бути аптечна чистота та стерильність.Тому шукайте нові кадри,самі собі вибиріть і з пропозиціями та жорсткими вимогами йдіть до голови. Тоді зможете щость писати одне проти другого.

2014-06-23 Читач
Стаття прикольна, хоч і не дуже правдива. За фото Маршала треба похвалити-і де таке чудо відкопав?! Зрозуміло, що срачка началась, а ще й кумок стогривньовий повернувся. Останні коментар Бандери супер!!! Підтримую!!!

2014-06-22 Бандера
А в принципі що не правду пише, у вас тепер мать анархія, хто хоче то то і робить, одні виходять приватний прийом роблять, другі по три години на обід ходять, а треті взагалі показалися і тіпа на участок, сімейники ви коли будете ходити по пацієнтах, чи вас Гримутка в загалі роспустила, за що ви грамоти получаєте якщо нехрена не робете?????????

2014-06-22 До Медика
ти Альоша уже давно не медик,ти пес смердячий і не маєш право на медиків і від них писати!!!!чмо ти

2014-06-21 Бандера
А ти мабуть не береш,тобто одна людина яка небере, давай тобі повісимо таблички я святий і взятки не беру,треба казати що у свій медицині треба платити, чи ти хочеш сказати що в ужгороді безкоштовно, ти піди в другі райони там ще більші розцінки, це треба викорінювати в маштабах держави. І не треба що Толян підняв таксу відніми від останьої суми першу ото йому, а перша тому кому ти писала. Іще раз пишу не платіть тому що він неможе вас не прооперувати, бо ваша смерть йому треба більше понести чим заробить, Так Само що Гінеколог мусить прийняти роди, там не заткаєш.

2014-06-21 Медик
Люди добрі!Всі лікарі хабарники:Лікарі-хірурги беруть за операціі,гінекологи за роди,за УЗД,за ФГДС.Цільове направлення в кадровички 2000 доларів.При Царьові різні посади 2000-3000 доларів.При Жирикови Молдавсьоки(жирьо)5000 доларів.ЗА все в нашій медицині Міжгірьщини треба платити про шо ви говорите!Чи ви тупі?Чи ви дурні?!Ви на цьому сайті пишите всяку дурницю,в медицині не робите і не розумієте куди ви лізете і що ви робите.Перестаньте писати всяку дурницю!

2014-06-20 Бандері-шизіку
Ти про кого пишеш? Хто сховався?

2014-06-20 Бандера
А я думаю щось їх у Міжгір"ї,не видно я думав десь за кордоном отдихають,а вони сховались. Що нашої самооборони налякались?

2014-06-20 читач
кроме Чупа уже ніхто за Щура паскудноє не пише.

2014-06-20 Україні
"Була розгорнута антитерористична операція проти Щуря і Пшеничного..", ти такі речі більше не пиши, а то ці два кумови прочитали ці слова і, не зрозумівши суті, так засц.ли, що жони тиждень не можуть їх витягнути з-під дивана.

2014-06-19 Бандера
Не штучний,натуральний українець.

2014-06-19 поляку штучному
Хто чим може тим і заробляє.А на тебе хто подиве- що болван,що схоже на чурку долбануту.

2014-06-19 Бандера
Я думав ти головою заробляєш, а не ти чим ти подумала. Тай зато вже давно в Міжгір"ї місцеві не платят,хіба туристи.

2014-06-11 Бандера
Хто такий Чиж?????????

2014-06-10 Земляк
Ви про Кощея і Короткого забули) то ще диванна сотня)

2014-06-10 Вася
Щур хоть шось робить, а ти, Чупе дурний із Чижом, народ смішиш)

2014-06-10 :-)
Щур навряд, він квіти висаджує:-)

2014-06-10 Міжгірець
Тута, ребятки під богатьма ніками пише Пшеничний, Маршалик та Щур.

2014-06-10 Посторонній
Маршалик, ти дибіл, не середи ся, але то правда. Як можна дати себе так тупо використовувати Пшеничним та Щурем?

2014-06-10 Знавцеві
Знавець каже правду.Маршалик може показати свої доходи.Але як поряд опублікують Цареві-то всі попадаєте.У нього на бумазі більше 15 тис гр.,а у Маршалика разом із реанімацією не має і 6 тис. Так що все у ваших руках-можете офіційно їх люструвати і дадуть тоді офіційно доходи. Тільки треба,щоб той хто пише про 12 тис назвав своє імя офіційно, ане брехав.

2014-06-10 Вася
Під ніком Украіна пише Чиж.

2014-06-10 знавець
щоб закривати собі 12-15 тис. грн. щомісяця Цар закривав табелі такими чином що в ітозі виявлялось, що він практично не відпочивав, а працював без перерви по 20 год щоденно. Маршалик на такі афери не пішов, тай хто б йому позволив так підставлятися, все ж жага грошей намного менша а криші прокурорської не має відповідної

2014-06-10 Бандера
Та заколібав ти з маршаликом який дістає 12тис, по моїм відомостям дістає чуть менше половина. А справи як відкриваються так напевно скоро і закриються.

2014-06-10 Психіатр
Для пана ,що пише під паролем "Україна" характнрні психіатричні симптоми - амбівалентність та амбітендентність. Тут уже нічого не вдієш.На хворих не сердяться.Зазвичай при даних станах повторюють одно і теж тесь біля 1-2 міс. Тож настроймося!

2014-06-09 Украіна
А чого мені ніхто не відповідає? Тільки один Маршалик. Я хочу сказати,чому ніхто неговорить,що теперішній головний лікар має ще більше як 12 тисяч гривень,який будучи на посаді 2 роки купив квартиру в Ужгороді дочці,що його наркоз кштує 1000 гр,бо він закуповує ліки в венгрії. На відміну від "Царевича" не просив колег тобто "лисуна тобто чистільщика народна назва" щоб його підтнимали як бомжа:позор! Довожу до важого відома що його підпис коштує 200 гр . Доста мадяру наживатись . А тепер поговоримо про Жирика молдавського де відкрито 5 кремінальних справ.

2014-06-09 Маршалик .
Чічура хватить себе рекламувати.

2014-06-09 Сіелищрада
Майже одна кандидатура там лишилася незапятнана-то Чичура -і Щурю добрий,і народній раді буде добрий.На мітингах виступає,медикам добрий-є кому покричати. тай депутату ганьба вже простим участковим робити-до влади його. ТАК,ТАК,ТАК!!!

2014-06-09 Не права
Його ж Пшеничний з Маршаликом уволили ,то защо мав їм д..у лизати? На якій посаді,якщо він відвоював її судом? Посада заступника була скорочена тільки суд її відновив тому Олекса і робить далі. А ти, як назначають тобі нового начальника,то не з того виходиш,щоб працювати нормально,а зразу в оппозицію йдеш і конфліктуєш? щодо роботи Косиненка,то треба притягнути прокуратурі до відповідальності МАршалика,що не контролює роботу Олекси. : місяців він сидить просто у конференсзалі і не робить нічого. Чого не перевірити його роботу,що зроблено заза 180 днів?

2014-06-09 Бандера
Хоть Олекса пес брехливе, але маленька повага до тебе є, бо він не заліз Пшеничному в д... як інші, щоб залишитися при посаді. А то ті лизуни скоро найшли сраку.

2014-06-09 Покинутому
Маршлалик ніякі довідки не підписує,хіба що на медогляд державному службовцю. Тож озвіться хтось,кому підписував і від кого брав.Мерзко читати брехню,щоб тількт об.....и один одного.Ясно кому може мішати Маршалик-Царю та Косиненку,от останній як остання сплєтніца брехачка і несе єресть.

2014-06-09 Вася
Но даунклуб то за Царя. А другі то бидло, як они кажут.

2014-06-09 Бандера
Ти дебіл.Яка квартира в ужгороді,який наркоз 1000грн не сміши мої носки. За які справки гроші аби і хотів хер би йому дали. та й на наркоз майже ніхто не кличе бо нормально робить Поп,Плитан а може й краще. А він тільки й знає що язиком молоти.ЯСНО

2014-06-08 Україні
Ніякої квартири в Маршалика в Ужгороді немає.То Царь мав в Ужгороді квартиру,купив у Міжгірї хату,побудував нову.А за мітинги за Царя то правда-його Олена тероризувала всіх по телефону та виганяла на мітинг у підтримку отця погрозами. Зять збирав збори та хвалив сам себе,жену та тестя.У газеті "Правозахист" Батуріна обріхувала усе Міжгіря,усіх неугодних Царю.Була розгорнута антитерорестична операція проти Щуря та Пшеничного під головокомандуванням Царя.Та програв битву,а тепер стріляти не може а тілько пукає та слабо.Вонь як вонь,всі відвертаються.

2014-06-08 Олексію
Ти Олексію раніше писав під ніком КОЛЕГИ,а тепер став патріотом?Це повна маячня.Якби Маршалик так брав гроші як ти кажеш за наркоз-то що би мали хірурги чи акушери? Хто такі гроші платить-повний брєд!А за підпис чого йому давали-він же до фінансів допуску не має. Це просто Олекса біситься і бреше по чорному.Щодо підтримкм Маршалика-то це ще квіточки у порівнянні як за те, щоб іти напідтримку Царя погрожували звільненням,викрикуали,що повлаштовували на роботу дітей,жінок. Хоча Царь нікого задарма на роботу не брав.тай що-обоє рябоє.За Царя на мітинг просто його донька та зять зганяли колектив як вівців.А маршалик поскиглив сам і на тому все.а чого тепер писати за Пшеничного,раз він відсторонений від роботи. І кримінальна справа це не приговор,вона може бути і закрита навіть якщо їх 5.

2014-06-08 До Україна
Який ти телепень.Яка квартира у маршалика?його дочка їздить щодня з берегова до ужгорода!ти іди та язик свій в дуп.. запхай.а на пшеничного які 5 справ?за що?ідіот ти дебільн...,деградований,сидиш в єдному приміщені та й ніхре.. не робиш!справа не на пшеничного а на всіх хто працював в 2011 році в бугалтерії.я на скільки знаю це робота царя та його телепня москальского заступника ольоша.

2014-06-08 Украіна
Я хочу сказати,чому ніхто неговорить,що теперішній головний лікар має ще більше як 12 тисяч гривень,який будучи на посаді 2 роки купив квартиру в Ужгороді дочці,що його наркоз кштує 1000 гр,бо він закуповує ліки в венгрії. На відміну від "Царевича" не просив колег тобто "лисуна тобто чистільщика народна назва" щоб його підтнимали як бомжа:позор! Довожу до важого відома що його підпис коштує 200 гр . Доста мадяру наживатись . А тепер поговоримо про Жирика молдавського де відкрито 5 кремінальних справ.

2014-06-08 Україна
Цар піпе в П......

2014-06-08 Ха-ха
Виходить Царь має боротися сас із собою?

2014-06-08 Спостерігач
Це дійсно головна проблема пянство медика, з якою керівництво лікарні ніяк нереагує, прийшовши до них пяних ти ідеш в інший район.Бо одинаково ризикуєш, чи остатись тут з ними пяними, чи довезеш тяжко хворого до ближнього району. А потім кажуть чого тікають в інші райони????? А як не тікати коли Оно ледве на ногах стоїть, як вони можуть лікувати.

2014-06-08 Путін
Новому керівництву лікарні доведеться в першу чергу боротися з хабарництвом, а саме велика це майже весь чоловічий колектив то є алкоголіки, жінок трохи остепенилися. А то понапиваються і кохають МАНІКЕНИ.Ганьба медикам.

2014-06-08 Я знаю точно
Так,медпрацівники не зовсім сприймають Маршалика за керівника,але не йдуть проти нього,бо не хочуть Царя. Це 100 процентна правда.

2014-06-08 Бандера
Маршалик лох педальний, і керівник слабий, просто нетак його підтримують мед.працівники як небажають бачити узурпатора-Царя. Тай брехня за 1000грн, таких цін навіть в Ужгороді немає. Це аба повишають ціну йому або велика брехня....

2014-06-08 незалежний
знаєте що, уважно перечитав коментарі і так і не поняв чим Маршалик не підходить в ролі керівника лікарні. Єдиний негативний відклик за нього що по 1000 грн бере за анестизію, але це до процесу управління відношення не має, тай якщо треба можно навірно другого анестизіолого взяти

2014-06-08 до 123
Поставити Оленіна і лікарнею буде керувати його жінка, і доця яка скоро прискочить з Ужгорода, щоб так само вчитися на наших жінках як це робила Цариця. Нам потрібен жорсткий начальник бо лікарня скоро розвалиться, який обєднає їх, а небуде наживатися як це робили попереднікі. Має бути і внас така людина(патріот своєї справи) яка нерветься до крісла, і хоче зробити щось для медицини району, а не покращити свій матеріальни стан. таку людину має розгледіти наш Шекета, бо напевно скоро закриють лікарню, бо з різних причин віднас тікають пацієнти. А сама головна причина лікарів що ви бачете не пацієнта а засіб наживи.Поки те буде медицина буде розвалюватись.Корупція процвітати........

2014-06-08 розколам
Ніякі Щур вибори на цей раз не купляв...Виграв чесно,з великою конкуренцією... Чому не пишеш Майдане(ганьбив би ся сволото під таким ніком підписувати)про те,що на вибори мера Завидівська банда викинула великі кошти і тепер від брили та яреми вимагають їх повернути.А те,що Балоги не були присутні на інавгурації Порошенка,це про щось говорить.

2014-06-08 Відповідаю
Яке має значення,хто такий Микола Шугай? Ніхто не каже,що половину ніків пише Царьбанда.Але правда дуже сильно очі коле.Якби було що статтю написати про них то давно би вже написали.

2014-06-08 Майдан
Щур купив вибори і знову колотить між людьми. Люди, за що ми боролися? За корупцію Щура?

2014-06-08 Шкода говорити
Ясно, Микола Шугай- Маршалик, або той, бідний молодий"який би врятував" район і медицину - Пшеничний

2014-06-07 питання
Повторю питання,бо мені воно імпонує-Три питання до Шекети по кадрах: 1. Навіщо він узяв у свою команду хабарника Царя? 2. Навіщо він узяв до себе в команду стукача Маринця? 3. Що це за призначення таке Марковича агрнома керівником медицини. Хотілося б почути хоть-якийсь коментар хоча б на сторінках фейсбуку. Він що так у людях не розбирається, чи його хтось підставляє, тоді навіщо було лізти в район?

2014-06-07 думка
А що ви хочете від чоловіка у якого головне в житті ГРИВНЯ (я про Царя якщо хтось не зрозумів), переступит він через усіх, головне щоб заробити чим побільше і не вжано зарахунок кого це буде. чи не Царь вимагав повертати гроші від родичів паціентів, які вже давно померли і не мали чим розрахуватися

2014-06-07 Жінки
Щуря командувати в лікарню,жінки за нього!

2014-06-07 123
у кожного району є своя специфіка. З чужого району треба суддю,прокурора,міліціонера. А в лікарні може працювати і місцевий. Навірно треба поставити Оленіна,бо Царю мало буде посади головного лікаря,йому ще треба буде і хірургії. А як він допустить,щоб ним хтось командував7

2014-06-07 Бандера
Я давно кажу що треба шукати з іншого району, бо тут як не як, а кожен аж не сокурсник,друг чи кум. А нашій медицині треба хорошого менеджера, а не взяточника.....

2014-06-07 За Щуря
Розумна пропозиція!

2014-06-07 дивуюся
Та все можливе. Щурь кума поставив,Шекета Свого заступника,слідуючий сміло може бутибудь хто. Знаєте шановні,державна служба державною,але що сміх з тої медицини зробили-то факт. Не має ні розумного,ні дурного,нікого,кого би призначення на посаду начальника відділу охорони здоровя не медика м"якоко кажучи сильноздивувавли. Ясно,що то ненадовго і Пшеничного не повернуть,так шукайте в іншому районі ,раз тут не можете знайти собі підходящого.

2014-06-07 Медики
Нам би Щуря Василя МИхайловича поставити началником відділу. Раз можуть там бути не медики а просто спеціалісти,то чому б ні?Він медиків любить і поважає,а ми його. Дайте нам Щуря!!!

2014-06-07 Юрі
Шанта і Поляк мали авторитет,ставки на 2-4 не ділили. Якщо когось і встроїли-то підбирали кадри ,а не оцінювали кошельок.За ці 8 років не один раз виникала ностальгія за такими кеівниками від Бога.І лікарями добрими були і господарями і порадили в скрутний час і стояли горою за свою медицину.А настипникам ніхто з їхнього колективу майже добрий не був. От і піли собі туди куди мали піти. Надіюся,що новий голова РДА буде більш розбірливий у підборі кадрів. Тут не можна слухати ні кума,ні нанашка.ні однопартійців. тут треба ставити на професіонала і на того за ким підуть ті лікарі кого будуть поважвти а не боятися.

2014-06-07 Міжгірець
Все буде,як не має бути,не журіться,але рано чи пізно все стане на свої місця.

2014-06-07 микола
Чесно кажучи ніяк не можу зрозуміти зверхнє ставленя Царя до людей. Значить цей факт дійсно мав місце,раз про нього говорять так відкрито.Я думаю,що особа,яка не любить людей не повинна іти на керівну посаду, а працювати сам і на себе.Я задала питання медпрацівникам Міжгірської лікарні: чи був милосердним Царь,чи зробив колись комусь добре,чи допоміг у біді?І дістала негативну відповідь-ні він був сухий до людей,жорстокий і равнодушний,але занадто корисливий до себе і до родини. Основним негативізмом,що проявляється до Царя ,як до людини,як я розумію є насміхання над Маршаличкою,її зневажання. А це була добра жіночка,царство їй небесне і медики ніколи не пробачать йому цього факту із його керівної діяльності.Ну і якщо це такий цінний лікар то чому не відкриє приватну клініку,як Біляк у Ужгороді і не доказує всім,що він хороший фахівець? Але там треба працювати,а у лікарні гроші будуть текти рікою,як і текли.Корупції у медицині все ж таки навірно з Царем бути. І автор статті розклав факти з діяльності Царевича по полочкам,тому ясно,що він правий. Але що з того? Цікаво,чи читає ці коменрарі голова РДА?

2014-06-06 Вова
Я до цього часу думав що дійсно все інакше і не могло бути. Що Царь все робив правильно.Тому що за 1-2 годину відсутності на роботі примушував складати протоколи ,не платив ті копійки писав прогули.Але послухавши все це , я просто спантеличений про 12 тисяч зарплати. ЯК ТАК МОЖНА БУЛО ОБДУРЮВАТИ людей і наживатися на тих копійчатах? То до добра його не привело. І то,що тепер страдають люди від його вимагань про матеріальну шкоду-то тоже приведе до негараздів.при чому тут працівники апарату та й ті ж медики? Чому хтось має бути без зарплати?

2014-06-06 Бандера до Юри
Не ті часи. І не забувай Цар економив бо всьо що було зекономлено скаро перекочовувало до його кешені. нагадую де гроші за 9років оздоровчі, які неможна використовувати не запризначенням, а він казав що немає грошей на лікарство і тіпа купував.щЕ РОЗУМІЮ лІКАРІ собі зароблять якусь копійчину, а молодший мед.персонал яких є сім"ї, він зато думав???????

2014-06-06 Юра
а в лікарні що твориться. При Шанті та Поляку було повне забезпечення бланками та всією документацією. А Царь та Пшеничний завели так ,що все повинно купуватися медпрацівниками. Я вже не кажу про клей,лампочки,швабри,віники,мило.Навіть ремонт у поліклініці коридору робили за свої гроші.

2014-06-06 Лариса
В статті "Ромашкове дитинство" пишуть,що вчителі збирають грощі на ремонт-то так було все життя.Мені 40 років,але і мої батьки здавали гроші на ремонт. Кожен вчитель хоче привести дітей 1 вересня у чистий та охайний клас. Кожен рік держава не в змозі виділяти на це кошти. Тому тут нічого такого страшного та кримінального не має.От що батьки носять на екзамени їду,пиття,збирають гроші вчителям-спочатку на день вчителя,потім на миколая,потім 23 люте та 8 березня,потім день букваря і т.д.Оце потрібно припинити.

2014-06-06 Бандера
До Людмили.Очом шепчеш, та жаба небоїться ні гріха,немає ганьби, а совість треба було всмоктувати з материнським молоком, видно там його не було. А гроші брати за тільки років вже мабуть всмокталися в крав заміниши совість,ганьбу.Боягуз нещасний.....

2014-06-06 Цікавий
Хто такий курдуплик?

2014-06-06 Курдуплик
Я не брав гроші.

2014-06-06 Ода Царю
Ти вбив свій горизонт і небо отруїв Дав дюлю сонцеві і плюнув в очі хмарі. Живеш повзком і помисли свої Ростищш в клоаці в підлістю у парі. Багатогранний ти,аж круглий наче вуж Білоголовий метр із чорним піднебінням співаєш пісню все одну і туж Що рахітичне наше покоління. (З вірша Івана Драча)

2014-06-06 Юра
Підтримую попередників.

2014-06-06 Людмила
Так,стаття нормальна. Приємно читати,що хтось посмів тронути Царя,який уже всю адміністрацію достав своєю жадностю .Хай би вибивав гроші з медицини,тоді би медики не лицимірили та не лизали йому ж..у,якби ударив їх по карманах.Людям із-за його заїздів,що треба було виплачувати моральну шкоду не виплачували зарплати. А більшість доїзджає з села. Хай платить по рішенням судів лікарня-тоді оскомину собі медики у захисті Царя зіб"ють.Як йому не ганьба дивитися в очі людям,що задарь бере по 12 тис у місяч нічого не роблячи? Це патріот края і медицини? Ні,він наживаєся та набиває кармани незаробленими грошими,розвів адміністрацію на 200 тис.

2014-06-06 Юра
Підтримую Бандеру. Думаю,що Шекета щось та придумає. Він медикам сподобався своєю сміливістю і чесністю. А колектив справді гнилий -"медик" написав правду .

2014-06-06 знаю
Стаття мала резон. Курдуплик попросив у Царевича більше бабла. Той давати не хоче. Може всьо обійдеся.

2014-06-06 Медикам
... І боягузів хвиля накриває ,і їх і ними кожен день! Цим таємницю я не відкриваю,бо боягуз у кожному живе!

2014-06-05 бАНДЕРА
Медики.Прямо в точку, тримайтесь я думаю Шекета щось придумать щоб ту жабу недопуститиЮ бо і він має розуміти як ви його не хочете.Просто гнилий у вас колектив треба самим зібратися і недопустити його до керування. Не забувайте де більшість там сила.З вами правда.

2014-06-05 медики
Ми лицеміримо не називаючи речі своїми іменами. Просто через страх: боїмося Царя,бо той нікому не пробачить. Не любимо,просто нненавидимо,а вдіяти нічого не можемо. Тому лицеміримо і не можемо відкрито піти проти нього. Але дякуємо тим ,хто не боїться протистояти демону,відкрито виказує думку багатьох- нам у лікарню його не треба.Він такий популярний, сильний,розумний,ну нехай візьмуть його до Ужгорода чи Мукачева. Там корупції не допустять і може перевиховають монстра у очках.

2014-06-05 Бандера
Правельно пишуть ти Мудак і під моїм ніком нехрен писати.Вилупень придумай свій нік.Чмо.....

2014-06-05 до Чупа
Ти бику в інтернеті лиш і знаєш писати. Гниль тупорила.

2014-06-05 правий сектор
на мене нихтоне чекає. я сам іду.

2014-06-05 правому-бравому
Я не щур і на тебе не чекаю.Своїми мозгами не можеш вловити суть-я не за Щуря,простою констатую факт.І не проти Царя-теж констатую факт. Але треба матти голову та мізки,щоби зрозуміти суть коментів. А ти просто реагуєш як бик на червоне-на Щуря.

2014-06-05 Правий сектор
Під ніком Бандера виступає щур і ще обзивається. Мудак. Скоро приідемо.

2014-06-05 Бандер
Цар боїться молодих кадрів. Він ніколи не допустить на посаду начальника розумнішого за себе і перспективного. Йому треба тупорилих жополизів, які будуть тупо виконувати його примхи, хвалити його дочку,дружити з його сімєю, піддадуться на його подачки.А за ФАП нічого не можна вдіяти,яке там КРУ,коли ту землю йоому виділила сесія районної ради (до речі такий поганий для Царя Щурь) і за гроші іноземців ,чи то німців чи австріфйців десь близько 1 млн. він побудував на своїй землі ФАП і здав його у аренду собі ж - лікарні. зарплата у Пшеничного така як у всіх у адміністрації-невелика,а у Маршалики-тепер люстрація перевірте.Але точно,що такої платні як була та і є тепер у царя у сумі 12 000 гр. не має разом склавши зарплату і Пшеничного і Маршалика.Думаю,що і того ,що пише під ніком "критична точка" зарплати такої не було,хіба що був заступником Царя

2014-06-05 Даунклуб
То наш чоловік.

2014-06-05 Бандер
Емсорі.Правий сектор ти дебіл.......

2014-06-05 Правий сектор
Ти дебіл.І в політиці розумієшся хуже нас.......

2014-06-04 Правий сектор
У царя брат прокурор у Щуря бандит родину не вибирати її бог дане. Всі хороші всі погані спор вирішує ся просто. Виживають ся кру ставлять питанню по царю по щура по пшеничному і т. Д. Результат оцінується міліцією прокуратурою і ясно хто є Хуйло крапка

2014-06-04 читач
Пшеничний стопроцентно добрий фрукт,але що він зробив царю? Його поставили на Царьові місце,а якби когось іншого-то теж би був недобрий!.А тепер когось поставлять замість Толі-буде наступний недобрий. Говорять магдичка йде на начальника відділу,а Царь головним розпорядником коштів буде. Може і правда то,а може лажа

2014-06-04 критичній точці
а алкоголік то хто?

2014-06-04 Ваня
Я чув, що Царевич обіцяв Шекетвичу і Буришинману взяти їх в больницю жун лічити. То не коруація.

2014-06-04 до Чупа
Ти чмо неграмотноє уже не прячешся?)))))

2014-06-04 Робін
Все щур, пі...Ц тобі, сядеш фак довершений і конюх тоже

2014-06-04 Критичні дні
Успокойся, землячко. То скоро пройде за пару днів.

2014-06-04 Критична точка
Аде був щур, коли при владі був. Чого фап не забрав, чого кру не визвав, много чому. Так що щур при ділах. Про це говорит і кримінальна справа проти нього. А рішення суду буде виконано. А інтерес но по слухах яка зарплата в маршаликів в пшеничногоі тому подібних. Не хоче царя щур бо сяде не хоче пшеничний бо сяде не хоче алкоголік бо сяде всі сядут. Просто інтерес но коли і чи на довго

2014-06-04 Уточнюю
щурю немає діла до Царя!ФАП на Бохманці Царь передав в аренду лікарні і то все на його жоні.Середньомісячна зарплата десь у межах 14 тисяч(по розмовах). Критична точка показала по телевізору всім,що винна донька Царя,що жінка постраджала. За ставки теж неточність - ще брав і на 0.75

2014-06-04 Точно
Щур не при ділах Се точно. Они з царьом ся давно договорили і зараз кіно крутять а вас розводять як котят. Дітваки

2014-06-04 міжгірчанин
чому ви такі наївні і думаєте, що за цим всім стоїть Щур, шо не можете допустити мислі, шо Цар дійсно втратив будь-яку повагу та авторитет серед колишніх підлеглих та міжгірчан і що його дійсно не хотять видіти своїм керівником колектив лікарні і свистіли в адресу Царя на міжгірському майдані непонятно хто. це ж очевидні речі і з ними необхідно рахуватися, супільство змінилося!!!!!!!!

2014-06-04 Адвокат
Не Понятно за що уволили царя. За фап, за то що брат прокурор, за 0,25 ставки. Щось не клеіться. якийсь закон по міжгірськи, що то за суди такі . А куди дивлять юристи Щуря , чого не пишут у Верховний суд. Чи там то же криша у царя. Бедлам якийсь.

2014-06-04 Менталітет
Щось мені ся каже що добром то ся не кончит. Криші Царя начнуть мочити Криші Щуря . Ба чим ся то кінчит, тко зараз май сильний.

2014-06-04 адвокате
фап на Бохманци у власносіт Царя факт? факт... Середньомісячна зарплата в 12 тис. грн. факт? факт... вислів "гнати в шию" факт? факт... брат прокурор факт? факт... критична точка в лікарні факт? факт... ставки 0.25 і 0.5 факт? факт... це всі знають не прикидуйся дурачком, не треба цьої статті щоб про це знати. це не знав можливо лише Шекета

2014-06-04 ПостороннійД
Щур скоро буде під домашніх арештом в австрію не пустять

2014-06-04 Бандера
Вася сильний точно витримає, а якщо ні то втіче за кордон в Австрію до царя.

2014-06-04 Адвокат
Юристу. Ти наверно не поняв. Поднимай забрало, відкривай личко,проводіть відкрите журналістське розслідування чи громадське як хочете, хто прикривав буде видно, всім воздастся по заслугам. А то якщо стаття анонімна, іначе не назвеш, тому викликає підозру в замовності. Все просто як двері. Якщо ти дійсно юрист, а не під логіном таким виступаєш, то маєш чітко розуміти. А якщо ні, то все це водичка.

2014-06-04 Бандера
Підтримую Юриста.Немавби криші, так нахабно не поводився з людьми. Думаєте браток з Ужгорода один раз дзвонив нашим прокурорам, щоб ті діла прикривали. Тай незабуваймо в якій державі жили(надіюсь) все продавалося.

2014-06-04 юрист
адвокат раджу тобі ще раз перечитати статтю і ти поймеш, чому всі незаконні дії царевича сходили йому з рук. з такою кришею і похлєще злочини можна робити і успішно відмазатися. думаю не було б криші в суді і прокуратурі він би так і не зарвався.

2014-06-04 Горець
То щур думає що витримає. А скоро молдавану на три чутки посадити, то він із страху всьо розкаже. Не буде в Щуря тілько грошей. Коли мечут у бочки щурів, то вони між собою ся їдять. Так і туй буде. Такова селяві.

2014-06-04 адвокату
Тоді Царя би судили двадцять раз, бо він стільки брехав у газетах та на сайтах.що і не перерахувати. А ще і інтерв"ю давав!

2014-06-04 Бандері
Царь витримав і Щурь витримає. Не переживай за нього!

2014-06-04 читач
Так,це правда. Два роки тому Царь платив одній журналістці руській до речі,яка не знаючи правди,не знаючи людей оббріхувала їх з ніг до голови. Особливо популярною для Царя була газета "Правозахист". Так що "долг платежем красен". Все повертається йому бумерангом.

2014-06-04 Посторонній
До Бандери. У сегінятки Щуря попереду стільки кримінальних справ, що та яка порушена лише семечки. Може піде потом на золоту гору у головного конюха в конюшню коней виводити, скоро припомнять всю турботу про верховинців. Скоро перевірки будуть дуже жорсткі.

2014-06-04 Адвокат
До автора. Написано багато, прізвище корупціонерів як пише автор Цар. Не підтвердиться, автора до суду. Відомий журналіст, як видно із коментів пише для центральних сайтів і в публікаціях не може використовувати слухи і шушукання. А тому ражу всім писати в міліцію якщо є факти. А якщо слухи, то говорити в смерековій хижі за стаканом паленоі водки. А автору провести відкрите журналістське розслідування І тоді видно буде чи правда чи шушукання. А то получається, що горобці говорять а журналіст за пару копійок пише. Не сайт, а базар в торговици.

2014-06-04 знаю
Зі Царевчом усьо договорено, а на місто Пшеничного іде якась акушерка з Майдана.

2014-06-04 До Лери
Пишу за ню бо тупенька, яж незгадую інших молодих, які хоть і молоді але справляються зі своєю роботою. Подивіться після 3години в поліклініці кого знайти можна один Лор молодий сидить і люди до нього йдуть, профі своєї справи.

2014-06-04 Бандера
треба нормального аби справлявся.

2014-06-04 Путін
А треба і Магдичку поміняти, а то засиділася, І правда поки в поліклініці дочекашся когось то і померти можна. Кажуть іде у відділення а самі рішають свої справи. Підеш у Воловець то всі лікарі на місцях, якщо пішов у відділення то максимум на 20хв. А не робридаються по всьому району, як наші.Несправляється з своїми обовязками навіг на пенсію.

2014-06-04 пацієнт другий
Один лікар не встигає всіх бажаючих прийняти. Тому і черги. Треба ще єдного нервового прийняти-а то якби не Наконечний то не було би до кого і піти.а поповичка роботу свою не любить так як Наконечний тому так і є.

2014-06-04 пацієнт
Ну знаєте що поліклініці бардак бардаком. До нервового попасти не можливо-зрана на роботу приходить у 9 год бо на каву йде , а дале очірідь треба вистояти 2-3 години,ще дале вийде та каже що іде у відділення,а дале на обід-а потім прийме з бідою вряди-годи.ще й кричить.А далі нагадаєся що треба йти щоб очний подивився. А там того лікаря ніколи на місці не має бо він у своїй оптиці продає.Доки вернешся від очного вже треба йти на кардіограму та до терапевта. І так ходиш два дні. Тому проще за 20 гр.поїхати у Воловець - там невропаталог ще за 20 гр.подивить і дасть лікування. Іце займе пів дня.

2014-06-04 Лера
Ви Пшеничного звинувачуєте у всіх земних і неземних гріхах! Уже за нову дохторку пишете. ну це ж абсурд. А щодо постачання ліків у відділеннях,то це дійсно правда-все було. І на роди комплекти купувати не треба було ,і на кесареве на 1000 гр. ліків не купувалося,і в хірургії для операції все необхідне було.

2014-06-04 Путін
При Пшеничнуму, поліпшилося постачання лікарст, і не заставляють майже всі лікарства купувати і навіть шпріци, почали виплачувати оздоровчі,які за Царя платились один раз та й то лише 50 вітсотків. А то що крав як попіреднік то це виновата влада яка дозволяла це робити. Так що треба нового незапятнаного керівника підрозділу, бажано з іншого району. Бо ті самі хто приближені були до Царя, скоренько залізли під крило Пшеничному, і думаю так само залізуть без мила і новому.

2014-06-04 Бандера
Сигінятко Щурик Одну річ зробив для мед.робітників та й то кримінальну справу завели, що більш нема до чого причепитися?

2014-06-04 До А-Акб
Не журися друже у Оленки є послідовникУжгородський дохтор) це та конопата яка сидить замість неї, і так само робить на аптеки, і так само калічить людей, тільки ще народи не ходить бо розуму немає що їх нормально довести, уже один раз пробувала! А прикриває ще круче царя, Ледида- по дзвінку якого Пшеничний і взяв.

2014-06-04 123456
НЕ проще - бо рішення суду треба виконувати! Та він і не спішить(читайте коменти внизу)-без ГРОШЕЙ Царю нічого робити в лікарні - влади не - буде,заробітку -не буде,збагачення - не буде,вкрасти - не зможе! Нащо тоді виходити на посаду - час віддати довг народу пройшов,настав час -ЦАРЮВАТИ іф МСТИТИ МСТИТИ і ще раз МСТИТИ !

2014-06-04 до 123
знаємо, що звільнити корупціонера і хабарника завжди ваще. а невже не проще його не взяти на роботу?

2014-06-04 до 123
до чого тут особа автора статті? в цій статті написані загальновідомі факти, про які у нас в больниці давно всі знають і шушукаються каждий динь і вони ненадумані чи неправдиві. і ці факти влада зобовязана брати до уваги щоб недопустити повторення в майбутньому

2014-06-04 ПНХ
Обидва, Пшеничний і Цар - злодії, лише Цар- Лікарь, а Пшеничний- просто молдованин-злодій і кум злодія Щуря

2014-06-04 123
на конець напишу, що і проти голови РДА Щуря порушена кримінальна справа за невиконання рішення суду про поновлення на роботі царя. Чому блогер Української правди та Трибуни Шугай про то не пише?

2014-06-04 123
конечно так, і в щуря малого є не єдна кримінальна справа, і у василька буде. і в других є і буде. не спрячуться. но розбиратися буде не шугай з бандеров а хтось другий. Всім привіт із коментів вихожу

2014-06-04 до 123
це теж саме - що колись давно і янукович сидів у тюрьмі і на нього"БУЛА" кримінальна справа. Так точнісінько і з Царем.Прикрили тай усе. Хіба не було зловживань по ремонту-тільки на вікна подивіться у поліклініці та на гаражі за 16 млн. А нічого не найшли-все добре.

2014-06-04 123
ДО ОЛЕКСЯ.Була кримінальна справа а не є зараз. в одесі кажут, що то велика разниця

2014-06-04 123
до не знаю.ВИДНО ЩО ШУГАЙ БОЯЧИЙ, ЩО ПІД ПСЕВДО ПИШЕ. дОСТА ВІДОМИЙ, кидь пише в украінській правді,но під таким псевдо там опусів не видівим. А ПОЧТА В НЬОГЬО НА ВОРОЖОМУ САЙТІ. Запроданець, за пару копійок любу херню пише, но боіться лице вказати, щов би не розмазали. ХА-ХА

2014-06-04 Молодий
НОВАГО КЕРІВНИКА ЛІКАРНІ.ГЕТЬ СТАРИХ на пенсію,в Австрію,в Венгрію!

2014-06-04 Олексія
По цих випадках була кримінальна справа і приізджала "Критична точка",але толку мало.

2014-06-04 Не знаю
Микола Шугай це псевдонім якогось відомого журналіста. Почитайте "Трибуну", там багато його статей та ще й в Українській правді.

2014-06-04 123
фігня то всьо. є відомости пиши в міліцію а не в коментах нехрист неруський

2014-06-04 Алах Абкар -Бог великий а не Аллах
Так,дійсно-Бог великий.Але вбивства (це у мусульманському світі і означає вислів - Алах Акбар) у лікарні не було.Була вбивча халатність Царя і доньки ,що привела до смерті молодої медсестри,до того,що у молодої жінки вже не буде дітей,що хлопець лишився без руки. То перед тим ,як писати зарозумілі фрази. Не думаю,що він хотів тких ісходів-але його високомірність,вседозволеність,дозвіл доньци вчитися на живих людях,його експеременти і привели до всього розладу у лікарні. Ніяк його не можна допустити до влади,бо розкраде і те що залишилося.

2014-06-04 123
а тко миколай шугай, автор статті.Відки він узявся, ШТО ТО за єден бориць із мафійов? Ци може маршалик з молдаваном та пацкунами проФФесіонали? Шугай відкрий личко, вийди на площу перед варишськов хижов, голосно розкажи про всьо, а не прикривайся фейкововписанинов

2014-06-04 радник
не хоче взяточник вертатися, якщо му не віддають кадри та стройки, ліпше сидіти дома в Лозянскьому сосати лапу та по 12 тис. щомісця доїти лікарський бюджет, а правоохоронні криші це всьо прокришують

2014-06-04 до колеги
Це повна маячня.Якби маршалик так брав гроші як ти кажеш за наркоз-то що би мали хірурги чи акушери? Хто такі гроші платить-повний брєд!А за підпис чого йому давали-він же до фінансів допуску не має. Це просто Олекса біситься і бреше по чорному.Щодо підтримкм Маршалика-то це ще квіточки у порівнянні як за те, щоб іти напідтримку царя погрожували звільненням,викрикуали,що повлаштовували на роботу дітей,жінок. Хоча Царь нікого задарма на роботу не брав.тай що-обоє рябоє.За Царя на мітинг просто його донька та зять зганяли колектив як вівців.А маршалик поскиглив сам і на тому все.а чого тепер писати за Пшеничного,раз він відсторонений від роботи. І кримінальна справа це не приговор,вона може бути і закрита навіть якщо їх 5.

2014-06-04 пацієнт працівник
То дурні балачки.нигла не мож порівняти теперішнє і той час коли був цар,при тій жабі в окулярах не було ні чого.хворі шприці,флакони з розчинами та спирт і вату купляли чи то день чи то ніч.нічого не було!а хатка на грабовці росла,на швидких всі строй матеріали возилися вночі.сусідам все було видно.а тепер в хірургії є все необхідне.а в дитячому коли з внучкою лижала нічого не купляла.молодці.всім дякую за те що медики в тяжкий час лишаються людьми.а при царю ми були бидлом та нелюдьми.

2014-06-04 Бандера
До 123 Алах Акбар.

2014-06-04 123
бандері. дурний тебе піп хрестив, а може і ніякий.

2014-06-04 до колеги
Пшеничний як я уже зрозумів уже і так на грані звільнення, а питання порушується проте щоб не поміняти одного на такого самого, а може ще худщого.

2014-06-04 колеги
Молдаван з мадяром дожились до того що хворі самі купляють бензин в Ужгород,що посада мс коштує 5000ує а сан 3000ує,що жирик купив 2 квартири 2 машини,та д ілянку в національному парку "синеви"що ми колектив ніхто не має ставку закону що за закупівлю ліків мав 200 000 гр откатних,що в лікарні вже білше як 8 місяців не має порошка стірального та мила от стерильнсть...

2014-06-04 колеги
Я хочу сказати,чому ніхто неговорить,що теперішній головний лікар має ще більше як 12 тисяч гривень,який будучи на посаді 2 роки купив квартиру в Ужгороді дочці,що його наркоз кштує 1000 гр,бо він закуповує ліки в венгрії. На відміну від "Царевича" не просив колег тобто "лисуна тобто чистільщика народна назва" щоб його підтнимали як бомжа:позор! Довожу до важого відома що його підпис коштує 200 гр . Доста мадяру наживатись . А тепер поговоримо про Жирика молдавського де відкрито 5 кремінальних справ.Ви пишете що

2014-06-03 Народна СОМООБОРОНА
Всіх Геть!!Треба молодих,розумних,кардинальних і не алкашів.Маршалика,Пшеничного-іх не треба,бо один мадяр а другий молдован,а так не погані,але не наші.шкода що в сомообороні нема нормальних і достойних українців?Але чикайте є Цар.він молодий лише 60,він наш з лосанжелеса.верніть його.бо він 3 роки без грошей.а зарплату підняли у головного лікаря.царя,царя.

2014-06-03 Бандера
Напевно 123 чека не дочекаєть папіка на роботу а хтож його буде вчити.Оленін?

2014-06-03 до123
Всі за нового керівника лікарня! Царя -на Бохманець чи в Австрію чи на худий кінець у хірургію.

2014-06-03 123
В чому 123 ти бачиш страх? Йде мова не про керівників лікарні а про простих працівників,які в першу чергу не хочуть Царя. Чого ти бвчиш віртуальні схеми кражі грошей у простих лікарів?Ти читай уважно всі коментарі і зрозумій ,що тут мова йде про минулі діяння Царя,про його нахабність,алчність,про збагачення за рахунок інших. А той хто крав-хай відповідає. На те є відповідні органи -розберуться. І в лікарні працюють нормальні люди а не "щурьова компашка". Маєш факти чи бажання-розбирайся з ними а не плюй на всіх.Козел!

2014-06-03 до 123
Може і їх робота? Але факт є факт, чмо він,і хабарник, Амісце йому максимум людей різати що він має велику практику. І правельно люди змінились і хочуть щось нове, а не забуте старе. НОВАГО КЕРІВНИКА ЛІКАРНІ.ГЕТЬ СТАРИХ ПЕРДУНІВ,

2014-06-03 123
І стаття і коментарі від щура і компанії . Пацкани усе були голодні та злі. А тепер наступає страх. Бо просто буде пепец всім як прийде цар. Виплиють всі схеми краж державних грошей. Панове не прикривайтеся інтересами когось. Понятно що страшно, по молдавану уже справа порушена, скоро до буцегарні потянуть і щурів (обох), маршаликів і прочую шло...нь. Я не сторонник царя, но щурова компашка достала. Всім респект.

2014-06-03 правозахисник
Шановні працівники райлікарні, суспільство змінилося і рахуватися з цим повинні і голова райдержадміністрації і керівництво лікарні а тому якщо ви організауєте хоча б підписи про небажання такого керівника як Цар то це вже буде вказувати на громадську позицію і цей самодур молжливо й сам піде, якщо зрозуміє що красти йому більше не дадуть, а будь які незаконні корисливі дії будуть знаходити розголошення і громадський осуд. При чому ініціативу краще за все щоб проявив профком чи насправжні тіньові лідери колективу (наприклад Чічура Ю.Ю. дуже порядний і активний професіонал). А от подивився я б на Шекету з Яремою, коли б вони усвідомили що колектив насправді проти колишнього і навязати його колективу не дивлячись на обіцяні грошові і кадрові девіденти їм не вдастся.

2014-06-03 Бандера
Медики ви дураки! Не пустіть того долбойоба, як це зробили держлізгосп з Хилов.І що? А то прийде чиряник очкастий і відірветься на вас усіх.

2014-06-03 дуже жаль
Шия вперед,очки на лобі,злі очі,вбивчий погляд ,в руках плакат з гаслом "Гнати в шию" в кармані із зарплатою 12000 гривень ----наближається!!! Бережіться босото міжгірська! Лозянська наглота наступає!

2014-06-03 жаль
жаба в очках уже в дорозі йде гнати всіх в шию!

2014-06-03 відповідь
Все тече свїм чередом. Хворі лікуються нормальними ліками ,а не гуманітарними та просроченими .Ліки закупляються не по максимальній ціні та й не в Києві а привозять фірми прямо в лікарню ; діти народжуються природнім шляхом без Кесаревого розтину і не помирають,мами після народження дітей не стають інвалідами; ставка на чотири частини не поділяється, санітарний транспорт використовується для перевезення хворих і не возить дочку головного лікаря по особистим питанням до Ужгорода та Львова; хірурги оперують без післяопераційної летальності від операції на жовчний міхур;всі лікарі вітаються з медсестрами та санітарками і ніхто нікого "в шию не гонить"

2014-06-03 очевидець
Імперіоцарь не зволив з"явитися! Ще не виторгував та не видурив кадри з бугалтерією у адміністрації.Тусується по Ужгороду узурпатор клятий!

2014-06-03 Українець
Сосе лапу на каміні з старухов.

2014-06-03 Бандера
Я не медик.Але чув що ще неприйшов. Напевно хоче ще відсудити Кадри з бухгалтерійов. Помста - помстою а бабло треба, доні допомагати.

2014-06-03 питання до медиків
день другий, як там імператор?

2014-06-03 Земляк
Що Шекета усівся тепле крісло...? На Схід його , вон з кабінету, що за розстановка кадрів (чистий прибуток)

2014-06-03 Бандера
Мамочку він поставив щоб Світлана когось не прийняла в нього за спиною,і справочки помаленьку толкала за бабло.А доці нахрена ще й зарплату хоть і мала ст 1.75, якщо з кожного за прийом брала по 150грн в день 20чол 3000тис, плюс рахуємо що невилазила з родзала і.т.далі. Я ж кажу сімейний бізнес.

2014-06-03 мафія
Яка тоді мала бути зарплата у Царевої жінки ,як кадровика ,і як вона там могла працювати без відповідної освіти. Адже мала диплом медсестри? А яка зарплата була у великої акушерки-доньки? А як можна було по закону допустити,щоб чоловік був головним лікарем, а жінка кадровиком? Ось явна корупція,зловживання службовим положенням! І перевірок і сигналів ніяких не треба.А Щур побачив у ньому злодія і правильно зробив,що звільнив. Тепер довго-довго у медиків Василь Михайлович буде мати за це повагу !

2014-06-03 Бандера
На мою думку хоть одну справу Щур зробив добре, що звільнив його. А то він був як Янукович в маштабах лікарні, він і сім"я.

2014-06-03 глядач
Шановні дописувачі, читаючи коментарі, складується враження, що пишуть лише обділені і обіжені. Так, Щур правдами і неправдами вигнав Царя з лікарні. Но і Цар там дійсно робив "беспредєл", 0,25, 0,5, 0,75 ставки давати людям а собі від 12 тис. грн. зарплату... Це по крайній мірі нелюдяно. Не царськоє це діло на людських шиях в рай старатися попасти. Тай його жінка Алла також творила, сіяла добре і вічне в лікарні (побори і звільнення).

2014-06-03 ЖИТЕЛЬ
КОМЕНТИ від лікарні блокують

2014-06-03 Цікавий
Читаю все це і в мене виникають асоціації з багатьма лікарями нашої лікарні, Не порівнюйте всіх з Царем, бо таких є одиниці - жадних та ненажерливих, а інші всі трудяги ,які дуже далекі від "ділов" Царевича.

2014-06-02 Бандера
Ну скажем з усіх мед.працівників 5чоловік.Ну потолок 10.А всіх напевно біля 1тис

2014-06-02 експерт
непогано йде очищення пратії Батьківщина в яку набирають дбре протухщих, дискридитованих, скомпроментованих чиновників Цар, Маринець, хто слідующий?

2014-06-02 Бандера
Мабуть всі хотіли знати де кримінальні справи проти нього. Що такий чесний?

2014-06-02 мафія
хто крав получить. що всі так трясуться. М.П.М. каже що є докази по Царю. Не тихо в коментарях писати, а звертайся в СБУ, прокуратуру. Получить Цар і ті хто прикривав.Докази давай а не слюні пускати.

2014-06-02 Шура
А я думаю що 99.9 проти нього. Але помста помстою, а гроші для збагачення треба. Якщо би у Царя була безкорислива мета - тільки мстити, то він давно уже зміг би повернутися на посаду. А так бажання загарбати все,збагатитися,ненажерливість-ось основна філософія повернення Царевича.

2014-06-02 Українець
Ви думаєте він мало має, йому тепер непотрібно ні кадри, не бухгалтерія.Він хоче повернутися щоб відомстити всім хто непідтримував його чи зрадив.А за моїми підрахунками це 99процентів медичного персоналу.

2014-06-02 Бандера
Не треба чіпати хлопців бо вони гинули не за те щоб повертати до крісел чинош. А вірили в ліпше майбутнє своїх близких, тому треба нове незаплямоване керівництво, яке кожен охочий зможе перевірити, а то за прийом на роботу плати, на тендерах гроші зашибають. Вся інформація має бути доступна для всіх.

2014-06-02 пану вихід із ситуції
В лікарні централізована бугалтерія і кадри якими керує відділ тобто адміністрація. То навряд чи Царю то віддадуть.Але важко його уявити що він піде на одну голу ставку головного лікаря без володіння грошима та ліками. А як буде без можливості ділити ставки? Чи може дійсно свідомим став чи патріотом?

2014-06-02 М.Л.М.
Докази були і по Царю. Нц і що-брат прокурор зробив звінки і все прикрили. То нічого Царя вигороджувати бо не тільки тупо звучить а і підло із сторони пишучого.Та навіщо доказів-хіба не всі знають про "подвиги" Царя? На рахунок поділу ставок-це його "винахід",бо до такого не додумався ні один головний лікар за 30 останніх років. І не один з них так явно не крав і робив собі таку зарплату у 12 тисяч.Думаю,що у всій області ні в одного головного лікаря такої платні не має.За таку можна і судитись 2 роки,і на мітинги ходити. тілько чого на Майдан так не добивався поїхати чи на Схід не йде патріотоцарьок? Бо там ідуть ті що насправді люблять свій народ,Вітчизну а не наживачі на людській біді.

2014-06-02 мафія
докази про факти зловживань є в бумагах рда. оформити їх в акт кру питання пару днів. перевірять всьо і хабарництво. кражі. докажуть хабарництво царя- треба відповідати, прищурених- тоже саме. закон понад усьо. так вимагає небесна сотня.

2014-06-02 до мафії
думаю, що якби автор статті мав доступ до інформації, якої володіють Щур та Пшеничний, тоді б ми почули намного більше шокуючої інформації про масштаби зловживань та розміри украдених у держави коштів. а так автор навів тільки поверхневі факти, хоча всі погоджуються з твердженням, що Василь Цар хабарник та хам.

2014-06-02 мафія
ясно як білий день, автора статті прищурений, молдаван з маршалом. Накрали, а типир бояться, бо влади реальної не мають, що в тюрму сядуть. Тендера, держзакупки і т.д. Треба провести срочно аудит лікарні за останні чотири роки. Це буде при Царю. Сушіть сухарі, прищурені.

2014-06-02 вихід із ситуції
треба цього взяточника поновити на такій посаді, де б він не мав повноважень розпоряжатися грошима і кадрами, хай займається лікавальними справа, тоді б була хоча б примарна надія на справедливість

2014-06-02 медик
цікаво велику акушерку та наследника трону зятя царьового тоже одразу повернут в лікарню?

2014-06-02 Н-да
Не піде Шекета на те,щоб рано прийняти ,а в обід звільнити.Прийняти легко-звільнити майже неможливо. Так що узурпація починається.Скоро таке буде і в освіті.

2014-06-01 ррр
на даний час більш авторитетного для партіі ЕЦ в Міжгірі чим ГНЕПА нема хотя ЯРЕМА і говорить вкомпоніі що тупорилий але факт ГНЕПУ спасае лише дружба з БАЛОГОЮ слова ЯРЕМИ

2014-06-01 Бандера
Правельно ріщення суду треба виконувати. Сьогодні наказ поновити 8,00 , а 14,00 наказ звільнити. Бо ті рішення судів, всі ми знаємо що вони куплені. І поставити розумного керівника бо всі вони починаючи з Поляка, Царя, Пшеничного нічого не робили,а тільки дивили де ще можна вкрасти.І правильно пишуть що відділення розвалюються а зато красується трупарня з євроремонтом і гаражі за 16 мільонів.

2014-06-01 людинові
Я думаю,що то станеться раніше ніж через місяць,як Шекета чи Ярема не будуть робите все по царськи.

2014-06-01 людині
Не має такого щоб Царь дозволив йому себе критикувати. Зрозумієш то лишень з часом. А на контракт Царь не піде-він не здається.

2014-06-01 людино
фактори, від яких у царька виникло чувство вседозволеності не пропали: брат і дальше прокурорствує а цімбор суддя даже пішов на підвищення. через місяць після призначення царьок пошле Шекету, а через півтора, на черговій сесії районної ради туди ж піди і ярема

2014-06-01 14.00
Платити має не медичний персонал,а адміністрвція.А відділення зруйновані при Царю так ,що при новій владі вже не було що руйнувати. За ремонтами трупарні ,прачечної та гаражів такі гроші відмиті що вам і не снилось.А Лендєл при Царю був і патанатомом(до лікарні відносився) і судмедекспертом(до Ужгорода). А тепер вже 2 роки працює тільки в лікарні,так що Царьові прихвосні не в курсі.

2014-06-01 Вася
Коли Щур виграє на місцевих виборах то суд уже не поможе.

2014-06-01 Шекетевич
Не винуватий я! То все суд!

2014-06-01 Людина
Поновлення Царя не приведе до зловживань якщо ми не будемо йому давати, а будемо його контролювати. А ось рішення п. Шекети то є постанова суду, яку він зобов"заний виконати хочемо ми того чи ні. Контракт з випробувальним терміном можливо не ідеальний вихід в даній ситуації, але все ж зобов"яже п.Царя думати що за "нехороші речі" він може бути звільнений кожної хвилини.

2014-06-01 Українець
Моя думка що весь медичний персонл зібравби ту суму, лиш би не бачити ту очкату Жабу. А то що він хабарник ім було по барабану. Уявімо собі, якщо він привселюдно принижує лікара якого поважає весь район, бо той не хоче бігати на ципочках коло принцеси. Кричани що "дай словянину руку а той відкусить".Забули що він себе називає Арійцем-лозянським. То най іде нахер в Австрію де має хатинку яку купив на зарплату. а вам медики велике співчуття , бо якщо та жаба верниться вам пісець. І як він нещодавно сказа що за один рік його кожна собака(медпрацівник) запомнить на все життя. СЛАВА УКРАЇНІ.

2014-06-01 медик
Медицина до Царя набагато краща ніж при потворах Щурю та Пшеничному, де у жодне відділення не можна зайти, все зруйновано та розкрадено. А Ленделу завжди пофіг хто керував районною медициною, бо він напряму підпорядковується Ужгороду.

2014-06-01 14
нарешті і Василь Іванович голос подав, довго держав у собі, але щось розумноє так і не вродив, втратив кваліфікацію...

2014-06-01 13
Щурь вигнав Царя з грубим порушенням чинного законодавства, рішення суду є обовязковим і Царя буде поновлено на роботі. Ці всі коментарі пишуть два-три щурьові придурки, які розуміють що прийшов час розплати, бо по Щурю вже порушено кримінал за 200тисяч гривень, що ми всі тепер заплатимо Царю за Щурьовий дебілізм, бо він з іншим дебілом Пшеничним додатково повністю зруйнували всю медицину.

2014-06-01 Статистик
Рейтинг Царя-410, Шекети (чи поїде на море)- 395, Щуря (щл став мером)-403. В принципі всі йдуть в ногу,але по часу -Царь лідирує по читанню про його корупцію.

2014-06-01 імпе..
Не зломи лоша

2014-06-01 Не Нд
Пані Нд чи в минулому Землячці та Просто Другу!У вас неодинарна реакція на будь-яку проблему чи критику? чому все приписуєте Шекеті? Хоча в принципі-керівник має відповідати за все! А ви могли б записатися у громадські адвокати

2014-06-01 знавець
Андрій Андрійович дайте будь ласка свій коментар! Знаємо, що Ви уважно прочитали ці коментарі, невже нема чого сказати? Хочемо почути мотивацію, оскільки на даний момент Ваше рішення здається неадекватним.

2014-06-01 імператор
Ну шо плебеї, з понеділка буду Вас всіх "Гнати в шию"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2014-06-01 Вчитель
При чому тут Шекета,ми реагуємо на ЦАРЯ!!!!

2014-06-01 НДДД
Шановна НД. Я не пишу про Шекету а конкретизую число переглядів-тобто рейтинг.

2014-06-01 нд
Любі мами, вчителі і статисти краще займаймося кожен своїми справами: виховуймо, навчаймо дітей.І дайте спокій голові РДА ШЕКЕТІ А.А.нехай людина спокійно собі працює.А якщо комусь щось не подобається то контролюйте своїх керівників...

2014-06-01 Коля
Щур уже заплатив.І чи чули ви чи може читали хоча одного негативного коментаря про це? І не почуєте і не побачите,бо люди прості не лишеньки тоті медики проти сеї одіозної,як ви пишете особи.А молодому голові РДА не помішало б прислухатися до голосу народу,а то після відвідин Царя у йього кабінеті лампочки падают.А Лендєл Царю не уступить-бо він за ці роки відчув себе захищеним а не вічно гнобленим. Інакше за нього царь не казав лиш як "Гнати в шию". Але Бог є на світі - в шию вигнали його,хоча і не на все.Але надія помирає останьою!

2014-06-01 іван
Царя не Шекета поновив на роботі а суд. Щур мае заплатити Царю за весь період вимушеного прогулу.Так що залиште в спокої молодого голову РДА.

2014-06-01 обєктивний
є пропозиція написати анонміно медсестрам - хто скільки давав цьому рвачу за призначення на декретні місця на 0.25 ставки щоби скласти обєктивне враження про розміри хабарництва

2014-06-01 до статистика
а хтось каже, що Щур одіозна особа в районі, судячи з числа переглядів в перший день статті і по риториці коментарів продажна медицина намного більше болит всіх міжгірців чим будь-що інше. політикани і інтригани робіт правильні висновки та виважені приймайте рішення! хоча якщо рішення про повернення цієї особи з манією величі вже прийнято, то висновок один - ви сильно обкакалися або вас можновладці сильно підставили і відмитися від цього рішення буде йо як важко.

2014-06-01 а
Най йде ЦАР замисть Лендела там йому мисто там його кабинет

2014-06-01 Вчитель
Треба було вчитися на лікаря. 12 тисяч зарплати то не слабо! І нічого не робивши рік чи два на халяву даремно щомісячно брати такі гроші! От молодець! Чого його не висунули на президента?Айбо хоч на голову облдержадміністрації? Та ладно-най би йшов мінітром здоровя то всім би погегшало.

2014-06-01 Друг
Ви думаєте что влада дурна? Айбо закон є закон.Заключат з ним контракт на гід до пенсії тай усьо.

2014-06-01 Колян
З прочитаного роблю висновок,що якщо десь колись Шекета піде на виборну посаду,то народ із-за протежування Царя його не обере. Жаль,що так підставляють його з тими рішенням судів,бо він у тому нічого не винуватий.Шекета хоч молодий,та розумний і недурний мужик.Але суитися з Царем із-за негативих коментарів у його адресне буде,бо компенсацію по 100 тися гривень платити йому ні відки. Так що дайте собі і йому спокій-хоч йому він тільки сниться. Лікарі це інтелегенція і впливова частина населення.Не треба би з ними зачіпатися,та не ве так робиться,як задумується.

2014-06-01 Коля
Кажеться мені, що то лише все починається)

2014-06-01 статистик
Стаття про інагурацію мера вже 4 дні на сайті,а переглядів всього-381, а стаття про Царя-пару годин і переглядів-336.Б"є рекорд Царь своїми подвигами

2014-06-01 Ого
Всі це розуміли а ти висловився прямо в точку! Молодчина,бо саме так і буде чи вже є!

2014-06-01 фельшер
в майбутньому підтримка Щурю з боку медиків забезпечена, тому що всі будуть згадувати, що саме він ізбавив їх від хабарника царя, а шекету з яремою будуть згадувати як тих, хто відродив традиції медичної продажності

2014-06-01 за справедливість
Шановний Андрій Андрійович якщо ви дійсно призначили Царя головним лікарем то ми вам такий майдан влаштуемо що барикади в Киеві вам буде здаватися казкою бо ви як прийшли до влади то кричали як скажені про люстрацію а самі робите такі призначення що в голову не вкладаеться тож пан Шекета не грайтесь із Міжгірцями бо вони вас викинуть із Міжгірськоі РДА собаку не допоможе вам навіть Юлька із Турчиновим не випробовуйте долі і це вам рекомендуе не даун клуб а серйозні люди

2014-06-01 спроведливісті
Ти статтю перепутав Справедливосте-вона не про Щура,тобі привиджається... Таке буває при параної...

2014-06-01 Івану
А Царь всьо чесно робив-не за водку правда,а за гроші і великі гроші!А циганами прикривався,бо фап построїв за державні гроші за мільйон а земля то його жони. Так що все це він робив і буде робити. Так що Йване-дебіл ти,бо зациклився на Щурю,як жаба на болоті. Відпусти ситуацію,бо й так ти програв небораче,останній твій писк похожий на квакання вже нікого не зачіпає.Вмій програвати чесно та й у куточок забийся,в нірку і там можеш пі-пі як мишка.

2014-06-01 справедливість
редактор цієї статті пише правильно, бо нічого не змінилося як щур був при владі що нічого не робив для громади тільки збагачувався так тепер буде.Люди треба підніматися треба всіх гнати із крісел посадових хватить їм красти.СЛАВА УКРАЇНІ???

2014-06-01 шугай
Пітя ти точно пітя,розумом також.Чого нападаєш на Шекету дураку.Ти шестьоро Брилова думаєш,як буде Брила тупий то ліпше буде керувати.Шекета розумний чоловік,пройде час адаптації і він в усьому розбереться.Просто чорт вас підерів єцовських бере,що не по вашому сценарію все розвивається.Вибори мера програли,хоча ніхто так за Щуря не агітував,як ви за Бундзяка.Люди не дурні в усьому розібралися самі.Будуть вибори в районну раду,Ярема і Гнепа точно туда із їх рейтингами не попадуть.

2014-06-01 іван
Призначення Царя за рішенням суду, а ви дебіли за водку, гроші, Цигане і продажні Барани опять хотіли вибрати собі дебіла Януковичового щуря, котрий украв у сто раз більше як Цар.

2014-06-01 Не знаю но догадуюсь
Та тойого як поновлять то і сам чорт рогатий його вже не вижене,не то що на пенсію відправлять. Узурпатор мертвою хваткою ухватиться за лакімний кусок больнички. Не зря він так довго воював!І правильно пише "Знаю"-там усьо договорено.

2014-06-01 Люди
Всі,хто тут пише не є прихильниками царя і розуміємо,що рішення суда-то закон.Але як бути,коли поновлення Царя приведе до зловживання ним службовим становищем,докорупціїї,до продовження взяточничества,до самозбагачення.У кого з лікарів була ще така заробітна плата? 12 тисяч у 2011 році-при мінімальній заробітній платі 941 гр.!!! При посадовому окладі головного лікаря десь у межах 3000 гр.!!! Для чого був Майдан? Адже рішення суда було і по Тимошенко,але вона перемогла,бо так хотів народ. Велика помилка Шекети,що він стає причетним до явища воскресіння Царя,до до повороту до хабарництва,сприяння тим самим розвитку корупції.

2014-06-01 друг
При чому тут керівник колгоспу?

2014-06-01 Людина
Я не є прихильником Царя, але рішення суду треба виконувати, п.Юрику, і ви як керівник колгоспу в минулому,повинні це знати. А п. Шекеті дав би таку пораду - Царя поновити на посаду згідно контракту максимум до виходу на пенсію до якої йому недалеко.

2014-06-01 Друг
Ясно з дій та поступків,ясно з зустрічей,що все договорено по Царю. І не в рішеннях судів діло,а в тому,що шекета пішов проти всіх медиків. От вам і перша ластівка нової демократичної,справедливої влади.

2014-06-01 Вася
Андрюха ставить своїх людей усюде де мож заробити, а ви мішаєте.

2014-06-01 знаю
там уже все договрено. Не пишіть попусту.

2014-06-01 пітя
Андрійку,головувати-не в контакті сидіти!!!кой не розумієшся,та не лізь...дуже всі гонорові,а організувати норм.людей не так просто тепер,то треба знати робити,а не лиш пиздіти попусту.

2014-06-01 недруг
вітаю Ярему із Шекетою з першою дискридитицією революційних очікувань, далі раджу погодити продовження контракту стукачу Маринцю, цей крок також поможе в майбутньому позбавити Вас неробів влади в районі

2014-06-01 Друг
наступає перше серйозне розчарування від владування Андрія Андрійовича Шекети. навіщо обманював колектив? навіщо переступати через думку громади? невже обіцяні гроші та допомога варті втрати репутації та довіри до своєї персони?

2014-06-01 Лікар
Якщо Шекета призначив ЦАРЯ, тоді ми прийдемо до нього!!!!!!! Він мабуть так і не зрозумів що майдан то не його "Помаранчева революція" 2004 р!!! Люди до тепер вмирають на сході борючись проти минулої влади.

2014-06-01 дежавю
схоже, що голова РДА вирішив піти по протореному шляху, а саме взяти під контроль грошові потоки в лікарні та тиснути на колектив у власних інтересах руками цього хапуги Царя

2014-06-01 небайдужа
ви всі так описуєте Царя,а забулисте що в нас став головов селищної ради бандит який нас за 8 років збагатився і нас обікрав.

2014-06-01 Спільнота
Просимо почути слова Миколи Шугая і призначити на посаду головного лікаря лікарні професійну людину, здатну кинути виклик корупції, хабарництву, непрофесіоналізму.

2014-06-01 Депутат до Шекети
Ви не думайте пане голово,що Царь буде "Ваш". Він всіх імел ввиду керівників адміністрації,думаю що Ви не будете виключенням. Тільки най дійде діло до виборів.

2014-06-01 Недруг
Хоч правда очі ріже,айбо хочу сказати,що дохтор він так нічого. Просто до влади його не допусчати. А так най сувається по хірургії

2014-06-01 кадровик 2
Тай ще при перевірці показав відомості,що нібито лікарською діяльністю займався виключно в суботу-24 години на добу

2014-06-01 кадровик
на скільки я чув, зарплата тому така велика - бо він закривав на себе по 3-4 ставки, як і на родичів до речі, а це означає, що він працював без сну і відпочинку

2014-06-01 Олена
З понеділка почне царювати Царь з подачі адміністрації. І маємо те,що маємо-махінатора у медицині такого собі Джонатана Уайдла(що існував у Англії у 18 ст. ) .Це алчний хапуга який іде не тільки продовжувати захват влади а і мстити,поквитатися з усім колективом.Яка там люстрація ? Це саме буде і у освіті.Чому не можна призначати зовсім нових людей-не має значення чи місцевих ,чи молодих,чи срарших. Головне не повертати все назад.Так і втрачається віра до нової влади.

2014-06-01 ОЙ-
Невже це правда -? "Адже судом встановлено, що його оплата праці складала від 12 тис. грн. щомісяця." Як там можна було допустити? Що за надбавки там платили? Чому у лікаря стаціонару із 20 річним стажем зарплата 2000 гр.? Ну і лихоманець на руку нечистий!Користливий обдира! Загарбник фінансів медиків!!!

2014-06-01 Свідомі
Св"яту правду пише Автор!Шановний Андрій Андрійович! Дуже просимо звернути увагу на думку народу,медиків,колективу і простих пересічних громадян! Ви мали можливість особисто почути бурні оваціїї лікарів,які були викликані виступом проти одіозного Царя! наше перше враження про Вас -дуже позитивне. Вас нормально сприйняв колектив лікарні,то просимо Вас врахувати і нашу думку.Але шоком для нас всіх став розмір заробітної плати Царя в розмірі 12 тис. гривень. В той же час він економив на кожній санітарці,на кожній медсестрі,лікарю.Роками медсестра приходячи на чергування приносила свій папір,щоб написати аналізи,клей.Геть гнати такого живоглота та обдиру!

свіжі новини:
(міжгір\'я)

свіжі коментарі:
(міжгір\'я)

всі коментарі

найбільше читають:
(міжгір\'я)



© Сергій Росада 2013-2021, email: ser.rosada@ukr.net Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій, а рекламної інформації — рекламодавці. Адміністрація може не поділяти думку авторів. Адміністрація залишає за собою право редагувати надані матеріали. У разі копіювання матеріалів гіперпосилання на «Міжгірський портал» обов’язкове.